PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
30.12.09 14:10

cancerko tak to ja furt doufam ze ji to vztekani prejde, ze jsou to zuby, aft nebo tak neco.. ale asi se pletu… :-? strasne se vzteka a vcera mi dokonce jednu ubalila. byla jsem uplne vytocena a servala ji :roll: dnes rano tak jak rikas ty obe rev jak kdyz je vrazdi a ja mela jit na kycle fakt parada..

mikit no takze tak to zvladam.. :lol: kdyz eli spi v pohode tak to jde ale horsi kdyz nespi treba cely den nebo noc.. ted spi trebas na me uz asi hodku jinak nespala snad vubec.. supr pfko!! :mrgreen: jo a hlavne nespolehej na ‚imunitu‘ diky koju! na gynde ti snad neco poradi, a to vis ze se muze, me rek dr. 4 tydny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.12.09 14:41

Cancerko, v Prostějově je to nově předělané a fakt moc pěkné. I porodní sály jsou pěkně vybavené,por. křesla mají držáky, což jsem neskutečně ocenila při tlačení.
Jo a jak říkáš, není nad to, když si člověk může po porodu na prcinu sednout. Pocit k nezaplacení. :-D Já jsem si minule ošetřovala jizvu celé šestinedělí, takže si to ted taky užívám. :lol:
Andulka to na nás taky pěkně zkouší, neposlouchá. Zásadně nedělá, co po ní chcem. Jinak je na Lucinku milá, hodná, nežárlí, ale to neposlouchání je otřes. Dnes už dostala od manži na zadek. Tak řvala pak jak pavián. Mít nebetyčnou trpělivost je teda fakt fuška.

Přejeme všem krásného Silvestra a v novém roce hodně zdraví:palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
30.12.09 15:40

Zdenulinka: Blahopřeju k Lucince !!! Nádherný vánoční dárek :))))

Tak co, holky, jak se máte i s mimčama ? My jsme momentálně na tři dny u našich a je to super. Nemusím skákat kolem domácnosti a odpočívám jako nikdy. Manžel dělá maminku a já jen kojím. Báječná dovolená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
30.12.09 17:33

Ahoj holky, nějak jsem se přes svátky nedostala na net.

Zdenuli, moc gratuluju, takovýho ježíška jste nečekali co?

Magdi, s tím vaším refluxem je to divný, nám ho diagnostikovali právě kvůli tomu, že zvracel. Mám podloženou postel cca 5 cm, spí na boku, teda hlavně v noci, jinak i na zádech. Dá se jim dávat Nutriton (svatojánský chlebíček) zahušťuje mlíko. Ale když nezvrací, tak bych to vůbec neřešila.

Cancerko, přetáčet se mimča začínají ze zad na bříško okolo 4. měsíce, opačně je to jen přepadávání při koníčkování, zkus jí ty ručičky spíš rovnat.

Mikit, u nás je to s prdama podobný, moc to neřeším, snad to brzo přejde.Já nespím skoro nikdy buzení v noci po 2 hodinách je už tradiční.

Loli, ahoj, to máš teda veget.Můj manžel je nemocnej, takže mám spíš 3 mimina doma.

Jani, s tím kojením mě to mrzí, já jsem se starším měla furt záněty prsa, brala jsem dvoje ATB a nakonec jsem měla dren, ale zase jsem se rozkojila, budu držet palce. Když to nepůjde, tak se svět taky nezboří.

Batat, jak ti je, co ta jizva?

Co se týká vztekání staršího, tak na to jsem už zvyklá tak od 2. roku, asi to souvisí s věkem, ale nervy mi ujíždějí furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
30.12.09 17:42

Roxi, přesně, Ježíška jsem fakt nečekala. Já si byla na 99% jistá, že přes Vánoce vydržím 2v1. Ale 23.12. se změnilo počasí, změna tlaku či čo, pršelo, prakla mi v noci plodová voda. Manžela jsem vzbudila tak, že jsem seděla na posteli a brečela, že nechci Ježíška! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
31.12.09 11:00

Holky, tak vám všem přeji pěkný Nový rok.

U nás je už od včerejška řev jak kdybychom Káču vraždili. Má nějaký protivný období. Asi jí bolí bříško nebo co. Nějak mi teď málo kaká. Dřív jsem byla zvyklá na kakání v skoro každý plínce a teď mi kadí 1× max. 2× denně. Vůbec nevím co s ní. Si to asi jdu hodit a navíc mám nějaký bloklý záda, takže tahat jí celý den na rukou je teď pro mě dost utrpení. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
31.12.09 14:19

Ahojky holky, jsem v poho, akorat nejak nemam jak psat. Manza ma cosi s notasem a u pc sedi furt synator…prazdniny jsou prazdniny.

Zdenuli…ani uz nevim, jestli jsem ti gratulovala…a jestli jo, tak to bude proste podruhe: velika gratulace k jezulatku!!! :kytka: :kytka: :kytka: :dance: :dance: :dance:

Jinak jizva dobry, ta bulka v previsu zmizela asi strachem :lol: Jizva je trochu tuha porad a obcas v ni pichne, bricho nad ni porad polomrtvy a citlivy, ale to je klasika a to znam. Pred trema dnama mi ztuhlo zase mliko v prsu, tak jsem furt jen odstrikavala a kojila a nosila na prsu tvaroh, nahrivala a chladila a uz mi zacala i stoupat teplota, tak jsem zacala panikarit. Vcera jsem byla na radu i v lekarne. Doktor rikal, at jeste zkousim a kdyby to moc bolelo a teploty nepovolili, at si zajdu vcas na pohotovost. A ja sjem si vzpomnela, ze jsem u Sidikiho vzala asi 3× paralen a pak mi bylo fajn a povolilo to, ale nevedela jsem, ze to bylo paralenem. Az jsem to pak nekde nahodou cetla. Tak jsem jich par vcera a v noci vzala a je klid. Prsa jsou jeste citlivy, z toho strasnyho mackani, ale myslim, ze je to uz ok. Mala je v poho, akorat obcas taky trochu zkousi a manza zase zacal chovat, takj sem ho sprdla…a on na me: ale kdyz ju chovas ty, tak je to dobry, co?…tak mu povidam, ze kojit proste musim a mala si brknout taky musi :-P aa nedrzim ju jako on treba hodinu a u toho necumim na TV neb nesedim na pc. :cert: Proste jen jak je potreba a kdyz zaplace, tak pochovat pomazlit a pak hajdy do postylky. Se Sidikim jsem si to teda fakt uzila, jak ho manza rozmazlil. Do dneska nespi sam a dlouhou dobu jsem nezvladala ani domacnost, protoze jsem ho furt musela drzet :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jinak mala je jak hodinky a vetsinou se budi nebo zacne kvikat presne po 3 hodinach. Hlavne v noci je to fajn. Uz se zacinam nekdy budit treba 2-3 minutky pred malou. Jo a Sidiki je super braska, akorat zacal byt trochu hlucnej a strasne pinda, jak magnetak a furt sebou sije a neposloucha, kdyz mu reknu, ze se nema motat kolem male, kdyz spi. Ale on to nemysli spatne. Malou furt pusinkuje a to i ten starsi Rony. Maji malou jako princeznicku :wink:
Jo a sex? Vcera jsem konecne prestala spinit (tentokrat to teda trvalo mega dlouho!!!), tak by to pomalu i slo. I chut by jakz takz byla, ale este to neni vonco. Este chvilu pockame :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.1.10 08:49

Holky,
malému se udělal na rtíku puchýřek..nevíte co to je ? Může to být opar ? Já ani manžel jsme to nikdy neměli, tak nevím jak to vypadá… Dá se to nějak léčit ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
1.1.10 09:18

Ahoj holky,
tradičně nějak nestíhám…občas na Vás juknu,ale nestihnu napsat…Dnes mám za sebou probdělou noc se zubem…se z té bolesti asi zblázním-nechci jet na pohotovost aby mi to nezrasili ještě víc,tak se asi zblázním, nebo nevim…chjo…a to malá spala 2-7:30h takže jsem se mohla hezky vyspat a zase prd…-(((( :zed:

Lolinko: A je to určitě puchýřek?Malá totiž taky mívá občas na pusince cosi,co vypadá jako puchýřk,ale pak se z toho vyklube jen stará kůže která se odloupne…jestli to třeba také není tohle-ta kůže je úplně bílá…

Zdenulinko:Také se připojuji ke gratulacím k Lucince!!!-)Hezký Ježíšek, hihihi…

No u nás jinak žádné změny…malá trpí na ty prdíky,tak s tím bojujeme…taky nechtěla za nic na světě spinkat v postýlce,takže jsme se museli šprajcnout a prostě na tvrdo ji v té postýlce nechávat i přes ten řev,protože jinak bychom se zbláznili…Mě ještě stále bolí ty stehy-je to teda mnohem lepší,ale ještě to není úplně ono…koukala jsem na tu jizvu v zrcátku a je to teda hnus-úplně křivá,i tak jako divně sešité…-(( no děs…do toho teď ten zub,noční nespaní kvůli malé…nic moc období,takže jsem i bez nálady a nemám chuť s nikým komunikovat…

Doufám,že jste si hezky oslavili příchod nového roku-v rámci možností-a přeju vše nej!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
1.1.10 09:25

Ahoj holky, tak jaks jste to přežily, já teda půlnoc zažila jen díky kojení, byl tu děsnej rambajs.

Lolinko, a nemá jen takovej puchýřek na horním rtu, to mají mimča z pití mlíčka, normálně se jim to sloupne a jedou dál.

Leni, bolesti zubů teda nezávidím, zvlášť když si člověk nemůže nic dát. Ale taky bych na pohotovost radši nešla, když slyším ty story odtud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.1.10 09:27

xxLeninka: Je to nějaký puchýř, ale na netu jsem teď zjistila, že kdyby to měl být opar, tak by to prej měl po celé pusince a měl by horečkz, což nemá. Prý to může vzniknout sáním z prsu. No, ještě to nechám být a pak na to možná zkusím gencián a uvidím :)

Jinak já jsem se ještě neměla odvahu na sešití dole podívat. Mám z toho divnej pocit. Je to jak „tajemný údolí“, kam se bojím kouknout :))) No ale spíš si užívám z hemoroidama. V životě jsem je neměla a doktorka říkala, že se mi udělaly porodem…no, doufám, že to zmizí a není to na furt:)

Jinak Silvestra jsme strávili jako důchodci…v deset spát..a bylo to super ..jsem vyspaná. Čekat do půlnoci se mi nechtělo, v televizi velký kulový..tak za rok to zas rozjedem..jestli seženem hlídání :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.1.10 10:17

ahoji holky přeji vám krásný nový rok,,moc moc zdravíčka štěstíčka lásky penizků,usměvů,,mimísci at moc nezlobí a co si sami přejete :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.1.10 12:28

:zed: janci juj nezavdim ale u nasje to taky nekdy na masli nekdy ne. s kakanim si myslim ale ze je to normalni taky uz nekaka furt ale jen tak 2× - 3× denne. ale brisko ji trapi taky. furt nevim jestli si nechat poslat ty kapky sab simplex, tys je zkousela?

batat tak to sis uzila s prsama :roll: jeste ted si pamatuju taky tu bolest s tech vecne promackanych koz, kdyz mi tvrdly.

loli nevim kdyby to nezmizlo tak zavolej detskemu on ti poradi co s tim.

x leni to je mi lito s jizvou, to jsou fakt prasata ja to nechapu jak to tam u vas rezou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
1.1.10 14:18

JančaK: a není to kakání tím, že jsi přešla z mateřskýho mlíka na UM ? Kámoška to měla podobný…Póté co nasadila Nutrilon (u toho ještě trochu kojila), začaly malýmu problémy s prdíkama. Nakonec změnily UM, začalí pít Bebu a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
1.1.10 16:17

Ahojky mamušky. Přeji vám všem i vašim rodinám do Nového roku vše dobré, hodně zdravíčka a finanční pohody :wink:

Magdi, máme Sab Simplex, ale ten nějak na nás nepůsobí, tak jsem pořídila i BabyCalm a ten nám funguje mnohem líp, ale budu hledat další zázračné kapičky. No, s tím kaděním máte asi pravdu, že to má souvislost s UM. Taky mě to napadlo, ale nechtěla jsem tomu věřit, že by v tom byl tak veliký rozdíl.

Loly, nestraš mě se změnou mlíka. Mám doma asi čtyři kila nutrilonu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí