Poradna duly
Jana Čurdová
mikitaa: moučnivka je vlastně přemnožená kvasinka. vypadá to jako bílý povlak na jazýčku nebo takové bílé ostrůvky na rtíkách a pusince zevnitř.
Chce to hlídat hygienu…třeba po každým kojení umývat bradavky apod.
Už to má podruhé
Snad to brzo zmizí …
Petrush - teeeda to je síla, by se ve mně krve nedořezal, ještě že to dopadlo dobře a nic s nožičkou nemá.
Poslední dobou mě hlavně k večeru pořádně bolí nohy, tak zvláštně. Doufám,že to není začátek na křečové žíly.
lolinko - moučnivku nevím, nemám zkušenost ![]()
jo a cancerko..ptala si se na jidlo…ja teda zadnou dietu kojici nedrzim.jim normalne..dikybohu uz prdy vubec nemame
zmizly se sestinedelim
ale u nas to s jidlem co sem snedla ja stejne nemelo nic spolecnyho… ![]()
ale dneska jsme meli rybu s bramborama…vcera zapeceny testoviny s houbama a veprovym…zitra bude zelnacka a ptacky s ryzi…a v nedelu hovezi vyvar a gulas
tak snad sem ti trochu pomohla..taky me teda honi mlsna na svickovou…mame v mrazaku jeste srnci..a z toho je to namka ![]()
Mikit ty bláho
, já si dát zelňačku, tak týden s malým nespím, a guláš to samý ![]()
Uff tak jsem vás dočetla. No taky měníme místa, ale přidám ještě autosedajdu do chodby jak tu někdo psal. A když se jim chce spát přes den tak jak holky??? Když začnou kňourat?? Usnou vám i třeba tam kde jsou?? Nebo dáte do postýlky???
My máme teploměr ušní, obyč a i digitální a ten nejvíc používám do zadečku.
toz tak se jdu pochlubit miminkem.
jen si tak povidame..
http://www.youtube.com/watch?…
magdaprofeta1
massimiliano
Ty jo Nel, ta vaše malá kočička je krásně vlasatá. To budou copánky.
Fňuk , fňuk ta naše velká cácorka má jen takové chmíří a z toho nejde nic udělat.
A jinak náš malej usne skoro všude, když je utahanej. V postýlce, ale spíš až v noci a přes den třeba v lehátku a zaručeně venku v kočáře.
A večer uspávám zásadně v lehátku
a spícího přenáším do postýlky. ![]()
Petrush tak to mame stejne, dnes treba vstavala ve 4 najedla se, v 5 usnula, ja v pul 6 a pred 6 uz zas byla vzhuru, tak jsem ji supla do kocaru tam usla hned, takze od pul 7 zas do perin a v 7 uz me budi manzel ze musi do prace a juli je vzhuru
no spala bych.. Petrus ale jo dobres to napsala. ![]()
Delenou stravu dodrzuje moje kamoska, nekdy
a fungovalo to.
Jo a vcera zazrak spala do 7celou noc, nevim jestli jsem vam to psala ![]()
Cancerko toho se desim az bude umet Juli sama vylezt z postele, jeste ji tam tak rok necham
a s tou cibuli jo psala jsem to ja e to genialni ![]()
Teda Magdi,
malá Eli je nádherná, božský dítě , ta se vám ale povedla …a kolik toho nakecá.
Je to teda fakt ukecaná baba
, když to srovnám s naším Vojtulou, ten jen občas něco žbleptne a pak se tomu sám zasměje a občas jen výskne. Ale takto dlouho si vykládat, tak to teda neee
![]()
mikit ja mela teplomer klasicky ale v urcitem veku jsem se nechytla ji to zmert v dupce a vpodpazi taky tragedie tak jsem koupila ten do ucha a na celo. na cele to nameri prd a do ucha si to taky strcit nenecha
takze jsem koupila normalni s ohebnou spici a je to lepsi.. merim v podpazi za neustaleho boje a place.. ![]()
Roxi ach ty nemoci, uz at je leto.. Ja myslim ze druhomamky a vicemamky (batat) to vidi uz i jinak, ja jsem s juli byla na nervy z kazdeho zakviknuti a td me nakych par minut place uz nerozhazi
takze i miminka to vyciti a pochopi ze se nechytaji ![]()
holky vy toho napisete nestiham reagovat na vse ![]()
Tak jdu spinkat
Zítra jedeme na „70“ tiny. Čeká mě ráno chystání a brzy vyrážíme. Tak papa , v neděli jdeme s Tinou na karneval
, takže kdoví, kdy se zase uvidíme. ![]()
Nell pres den jsem si ted zvykla princeznu uhoupat v kocarku, ode dneska zmena, namontovala jsem novou postylku a spi v ni. Trochu protestovala ale kdyz vychytas kdy jsou opravdu unaveni tak je to pohoda. akorat zatim problem ze se po pul hodine vzbudi
Jsem zvedava jak bude spat dneska v noci, prece jen spala v mekounkem (pod sebou jeste perinku
)
mikit - díky za tipy, teeeda zelňačku bych si dala,tu miluju, ale ještě počkám,protože myslím,že bychom se pak nevyspaly ![]()
nel - nu většinou si trošku pobrečí,než usne, jako by to k usínání potřebovala,ale usne pak kdekoliv, někdy mi usne, když vařím oběd v lehátku, jinak většinou přes den spí v obýváku v té korbičce kočárku,takže je zvyklá spát tak nějak v mírném hluku, zvlášť když si Verunka začně tancovat apod. Možná taky proto mi pak v noci spí dobře, protože má úplné ticho.
magdi - super video
, Klárka sice žvatlá, ale takhle pěkně a dlouho to ještě nezvládá a navíc do kamery mi nic neudělá, stydlivka jedna ![]()
s tím spaním to máš super, já si iluze nedělám, Verunka mi poprvé spala celou noc tzn. probuzení kolem půl šesté ráno až někdy po roce.Pokud to tentokrát bude dřív, budu ráda, ale raději s tím nepočítám ![]()
petrush - jééé karneval a jakou máte masku?
me to nechce to video ukazat s tim ze je soukrome ![]()
edit: uz sem to pochopila ![]()