Poradna duly
Jana Čurdová
Leni, jasne ze rozumim. Ja jsem Sidikiho prenasela 10dnu..to se taaaaak tahlo. Ale musim rict, ze jsem se citila mnohem lip a nez jsem sla do nemocnice, tak jsem mela doma vsechno tak vypidleny…z nudy jsem furt gruntovala
Ted me ke vsem mym strastem jeste zacala zlobit prava kycel. Takze sotva dojdu na nakup. Coz me pripomina, ze musime zitra nakoupit Mikulajdu…pozde, ale prece…
jinak gratuluji vsem novopecenym maminka a mimiskum hodne zdravicka ![]()
batat: ptala jsem se na tebe nebo spis na tu situaci po dvou cisarich PA a ta mi rikala ze po dvou cisarich se spis prikloni zase k cisari…ale pokud by bylo vsechno naprosto v poradku ze by se asi snazili maminku premluvit k normalnimu…ale ze takhle mi rict nemuze ze to musi byt ke konkretnimu pripadu. ta pani co byla se mnou porodila normalne dneska holcicku, ale ptala sem se ji ze chtela rodit prirozene..jen to vyvolavani je slozitejsi pac po cisaru muzou dat jen jednu tabletu denne tak to trva treba tri dny.
magdi: u nas muzes rikat co chces a nikdo te poslouchat nebude…vsak sama ted u me vidis co je mozny!
jdu omrknout fotky miminek ![]()
Mikit chvala bohu, ze jsi doma po tom stresu. Jsem to uplne prozivala s tebou. Dekuji za zpravicku a je mi ted trochu lip, vsak uvidime. Ja jsem uz rezignovala, nejak mala ven musi, to je jiste. Ale co u tebe provadeli, to je priserne. Pro ne je to denni chleba, ale copak nechapou, ze muzou takhle zenskou uplne rozhodit?
![]()
batat i ostatnim moc diky za podporu…
jinak ty doktori jsou fakt sileny..jak rikas..pro ne je to denni chleba a pocity lidi neresi. teda na te porodni JIPce byli moc hodny…ale navrchu na oddeleni mi kdyz sem rvala jak zelva mudra rekla ze hystericky matky ma teda nejradsi a az se uklidnim at si k ni prijdu podepsat revers kdyz jediny co me zajima je kdyz pujdu dom!!! no fakt takovy nervy jak ted ten tyden sem snad v zivote nezazila ![]()
luci diky ocicko vypada o moc lip
loli klido mi napis cislo ja sem tu furt a budu rada a hrde hlasit! ![]()
leni dr. rikal otirat vodou a uz je to pryc
jdu preblit nasosku a pak si konecne prectu co mikitaaaa
ty vole to si snad delaji prdel ne??? bych tam vsechny umlatila
chudacci to jste si teda uzili a jeste uzivate! boze at uz to mate za sebou a je vsechno v poradku, no moje nervy… ![]()
tomu fakt neverim co pises pane boze cesi jsou fakt tak zaostali!!!!!!!!! ach jo! nemam slov..
at se prijdou podivat sem tady te chovaji jak v bavlnce a plac je uplne normalni zvlast s tolika hormony vzhuru nohama, a kor v tvoji situaci ty vole to me fakt toci, bych ji poslala nekam pitku jednu blbou!
Jani: Obrovské gratulaca, Kačenka at roste jako z vody!
Mikito: No coment, to je ale des a hruza opravdu nemám slov, vidím, že jste si všichni 3 užili ![]()
U mně nic nového, citím se ok, ale už bych to ráda měla za sebou…
Moc zdravim a přeji hezký víkend
ela
Jani, obrovská gratulace, malá je krásná, jen kypí zdravím
Snad bude hodná a nechá tě trochu studovat.
Mikit, já bych nebrečela, já bych asi řvala pořád, takový nervy, nebo bych jim tam udělala hystericku scénu.Kreténi jedni, to ta dr. nikdy nerodila nebo co, kdyby to řekl chlap budiž. Už takhle jsem naštvaná, jen to slyším.
Batat, nápodobně, holt stejná porodnice, vůbec to na mě podle vašich zpráv nedělá dobrý dojem.
Magdi, super, že očko je fajn. Kryštof má zase děsně zapruzený kouličky, mažu vším možným, zkusím ho větrat, ale v tomhle ročním období mám trochu strach aby nenastydl. Když on je děsnej průtokáč, jí a přitom kandí ![]()
Mám dneska za sebouprvní rušnější noc, kandil od 3-5, nakonec usnul až na mě a spali jsme tak až do rána. Naštěstí si manžel bere staršího na mikulášskou ke známým a budou tam spát, tak snad ten deficit doženu. Taky jsem si zažila včera první hormonální bouři a pěkně jsme se večer chytli. Ráno jsme se teda hned usmířili…no klasika šestinedělní.
Ještě jsem se chtěla zeptat, jak jste na tom po porodu s váhou (ale ona sem chodí už jen Magdička, co?). Já jsem shodila cca 7 kg.
Roxo: Tak to mě mrzí,že má Kryštůfek takovéhle trápení-já bych asi přesně jak píšeš „větrala“,přeci jenom už se topí,tak snad nenastydne…Co se týče té váhy,tak mi hodně holek říkalo,že po porodu máš dole hned těch cca 7kg a zbytek jde dolů sám taky při kojení,takže když za těhu přibereš třeba těch 12-13kg,tak to máš dole za chvíli,ani nevíš jak-tak doufám,že tomu tak bude i u mě. Já zatím přibrala celkem necelých 13kg a ráda bych se vrátila na původní váhu-pokud možno bez nějakých velkých diet-stačí mi v těhu dieta kvůli cukrovce-jak já se těším na zákusek!!!!-))))
Jinak všem přeji krásnou, Mikulášskou sobotu!-) /už mám schovanou punčochu pro manžu-má tam jen 2brambory, jsem letos byla na něj moooooc mírná…
/
Ahojky ,,taky vám přeji krásného mikuláše,,už se těším až pujdeme odpoledne koukat na čertíky,,roxi moje švagrovka měla takový problém s malým,,měl to uplně červené,,dr ji na to poradil pityol,,a pomohlo ,,a vyvar z dubove kury tam mu to oplachovala,,snad to pomůže ![]()
Roxi to mame to same, pri kazdem jidle kaka, prebalim ji mezi jednou kozou a druhou
a zase se po… a neni to jen cervene jak je to prokrvene? me v porodce rekli ze je ti tim ze jsou ty genitalie vic prokrvene, abys to s tim mazanim neprehnala, ja vim se mi to radi ale s juli mi rikali neprehanet to..
a zkouselas pudr? holcickam se davat nema ale klukum se muze. ja bych ho vetrala tak ze ho naheho jen prikryju nebo omotam nozky plinou pekne osuseneho a tak aspon pet minut..
roxi - vaha - ja pribrala 23kilo
a ted mam dole 9.