Poradna duly
Jana Čurdová
Leninko jujky tebe to pořád trápí ty stehy??to já už na druhý den seděla a ted ani nevím že jsem šitá,,nebolí mě to tak od 4 dne,,je to asi tím že mě dobře zašil,,i mě stehy už nějaké vypadli,,jo a holky jsem asi divná mám šílenou chut na sex,,asi zakázané ovoce nejvíc chutná ale mám hold smůlu
,,děkuji za pochvalu kluků,,prdíky nás taky někdy trápí ale nee často díky bohu,,kubíček je hodný přes den mi ale přijde že častěji papá i co dvě hod,,a večer co tři,,i když dnes se vzbudil jen 2 tak jsem se vyspinkala nadherně
Magdi, jizva je furt citit a je na prave strane tuha, ale ta boule v previsu asi strachy zmizela. Chtela jsem volat o radu do nemocnice, ale na netu o tom dost bab pise, ze je to normal, tak pockam do pondeli. Jinak prochazkujeme zlehka..jak se rozbehnu, hned to citim a musim zvolnit.
S tim Sab Simplexem, nevim, jestli je to sladky placebo a nebo to fakt funguje, ale u nas to je provereny a neznam z okoli nikoho, kdo by rekl, ze to nefachci. I v porodnici spolubydla rikala, ze u prvniho to pouzivala.
Jinak doufam, ze jste svatky zvladly, vyvedly se a jezuch nezabloudil. U nas teda nechal olik darecku…ze to nechapu
![]()
Mejte se krasne a uzivejte zbytku slavnostni atmosfery!!!!!
![]()
ahoj holky, jak se vydařil Ježíšek?
U nás vše ok a dnes absolvujeme poslední rodinnou návštěvu a tím vánoce končí.
Batato
tak jsem si to pamatovala dobře s tou poradnou,jen ať holčička přibírá,aby byla odolná až si bude časem hrát se staršími brášky.
magdi
jojo letí to jak blázen,měsíc je pryč a ani nevím jak,měla bych začít psát poznámky, kdy co Klárka umí.Normálně se mi už několikrát přetočila z bříška na záda,což je fakt divně brzo,asi si jen špatně dává jednu ruku a tak pak přepadne nebo co.
Prdíky nás taky trochu trápí,ale tuk tuk není to taková krize,snad se to nezhorší.
Kolik dáváte kapek a jak často toho sab simplexu?
Holky se stehama, držím palce ať už to brzy přebolí a je vám hej. ![]()
Hlásím, že 24.12. přišla na svět Lucinka, takže se nám krásně nadělila pod stromeček. Porod byl ve srovnání s tím prvním „pohodový“, za 6 hodin to bylo odbyté. Tentokrát žádná zvon ani kleště, i v porodnici jsem byla maximálně spokojená. Byla jsem ráda, že jsem měla nadstandard. Jo a ještě míry, Lucinka měla při narození 3 kg,49 cm. Nejdřív jsem doma brečela, že nechci miminko na Ježíška (23.12. ráno mi praskla plodová voda),ale ted to beru, jako že je narozená na magické datum. Holt to tak mělo být. Dnes odpo jsme přijely z porodnice.
Všechny Vás zdravíme a doufáme, že pěkně všichni papáte a rostete!!
Jéje, tak to Lucinku vítáme na světě.
Holky, tak já už dokojila, bo kvůli tý blbý jizvě jsem měla nějaký antibiotika a malá mi nechtěla pít moje mlíko. Takže papáme nutrilonek, teď jsem jí koupila nějakej ten extra sitící ( furt má hlad, ale víc jak 80 mi na jedno krmení nesní) a ten extra sitící nutrilon pění jak prase. Vůbec to nechápu.
Takže mi stále žijeme, ale nemáme tolik času, bo Kačka vyžaduje společnost. Jo, holky my už paseme koníky, není to ještě brzo? No hlavičku držela dobře už od malinka.
Zdeni
Gratuluji k Lucince
Kde jsi nakonec rodila? To je dobře,že druhý porod jsi měla pěkný a nemáš špatné zážitky jako u prvního ![]()
JančoK
Na koníčky brzy není,je to šikula ![]()
S mlíčkem se nedá nic dělat,hlavně že nebude mít hlad.Pokud bys měla chuť a náladu,tak můžeš pořád zkoušet přikládat,jestli se to kojení ještě nerozjede.
Cancerko, to víš že stále skouším přikládat i jen tak na pomazlení a uklidnění. Dnes jsem si dokonce objednala nějaký homeopatický kuličky na podporu kojení. Nechci to vzdát. Přijde mi to líto.
Cancerko, byla jsem v Prostějově a opravdu maximální spokojenost. I to prostředí celé nemocnice mi připadalo mnohem hezčí a modernější než v Olmiku, je to menší, takové rodinné. Já měla s Aničkou echt pech na blbé doktory a celý ten porod stál za pendrek, tak jsem ráda, že to tentokrát bylo dobré a v pohodě. Vůbec jsem si nevěřila a netušila jsem, že to může být podruhé tak jiné. Ale strašně moc dělali ti lidi, sestry, doktor, byli skvělí. Tentokrát jsem to měla trochu pojištěné přes tamní jednu sestru, tak nevím, do jaké míry to hrálo roli. Jo a představ si, že nemám jediný steh. Poprvé jsem byla šitá vevnitř, venku jsem měla 5 stehů a po týdnu 2cm díru a ještě křivě zašitá. Tak mě strašily, že mi ta blbá jizva praskne, ale porodní asistentka byla opravdu mooooc šikovná. Doufám, že těm Tvojim beruškám se daří dobře, Aňulka dnes na nás trochu zkouší, neposlouchá, dělá trochu věci na truc. Tak jsem zvědavá, jak bude pokračovat.
Je zdenuli moc gratuluji takže tu máme i ježíška
,,mě kubík pasl koníčky už v porodnici taky říkali že je to šikulka,jinak já kojím ale strašně me to bolí ,,upně zatínám zuby chjo přitom se mu snažím to do pusinky vkládat hezky ale on pije a pak si ten dvorec pustí a hodně žvatla tu bradavku,,mažu to krémama ale trpík jak pes,,měla jsem to tak i při filípkovi,,ale u něj už hned v porodnici u kubíka mě to bolí až ted poslední 3 dny,,jinak v noci se mi budí tak 3 krát,,jinak je hodný,,prdíky taky semtam trápí ale né často.. a jak vy se máte?a nel už víte co má já to asi nějak zazdila ![]()
Luci sex??? fuj co to je?? teda ja doudam ze se mi chut brzy vrati jinac chudak manzel ale nak si to furt neumm predstavit.. ![]()
Zdenu jeee gratulujem a na vanoce je to prece krasne datum! holt budete muset kupovat dvojnasob darku no ![]()
CAncerko fakt jo??? to je fakt nak brzo!! frajerka
to ja bych si spis mela zapisovat u juli prvni sluvka a tak, jsem na to lina a uz si vlastne ani nepamatuju kdy zacla sakra.. ![]()
Batat to je dobre, ja myslim ze to i zmeni barvu kdyby neco. ja ji mela uplne cernou jak tam byl ten zanet. tak snad z toho nic nebude.
ahoj holky…blahopreju v vanocnatku ![]()
jinak ja si to fakt uzivam…ted jak je pekne tak jsme kazdy odpoledne na vylete s kocarem a se psama. jezdime po navstevach. fakt pohoda..mala je uzasna..jen nekdy v noci spi a jindy zas ne (to su pak jak zombie)…nevim proc…ale je to tak..uz si zvykam ![]()
jinak chut na sex…no ja mam taky teda uplne nehoraznou..ja uz aji premyslela ze by to slo…aspon teda nevidim duvod proc ne…co myslite?? a jak to je vlastne s antikoncepci po porodu? da se neco brat? nebo je covek nejakou dobu „imunni“? ![]()
batat: a co ty? uz je to dobry vsecko?
magdi: a jak to davas ty s tema dvema tygrama? ![]()
jo a kapicky na prdiky: sab simplex mam napsany od mudry 5× - 8× denne 8 - 10 kapek..muze se uzivat od narozeni. a nebo babycalm…taky tak..bylo mi receno ze pokud je treba muze se uzivat i pres to ze je v navodu napsany ze az od 3tydnu…spis aby to do mimin nelili vsichni preventivne! me teda ale prijde ze poradne nefunguje u nas ani jedny…bud proste ty prdiky ma nebo ne…ani to nesouvisi s tim co snim..po kacene se zelim bylo tri dny klid…po kureci polivce se nespalo… ![]()
mejte se kraaaasne ![]()
JančoK
Ok, tak to držím palce ať se kojení ještě zadaří.
Zdeni
Jsem donedávna ani nevěděla,že je porodnice i v Prostějově.Přesně jak říkáš, hodně je to o personálu.Prostředí může být super,ale jak se tam objeví nepříjemnej člověk, tak je to v háji.
Gratuluji k tomu,že nemáš žádné šití,taky jsem si to tentokrát užívala bez stehů a je parádní, když si člověk hned po porodu v pohodě sedne a běhá jak laň. ![]()
Verunčiny vzdory se stupňují každým dnem…fakt děs už občas chytá i hysterické záchvaty…je fakt pekelně těžké zachovat chladnou hlavu, obzvlášť když začnou brečet obě a já nevím, co dřív ![]()
Lucialinko
au au cítím s tebou,snad se naučí brzy pít pořádně a už tě to nebude bolet. Já jsem zezačátku musela pořád „spravovat“ bradu.Vždycky si ji trochu vcucla dovnitř a tak jsem jí prstem vždycky spodní ret pomocí brady povytáhla a hned jsem cítila,že je to lepší.
Jestli vím dobře,tak o nel tu nikdo ještě info nedal.
Jinak chuť na sex už taky nějaký ten týden mám,ale představa, že do toho půjdu v reálu…nevím, nějak nemám odvahu, protože si pamatuju jak to bylo po prvním porodu. ![]()
magdi
normálně jí skoro nemůžu ani namazat po koupání zádíčka, protože se mi furt překuluje a nezůstane moc dlouho na bříšku,ale asi to fakt bude tou jednou ručičkou, furt ju natahuje, prý i při porodu salutovala jak lezla ven ![]()
mikitoo
jsou nějaké hormonální antikoncepce při kojení, já ji minule nejprve koupila a pak si to rozmyslela a po dobu kojení používala kondom,nějak jsem měla pořád divnej pocit,že by se to do malé dostalo
Určitě bych se nespoléhala na to,že jsi chráněná.
Jinak díky za info o dávkování kapek.Taky mi přijde divný,že má bolení po jídle, které nenadýmá a jindy, když to čekám,tak nic ![]()
Holky krásného Silvestra a štastný rok 2010