Poradna duly
Jana Čurdová
Magdi, ja chci taky tak krasne miminko domaaaaa
Ja teda mit epidural budu a taky evim, jakej je rozdil ve spin. a epid. anestezii…nejsem doktor ![]()
Mikit, s tou sterilizaci jde o to, ze dalsi tehotenstvi by me mohlo vyrazneji ohrozit na zivote nez toto treti. To neni jen jako ze mam 3 deti a je to moc. Kamoska je taky sterilizovana a taky je spokojena. Ja se tomu nebrani, ale proste ne ted. Az prestanu kojit…
Leni, gde si?
Loli, dneska by ses mela vratit s mimiiinkem domu, tak se ozvi az bude cas ![]()
batat: (magdi sorry) ale ty budes mit nejhezci…mas to vyhrany na cely care…i kdyz ono se muze podari ze by se narodila i uplne bila ze?
ja do sebe porad cpu neco na jidlo..te hrozny..mam strach ze se dlouho nenajim ![]()
Mikit kujuuuuuuuuu. Me se na male Magdi libi ty vlasky blondate…takovy u nas nebudou
Magdi: malá je nádherná!!!
Mikito, Batat: držím palce a docela i závídím, aspoň máte jistotu¨
Já mám den po termínu a nic ![]()
Dobrá zpráva ale je že ZRUSILI zákaz návštěv!
ela
Jsem tu, neboj Batat-)))
Jen jsem si dnes naordinovala asi 2h procházku a jsem úplně zničená, třísla,kříž, do toho malá škytá…sotva chodím…-((((
Mikit: Tak se Hlavně drž, myslím na Tebe!-)
Jsem zvědavá, co mi zítra řeknou na KO,bavila jsem se s holkama „cukrovkářkama“ a všem to vyvolali před termínem min 5dnů a víc-ach jo, zas musím mít něco extra-termín mám zítra,takže pokud mi to budou vyvolávat,tak před termínem už to nestihnou…-( Holt to na té minulé KO ten starý páprda asi zanedbal…-( Tak na mě také myslete,ať mi tam konečně řeknou nějaké pozitivní zprávy a nejlépe datum vyvolání v pátek…-)))
Kdybych Tě nááááhodou nezastihla Batato,tak na Tebe budu také myslet,drž se!
Jinak mi nějak vypadlo co jste tu probíraly-omlouvám se…jsem už nějak mimo…chjo…
holčičky,dobrou a v rámci možností klidnou noc…taky zalehnu brzo,jsem mrtvola…
papappaa
Mikitko, drzim vsechny palecky co mam a i ostatni prsty. At vsechno dobre dopadne a zadnej stres!!! Mas termin az po me a budes mit miminko driv u sebe…to je nespravedlivyyyyyy
Ale neboj, nezavidim…preju ti, at uz je to za tebou.
Eli, to je kde? v Bohunicich to prej do pristiho tydne nehrozi…sakramento
Leni, ty ses teda jako ja…v minulym tehu, jsem sla 9.den po terminu na vejlet do tesca. Manzovi rikam…dneska to prolezem od vrchu az dolu(jako obchodak)..a ten samej den to zacalo…este jsem schvalne tahla nakup ![]()
Jo a Mikit, ja nemam na jidlo ani pomysleni…Dneska a vcera vecer me strasne pali zaha..
Nic, jdu spinkat…vsem Vam dobrou noc.
Jeste zitra zkusim pocist, pokud neco napisete.
![]()
Dobre ranko,mikit,batat,moc na vas myslim!na ostatni holky taky.uff se te prosincatkum moc nechce,hm?davaji si pekne na cas.magdi mala kouzelna,pusinku ji posli.me vcera pichalo bricho,ale pak nic.el.to je super ze jsou navstevy,stalo za to pockat,hm.tak to ber.
Holky, tak ja tady furt jeste smrdim. Sidiki nam zacal ted rano zase blinkat. To jsem teda zvedava, co bude…Kdopak rodil? Mikit uz je mozna po…zejo ![]()
Mikitko , Batatko, držte se a ať to máte rychle za sebou. a ať jste všichni v pořádku.
Magdi, malá je úžasná,sladká.Dej jí za nás pusi.
Pěkný den všem.
Batat: návštěvy zrušili v Třinci (Severní Morava), možná že do Brna to také příjde! Moc držím palce..
Já už má 2 dny po termínu ani nic, vůbec jsem se přestala cítit jako těhotná, spím celou noc
, tak fakt nevím, zítra se mám ohlásit do nemocnice tak uvidíme.
Ja strašně NERADA čekám
, ale v tom to případě to prostě musím vydržet!
Držte se!
ela
Mikit, Batat, držím moc palce!
Leni, tak co to s tebou udělalo, snad už to trápení s bolestmi nebude dlouho trvat.
Magdi, malá je nádherná.
Já mám za sebou zase jednu horší noc, jdu chvilku odpadnout, dokud K. spí.
Magdi mala princezna je krasna ![]()
Jinak se u nas veci tak nejak uklidnily, zadne priznaky ze by porod byl uz blizko
. Budeme muset byt trpelivi co? Koukam ze nas je v podobny situaci vice. Co holky delate na vyvolani porodu? Caste prochazky? Neco jinyho?
Dobré dopolko všem!-)
Tak co,už máme zprávy o Mikitce?Natupovala ráno že?
Batat:Doufám,že se Sidikim to není nic vážného, když zítra nastupuješ-snad ho to přejde,držím pěstičky!
Elo: Ty si teda dáváš na čas…Ale snad už to bude každým dnem!Držím pěstičky!
Roxo: A co v noci?Co Tě trápilo?
Luci: A co jak Ty, jak se dnes cítíš?
Já se teď vrátila z porodnice z KO.Konečně tam byla má dr,takže super…Monitor v pořádku,zase se ve mě trochu pošťourala a říkala,že to vypadá dobře.Otevřená na dva prsty,hrdlo úplně měkkounké a čípek nebo co úplně spotřebovaný,takže říkala,že by to mohlo být každou chvíli…Každopadně jdu v sobotu zas na monitor a když by do úterý nic tak mám přijít zase na KO ale už k primáři a poslali by mě na indukci…Říkala,že tím,že se teď ve mě pošťourala,že by to taky mohlo pomoci,že prá ještě setřela nějakej obal či co,tak že můžu špinit-taky že jo-tak snad to není nic vážnějšího to špinění…Podbřišek teda bolí pořád pekelně,jak se ve mě „hrabala“…Jinak jsem v noci taky nespala-na nohou zas od 4:30h…hrůůůůza…Ale dnes mám po té KO mnohem lepší náladu-teda spíš naději,že už to snad brzo přijde
Tak se třeba trefíme do předpovědi manžela,že to bude 12.12.-))))))
Holčičky,opatrujte se,hlavně ať Vám je dobře a všem co se blíží termín přeju ať to „praskne“-))))
Hezký den
Opicko:na vyvolání porodu dělam asi vše:tzn. piju maliník, dlooouhé procházky, vanna, červené víno, sex - nevím, jestli je ještě něco??
Xleninko:mám takový pocit, že mne předběhneš, já si už vůbec nepřipadám jako v těhu, citím se až moc dobře, ale termín 12.12. se mi také líbí…tak uvidím, zítra KO v nemocnicic poprvé, jsem zvědavá
ela
Ahoj ahoj, hlásím, že Terezka od Mikity je na světě!!!! Zatím nemm bližší info ![]()