Poradna duly
Jana Čurdová
batat fotky bomba!
roxi ta druha je uzasna! do souteze s ni!!! a nemoci at uz jdou do haje ![]()
mikit oboje ale vic slov cesky, jen jedno italsky
me se Eli taky ani nehne furt ji zducham z kopce a nic ![]()
Holky Batat a Roxi
Dětičky jsou nádherný a kolik mají vlásků. Tiše závidíme
![]()
Tak Sněhurka odpadla po 2 hodinách tance a hopsání, sedla na zem a maminko zvedej mě a odnes mě.
Ale zařádila si perfektně. Moc se ji na karnevalu líbilo, tento rok jsme stihli dva, tak máme splněno ![]()
Tak jsem vás ještě v rychlosti včera celkem dočetla, jen už jsem neměla sílu psát.
Vítám nové tváře a staré navrátilce (Petrus , Tino
), jen kde je Leninka, tu jsem tu nějak nezaregistrovala. Máte všichni krásná miminka a to že se holky tolik nehejbou, oni jsou spíš na ten sociální kontakt, dřív mluví apod. Kluci jsou podle mě zase takový akčnější v tom pohybu.
Petrush, krásná maska, to jsi dělala, já nemám šanci na toho našeho zarputilce nic navléct, všechno ze sebe strhá, tak jsem karneval ani nezkoušela.
Ahojky Roxo tak tu masku jsem bohužel nedělala , ale tu holčičku ano
![]()
Jo a malá má teď zrovna princeznovské období , tak navlíct masku nebyl problém…
magdi: od me kamosky syn (mel tatku anglana) mluvil podle toho jestli si mu rekla hi nebo ahoj…to bylo parada…triletej prcek a zvatlal si se mnou jednou cesky a podruhe anglicky ![]()
petrush: no a pekne sis ju „usila“ ![]()
cucim se po tech teplomerech a libi se mi ty do usi…co myslite treba tento?? http://www.batolata.cz/detail.php?…
Mikit ten teploměr vypadá dobře, ále bohužel nemám s nimi zkušenost , funkce jsou dobrý, víš mne by ale zajímalo, třeba za jak dlouho teplotku naměří, protože někdy ty děcka udržet než teploměr něco naměří je hrůza.Já kolikrát na naší malé musím ležet, aby ty 2minuty vydržela.
![]()
No ale já zapomněla, že Terinka je pohodový dítko
![]()
no ze je pohodovy ditko jeste neznamena ze bude chtit mit v uchu 2 minuty teplomer
ja doufala ze to jen prilozim a mam teplotu…sakra ![]()
Mikit jeee, nechci tě nějak klamat, já měřím digitálem a ten někdy měří 2minutky..... jak dlouho ten ušní měří nevím
, chtěla jsem to právě taky vědět, ze jak dlouho je na něm teplota naměřená.
petrus pry jsem si ji udeala
snehurka je dokonala chtela bych taky takovy kostym kes ho vzala?? petrus muj teplomer nameri za dve sekundy ale nikdy ji ho tam tak spravne hluboko nemuzu dostat sije sebou a nejde to ![]()
mikit teplomer mame podobny a rikala jsem ti ze ji ho do ucha nenacpu ale to je urcite tim ze nebyla zvykla a pak najednou ji strkam neco do ucha. doporucuju strat preventivne aby treba az nebude dlouho nemocna nedelala pak krky jak ta moja. s tema jzykama to tak taky vidim pediatr rikal ze ona proste vi ze maminka mluvi cesky tak se mnou bude mluvit cesky a se vsema kdo na ni promluvi no toz uvidime.
Magdi kostým je teda kupovaný na mimibazaru, ale fungl nový. Jen je to teda šito horkou jehlou jak se říká, protože zatěžkávací zkoušku( celodenní nošení doma ) nevydržel a musela jsem ji ho upravovat. Ve švu povolil a navíc jsem ho i krapet zkracovala, aby si ho při tancování a chození nepřišlapovala. Měl by vydržet i příští rok, to tu délku zase popustím, ale věřím tomu , že už bude třeba chtít jít za něco jinýho. Uvidíme nechám to na ní. Příští rok jsem ji teda slíbila masku Víly Amálky, ale to už se budu muset snažit sama a něco ji spíchnout a vymyslet. A holky , na karnevalu byl takový malinkatý šikula, tak necelej rok mohl mít, ještě pořádně nechodil,ale ten měl tak supr ušitý ohoz…byl za motýla Emanuela…ale byl fakt k sežrání.
![]()
Jo…a koukám, že ten ušní teploměr měří teda superrychle…jo tak to jsem netušila. ![]()
Magdi, tys myslím jednou psala, že doktor ti u Julči zjistil reflux. Prosímtě, nevíš jak na to přišel? Díky.