PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
14.12.09 16:23

NEL nestraš já doufám že je to ok a chystá se to..už nekrvávím jen semtam zašpiním tak nevím zítra jdu na ko…EL jujky tak to už dlouho přenášíš už musíš být nervozní,,mě dr,,řekl týden vás necháme přenášet doma,,pak nástup do nemocnice,,a tam se taky čeká max týden,,,bože tak snad porodím do konce tohoto týdne,,kde jsou ostatní holky???????co se s váma děje??magdi hm??roxi??a co tina už porodila,,kdo ma na ní kontakt,,a ostatní holky at taky písnou papapa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.09 20:44

Promiňte že vám sem lezu holky..

Luci- mě se nelíbí, že ti řekl přenášet doma týden a v porodce taky…co to je proboha? Nenech se odbýt!!!!

Všem přeji pohodové porody a zdravá miminka! Nedávno byl náš listopad a teď už jste na řadě vy… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
14.12.09 21:29

Betty zlatko co mam delat,ja jsem maly pan,nemam silu,je to uz nekonecné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
14.12.09 21:40

Luci já ted špiním, ale z toho jak mě dr. vyšetřoval. A jak se dělá ten Hamilton?? Jsem četla, že se dělá, ale musíš být tam dole trochu otevřená. Což já nejsem.
A ty Luci??? Si dole už otevřená?? Já mám akorát čípek zkrácený a hlavička nalehá. Jinak nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.09 21:48

Luci, tak to si musíš ale vydupat! Já jsem byla přesvědčená, že pokud neporodím do 41 tt půjde tam se mnou Boban a prostě se něco dít bude a basta..

Nechtěla jsem riskovat uškrcení mimča, nevyživující placentu nebo zkaženou plodovku…Vždyť max. můžeš přenášet do 42 tt a to co říkáš ty, je jakoby tě chtěli nechat snad déle 8-o

Nezlobte se za strašení, ale opravdu do 42 tt max. pak si myslím, že doktoři jsou povinni porod vyvolat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
14.12.09 22:00

Betty a ty si tež přenášela jo??
no jdu ve čtvrtek zas na KO. Tak se chci na vše zeptat a chtěla bych, aby v pondělí už začali něco dělat. To budu začínat 42tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.09 22:11

Nel- mě praskla voda ve 40 + 5 tt..zaplaťpánbůh, protože to bylo v sobotu a v pondělí už se se mnou chystal skoromanža, že to nějak pořeší…
Ju a jinak musím říct, že jsem ten den vůbec netušila, že se něco chystá, prostě najednou pozdě večer u tv lup a jeli jsme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
14.12.09 22:58

Bett no asi bych to taky tak řešila. Mám právě strach, aby něco nezanedbali. Oni mají čas. Ve čtvrtek se s nima domluvím jak chcou pokračovat. A byla si už otevřená?? Nebo zabedněná tak jak já???
moc ti děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
14.12.09 23:21

Nel- Byla jsem jen na prst otevřená a to tak 2 týdny! Jinak mi stále říkali, že se k porodu zatím nic nechystá atd. atd…Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
15.12.09 10:38

UZ

Ahoj všichni, Kačenka už je od včerejška na světě. Váží 3140 gr a měří 49 cm :-) Obě holky jsou v pořádku a daří se jim dobře. A samozřejmě Kačenka je nejhezčí na světě, ale to asi říkají všichni rodiče o svých ratolestích :-) Zdraví vás tatínek BoB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.12.09 12:09

ahoj hlasim ze su doma aji s malinkackem…gratuluju vsem miminkam a maminkam.

magdi: spatne mi bylo nevim z ceho…ale celou operaci sem se potila jak kun a zvracela…pak sem dovecera mela zimnici…pak me poslali do sprchy a tam sem sebou svihla..pak me bolala ta jizva…do toho mi kapali oxytocin aby se mi stahla deloha..to byl taky ulet…a na bolest nic!! tot tak ve zkratce porod…

ale jinak se to rychle lepsilo..ted uz je mi fajn..jen me zas silene boli zada..

pak napisu vic..ted se jdu natahnout

mejte se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.12.09 12:52

Tino: gratulace a rychlý návrat domů
Mikito: vítej doma a pak napiš co a jak…

Jinak já tradičně pořád nic, včera večet takové kontrakce co 10 min, tak jsem byla natěšená, ale pak jsem normálně usla a dnes nic :(
Zítra nebo čtvrtek mám nástup na vyvolání, zkusím zavolat aby to byl přece jen čtvrtek…

A co vy? Nel,Lucialinko?

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.09 13:04

Ahoji já došla z kontroly,,nechala jsem si udělat hamiltona,,ale nebolelo mě to ani ted mě to nějak nebolí,tak sand to uděal dobře,,říkal otevřená jsem,,cs 6,,to asi není moc že??a pka říkal co mi dáte když do dvou dnů porodíte,,tak mu říkám celá poblblá pusu :lol: ..tak uvidíme co se ted bude dít,,malý ma 3800g,,nebude to prý drobeček,,jinak tinuš moc gratulu tatínkovi děkujeme za zprávičku,,moc holky pozdravte,,mikit je super že už jsi doma odpočín si a pak hod fotečku malé,,zatím pa holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.09 13:04

jo abych nezapoměla máme nakázaný sex,,tak to zkuste taky jsem zvědavá zda nám to pomůže :mrgreen: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
15.12.09 14:40

Ahoj holky!!!

Tino velká gratulace přeji vám hodně zdravíčka a at jste brzy doma!!
Mikit vítej doma :lol:

Tak já holky nic cítím se dobře ani žádné kontrakce. No jsem zvědavá na čtvrteční KO!!Ale moc tomu nevěřím, že by byla nějaká změna. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí