Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoji holky.moc dekuji,porod rychly ale ty bolesti silene,mam 8 stehu.uz ho mam u sebe,pekne pije.jsem stastna,vanoce budou nejkrasnejsi.el,jak ty?nel a co ty.myslim na vas.papa luci
Luci, vsechno preboli a bude brzo zapomenuto a zustane jen radost. Ale to ty vis, zejo? ![]()
Mikit, u nas jsou priserny okna a strasne tu tahne. Ale dneska treba cepicka nebyla, zda se mi to lepsi, venku nefouka, tak ani doma ![]()
Mikit, já jsem ji zpočátku dávala na noc, ale teď už moc ne, jen když se mi zdá studenej.
Luci, 8 stehů, ty jo )střižená nebo natržená). tak přeju ať si brzo budeš moc normálně sednout a Jakoubka pozdravuju, a´t mu mu chutná a pšěkně přibírá.
Máte moc krásný fotky dětiček. My jsme byli předevčírem na ko, tak přibral 300g a byl pochválený, jak pěkně vypadá. Dneska tu byla paní na plavání miminek ve vodě, tak má za sebou první plavání, dál už si budu plavat sama místo koupání, je to super, K. u toho skoro spal
. Až teda na potápění, to ho trochu rozčílilo.
Ahoj, hlásím se z porodnice, Adam se narodil včera (16.12) v 12 30, váha 3920g, 54 cm..porod docelý rychlý a nakonec to přeci jenom přišlo samo, bez vyvolávání!
Jdu dočíst zbytek a pak napíšu více!
ela z porodnice
Jee El tak to jsme porodily ve stejny den
,moc moc gratuluji,copak nela asi?tu ted vypli elektriku,mazec no,malicky si ve spani ublinkl tak jsem se lekla,juj uz to zacina,strach o malickeho,jen pipne a uz hledim.krasnou noc
El, Luci - gratulace k miminkum!!
![]()
Cepicku nedavam, najeli jsme na studeny odchov.
![]()
Vcera jsme hodili Klarku na vahu, tak ma 4,15kg, kdyz vezmu, ze po porodu sla dolu, tak za tyden pribrala 45dkg. Fakt nechapu, co s tou Drobenou budeme delat.
![]()
Ahoj holky!!!
El, Lucinko mooc gratuluji. A Kubíček je krásný. A 8 stehu tý jo. Tak at to přestane bolet.
Já na Ko včera vše při starém. Stále uzavřená, čípek zkrácen, hlavička naléhá.
No a jestli do neděle nic tak v pondělí nastupuji na 7 hod. na indukci. Terezka váží 3400g cca.Kež by se mi to ještě samo rozběhlo. Dám zas určo vědět.
jak to vypadá s náma
Luci: obrovské gratulace, Kubík je nádherný, tak jsme to nakonec stihla před tebou…také jsem hodně pošitá, nástřih nebyl, ale trochu potrhaná uvnitř stehů 7 ![]()
Já jdu zítra domů, jak ty?
ela
Nel, držím palce! Já jsem měla nastoupit ve středu v 6 ráno, a ve 3 ráno praskla voda! jsem skákala radostí!
Tak možná to budeš mít také tak..jo před tím jsem byla na dloouhe procházce, snědla jsem pikantní pizzu, dala si teplou vanu a 2-ku červeného..
e
El tak to je super, že už jdete domu.
Tak to musím vyzkoušet. Uděláme dlouhou prochajdu s psíkem a to vínko a třeba… ![]()
Já už se tak nan ni těším
i manža říkal ![]()
Děkujeme,nel juj budu na tebe moc myslet musí to být nekonečné,el tak to se mate,my nemáme etě ustřihlý pupík,a kapou kubikovi do očiček,takze domov snad neděle,pondělí.
čepičku nee, ale rukavičky ano. pořád měla studený pařátky.
holky, už mám na sobě předtěhotenský kalhoty.
Ahoj holky,
hlásím se po dlouhé době…
V první řadě velké gratulace všem novým miminkům k narození a maminkám pochvalu jak to krásně zvládly!-)
Vůbec nestíhá dočítat,takže si to nechám jako večerní pohádku…-))
Luci: 8 stehů je šííííílený!!!!Jak to zvládáš?Sedíš vůbec?A jak kojíte?Já mám stehů 5 venku a nevím kolik vevnitř a teda docela šílím. I týden po porodu bolest jako sviň, že si fakt pořádně nesednu…
A jaký je teda vlastně momentální stav?Kolik máme miminek a kolik ještě maminek 2v1? Nebo už jsme se všechny rozdvojily?Musím to všechno vyzjistit…-)))
Mějte krásný den,my teď dokojily,takže mám jedinečnoumožnost jít rychle něco udělat-v jednu přijde doktorka,takže moc času nemám…-))))
Opatrujte se!