PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
2.2.10 21:00

Aha, tak ten spurt mě nenapadl… Minulý týden jsme byli u dětské doktorky na šestinedělní kontrole a máme fakt „drobečka“. Porodní váha 3590g a teď už 5020g!! No každopádně bolení bříška by to být nemělo, protože prdíky odcházejí, občas jsou to zvuky, že by člověk nevěřil, čeho je takové mimnko schopné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
2.2.10 22:00

Mikit, novou službu ještě nemáme, protože ta kráva (je jí 35, takže žádná stará ženská)je současně předsedkyní samosprávy. A jako předsedkyně samosprávy se změnou služby nesouhlasila, tudíž se to na tom zadrhlo.Včera jsem odesílala papíry s podpisy na družstvo a to musí rozhodnout. Tak doufám, že když bylo 19 bytů z 22 pro, že to snad na družstvu povolí. Ale je to taková piksla, že mi nejspíše 2× v kočárkárně vypustila kolečko u kočárku. To jde úplně mimo mé chápání takové jednání. No jo, je to holt baba, která má doma bordel a do všech funkcí se cpe jen aby měla peníze.

Tynko- taky bych to viděla na spurtík. Dnes jsem byla taky překvapená, že zase krvácím, jen trošku. Už jsem měla několik dnů pokoj, šestinedělí mi končí ve ČT. Jak to Tvá Dr. poznala, že máš menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
2.2.10 23:17

Zdenulino: my teda nejsme družstvo ale společenství vlastníků bytových jednotek a cokoliv se v baráku děje, se musí většinově odsouhlasit. Takže jestli ona milá dáma dělá problémy, myslím že i ve vašem případě většinové vyjádření musí být pádný argument pro zasáhnutí. Napiš, jak tvoje tažení dopadlo.

Jojo, asi spurtík jak z učebnice. Mrkla jsem do chytré knížky a splňujeme všechny příznaky. Jsem už tak unavená a nevyspalá, že mi vynechává mozek a vůbec mě to nenapdalo… No a menstruaci poznala podle krvácení, hihi. Fakt. Když jsem se byla v kabince slíknout, tak nikde nic a když jsem jí vyskočila na lůžko a ona do mě strčila zrcadla, tak povídá „a vy nějak krvácíte, to jste věděla?“ Úplně ve mě hrklo, co se děje. Pak mě uklidnila, že jsem to právě dostala. Ty jo, dost mě to překvapilo, nečekala jsem to takhle brzy. Bejt to doma, tak už plašim, co se děje… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.2.10 01:07

Jo, holky menzes? To já to ještě nedostala a jsem krapítek nervózní:-)

Posílám nějakou Kačenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
3.2.10 09:08

Miki tak to je fajn jak jsi to s manžou vyřešila,ale ten koberec naštve!!!

Týnko ahoj a vítej mezi námi,jsem tu taky teprv chvilku :-D

Jinak co se týče MS tak mě to právě končí,takže Týnko neboj nejsi sama co takhle brzy, kvůli ms jsem ještě nebyla na gyndě,ale musim se už objednat…

Jinak holky proč tak dětičky vyvádějí když mají spurtík???A co to vlastně přesně je???Mám 2knížky o těhu a péči o dítě,ale v žádný tohle neni…

Zdenu tak to držim palečky ať vyhrajete ababa aby se uklidnila,bestie jedna!!! :-x pak písni jak to dopadlo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
3.2.10 09:11

Jo holky ještě jsem se chtěla zeptat, taky měli vaši prckové nateklou bouličku na ramínku po očkování proti Tetanusu???Nám se to i zřejmě podebralo,protože včera hned po vykoupání jí to prasklo :-( vytekl takový hnusný nazelenalý hnis a pak už jen krev a malá křičela hrozně…Raději sjem jí to zalepila,aby se jí tam nedostala nečistota nebo tak něco..K dr.jdeme až zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.2.10 09:38

ari: jo dr. nam v porodce rikala ze se to muze zanitit…ale co s tim dal vlastne nevim…a jak orestanes kojit tak mas menzes hned no :) s tim nic neudelas :) snad prcka spurtik brzy prejde a vyspis se :)

a nekde o par stranek dozadu davala odkaz na dobrej clanek o spurtu myslim lolinka..tak zkuste pohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.2.10 10:31

jeee jani…me se az ted ukazala ta kacenka…to je krasny v tom kybliku…ale mate ty deti vsichni strasne bily…moje terez je takova sneda…se nam spustila asi po nejakych predcich…mame tam rumuny francouze…tak asi tak :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2914
3.2.10 10:42

miki tak to jo..to nám řekl dr když jí očkoval,že by to nemělo nic dělat,tak právě proto sjem se toho vyděsila..k dr jdu zítra tak sjem si říkala,že jí na to upozornim,že to má nateklý,no a asi tim koupáním se to vyklubalo až to rpasklo… :cry: byl to teda pěknej humus :poblion:
Jinak díky kouknu se po tý stránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.2.10 10:51

Jančo, buď v klidu, většina maminek při kojení nemenstruuje. (a já přitom kojím za dvě děti, jak je Jáchym nenasytnej, ach jo…)Jinak koukám, že taky koupete v kyblíku. Jáchym ho miluje.

Arien, zadej si ten růstový spurt do vyhledávače, na netu je o tom mraky info. A na tetanovce jsme ještě nebyli, ale po TBC nás na možnost zanícení místa po vpichu upozorňovali. Nechala bych to větrat a maximálně potírala odvarem z řepíku, ten čistí a hojí. Nic bych na to nepatlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.2.10 11:03

tynko: joo ale janca nekoji :) proto ten strach…

ale myslim jani ze jak se telo proste da dokupy ze zacnes…nicmene neni kam pospichat neee :)))

a ja teda koupu primo ve vane…vanicky jsem vzdala…koupila jsem v ikei ale tam se mi nevleze lehatko…a me osobne ten kyblik prijde nepraktickej kvuli mydleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.2.10 11:04

jooo a to ockovani…ja myslim ze si myslela TBC…protoze tetanus se dava az nekdy mnohem pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.2.10 12:23

Mydlíme na přebalováku a v kyblíku se pak spláchneme. A nebo máme od Johnsonu koupelové zvlhčující mýdlo, jen to kápnu do vody v kyblíku a pak Jáju žínkou „přejedu“ když je tam ponořenej. Mýdlem by se stejně neměli mýt moc často, aby se pokožka nenarušovala, i když jsou pro děti. Prý tak jednou týdně… Když je pokakanej, prdku mu pokaždé stejně myju vodou, vlhčené ubrousky používám když má jen připrdnuto nebo když nejsme doma (u doktorky atd.)

Janco, tak to jsem nevěděla, že nekojíš. No, známí otěhotněli hned po šestinedělí, sice to prej bylo ze začátku hodně hustý, ale dneska je dětem 5 a 4 roky a teď jsou děsně spokojený :palec: Mě taky doktorka hned řekla, že mám tělo připravený na další těhu, tak jsem se jen zasmála s tím, že hlavu rozhodně ne :wink: Myslím, že se sourozencem opravdu počkám kapku dýl než šestinedělí, hihi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.2.10 13:50

‚mydlite‘ ?? 8-o a cim?? tady nas uci spis jen pocachtat ve vode max s nakym oljickem. ja myslim ze kybl je super, dupku stejne myjes pri kazdem prebalovani a tak je nejdulezitejsi podpazdi, krk, uska.. me prave pijde fajn ze se tam ‚opre‘ ve vanicce mam porad strach ze mi vyklouzne. fotka je bozi!

tynko johnson nedoporucuju, myslela jsem ze je to kvalita ale juli se po nem osypala, a nez jsem na to prisla trvalo to.. pak jsem narazila na spoustu mamin se stejnou zkusenosti a kdyz jsem prisla k dr. rekl mi to hned, at johnson v zadnem pripade nepouzivam tak pozor na to.

zrovna se vyptavam ve vedlejsi diskuzi proti cemu vam to ockovali takze tbc jo? tady to nedelaji. a zaniceni nevim ja kdyz mam naky problem hned volam nebo pisu mejla doktorovi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.2.10 13:58

Fakt? Nám zatím potíže nedělá. Myjeme mýdlem pro mimča. Ale používáme ho max. 1× týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí