PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
9.12.09 13:31

Luci, to mam velikou radost, ze to dobre dopadlo a byli na tebe i hodni :palec: Tak to ma byt ne? :kytka: Takze ted uz jen vydrzeeet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
9.12.09 13:49

Holky zdravím a nerodím, stále jsem tady 2 v 1 :)

Včera svařák a koupel, dnes dlooouha procházka no a zatím nic, ani náznaky..

tak uvidíme.. :)

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
9.12.09 17:54

Mikit, Batat, tak držím palce na zítra, věřím, že máte nervy na pochodu ale zase to bude za vámi a konečně budete mít mimča doma.

Batato, já bych se sterilizovat nenechala :nevim: , přijde mi to fakt divný, takový ponižující, jako když vykaktrujou zvířata,aby nezlobila a nemnožila se. I když záleží asi jak to, kdo bere.

Co ostatní, žádný posun, třeba to bude nějaké překvápko. Držím palce.

My se máme fajn, opruzeniny K. i moje retence zažehnány, nastupují prdy :lol: Tchánovci přivezli hafo jídla, mám tak na týden navařeno a napečeno, asi přiberu zpět ty těhotenský kila, musím se pochlubit, že jsem skoro na své váze, chybí mi tak dolů 1 kilo, ale vůbec by mi neškodilo ještě trochu shodit.Jsem se chlubila manželovi, tak mi tak přezíravě říka, že jsem rodila před 14 dny, že to teda není nic divnýho :twisted: .Já bych ho chtěla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 18:01

mikit hodim fotky az budu mit chvilu zkusim dneska vecer

batat spinalni anestezii jsem myslela ale nekdo tomu rika taky epidural i kdyz je to neco jineho. tady nam pichnou i lokalni predtim aby to nebolelo. na nemysleni mi pomoh ten klystyr :lol: sem nemyslela na nic jineho nez jak to provedu..

budu na vas holky myslet!

luci ty odhady se ruzni je to jen odhad.. hlavne ze nemas zadne hade hubene jak ja :-D

leni ale ujde to jednou tak a pak zas onak. jedna noc hruza, dalsi ujde. zitra uz mame dva tydny! :lol: leti to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
9.12.09 18:12

Magdi, fakt to leti…to je sila. Jinak posledne, kdyz jsem sla rodit jakoze normalne, jsem rikala, ze se toho epiduralu bojim. Nakonec mi ho doporucili, ze mam strasne bolesti a nic extra se nedeje. Kdyz mi ho anesteziolozka prisla pichnout, malem jsem utekla i s krecama :mrgreen: A jeste mi rika: kolena co nejvic pod bradu..hahaha.. a lezte v klidu…2×hahaha. Nakonec jsem nic necitila. Jen trochu neprijemny to bylo. Jenze ted budu uplne „pri smyslech“, tak se bojim jak svina …Akorat teda nechapu, ze musim nastoupit den predem…co tam se mnou budou delat? Teda co ja tam budu delat? Minule pani se mnou na pokoji nastoupila rano, vsechno ji provedli a pred obedem jela na sal…sakris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.12.09 18:22

Ahoj holky!!

Batat a Mikit držím vám palečky na zítra at vše proběhne hladce.

já byla dnes na KO. A nic, asi tu budu strašit dlouho. Hlavička nalehá,čípek je zkrácený, ale jinak zavřená.
V pondělí mám další KO a to už budu chodit dvakrát týdně. Prý už budu potermínovka a jsou prý schopni mě tak hlídat 10 dní a pak vyvolávačka :roll: Ale snad porodím. chtěla bych být na vánoce doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
9.12.09 18:24

Luci a vidím, že jsme na tom podobně :lol: No musíme vydržet :lol:

Zas se vám ozvu jak to vypadá.

Pěkný večer a zdravím všechny maminky a miminka :lol: a těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 19:45

tak tady je zabicka moje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 19:47

a jeste jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 19:49

nekdy to naladuju na nake album a pak si to budete moct prohlidnout vsecko ale vcil neni casu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
9.12.09 19:52

batat jo ja mela nastoupit v 10 a rez byl na 14:30 a celkem jsm se nudila… ale ve dvanact uz to jelo, cevkovani atd.. den predem je fakt sila a taky nevim proc va nedaji tu lokalni an. ta nic necitis a nemusis se bat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.09 19:58

batat: ja to mam teda tak ze nastoupim v sedum rano a na osmou uz jedu na sal..teda aspon mi to tak rikali…tak doufam ze jooo. mozna se te budou snazit jeste premlouvat k normalnimu porodu :lol:

ja ted nejak vubec nechapu teda rozdil mezi tim epiduralem a spinalni? jen s epiduralem to nejde ne? dyt to je jen proti bolesti ne na umrtveni…teda myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974

Magdi malá je kouzelná :lol: Já už chci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454

mala magdicka je uuuuzasna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.12.09 20:02

jooo a ta sterilizace…do toho bych ja asi taky nesla ani kdybych mela deti pet…sice mame doma vykatrovanyho psa ale u lidi mi to presne jak uz je psano vyse prijde ponizujici..pripadala bych si jak polovicata zenska…ale treba moje tetka si to nechala udelat a nemuze si to vynachvalit..takze to zalezi na kazdym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí