Poradna duly
Jana Čurdová
Magdi, děkuji za vysvětlení ![]()
Cancerko, ve Vodníčkovi se mi nelíbí to zázemí. Super je slaná voda, ale jinak se tam nosí děti přes studené chodby a i ty místnosti na převlékání jsou takové studené a tmavé. V sauničce po plavání jsme se taky vždycky mačkaly, nebylo tam dost místa pro 6 dětí a maminek. A taky je Vodníček nejdražší a hodně se tam měnily plavací tety.
Co se týče školky, tak omezení je, pokud je žena na mateřské s tím dítětem, co chodí do školky. Tzn. pokud bere na něj rodičák, tak nemůže chodit na celý den, ale tuším, že jen 5 dnů v měsíci nebo tak nějak. To nevím, přesně, protože jsem to nepotřebovala.
Holkyyyyyyyyyyyyyyy…
ten můj malj satánek se budí v noci 4krát na jído ?
Dá se nějak poznat, že mu to mlíko nestačí nebo co ?
Přibírá furt, přes den vydrží vždycky 3,5 hodiny na další jídlo, ale v noci ne. To je hrůza…jde spát v sedm a chce jíst o půlnoci, kolem třetí, páté a v sedm…jsem jak zombie. Dělá to už dva týdny, takže to není spurt..sakra !!!
Předtím se budil ve dvě a v pět a spal do půl osmý.kde ty časy jsou ![]()
Jinak vítání občánků máme teď v obotu, ale nevím jestli půjdem, den předtím jdem na hexu, tak záleží podle teploty,že.
S tou školkou vůbec netuším jak to je, ale mělo by to mít logiku…co komu do toho, že máš starší ve školce, když se staráš o malý na který bereš dávky. I když teda ony ty dávky jsou uvažovány na matku, aby přežila, ne na dítě ![]()
Lolinko, tak já si myslím, že by to ten spurt mohl být, ono se říká , že je kolem 3měsíce a vy máme 3 a 5dnů …a jestli je to 14dní to neva, ono se to ustálí…takhle si mimčo vlastně zvyšuje dávky mlíčka, které se tvoří v prsách, častým kojením. I když je fakt, že teda po 14 dnech už bys ho tam mohla mít víc.
Tak včera jsem ještě ležela s 39°C horečkama a dnes je po teplotě …zatím. Ale mám asi angínu, protože mám zahnisaný mandle
dneska jsem v lékarně nechala 300kč, to je děs a to dohromady jako kojící matka nic nemůžu.
Mikit tak co po oočkování?
Zítra jedeme do nefrologické poradny s Vojtíškem…tak jsem napnutá , jak špagát.
Tak se zatím mejte papa
Jo a Magdi já jsem ale popleta…tak ještě , že je tu Cancerka aby ti to dala do souvislosti. Jsem tvůj dotaz nepochopila ![]()
petrush: docela dobry akorat se mi dneska odpoledne silene osypala… ![]()
a kde se holky prijde k tomu vitani obcanku?? kam se mam nacpat? ja chcu taky pet tisic ![]()
Mikit tak hlavně , že malá nemá horečku, to je horší… ikdyž vyrážka taky nic moc, tak třeba to rychle zmizí, nebo ji něco dáváš?
A my jsme taky byli na vítání občánků, jen o 5000 by se nám mohlo jenom zdát, u Tiny jsem dostala osušku a teď u Vojtíška deku. A jinak na vítání občánků by vás mělo pozvat město či obec( matrika), kde jste zapsaní.
Chtěla jsem ještě dodat, že už jsme byli na „vítání“ a u nás bylo jen asi 10 dětí,to se nedá srovnat s účastí na vítání občánků , co byla Janča.
…pozvou postou?? jinak sem ji na to dala po koupani krem nivea SOS (pisou na nem ze je uklidnujici) tak snad to bude rychle pryc…kdyz sem ju oblikla do kombinezy a dala do kocaru ze jdem ven tak se ji to vubec nelibilo…asi to neni prijemny…jooo a dneska sme se po 12ti dnech vykadily…k jednomu je to dobry nepotrebuju zadny ubrousky na zadek a staci nam tri pliny na den ![]()
Ty jooo, tak 12 dní, to je teda síla …
já jsem vždycky už po 4 dnech nervózní. I když je teda pravda, že spotřeba plínek je v tomto opravdu minimální. Taky jsem si to chválila, do té dobynež jsme dostali ten průjem a spotřebovali 10plín denně. ![]()
A na „vítání“ nám skutečně přišel dopis a v něm pozvánka, jen ji chtěli telefonicky potvrdit, aby věděly kolik asi balíčků mají nachystat.
Příspěvek upraven 11.03.10 v 20:45
ty jo nestiham
mikit!!! po 12 dnech??? tak to je mazec!!! pliny taky mame tri krom kadeni ![]()
ja se na to uz mudry ptala…ale rikala ze prej cim lepsi mliko tim min kakani - jakoze vyrabim plne vstrebatelny…ale taky to zalezi na zazivani miminka…no byly sme vlastne nakonec pochvaleny ze nekadime…dokavad prej nema mimi tvrdy bricho a bolesti tak kadit nemusi ![]()
Magdi vítej,
představ si, že náš malý už začal taky tak podobně povídat, jako Eli
. Už je to asi 2 dny zpátky, a brebentí a brebentí.
Onehdá i manžel říkal, že to není možný. Vojta jej vzbudil v 6:oo a povídal a povídal. Asi půl hoďky v kuse, až z toho usnul. Manža říkal, že se tak těšil, že si trochu pospí, když nejde ráno do práce a má odpolední a zase nic
. Dobře mu tak, já taky nespím
![]()
Jee…Mikit tak to mám taky dobrý mlíko…se asi začnu plácat po zádech
Teda ne tak dobrý jako ty , ono 12 dní je 12dní
![]()
jooo a jeste by me ciste teoreticky zajimalo roxo jakej ste s mudrou vytvorili ten ockovaci plan…treba pro dalsi dite (i kdyz zatim neplanuju) nebo tak…proste me to zajima ![]()
jo a ty tri pliny pocitam aji s noci…mame pampers active baby…a fakt vydrzi uplne celou noc (12hod) na curani..parada ![]()