Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, doma je doma, co? Jak to zvládáte a jak se mají mimča, napište víc až budete mít trochu klidu.
Co Batata, nemá někdo zprávy?
Roxi nevim, ma nekdo na ni cislo??
Ahoj loli, janci!! vitejte doma!!
a z ceho jste zvracely z anestezie? me to silene bolelo a omdlivala jsem kdyz jsem se pokousela vstat ale nezvracela jsem vubec. bozatka no hlavne ze uz je to za vama, uz bude jen lip.
Ahoj holky,
omlouvám se,že na Vás nebudu reagovat-jdu napsat pouze info…Momentálně kontrakce po 7-10min, už asi dvě hodiny,tak ještě počkáme, hodím sprchu a pokud nejsou falešné,tak vyrazíme do porodky, tak na mě prosím myslete…
Batatko,kdybych Tě tu nestihla,tak na Tebe moc myslím,zvládni to zítra!
A Vy ostatní se taky držte-kdyby něco, písnu z mobilu-doufám že to nejsou teda ty falešné…
To by byl v porodce pěkný trapas…-)
Janinko, Lolinko, vítejte doma mamušky! Velké gratulace k mimi!!!!!-))))
Jéé leninko,,věřím že je to ono a moc moc ti to přeji,,mimísku moc maminku netrap,,at tě má brzy v náručí,,
![]()
Luci,děkuji za povzbuzení…sprcha nepomohla,takže to vypadá,že je to fakt ono…asi mě dnes opravdu paní doktorka „prošťouchla“…hihihihi…Kontrakce mám cca po 6,5min a zatím se to dá vydržet, jen mě neba jak člověk neví co bude…u nás je PC pořád zapnutý,takže si snažím ukrátit chvilku mezi kontrakcemi-sranda…alespoň na něco je ten net dobrý-)))) No a kdypak Ty? Na Tvůj svátek by to bylo fakt super-) By jste slavili narozeninky a Tvůj svátek společně-to je hezké…No nic, jdu pít čaj a pochodovat… ![]()
Jééé Leninko, koukám,že jsem tu noc odhadla dobře.Jak jsi na tom? Určitě už máš miminko u sebe ![]()
Taky na tebe moc myslímm,,,ted valím k mudr s malým je nemocný chjoo ![]()
S tím zalykáním při kojení…je to prý silným spouštěcím reflexem,že jí to mlíko moc stříká a ona to nestačí polykat a tak prý polyká rychle za sebou a vypne dýchání a pak když se chce nadechnout, mlíko jí zaskočí.Takže když se to spustí, musím jí prso vzít a trochu to nechat stříkat mimo ![]()
ještě vás zahltím jednou fotkou, mám z té mikity prostě radost
![]()
Magdi, mám,pošlu přes SZ.
Leni, držím moc palce!
Rybano, díky, krasavice a prý, že je malá. ![]()
Roxa píše:
Magdi, mám,pošlu přes SZ.Leni, držím moc palce!
Rybano, díky, krasavice a prý, že je malá.
Velká baba je to a hlavně celá táta ![]()
Jéé, Magdi, já jsem po ránu nějaká zmatená, myslela jsem, že chceš číslo na Mikitu, na Batatu já nemám, to má možná Lolinka nebo Mikita.
roxi na mikitu jsem chtela uz davno ale niko neodepsal
kdyz tak mi ho napis at ji trochu povzbudim
leniiiiiiiiiiii tak uuuuz??? ![]()
Teda tady to fičí ![]()
Mikito: Obrovské gratulace, malá Terezka je nádherná ![]()
Batato: Ty už také možná máš mimčo u sebe
Xleninko: tak mne přece jen předběhneš:),přeji at to je co nejrychlejší
Já jsem se vrátila z kontroly a asi tady budu do vánoce, vše je ok, další kontrola v pondělí…tak nevím, už mne to neba..
moc zdravím
ela