PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
22.12.09 10:27

S Filípkem se taky musím pochlubit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.12.09 10:28
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
23.12.09 09:50

Ahoj holky, zítra jsou vánoce a mě to vůbec nepřijde, kolem mě je čurbes, dárky pořád ještě nemám všechny, nu prostě letošní vánoce jsou tak trochu chaos.

V pondělí jsme byly v poradně. Klárka má už 3320g 50cm, to je nuvěřitelné za necelý měsíc po porodu je to rozdíl 840g od porodní váhy. 8-o Verunka tehdy přibrala za první měsíc jen 340g.

Mateřská mi myslím přišla,teda aspoň ta první určitě, další jsem se nedívala.
Doma máme 23 -25 stupňů jenže já jsem zimomřivka (myslím,že je to tím,že mám ekzémem dost poškozenou kůži a už neplní správnou termoregulační funkci).

Magdi
jojo ten obrázek mě fakt mrzí,nu ale stejně mi to nedalo a až jsem vychladla,tak jsem šla Verunčino dílo nafotit.Jestli to jde spravit? Nu mám pocit,že kousek by šel přemalovat, ale zbytek bude chtít natřít na bílo a znova od nuly,vůbec se mi do toho nechce…no uvidíme, kdy a jestli se do toho pustím.
Je mi jasné,že v její hlavince se určitě těšila, jak se pochlubí a že se to mamince bude líbit,jak je šikovná, určitě hodně nechápala,že jsem reagovala, jak jsem reagovala,ale nemohla jsem si pomoct… :oops:
Jo a s těma jménama ono je to asi jedno, jestli jsou podobná nebo ne, protože já pořád Klárce říkám Verunko :roll: :lol:

luci
Máš doma pěkné chlapy :wink:
S mírou z porodnice…u nás se to prý neměří, jen to odhadují,protože by prý po porodu neměli miminko natahovat.Nám odhadli 48 a u dr. měla 47.
Tak koukám,že porod fakt rychlovka, závěrečná fáze těžší a bolesti ukrutné,ale měla jsi to brzy za sebou :palec:

Nu nic holky,jdu něco dělat, mám ještě toooolik úkolů na dnešek,že se mi ani do ničeho nechce, papaáááá a krásné vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
23.12.09 11:10

Ahoj, tak nás včera dr. poslal kvůli tomu blinkání do nemocnice na utz žaludku, jestli nemá nějakou vrozenou vadu. Naštěstí je to v pohodě, holt má jen reflux.To jsem si zase užila před svátky nervy.

Nevím, jestli se dostanu zítra na net, zak jsem vám chtěla ppřát

Hezké prožití svátků, ty nejhezčí dárky už máme většinou doma, užijte si rodinné pohody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
23.12.09 18:40

Holky, chapu, ze mate ted jine starosti, ale chtela jsem se zeptat, jestli nektera z vas po cisaru nemela tuhou jizvu. Me jakoby jedna strana tak divne ztvrdla a trochu to boli. Jako vypada to zvenku dobre, ale vevnitr nevim. Bojim bojim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
23.12.09 22:54

Roxo
To je dobře,že nic nezjistili.

Batato
Tož holky po císařu nikde, snad to nebude nic vážného.
Ty jsi psala,že jdeš dnes do poradny?nebo to byl někdo jiný? Jak jste tam dopadli?

Právě jsem dopekla cukroví a dnes koupila poslední dárky. Snad jsem na nikoho nezapomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
23.12.09 23:21

Cancerko, byli jsme to my :wink: Mala pribira jako blazen, to s klukama neznam. Vyrostla uz o 3 cm…ale pokud se to po porodu odhaduje, tak nevim.
Mame tady svagra z Belgie, tak jsem trochu bizi a taky unavena…jsem si dala termin, ze 14 dni po porodu budu fit, ale dneska se mi zase motala palice a jeste to bricho…tak vam nevim…
Zitra asi nebudu psat, takze Vm preji krasne svatky a bohateho jeziska hodnym i zlobivym detem a samozrejme i rodicove si zaslouzi :dance: :dance: :dance:
Nasi zlobivci dostanou tolik…kde je na tom svete nejaka spravedlnost?? :think: :cert: :-D :lol: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.12.09 10:24

ahoj holky…taky preju vsem bohatyho jeziska…ja to s malou trochu zakrikla ze je tak hodna…v noci vicemene nespime vubec…a pres den uz taky mnohem min…takze su jak chodici zombie. kapky na bricho mame snad uz vsechny a nic nezabira…tak snad aspon ostatni mimca nezlobi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.12.09 12:41

holky ja nestiham vcera jsme byli na kontrole a ma 3kg 860g, takze pribrala 1kg 140g tolik jsem ani necekala! jeste jdem za tyden na kycle a mame reflux.

stastne a vesele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
24.12.09 17:01

Taky přeji všem krásné a hlavně pohodové svátky !!!

V úterý jsme byli na kontrole ve dvou týdnech a malej je pěknej žrout :) Když jsem odházeli z porodnice měl 3530 g, po deseti dnech měl 3900. Doktorka se smála a říkala, že „prospívá mooc dobře“ :)))

mikitaa: zkusili jste probiotický kapky ? Už je dávám cca týden (hned jak začal mít náznaky problémů) a zatím dobrý. Oni prej působí až tak za týden, dva. Jinak Sab Simplex je prej na prd..spíš sladký placebo. Prej je ještě relativně dobrý Baby calm, ale ten by se měl až od měsíce. No, myslím, že ty kapky jako prevence jsou nejlepší. Jo a koupat v kyblíku…prohřeje se bříško a spíš se vyprdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.12.09 20:11

Holky taky vám přeji krásné vánoce a bohatého ježíška,,,jo a co ta nell::::???????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.12.09 22:53

loli: zkousela sem sab simplex…nic…teda zabralo to poprve a pak uz vubec…ted mame ten babycalm…a cert vi jestli to zabira aspon trochu nebo vubec…jeste mi poradili mast pupik…tak po svatcich zkusim koupit…tak kdyztak teda jeste probioticky kapky kdyby nic nezabiralo…30.12 jdeme jeste k detske dr. tak uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.12.09 20:40

batat prehlidla jsem tvoji zpravu ja ji mam tuhou ale tak spis nad jizvou takovy hrbol a mas to taky nak modre nebo tak neco? jestli te to znepokojujue tak po svatkach hned migej k dr. jo?

luci oba kluci jsou krasni vlastne i manzel :lol:

roxi taky mame reflux vubec jsem nepochopila jsk na to prisel vzdyt vubec neblinka ale pry ho ma. vy to nejak lecite? me rekl akorat davat ji na bok a zvednutou hlavu, jako treba v lehatku.

loli ja byla uplne v soku z toho jak eli pribrala z 2kg 720 po necelyc ctyrech tydnech 3kg 860! mazec :-D

mikit ono je to chvilu tak a chvilu zas jinak co? no jo snad se to brzo nak ustali

holkyyyyyyyy zitra slavime uz mesic, ja absolutne nechapu jak to uteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
26.12.09 14:52

batat co jizva??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.12.09 16:13

Ahoj holky,
já vůbec nestíhám psát ani číst…na netu teď skoro nejsem…na svátky tu máme rodiče,takže tu je fakt chaos-i když maminka mi samozřejmě úžasně pomáhá…-) ale znáte to… tak doufám,že si užíváte s drobečky sváteční náladu a když čas dovolí,tak také odpočíváte!-)

Mě ani po 14dnech nepřestaly bolet ty stehy-Luci,myslím na Tebe,jak to zvládáš s 8mi stehy…hrůůůůza…(máš krásné chlapečky!!!)no a jinak je to u nás klasika,vše se točí kolem kojení a přebalování. Prdíky nás také trápí,ale četla jsem že ten „sab“ je až od 3 týdnů,takže ještě musíme týden počkat-už ho mám koupený…takže prostě klasika jako u Vás všech…-)))

Mějte krásný den a opatrujte se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital