PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
8.12.09 12:18

Xleninko: díky, číslo uložené…tak jenom zítra porodit :)
všichni tipuji, že by to zítra mohlo vyjít (teda moje máma)tak uvidíme
Mikito: tak to je dobrá zpráva, takže ve čtvrtek v 7 ráno budu moooc držet palce, a dr ber s rezervou, oni už holt mají takový drsný humor
Fičím na oběd (polopracovní, jdu zjistit, jak se činí moje nástupkyně :palec: )

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.12.09 14:46

Ahoj holky,
nevím, jestli si mě pamatujete. Ale v seznámku jsem.
Chci popřát všem co už to mají za sebou at jste zdraví a ostatním at už to brzy přijde.

Já mám 5 dní do TP. A cítím se dobře občas tvrdne břicho. Jsem zvědavá, kdy to přijde. Hlavně bych chtěla být na vánoce doma :lol: Ale ještě zatím užívám pupíku. :lol:

Tak se držte holky!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.12.09 17:32

Ahoji holky,,voalla jsem kámošce její matička(teta) dělá porosní asistentku v porodnici kam mím jít,,řekla jsem jí situaci,,a ta s ní byla a mám jít zítra do porodky udělá mi tam monitor,,ZADARMO,,taky o tom neslyšela že by se platilo,,tak zítra písnu,,leninko pošli mi taky číslo dneska pořád piju maliník tak uvidíme :-D,,,nel jujky je fajn že jsi se ukázala,,snad na ty vánoce budeme doma,,mikit jujky tak to je dobře at už je mimi u tebe a hlavně at jste v pořádku,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.12.09 17:41

Luci,tak to jsi to dobře zařídila, to byl dobrý nápad.
Mikitko, držíme pěsti, vše bude určitě v pořádku, s těmi jejich varování to ber s velkou rezervou, já když jsem si přečetla ten souhlas co musíš v Motole podepsat k porodu,tak jsem taky vyvalovala oči. O porodu nic moc,ale všechny komplikace do detailu. Drž se.
Nel, díky žes o sobě dala vědět, hlavně že jste v pohodě.

Pěkný večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
8.12.09 21:18

Holky, takze nic noveho nemam, jen potvrzeni stareho. Zitra mazu na predoperacni vysetreni a ve ctvrtek do 14 hod mam nastoupit do nemocnice a v patek se to provede. Potkala jsem se s primarem, byl celkem fajn a rekl mi, at jeste zvazim sterilizaci. Ze me nechce premlouvat, ale zabere to 2 minuty a nebudu muset resit antikoncepci a dalsi zakrok ci narkozu. Dalsi tehotenstvi by bylo zivot ohrozujici :think: Ja nevim, nechci to spojovat s narozenim miminka…tak fakt nevim.
Mikit, nejsi nervozni? Ja teda strasne..i kdyz uz to znam. Aspon mam dobrej pocit z toho, ze se to vsechno nejak ujednotilo a urcil se presny den. Dokonce uz i vim, kdo to bude provadet.
Jinak nic noveho nevim, jen ze nalez je stejny jako minulej tyden, tzn. asi zamcena na 10 zapadu :zed:
Luci, tak jsem za tebe rada, budes mit klid :dance: Sme se do tebe vsechny pustily, ze ti to nedalo, co? Jsi to dobre vyresila :palec:
Leni, este nic? Holky tak ktera bude ted na rade? Ve ctvrtek Mikit a patek si zamlouvam ja :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.09 23:12

batat: ja nejak nejsu nijaka…mam takovou divnou naladu ze je mi vsecko jedno a ani si neuvedomuju co bude…kdybych si to uvedomila tak me do toho spitalu asi nikdo nedostane…pripad pro chocholouska noooo :lol: staci ze se dovidam takovy ty veci co me ceka…jako klystyr, cevkovani apod. jo a prosimte musi byt covek oholenej uplne na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 09:57

mikit jo ale ja se oholila uz doma jinak te sjedou tam ale jen ‚vrch‘ :lol: a to si predstav ze ja siten klystyr musela udelat sama! ale nakonec to nic nebylo je to spis psychicky blok. uvidis ze to nic nebude fakt. cekovani je shit ale do hodky to prejde, neprijemne je akorat to ze jsem mela porad pocit ze se pocuram, pak jsem to ‚pustila‘ a ono se nic nestalo :lol: a ten pocit taky brzo presel. brutal je spis ta spinalka to je jizda!! ale je fajn ze muzes byt pri smyslechi kdyz ja si pripadala jak zfetla

batat tak v patek! juj ja se tesim! sterilizace hmmm nevedela bych asi bych na to tez nemela ikdyz po trech.., je to taky opsychice ale pokud ti vyhovuje antikoncepce tak proc ji nebrat.

nej zdravime! hlavne se pak ukazte s mimusatkem! :-D

luci super! jsem zvedava na zpravicky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.12.09 10:34

Mikit: Tak Ti na zítřek držím pěstičky,abys to hezky zvládla-a Ty to určitě zvládneš! Hlavně pak písni přes informátorky co a jak,budeme čekat!-)

Magdi: Jak válčíte?

Nel: Taky se Ti to už blíží viď?Tak kdyby,nezapomeň nám dát vědět, jsme zvědavé-)

Luci: Super zprávy, já si říkala,že je divné,že by chtěli monitor platit-to je dobře, že máš tu známou a že Ti to zařila!

Batat: Plně chápu Tvé rozčarování přemýšlet ještě nad návrhm lékařů,když se těšíš na malou…Pro ně je to asi normální, asi si tyhle věci nespojujou a berou to jako rutinu…-( U mě teda stále nic…a to jsem si chtěla „zabrat“ teda středu,když jste si rozdělili čtvrtek a pátek…-)))) Tak dnes to asi nestihnu,tak počkám co mi řeknou zítra…Před týdnem jsem říkala,že další týden už nedám a hle týden je v čudu a pořád nic…Termín mám zítra tak jsem zvědavá jak dlouho mě nechají přenášet…-(

Mějte hezký den a kdyby něco tak nezapomeňte dát vědět!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
9.12.09 10:35

JO a Elamolendo? Pořád nic?!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.09 11:15

magdi: me slo hlavne o to jestli je potreba se oholit kompletne…i kdyz pres ten pupek kdovi jak tam ten „vzorek“ momentalne vypada…pac se zrcadlem se nejsu schopna holit vubec..tak to sjizdim po pameti tak to vezmu komplet a bude :lol: s tim klystyrem nechapu jak si to zvladla..ja uz mam z tech hadicek fobii ted a to mi je budou davat ze vsech stran :lol: a uz mas fotku?

tak ela asi rodi uz kdyz se neozyva ne??? mate nekdo telefon na nu?

a vsem dik za podporu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
9.12.09 11:19

Mikit,ja se budu holit doma cela i kvuli hygiene potom pri ocistkach. Ted jsem to nejak zanedbavala a jsem jak vopica…no clovek si tam nevidi, tak co :oops: Klystyr nechci, radeji se pekne vy… sama. Mam takovy nervy, ze to jde i 2× denne :lol: Jinak v Bohunicich se to da i odmitnout. Holeni asi tezko, to se musi, aspon jak rika Magdi tesne pod briskem.
Magdi, co je to spinalka? Ja jen vim, ze ten epidural kdyz pichaji je trochu neprijemnej, ale neboli to nijak extra. Hlavne to rychle pusobi a pak necitis nic a cevkovani je neprijemny, ale pak clovek nemusi 10× za den na wc, jako ja posledni 2 dny. Ufuf. Jednou mi to taky pripadalo jako, ze se pocuram (kdyz mi delali laparoskopii), ale jinak co si pamatuju, tak dobry. Hlavne je to neprijemny jen zezacatku a pak je klid. Druhej den vytahnou, to je nic. Jinak ja mam presne ten pocit, ze me tam nikdo nedostane. Ale nejak se toho obr pupika zbavit musim, ne? I kdyz vcera jsem zjistila, ze moje brisko je uplne mrnavy oproti tem, co jsem videla v nemocnici, tak si uz radeji nestezuju.
Leni, treba to jeste dneska stihas :palec: Nechci te strasit, ale ja prvniho prenasela tyden, druhyho 10 dnu a vcera jsem si precetla v karte, ze ja jsem se sama narodila ve 41. tydnu. Tak po kom ty deti pak jsou, co?
Jo a holky, dneska jsem byla na predoperacnim vysetreni. Krev byla ok, ani jsem nemela mdloby, coz jsem se bala. Pak jsem sla do nemocnice na ekg a tam jsem si mela lehnout na zada a to byl teda problem. Zamotal se celej svet, dostala jsem 2× sklenku vody a nakonec mi pujcili sestricku, aby me doprovodila domu. Bydlime asi 7minut cesty, ale vsechno do kopce a do schodu. Naproti me vybehl manza, ale stejne jsme byli uz skoro doma. Tak jsem to dneska mela takovy luxusni :dance: Takze zazitky jeste pred porodem, co?
Holky, tak jak to jde vam? Jake nove zpravy? Ja budu cist a psat jeste do zitra asi do 12 hod a pak mazeme s kufrem…bojiiiiim i tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.09 11:48

tak ja se jdu teda koupat a holit…kurna nemuzete mi nekdo poradit co mam delat abych myslela aspon chvilu na neco jinyho???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
9.12.09 12:07

Mikit, to chce zajit na medovinu. Mela jsem to v planu, ale ty mdloby…vzdala jsem to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.09 12:31

batat: asi si neco dam…uz zas rvu jak zelva…predstavte si ze ten muj vul jde dneska na hokej a dojde az o pulnoci misto aby byl se mnou a delal psychyckou oporu!!! jeste kdyz se tyden neuvidime krz ten zakaz navstev!! me fakt hrabne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.12.09 12:47

Ahoji,,tak už jsem doma,,došla jsem tam na porodní sál,,byla tam ta paní hodná příjemná,,udělala mi ozvy,,říkala at se jdu vyčurat že uděláme normální poradnu,,pak se mě ujal dr,,mladý šikovný,,příjemný,,udělal mi utz,,všechno v pořádku,,mimi mi odhadl na 3650g tak nechápu kde moje dr ,nabrala před měsícem 3100,,jednině že by tak málo přibral no nevím :nevim: ..říkal no v sobotu termín ale čípek je etě velký na porod,,ale může se stát že překvapím,,v sobotu jsi mě pozval na ozvy,,a v pondělí poradna,,že ted budu chodit častěji na ko,,no vidíte u dr ,jednou týdně,,tak ještě že jsem tam šla jsem fakt ráda jsem klidnější a je mi mnohem lépe,,zrovna tam odnášeli malé miminečko,,bylo krásné i slzy mi tekly ,,jsem si přála at už taky nesou kubíčka ale dočkám,,hold musím vydržet :wink: zatím valím vařit papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí