PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
6.12.09 14:42

I ja tise zavidim. Ja kdybych nesla na cisara, tak dle zkusenosti budu rodit na Silvestra :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
6.12.09 16:21

Lolinko 79: Obrovské gratulace, teda to byla rychlovka, ja chci také..

Jinak jdu zítra na kontrolu, tak jsem zvědavá..snad se to aspon trochu posunulu a neuslyším (porodní cesty nepřipravené, kontrola za týden :pocitac: )

Hezký zbytek neděle!

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
6.12.09 17:12

Loli, velikánská gratulace, ať ti Kubík dělá jenom radost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.12.09 17:31

Ahojky,,jéé lolinko moc moc fratuluji,,krásné míry,,pěkný dlouhán :dance: ..ostatní zdravím holky,,jsem nějaká unavená,,celkem dost mě bolí v podbříšku tak jsem zvědavá co mi zítra řekne na kontrole,,kéž by jsem měli rychlý porod jak lolinko,,ale budeme si asi muset počkat,,taky byla tři dny po termínu,,a já bych už nejraději rodila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
6.12.09 17:36

Lolinko79, moc gratuluju, Jakub je krasny jmeno. A zni to tak ze vsedchno probehlo suprove, tak odpocivej a uzivejte s manzou noveho clena rodiny :hug:

Jinak nemam moc co psat, cipek uz je prej mekej a mimco dole, ale zadny jiny znamky ze by byl porod blizko nemam… teda mimo obcasny bolesti v podbrisku ale kdo ty ted nema co.

Zitra kontrola, uvidim jestli se neco noveho dozvime.

Petrushko, Magdi atd, moc vam gratuluju! :kytka:

Jak se jinak vsichni chystate na Vanoce? Ja teda nevim nevim jestli u nas bude nejaky cukrovi letos (asi jen koupeny), moc se mi v kuchyni hodiny stat nechce :lol:. Asi tenhle tyden uz ale nazdobime stromecek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.12.09 22:02

juuu…velika gratulace :kytka: :kytka:

holky kde je konec petrusce???? mate nejaky info co jsem tu nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.12.09 07:51

Dobré ránko tak já se chystám na kontrolu jsem zvědavá co mi řekne :roll: ,,,no mikit taky jsem se už ptala po petrušce ale nic tak nevím asi nemá čas,,snad je všechno v pořádku,,opičko vánoce uklíd je za mnou,,cukroví mám taky obědnané,ale měla jsem ho i v loni a výbornéé,,dárečky většinou jsem nakoupila na netu bo obchody jsem s tou kyčlí nedávala a ted mi zase nějak nevychází čas,,a stromeček chystáme až den před štědrým dnem,,ani světýlka jsem ještě nedala do oken,,jsem říkala že až přijdeme s kubíkem domů,,tak jsem zvědavá kdy :mrgreen: ..všem přeji krásné ránko,,a klidně uvítám novou maminečku,,stala se nějaká přes tuto noc??mikit a jak s tebou budou ted pokračovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
7.12.09 09:01

Luci: Ať Ti dopadne dobře kontrola!-)

Opičko:Já také cukroví objednala,úplně s Tebou souhlasím, že bych neměla sílu stát ještě u pečení…Jiank stromeček máme postavený už od minulé neděle-jsem to nějak psychicky nezvládla a ustrojili jsme ho-)))A dárky mám také už nakoupené-přesně jak píše Lucialinka,víceméně přes net…

Co je s Petrushkou by mě také zajímalo,ale podle mě má hodně práce s Vojtíškem,tak asi nestíhá,ona se určitě ozve…

Holky,já jsem totálně na mrtvici…-( Včera mi začaly večer bolesti,že jsem myslela,že už je to ono,jenže ono to travá do teď a nic se z toho nevyvíjí…asi se zblázním!Bolest taková,že máte pocit,že Vám upadne celý podvozek,ve vlnách a pak to odejde…jenže se to nezrychluje a vyýrazně nesílí…Jestli mi chce někdo naznačit,že takhle budu třeba další další týden,tak prosím NEEEEEEEE! Poslíčky už mám týden a teď tohle…prostě zešílím a odvezou mě do Bohnic…A do toho teď začal manža pšikat,frkat,kašla…mě prostě trefí šlak…-(

Doufám,že Vám je dobře, hezký den!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.12.09 10:31

luci: v propousteci zprave mam napsano…do tydne kontrola a porod v nemocnici breclav! ale uz se kamkoliv bojim volat a chodit..je mi dobre..prcek sebou sije jak hrom..tak porad nejak nevidm duvod abych nekde lezela..a bojim se ze v te breclavi by si me zas nechali…chjo…ale je fakt ze zase kdyby mi natocili monitor tak me to nachvilu uklidni…no asi tam dneska odpoledne zavolam… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.12.09 10:49

tak jsem tam volala a zitra jdu zase domlouvat termin na cisare do breclavi…tasku uz beru s sebou…tak drzte vsechny palce…mozna aji malicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.12.09 11:05

Mikit, ja se z tebe zvencnu…teda spis z doktoru :lol: Ja se jdu taky zitra domluvit, ale tasku este nchavam doma. Az asi ve ctvrtek. To mi zitra reknou.
Vcera malemu manzel sestrenky konecne sestrojil spodni postel na poschodovce, mel to se vsim vsudy za 2 hodky hotovy, jsem koukala. Jeste se to musi nalakovat, az tu nebudu. A jeste dnes udela policku, at ma malej na knizky hracky a lampicku. Tak jsem z toho tak nadsena a vcera jsem byla zas tak extra cila, ze jsem myslela, ze uz pojedu, ale zas nic…ja jsem snad zasita :mrgreen:
Holky dneska je hnusne, ale ja vam preju co nejprijemnejsi den a kdo ceka, at to rychle utece…a cekame nove zpravy!! Sem s nima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.12.09 11:21

batat: ja uz mam pocit ze si ze me delaji vsude akorat tak prdel :lol: ale dala sem martinovi tentokrat instrukce ze bud se bude rodit nebo me veze dom!!! tak su na to zvedava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.12.09 11:26

joooo a batat…jeste jak sem byla v tech bohunicich tak sem zaslechla nejaky zvesti o tom ze na nadstandartnich pokojich jsou snad navstevy povoleny…tak se zeptej…to ja bych si klidne zaplatila nez abych byla tyden sama!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
7.12.09 11:30

Ahoji tak že na porod to prý nevypada opět tak jsem nasraná ,,chjooo,,kua ja snad neporodím,,a ještě si už budu muset zaplatit monitor 250kč že pojistovna platí jen 5,,jé mikit budu na tebe moc moc myslet,,hlavně dej pak vědět po někom at vime,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.12.09 11:49

Mikitko o tom vim, ale me by to vyslo na 6×1200,– a to je pred vanocema docela dost penez. Clovek radeji koupi deckam darecky. Kdybych byla prvorodicka, tak bych to dala, ale ted jsme se s manzou domluvili, ze to nejak prezijeme. Snad mu malou ukazou aspon pres dveeere. Bude spon zatim chystat s detma vanoce a vetsiho na lyzarskou sezonu :lol:
Luci neboj, jednou to porodit musis :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital