PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
22.2.10 15:52

Jedlík je vážně skvělej :mrgreen: A to kojím prakticky jen pravým prsem, protože mi levé téměř přestalo vyrábět mlíko (týden po porodu jsem dostala zánět a od tý doby…) a stále se mi to nedaří rozkojit. Ale jak vidno, Jáchymovi to vůbec neva, hahaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
22.2.10 16:02

Hele, to je vážně náhoda, ale u mne to levý prso :mrgreen: taky nic moc a mám ho pořád prázdné. Je nějaké slabší ,už od dob , co jsem kojila Tinu( tedy tu starší) , říkala jsem si, že to bude jiné u Vojty, ale normálně nevím čím to je, ale malej ho taky bojkotuje a moc z něj nepije , vůbec nevím, čím by to mohlo být. Zajímalo by mne, jestli kdybych měla 3.dítě, zda by to bylo to samé. Ale třetí už neplánujeme, tak už se to asi nedozvím. :nevim: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.2.10 16:19

tynko: jak poznas ze se mu ucpal ten slzny kanalek?? nam hnisaji oci obe od narozeni…ale vycetla sem ze se slzne kanalky vyviji min do tri mesicu…nekomu az do pul roku…tudiz do te doby nedam male na oci sahnout..v zahranici dokonce neudelaji tenhle zakrok dokud nema dite 1 rok…tak me zajima podle jakych priznaku tam odeslali vas???

petrush: stalo by mozna za zamysleni jestli se tou prehnanou peci detem neublizuje ze… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
22.2.10 16:35

Petrush: řídila jsem se všemi existujícími radami laktačních poradkyň (nahřívání, teplý nápoj před kojením, časté přikládání, odstříkávání…) a prostě nic. Takže na to prdim, Jáju přiložím pokud nemá obrhlad (to by se toho levého pouštěl) a dokojím z pravého. Víc to neřeším. Akorát je kapku nepříjemný, že mám to levý prso tak o dvě čísla menší, což v tričku vypadá poměrně srandovně :lol:

Mikitaa: měsíc a půl mu to hnisalo, masírovala jsem koutek, vykapávala Opthalmo-Septonexem a vůbec se to nelepšilo, spíš naopak. Pak už měl to oko celé zarudlé, byl strašně protivnej, brečel. Dětská nás poslala na oční, já vůbec nevěděla, co nás čeká, takže to byl pro mě celkem šok, když mu začli rvát do toho kanálku drátek a pěkně hluboko. A prej Maminko za týden zase, nešlo to prorazit… Já myslela, že se tam rozeřvu sama. To nešlo ani vydržet, to nebyl pláč, ale řev tak bolestivej a zoufalej. Dál jsem masírovala a vykapávala a napodruhý se to podařilo. Prý měl dost úzké ty kanálky a ta zátka se nemohla sama dostat ven…

Jinak ohledně přehnané péče- naprosto souhlasím, že všeho moc škodí!!! Chce to zdravej rozum. Nelíbí se mi zbytečný hazard stejně jako „skleníkové pěstování“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
22.2.10 20:47

Ohledne ciganat neni co dodat…u prvniho jsem vsechno prevarovala a furt mel nejaky potize..zanety, prujmy atd. Se druhym jsem to uz trochu sulila a byl uplne oka. U male ted jsem vyvarila akorat nadobky na mliko do mrazaku, dudlik a kloboucky (kdyz jsem jeste pouzivala) jsem oplachovala v horve vode z kohoutku a mala je taky ok. A u kluku jsem se taky natrapila s vahou, spatne pribyrali oba a prvni doktorka me taky pekne stresovala, Marena jedna :pankac: a potom doktor u druhyho vypadal uplne v klidku :dance: …ale ja durt stresovala. Zato ted do tretice si vychutnavam pohodicku pri kojeni, jako i nektere prvorodicky…mala je proste uzasna :potlesk: …MIKIT presne vim o cem mluvis. Jsem nevedela, ze si muzu materstvi takhle uzivat…proc ti kluci nebyli taky takovy??? Ale aspon ze do tretice se to povedlo…
Jinac nemame vahu pro mimca, tak jsem se zkousela vazit s malou a bez male a manza taky…pokazde nam to vyslo jinak, ale prumerne tak 5kg. Toz jsem zvedava, kolik to nakonec bude, ale rozhodne se tim neminim nijak stresovat, protoze mala je spokojena a ja taky :palec:
Jo a to moje levy prso je taky nejak min produktivni…uz podruhe. U prvniho uz si to nepamatuju…holt uz je to skoro 12 let :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.2.10 21:45

Petrusho dik uz je to dobry, chytil to i tata ale eli nastesti ne :dance: zato ten zadecek od juli to ma uplne silene, ma tam diry jeste ted. :hug: jinak ja jsem taky na nervy z toho jak eli malo ji oproti juli, taky malo kaka, to juli jsem musela porad prevlikat, bo to mela az na zadech. ale zas kulati se pekne a dktor rikal ze to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.2.10 21:55

Petrush to je divne s tim menzesem, ja to dostala dycky tak do ctrnacti dnu co jsem prestala kojit. zrovna to mam a nadavam si ze jsem to mohla vydrzet :lol: je to hnus, mam co delat sama se sebou a do toho holky, no nic, zitra bude lip..

Batat my to meli taky, juli blila a ja skoro taky ale ustala jsem to. ale ten prujem, celou jednu noc jsem nespala.. a vysr.. tri kila :lol: :roll: a ty stavy jednou nahore a jednou dole byly nejlip videt na juli. mazec, este ze je to pryc.

Janci proc bychom te meli kamenovat, kdyz ji to pomaha.

Mikit to je dobre ze je ti dobre! :-D :palec:

Tynko ja ti zase zavidim tvoje miry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.2.10 22:00

Tynko dratek v oku 8-o 8-o 8-o

prehnana pece - taky to neprehanime ba naopak :lol: jen poctive vyvaruju flasky a dudle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
23.2.10 23:43

Holky, já to ještě nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.2.10 11:02

janina druhou stranu bud rada ze ne :)

magdi: ten dratek v oku je specialita ceskych doktoru…mam pocit ze se tu proste radi trapi deti :cert: …pritom je tolik moznosti nez se pristoupi k tomuto..masaze homeopatie obklady bylinky…doktori na to kaslou..znaji tu akorat ATB a a ruzny sadisticky zakroky :evil:

tynko: si teda dobra ze si to vydrzela…bych malou sbalila a utekla a doktorovi mozna aji liskla :lol: neee no snad to aspon pomuze kdyz uz jste to podstoupili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.2.10 14:04

mikit no ja to ani nechtela psat abych furt nerypala jak jsou cesti doktori sto let za vopicema :lol: mikit a to jeste nevis co delaji chlapeckum pri rocni kontrole :poblion: bych je normalne zalovala.. tady to ocicko taky resi rozhodne jinak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.2.10 15:11

magdi: ja se asi budu u mudry i bit jestli ju napadne neco blbyho…nejhorsi je zee vim od kamosek ruzne po svete ze se to dela fakt jen u nas :cert: co proboha delsji tem chlapeckum???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
24.2.10 20:12

Magdi, to by me zajimalo…mam dva kluky a nic jim nedelali 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.2.10 10:44

jo a hlasim ze u nas rapidne vzrostl zajem o hracky…vcera sem nechala v hrackarstvi 1200…kdyz me se libi ty nejdrazsi…lamaze a playgro…potrebovala bych pro malou secko :lol:
koupila jsem opicku zofku a prcek s ni spinka tak ze ji jak dyby objima…no proste kraaasa…a se zavesenyma hrackama vydrzi nejakou tu hodinku uz :) paraaaada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
25.2.10 13:30

Mala dneska zacala bouchat do visisch hracek a rehtala se supeeeeeeer. My nastesti strrrraaasne moc hracek dostali a mame este po Sidikim. Nic jsem neprodavala ani nerozdavala…veeelka vyhoda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí