PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
26.2.10 17:04

batat: mate stesti na dobryho doktora…pac uz sem taky slysela hodne story o tom ze to doktorky strhnou a nemazli se s tim…a mnohem driv jak ve trech letech ..jak uz zde zaznelo…vsecko je jen o lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
26.2.10 17:28

Probírali jste tu kosmetiku pro mimča. Já nepoužívám vůbec nic na koupání, jen čistou vodu a koupu obden.Po koupání natírám olivovým olejíčkem.Ale je fakt, že mi neblinká,takže nesmrdí :-)
Co se týče značky Johnoson, tak ta je velmi často alergizující,takže na ni fakt bacha.

Holky nekojičky, to máte fajn, že víte, kolik vám mimčo vypije, já vůbec netuším, kolik pije a váhu doma nemám,abych to zjistila.

230

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
26.2.10 22:15

Čau holky nestíhačka, malej dnes celý den huláká, furt chce pít (cca půl hodince třeba…) a vypadá to na průjem. Jen jsem chtěla říct, že nás v porodnici upozorňovali, že do roka se přetahovat nesmí!!! A pokud není nutné, do tří let to ani není potřeba! Totéž mi potvrdila dětská a několik odborných publikací. Takže se na to vyprdněte a sadistům včas utrhněte ruce :wink: Zatím pa, letím zase kojit, uf.......... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.2.10 23:16

Týnko, taky dnes kojím a kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.2.10 10:42

zdenu, tynko: asi erekce na slunci :lol:

jinac me vcera vecer vydesila moje vlastni matka tak :cert: …mala mi nekadi…no ja sem vycetla ze je to ok pokud nerve a neboli ju bricho…a vcera se na to nejak dostala rec s mati a ta me vydesila ze to normalni neni at jedu na pohotovost ze ma minimalne zauzlovany streva…blabla…no jeste ze mame to emimino a holky me tu zase uklidnily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
27.2.10 16:02

Ahoj holky,
jdu vás pozdravit.
Tak já stále kojím. Ale je to záhul vám řeknu. Malá se mi u toho občas rozčiluje a odtahuje. Tak nevím čí to je.
Taky celkem dost zvrací.

Holky budíte mimča na jídlo?? Přes den??? Nebo je necháte až si řeknou sami???

A nějaká fotečka. ta je z dnešního dopoledne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.2.10 21:19

Nel, malá je taky pěkný hárošek :potlesk: :palec: :palec: Mně Lucinka taky někdy u prsa vyvádí, většinou si myslím, že je to bolení bříška.
Přes den budím, když spí víc jak 4 hodiny, přes noc nebudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.2.10 23:03

ahoj nel…ty uz si tu taky nebyla pekne dlouho :) haro ma prcek fakt solidni :palec:
ja malou nebudim ani ve dne ani v noci…normalne ji po trech hodinach a pak mi odpoledne spi sest a v noci uz dokonce sedm hodin..tak sem rada ze mam furu casu stihnout co potrebuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
27.2.10 23:24

Mikit to máš tedy opravdu zlaté dítě. Já měla Andulku taky mooc hodnou, ale Lucinka trpí šíleně na prdíky, takže ted zažívám občas nerva, protože řve, řve a řve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.2.10 13:27

Nel, me bylo u kluku receno, ze to muze byt taky paleni zahy, kdyz moc hltaji. Mala to nedela. Nebo jen malinko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
28.2.10 20:43

Ahoj holky,
no dlouho jsem tu nebyla. Jsem i četla, že jak se odtahuje od prsa, že by to mohlo být pálení žáhy. Radili dávat hlavičku při koju víš. No, ale že by to zabíralo.

Mikit tak to je tva malá zlatá. Mně spí dopoledne tak hodinku někdy dvě. A odpolko tak ty 3 4 hodinky jak kdy. A v noci vydrží tak 6 hodin. Ale taky jak kdy.

No jo malá má pěkný háro. Když jdu k doktorovi tak každý čučí a smějí se. To má po tatínkovi.

Tak dobrou a hodná miminka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
28.2.10 21:39

co se týče očkování pneumokoka - očkovat budeme,a to hlavně kvůli prevenci zánětu středního ucha. Tatínek na to hodně trpěl a tak se tomu snad takhle vyhneme.

holky slyšela jsem teď tuhle písničku a úplně mě to rozbulelo, jsem nějaká naměko
 http://www.youtube.com/watch?…

JančoK to máte fakt doktorku divnou…nu určitě ji změň co nejdřív

přetahování, mám holčičky,takže přetahování řešit nemusím, ale info pro maminky holčiček, hlídejte pipinku, aby nesrůstala, kontrolujte a roztahujte denně!!!!

mikitko jak já ti závidím Avatara, chtěla jsem jít na to s manžou, ale malá by tak dlouho bez kojení nevydržela,takže na to budu muset mrknout na plátně doma :-?

sex - nu po tomhle porodu celkem pohoda, co se týče bolestivosti i chuti,ovšem nějak mi schází energie :roll: Po prvním porodu, to byl „normální sex“ až po půl roce.

233

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
1.3.10 21:31

Nel, me radili zatlacit na prso, pockat az mliko nepotece samo a pak az prikladat mimco. Protoze jak to tece, mimco hlta, tak se to vraci. Snad ti to pomuze. Me se zase kluci vztekali, ze to netece samo, takze takle u nas cesta nevedla :nevim:
Cancerko…proboha…pipinka muze taky srust? Boze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
2.3.10 09:53

batat: ted sem o tom cetla na jiny diskuzi co vsechno tam muze srust…muze to srust cely nebo dirka dovnitr nebo prirostou maly stydky pysky k velkym…pisou ze olejickovat aby se to neslepilo…a ja si myslela ze holcicky jsou v tomto smeru oproti chlapecku bezudrzbovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.3.10 12:36

Vůbec nestíhám psát, jen si maximálně přečtu, co píšete a zase letím za tím naším „nechcibýtsám“ :roll: Teď usnul, tak jsem rychle pověsila pračku, vyklidila myčku a světe div se, spí dál!!! Mikit, úplně ti závidím, že ti malá tak hezky spinká, co bych za to dala. Jáchym ve dne nespí skoro vůbec a furt se chce chovat jinak vříská až z toho dýchat přestává… Vůbec nic doma neudělám a začíná mi to lézt na nervy. Taťku máme šikovnýho, o domácnost se zvládá postarat, nebo se stará o malýho abych to udělala já, ale má dvě práce a oba si taky někdy potřebujeme odpočinout, nebo si v klidu promluvit. Uf.

Jinak, Jančo, jak jsi na tom? Nebudeš si dělat druhý metřík? :lol:

Jo a s těma pipinkama. To srůstání je fakt, ale nic bych tam nepatlala, aby z toho nechytla nějakou mykozu, nebo tak. V porodnici nám před propuštěním dělali takovou přednášku, jak se starat o prcky a takový ty rady a prej bohatě stačí při každým přebalování oddělit od sebe pysky a namočenou žinkou nebo plenkou vytřít. Jestli my to nakonec s těma chlapiskama nemáme jednodušší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí