PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1357
8.3.10 23:11

A ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.3.10 23:12

A ještě koupání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.3.10 10:33

Jeee, ahoj Jančo ! Kačenka je šikulka :)))) Mám pocit, že jsem tě tu dlouho neviděla (nebo su sklerotik :-P ). Jak se máte ?

Holky, máte už za sebiou hexu ? Fakt u toho ty mimča tak pláčou a pak maj horečky ? Nás to čeká v pátek..se trochu bojím.Aji proto, že prej 15% dětí co umřeli na SIDS, umřeli do dvou dnů po hexavakcíně..fuj fuj fuj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 11:28

loli: kurna fix…co to pises…my jdeme za pul hodiny…resila sem mesic jestli ji to dat uz ted nebo pozdeji…a po slozitym vyzkumu jsem dospela k nazoru ze kojeny trimesicni dite to snese nejlip…puvodne jsem chtela zacit hexu az po pul roce…no a ty ted napises takovou informaci :cert: jinac nektery placou jiny ne…a nekteri maji horecku jiny nemaji…

jani: mala je krasna :srdce: v ty vanicce uplne k sezrani :srdce: …ma aji nejaky faldicky na sobe…tak to s tim pribiranim nebude zas tak zly nee?? me mala taky blila jak o zivot…ted uz je to lepsi…ale pekne pribirala tak sem to s doktorkou ani neresila…snad ti nekdo poradi…treba pomuze i zmena toho doktora…to je hrozny ze kdyz ani doktor neumi pradit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.3.10 12:54

mikitaa kliiiiiiiiiiiiiiiiiid.....ja jsem paranoik jak blazen, takze se nenervi ! Btw. ani ´jsem nevedela, ze jde dat hexa i pozdeji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 12:58
Lolinka79 píše:
mikitaa kliiiiiiiiiiiiiiiiiid.....ja jsem paranoik jak blazen, takze se nenervi ! Btw. ani ´jsem nevedela, ze jde dat hexa i pozdeji :think:

dyz ja su zrovna z ockovani uplne vypsychovana…nejradej bych nedavala nic…ale zas by neco mohla chytit pak bych si to vycitala…chjooooo…doufam ze se nic nestane…uz to ma…rvala jak tur…a ted spinka. :hug:

hexa jde podle zakona nejpozdeji zacit prvni davka v desatem mesici ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
9.3.10 13:22

Ahoj holky, já jsem na očkování taky magor, já ani nedávám hexu, ale nechala jsem si očkování rozložit do víc vakcín, navíc se dají před a po použít homeopatika, aby děti očkování lépe zvládaly - Thuya Occidentalis 5 nebo 9ch, 5 kuliček před a 5 po očkování.My jdem na očkování až ve 4. měsících a kdoví jestli.

Jani, my máme taky reflux, ale malej blinkal obloukem, naštěstí už je to docela dobrý, potvrdili nám ho až na sono v nemocnici. fotky jsou super, zvlášť ta v kyblíku, Kačenka se krásně usmívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
9.3.10 13:23

Ahoj holky,zdravím po dlouhé době…

Jani malá je krásná!!! :-D

Co jinak tady nového???Jak rostete???

My jdeme na očkování 22. tak jsem na to taky zvědavá…

Jani chtěla jsem se zeptat na ten vločkový vývar, pořád ho malé dáváš???Četla jsem,že vločky obsahují lepek a dřív jak po 4měsíci by se neměl dávat,tak se chci zeptat co na to doktorka ti řekla? Já dkyž sjem se ptala té své tak mi řekla,že se to dává hlavně kvůli husté stolici,kterou to zředí a i teda kvůli tomu pokud nepřibýrá,ale k tomu od kdy se to může dávat jsme se nějak nedostali..A jak to malé chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 13:50
Roxa píše:
Ahoj holky, já jsem na očkování taky magor, já ani nedávám hexu, ale nechala jsem si očkování rozložit do víc vakcín, navíc se dají před a po použít homeopatika, aby děti očkování lépe zvládaly - Thuya Occidentalis 5 nebo 9ch, 5 kuliček před a 5 po očkování.My jdem na očkování až ve 4. měsících a kdoví jestli.

kdyz my uz bereme homeopatika na ty nase stale hnisajici ocka…tak mame smulu…ale bylo nam homeopatem doporuceny presne jak pises.

jako ale ze by se mudra zeptala jestli nema rymu nebo neco to neee…si myslim ze nektery mamky to ani nenapadne :pocitac:

ja jen doufam ze to v pohode zvladnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.3.10 14:21

mikitaa: jasně, že to v poho zvládnete ! Jen ji více hldej, kdyby jí vyskočila teplotka ať ji můžeš dát sirup nebo čípek.

No povím vám v pátek, jak to zvládne náš soudruh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
9.3.10 14:22
mikitaa píše:
Lolinka79 píše:
mikitaa kliiiiiiiiiiiiiiiiiid.....ja jsem paranoik jak blazen, takze se nenervi ! Btw. ani ´jsem nevedela, ze jde dat hexa i pozdeji :think:

dyz ja su zrovna z ockovani uplne vypsychovana…nejradej bych nedavala nic…ale zas by neco mohla chytit pak bych si to vycitala…chjooooo…doufam ze se nic nestane…uz to ma…rvala jak tur…a ted spinka. :hug:

Ty jo, fakt ?! To mi doktorka ani neřekla, prostě automatika…ve třetím měsící bude očkování. hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 14:33

jo a jeste se musim pochlubit ze uz mame sest kilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 14:35
Lolinka79 píše:
mikitaa píše:
Lolinka79 píše:

Ty jo, fakt ?! To mi doktorka ani neřekla, prostě automatika…ve třetím měsící bude očkování. hm…

no oni ti to nereknou…pro ne je to zbytecne slozitejsi papirovani s pojistovnou…maji od pojistoven napsany ockovaci plany pro decka…a kdyz je zmena tak to musi prepsat…takze radej delaji ze nic…a na matky „potizistky“ koukaji krz prsty. ale pokud si tak prejes tak ti musi vyhovet…i kdyby si chtela jak psala roxa rozdelit ty vakciny a ockovat postupne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
9.3.10 14:43

JAni Téda Kačenka je kočka… a jak se jí líbí koupání :lol: :lol: Ty kyblíky asi fakt nemají chybu.
Mikit teda ta je teda velká, ta tvoje kočka :-D . My máme asi kolem 5,5kg a to už máme skoro 5měsíců. Já pořád říkám, že Terka je holka šikovná.
Loli tééééda ty řeči o SIDS :think: určitě je očkování velký zásah do malého tělíčka, ale ......

Holky malej už má asi celej den urputný průjem. Je to obrat o 100% , dřív se spíš potýkal s tím, že pravidelně nekakal… tak jedou za 4 dny a někdy jsem mu musela pomáhat rourkou a teď tohle. Ráno byla i mírná teplotka…no tak uvidíme. Je sice fakt, že dostal místo maltoferu kapek , maltofer sirup a k tomu acidum folicum a je možné, že reaguje na změnu, ale to by tam nebyla asi ta teplotka. Takže mi nezbývá než zítra zajít k pedře. :nevim:

A prosím ještě druhomaminky či více maminky( Roxo či Batat či Zdenu ), které mají starší dítko ve školce.....jak dlouho bych mohla mít Tinu ve školce, když beru rodičák na miminko( tedy mladší dítě), na celý den, či jen na 4hoďky a každý den v měsíci? Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.3.10 14:50

petrush…me to dela taaaak dobre jak nas porad chvalis :lol: a jak poznas ze ma mimco prujem kdyz maji z mlika takovou srajdu porad???

tak a ja jdu neco konecne delat…dneska sedim od rana na netu krom toho vyletu k mudre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí