PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
10.12.09 10:43

Mluvila jsem s tatínkem :mrgreen: dostat z něho něco kloudnýho je nad moje síly, myslím, že je vyřízenej víc než Majka!!

Ta je teď ještě prý oblblá narkózou, fotku nějakou mi snad Martin, co jsem pochopila pošle, tak bych ji sem dala. Jinak jsem z něj nedostala nic :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
10.12.09 10:45

Elo: Ale to je prý také normální, že těsně před porodem, máš pocit jako bys vůbec těhu nebyla…-) Se můžeme domluvit, že bychom si to střihly 12.12. spolu,co ty na to?-)))

Rybano: Děkujeme za zprávičku, velké gratulace Mikitce i Terezce! Vítáme jí na světě!-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.12.09 10:48

áá tak sestra její z něj dostala víc: Terezka má 51cm a 3kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
10.12.09 12:00

Ahoj holky,
pondělí se blíží a já jsem nervozní,doufám,že už to bude ok, něco málo jsem ještě krvácela,ale nic moc.
Klárčino opruzení už je skoro pryč :dance: Byly jsme včera u ortopeda na kyčlích (v porodnici nám to nekontrolovali),prý je to v pořádku a nemusíme dávat plínku navíc, uff jsem fakt ráda :potlesk:
Papání už míváme občas po dvou hodinách, doufám,že si nebude interval ještě zkracovat :roll:
Jen nechápu,Klárka při kojení nějak nekoordinovaně dýchá, jestli prostě chce jíst a nechce se jí dýchat a pak se zalyká,to jsem u Verunky nezažila, tak doufám,že to je v pořádku a že chce jen rychle jíst a dýchat pak nestíhá.
Je to teprve 14 dní od porodu a já mám pocit,že ten porod byl už hodně dávno, ten mozek fakt rychle zapomíná :-)
Vánoce jsou tu co nevidět a já ještě nemám žádné dárky a nic nachystané…no nevím nevím a nějak se ani nemůžu k ničemu dokopat, bych pořád spala a jedla :roll:
Už se fakt těším až se po vánocích začnou zase dny pomalinku prodlužovat, protože tahle neustálá tma mě ničí :zed:

Roxo
Držím palce ať se ti nerozjede zánět prsu,není fakt o co stát, já mám taky projistotu v ledničce tvaroh.Tvorba mlíka se mi už upravila,takže už se mi prsa nalívají jen podle potřeby,ale před týdnem jsem myslela,že mi prasknou a fakt jsem měla obavy z těch zatvrdlin.

Mikitko
Ty už máš miminko určitě u sebe,doufám,že vše dopadlo skvěle. :palec:
Aááá tak super, gratuluji k Terezce :kytka:

Batato
Ty máš ještě chvilku čas,tak držím pěsti ať to všechno klapne a chlapi se můžou kochat malou holčičkou :palec:
S tou sterilizací nevím,asi bych do toho nešla.Sice nevím co pak dělat, pokud člověk nějak nechtěně otěhotní,ale sterilizace mi připadá moc definitivní. :think:

Luci
neboooooj taky se dočkáš miminka a bude stokrát hezčí, protože to NAŠE je vždycky nejhezčí :-)

Magdi
Pěkné fotečky :-)

Leni
Otevřená na dva prsty,čípek žádný, hrdlo měkké? Tak to máš super, to bude každou chvíli.Tipuju dnešní noc.

Holky nějak mi není jasné, proč se vlastně dělá klystýr, když se jde na císaře? Chápu to u klasického porodu,ale u císaře nevidím důvod. Poučte mě prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.12.09 12:09

Mikit,jee gratuluji,uz se tesim na fotecku.holky diky za oporu,ale cipek mam pry ete dlouhy,takze vanoce nestihnu.leninko juj tak to uz bude,super.jinak holky 12,12 je moje datum,to mam termin :-D.ale jsem hodna necham vam ho,a beru si 13 muj svatek .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.12.09 12:09

mikit naprosto souhlasim ze mala batata :lol: bude nejkrasnejsi nemuzu se dockat! my jsme holt na tycernousky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.12.09 12:33

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.12.09 12:36

mikit mooooooc gratulujeme!!! :kytka: konecne to mas za sebou!

cancerko ted jak to pises tak je to presne tak, vubec nevim ze jsem byla na nejake operaci (nehodi se psat rodila jsem :lol: ) teda to dychani by me docela zneklidnilo cancerko nechces zavolat dr. a rict ji to? treba ma nakou aritmii nebo ja nevim co at se na to mrkne radsi..

holky diky moc vsem za pochvalu fotek pukam pychou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
10.12.09 13:07

tradáá :mrgreen:****

a ještě teda poslední info. Mluvila jsem přímo s Mikitkou a teda je to pro ni otřesnej zážitek. Malou prý ani moc neviděla, že když jí ju ukázali tak furt z toho všeho kolem zvracela…ani teď jí není ještě nejlíp, ale lepší se to. Takže malou Terezku vidíme skoro dřív než maminka :-(

V porodnici je bez připojení, bude tam cca týden :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
10.12.09 14:05

Mikit, moc gratuluju. :dance: :kytka:
Taky jsem dostala sms, že je jí dost zle. Tak přeju ať se to brzo zlepší a může mít Terezku u sebe.

Cancerko, můj starší syn taky takhle děsně funěl, on byl na to pití dost hrrr a pak to nějak nestíhal udýchat, já bych se tím zas tak neznepokojovala.

Leni, to fakt vypadá nadějně, takže 2 červenýho, horkou vanu a sexík a to by bylo aby nebylo :mrgreen: Když ne, tak si to můžeš zítra zopakovat, nepříjemný to určitě nebude.

Luci, 13 je tvoje šťastný číslo, jo?, to já se zase modlila aby to 13 nebylo, přesně před rokem jsem na toto datum o mimčo přišla.

Já jsem nespala, protože K. nastoupily v noci nějaké brutal prdy,doteď se kroutíjak žížala, takže dneska jsem asi o starém suchém pečivu, raši nejíst než nespat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.12.09 14:43

Juj mikit tak to me mrzi,snad bude co nejdrive dobre.roxi 13 mi nevadi,a mam v nedeli svatek tak bych mela darek.4 mi nosi silenou smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.12.09 15:08

jezis chudak mikita a z ceho je ji zle?? z anestezie?? chudatko, napi ji ze na ni moc myslime a hlavne ze zitra bude lip a pozitri jeste lip at vydrzi! terezka je krasna!!!

deti kvikaj nestiham reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.12.09 15:54

Ahoj holky !!!

hlásím návrat z porodnice domů ! :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
10.12.09 16:01

Jeeeeeeeeeee---další miminko !!! Mikitkooooo blahopřeju !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
10.12.09 16:53

Ahojky holky, já už jsem taky doma, už od včera, ale byla jsem tak vyřízená, že jsem dnes celý den spala a včera tu byla moje ségra, Míši ségra, naši.
Jinak souhlasím s Mikit, císař je hnus a taky jsem to celý prozvracela. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí