PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
767
10.3.10 20:28

Magdi, děkuji za vysvětlení :palec:
Cancerko, ve Vodníčkovi se mi nelíbí to zázemí. Super je slaná voda, ale jinak se tam nosí děti přes studené chodby a i ty místnosti na převlékání jsou takové studené a tmavé. V sauničce po plavání jsme se taky vždycky mačkaly, nebylo tam dost místa pro 6 dětí a maminek. A taky je Vodníček nejdražší a hodně se tam měnily plavací tety.
Co se týče školky, tak omezení je, pokud je žena na mateřské s tím dítětem, co chodí do školky. Tzn. pokud bere na něj rodičák, tak nemůže chodit na celý den, ale tuším, že jen 5 dnů v měsíci nebo tak nějak. To nevím, přesně, protože jsem to nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
11.3.10 13:43

Holkyyyyyyyyyyyyyyy…

ten můj malj satánek se budí v noci 4krát na jído ?
Dá se nějak poznat, že mu to mlíko nestačí nebo co ? :think: Přibírá furt, přes den vydrží vždycky 3,5 hodiny na další jídlo, ale v noci ne. To je hrůza…jde spát v sedm a chce jíst o půlnoci, kolem třetí, páté a v sedm…jsem jak zombie. Dělá to už dva týdny, takže to není spurt..sakra !!!
Předtím se budil ve dvě a v pět a spal do půl osmý.kde ty časy jsou :(

Jinak vítání občánků máme teď v obotu, ale nevím jestli půjdem, den předtím jdem na hexu, tak záleží podle teploty,že.

S tou školkou vůbec netuším jak to je, ale mělo by to mít logiku…co komu do toho, že máš starší ve školce, když se staráš o malý na který bereš dávky. I když teda ony ty dávky jsou uvažovány na matku, aby přežila, ne na dítě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 13:55

Lolinko, tak já si myslím, že by to ten spurt mohl být, ono se říká , že je kolem 3měsíce a vy máme 3 a 5dnů …a jestli je to 14dní to neva, ono se to ustálí…takhle si mimčo vlastně zvyšuje dávky mlíčka, které se tvoří v prsách, častým kojením. I když je fakt, že teda po 14 dnech už bys ho tam mohla mít víc.

Tak včera jsem ještě ležela s 39°C horečkama a dnes je po teplotě …zatím. Ale mám asi angínu, protože mám zahnisaný mandle :poblion: dneska jsem v lékarně nechala 300kč, to je děs a to dohromady jako kojící matka nic nemůžu.

Mikit tak co po oočkování?

Zítra jedeme do nefrologické poradny s Vojtíškem…tak jsem napnutá , jak špagát.
Tak se zatím mejte papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 13:56

Jo a Magdi já jsem ale popleta…tak ještě , že je tu Cancerka aby ti to dala do souvislosti. Jsem tvůj dotaz nepochopila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.3.10 16:17

petrush: docela dobry akorat se mi dneska odpoledne silene osypala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.3.10 19:19

a kde se holky prijde k tomu vitani obcanku?? kam se mam nacpat? ja chcu taky pet tisic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 19:35

Mikit tak hlavně , že malá nemá horečku, to je horší… ikdyž vyrážka taky nic moc, tak třeba to rychle zmizí, nebo ji něco dáváš?
A my jsme taky byli na vítání občánků, jen o 5000 by se nám mohlo jenom zdát, u Tiny jsem dostala osušku a teď u Vojtíška deku. A jinak na vítání občánků by vás mělo pozvat město či obec( matrika), kde jste zapsaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 19:37

Chtěla jsem ještě dodat, že už jsme byli na „vítání“ a u nás bylo jen asi 10 dětí,to se nedá srovnat s účastí na vítání občánků , co byla Janča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.3.10 20:00

…pozvou postou?? jinak sem ji na to dala po koupani krem nivea SOS (pisou na nem ze je uklidnujici) tak snad to bude rychle pryc…kdyz sem ju oblikla do kombinezy a dala do kocaru ze jdem ven tak se ji to vubec nelibilo…asi to neni prijemny…jooo a dneska sme se po 12ti dnech vykadily…k jednomu je to dobry nepotrebuju zadny ubrousky na zadek a staci nam tri pliny na den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 20:44

Ty jooo, tak 12 dní, to je teda síla … 8-o já jsem vždycky už po 4 dnech nervózní. I když je teda pravda, že spotřeba plínek je v tomto opravdu minimální. Taky jsem si to chválila, do té dobynež jsme dostali ten průjem a spotřebovali 10plín denně. :cry:

A na „vítání“ nám skutečně přišel dopis a v něm pozvánka, jen ji chtěli telefonicky potvrdit, aby věděly kolik asi balíčků mají nachystat.

Příspěvek upraven 11.03.10 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.3.10 20:45

ty jo nestiham

mikit!!! po 12 dnech??? tak to je mazec!!! pliny taky mame tri krom kadeni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.3.10 20:49

ja se na to uz mudry ptala…ale rikala ze prej cim lepsi mliko tim min kakani - jakoze vyrabim plne vstrebatelny…ale taky to zalezi na zazivani miminka…no byly sme vlastne nakonec pochvaleny ze nekadime…dokavad prej nema mimi tvrdy bricho a bolesti tak kadit nemusi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 20:50

Magdi vítej,
představ si, že náš malý už začal taky tak podobně povídat, jako Eli :lol: . Už je to asi 2 dny zpátky, a brebentí a brebentí. :mrgreen: :mrgreen: Onehdá i manžel říkal, že to není možný. Vojta jej vzbudil v 6:oo a povídal a povídal. Asi půl hoďky v kuse, až z toho usnul. Manža říkal, že se tak těšil, že si trochu pospí, když nejde ráno do práce a má odpolední a zase nic 8-) . Dobře mu tak, já taky nespím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.3.10 20:52

Jee…Mikit tak to mám taky dobrý mlíko…se asi začnu plácat po zádech :potlesk: Teda ne tak dobrý jako ty , ono 12 dní je 12dní :mrgreen: :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.3.10 20:53

jooo a jeste by me ciste teoreticky zajimalo roxo jakej ste s mudrou vytvorili ten ockovaci plan…treba pro dalsi dite (i kdyz zatim neplanuju) nebo tak…proste me to zajima :)

jo a ty tri pliny pocitam aji s noci…mame pampers active baby…a fakt vydrzi uplne celou noc (12hod) na curani..parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí