PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
12.12.09 22:55

Holky, tak my jedem do porodnice, praskla mi voda, tak se mějte s držte pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
13.12.09 10:41

Tino, držím palce, snad už to máte za sebou.

Leni, veliká gratulace :kytka: , ale byl to docela maraton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
13.12.09 11:46

Tina: tak cooooooo ? drřím palce a doufám, že už máš mimčo u sebe.

Stejně je to prča jak se to tu rozjelo a zároveň ztichlo. Většina už lítá kolem miminek, zbytek se snad co nejdřív dočká :)))

Holky, dáváte prcky na bříško ? Jako jak se říká každý den na chvilinku ?
Jo a další dotaz..mám týden po porodu a furt mám teplotu, tak kolem 37,4..máte to taky tak ? Může to být jen únava, která chce čas ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
13.12.09 11:48

Loli, teplotu bys mít neměla, kontroluj si prsa a jestli tě nepobolívá podbřišek, kdyžtak se poraď s dr. Kolik míváš normálně teplotu? Jinak na bříško dávám , občas mu to pomáhá na prdy, jen na chvilku, někdy tak i líp usne a pak ho přetočím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.12.09 12:07

Ahoji tinuš snad už máš mimi u sebe,,já pořád celá :cry: ,,vydeptaná,,ještě mi dneska psala kámoška že včdra porodila syna 1,28kg 41 cm termín měla ke konci unora,,,mazec,,zatím jsou v pořádku a snad to tak zustane,,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
13.12.09 12:09

http://ustecky.denik.cz/…miminka.html

Holky, hlasujte pro nás prosím. Děkuji.

A co ta Týna? Má na ní někdo kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
13.12.09 14:07

Ahoj holky!!

Gratuluji Tince už ma mimíska určo u sebe??!!! :kytka:

Luci, El jak vám je?? Já stále 2v1. Večer a ráno akorát jakoby měla MS dorazit. Jinak ale dobrý. Ted jsem i uklízela koupelnu. Tak se držte!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.12.09 15:52

Nel O8: u mne vše při starém, zítra KO tak uvidíme…
Luci: jak ty?
Tina: držím palce!

Hezkou neděli

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.12.09 17:26

Holky ja celá necítím že bych měla rodit,,ted jdeme na pizzu miláček mě pozval,,zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
13.12.09 18:46

Lucialinko: doboru chut, já jsem se vrátila s bazénu..taky necítím, že by to mělo být dnes :)
Vše nejlepší k svátku :kytka:

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
13.12.09 18:57

Už jsem doma,,děkuji moc za přáničko,,já ani neměla chut na pizzu dala jsem si nakonec jen jahodový džusík a malému pohár ,,ale pak nechtěl tak jsem ho pak dojedla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.12.09 09:56

Luci tak jak? něco nového?já jsem se vrátila z KO, vše ok, dělal mi dokonce hamiltona, měla jsem mít nástup v pátek, ukecala jsem to na středu..tak uvidím

Hezký den

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.12.09 10:56

Ahoji el,,jujy a jaké to bylo ten hamilton???bolelo to??jak se ted cítíš??já včera bala ve vaně klekla jsem a vytekla ze mě krev,,a semtam i sraženina,,pak jsem na vložce neměla nic a ani nemám,,ale když prstem zajedu do vnitř je to růžové,,jak dlouho přenášíš???jak jsi je ukecala at vím hm????co ti řekli na čípek?,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
14.12.09 14:25

Luci: bolelo to trochu, každopádně mne na to připravil a mohla jsem si vybrat zda-li to chci nebo ne…Přenáším…zítra bude týden, měla jsem termín 8.12. Ohledně čípku říkal, že už tam skoro není..že je vše připravené..Co se týče ukecávání, řekla jsem mu, že s mým dr jsem byla domluvená, že mne po termínu nenechá ani den, že dítě je docela velké,,,to se sice změnilo, ted váží cca 3100g což nechápu..pak jsem mu říkala, že minule trvalo vyvolávání 3 dny a pak skončilo kleštěmi, a že chci být na VANOCE doma..
tak jsme se dohodli na středu, ted přemýšlím, že by mi víc vyhovoval čtvrtel, zapomněla jsem že ve středu má syn nějakou besídku s programem pro rodiče tak uvidíme..
A co ty? ty máš zatím po termínu chvilku, ne?

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
14.12.09 15:08

Ahoj holky!!

El, Luci tak já na KO vše při starém. Stále zavřená. Nechají mě prý přenášet max. 7 dní. A dnes jsem teprv 1 den po termínu.
Luci a když krvácíš neměla bys jet do nemocnioce?? Mě totiž říkal dnes dr. kdybych krvácela tak mám raději dojet. Že rači přijet než něco zanedbat.

Tak se držte holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital