Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!!
Jdu popřát Mikit!! Přeji oboum hodně zdravíčka a mamince hodně mlíčka. ![]()
Luci a Eli jak se cítíte?? Asi jak já co? Fajn. Já jsem na sebe zvědavá kdy to přijde.
Taky se vás všeci ptají???
Holky zpráva od Bataty:
„máme holku ! Kadiatou Rose ma 45cm a 2750g. Narodila se 10:53 a museli me uspat celkove kvuli spatnymu krevnimu obrazu“
Blahopřejeeeeeeeeeeeeeeem ![]()
Batato, velká gratulace, dobře to dopadlo, teď snad už bude jen líp.
Koukala jsem na nástěnku, že porodila už i Leninka (má Sofinku) a Stazka (Evžen s ?, nevím co to přesně znamená), víc tam není, jen že už včera.
Příspěvek upraven 11.12.09 v 19:36
Ahoji nel,,jak se cítím dneska bez depky tak to ujde
---ale bolí mě pod břichem a přirození jakoby,,ale jinak vše ok,,běhala jsem po schodech chichi tak puss hleděl co šílím,,piju maliník tak uvidím zda mi to pomůže..batat moc gratuluji k holčičce,,snad ti je dobře a né blbě jak mikitce..co ta leninka chjo at dá už vědět,,zdravím všechny papa
se z těch metříků asi zvencnu. mi nejde přepsat na novej. a starej nejde smazat.
Ahoj, tady je mrtvo, to asi všechny rodí nebo jsou v nemocnici, co?
Luci, Elo, jak to s vámi vypadá?
Cancerko, už jsi byla na tý kontrole ?, jestli ne, zkus si ten podbřišek nahřívat, třeba ohřát na pánvi sůl, dát do sáčku, zabalit do utěrky (plínky) a přiložit na podbřišek a bedra, mohlo by to rozprouudit ty očistky. Držím palce.
Pěkné dopoledne, velké gratulace Mikitce i Batatce, snad už je Mikit líp.
A co Leninka, víme někdo něco?
A jak se máte vy ostatní? Já se včera celej den válela, v domnění že když nebudu vůbec nic dělat, tak že mě břicho nebude tolik bolet a budu moc aspoň trochu spát,ale bylo to k ničemu. Takže jdu vařit a uklízet atd.
Ahoji byla jsem na kontrole a přišla mi sms od Leninky,,tak přepisuji.Ahoj holky,,tak jsem se o Sofču rvala jako lev 17h+5h kontrakce…Malá se narodila včera v 15:58a má 3050g 48cm obě jsme v pořádku,,Batatce také moc gratuluji..tak už má princeznu u sebe!!A co ostatní?Elo,Luci kdypak vy???Opatrujte se,písnu brzy Lenka
Holky, já jsem pořád tady, už mi ani nepřijde, že budu kdykoli rodit
, citím se ok
Gratulace Batatě a Lenince! Super, přeji rychly návrat domů… ![]()
ela
Lucialinko: A jak ty se cítíš? Schody dobré, já jsem nakonec pomyla okna, procházka cca 5 km, červený svářak sex 2 x a co? nic ![]()
takže to pro tento víkend vzdávám
V pondělí jdu na KO, měl by být primář tak doufám, že bude rozumný
ela
Eli já taky nic,,semtam mi tvrdne břicho,,praktiky už jsem vzdala ,,ale po těch schodech nejvíc cítím změny,,takže si je asi zítra zopakuju,,a sex taky zkusím ted nebyla skoro týden nálada,,neboj zlati vím jak ti je nekonečné je to čekání,,mám depoku z toho že nebudu na vánoce s mojím filípkem a miláčkem doma,,dr říkal že mě nechají týden přenášet doma,,a pak bych šla do nemocnice tam by to týden zkoušeli a pak vyvolání,takže to bch vánoce nestihla ani za mák,,tak snad se naše děloha umoudří a pošle nám Filípka,,krásnou noc a popřípadě rychlý porod papa ![]()