PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
6.3.10 11:23

tyyyy jo..takhle ukecany mimco…to je dobryyy :lol: mela sem terez na kline a uplne vsechno pustila a ztuhla a poslouchala jak to uvidela…asi rozumela :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.3.10 14:02

dik za pochvalu natrasam se pychou :lol: ale taky to neni furt, ale obcas si takhle pokeca :lol: naramne se ji libilo v te nove postylce tak si tam hovela a povidala a ja hned letela pro fotak. ty jo holky dneska do pul 6 to je mazeeec! jsem z toho hotova doufam z ji to vydrzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
6.3.10 14:35

Magdi super !!! Ukecana baba po mamince :dance: :dance: :dance: Nasa taky furt neco pinda, ale totok :palec: Jo a Mikit…nasa mala si hovela na tatovi a kdyz uslysela ty zvuky, hledala odkud to jde a pak vyvaleny voci…covece taky se mi zda, jak kdyby tomu vsemu rozumnela :think: :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
6.3.10 19:13

magdicka: krasna zvlatlalka je Eliska :)))))
Taky jsem to poustela Kubovi a poslouchal to jak zarazenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.3.10 19:30

ted jde o to jestli to bylo cesky nebo italsky :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
6.3.10 20:05

Cancerko tak bude už podruhé tento rok Sněhurka, je fakt rozkošná :lol: :lol:

Magdi já jsem to zase včera pouštěla , zrovna když šly v telce zprávy a manža mi dal sprdung , že nic neslyší, že kdože to tam kecá :nevim: . Chlapi, ty ničemu nerozumněj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.3.10 21:16

mikit cesky!!! :lol: jinak bude sekec mazec :-D teda tak to ja ji taky pustim co ona na to. Max zas al na pocitac fotku kdyz byla Julinka asi tak v Eliscinem veku a ta je zni uplne hotova, porad by se na ni koukala, ani neotravuje ze chce placat do klavesnice. :-D

batat hod fotecku male jak povyrostla, ta musi mit uz taky pekny kukuc a vlasky?? rostou? budes ji delat copanky?? teda myslim az bude vetsi :lol:

petrus snehurka je bozi!!! :potlesk: manzel se taky divne xichti kdyz ocumuju ostatni mimina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.3.10 11:22

Petrush Snehurka je strasne roztomila :palec: :dance: :kytka:

Magdi…provedu. Zejtra az tu bude vetsi klid. Posledni fotky mame jen s navstevama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.3.10 11:27

snehurka je kraaasna :palec: magdi a co juli?? jak zacina mluvit? cesky nebo italsky nebo oboje?
batat: fotky sem!! :-P … klido s navstevama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.3.10 11:49

Nasla jsem 3 tydny stary, ale dost husty :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.3.10 11:50

Jo jsem zapomnela pridat foto..takze prvni …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.3.10 11:51

…a druha … s dudlickem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
7.3.10 16:24

Ahoj, tak u nás snad zabrala atb a je po nemocech, tuk, tuk… :dance: Akorát ještě nemůžem ven, přece jen měl ten starší 39 ještě ve čt, tak dřepíme doma a on už neví, co roupa. :cert:
K. ten je v pohodě, pořád se usmívá, to dítě skoro nebrečí. Dneska se poprvé převalil na bok, už to zkouší cca týden, ale dneska bych řekla, že to už bylo doopravdy, za chvíli se začne přetáčet na břicho, to budu zase trávit noci převalováním zpátky, než se to naučí z bčřicha na záda, taky už do všeho mlátí a snaží se chytat hračky.Ukecanej je taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
7.3.10 16:26

Ještě jednu vtipnou fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.3.10 16:39

batat: :srdce: :srdce: :srdce:

roxo: ten usmev je bozskej :potlesk:

jinak ty decka sou fakt kazdy jiny…me mala sice krasne drzi hracky a mava si s nima nebo je strka do tlaminky…ale ze by se nejak pokousela pohnout s telickem…to neee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí