PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
15.12.09 16:13

No mě dneska celkem dost tvrdne břicho semtam zabolí,,to je asi po tom hamiltonu,,tak jsem zvědavá co se bude dít dál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.12.09 17:32

holky tak jak to vypada s miminkama? kdo nam jeste zbyva…tady mate fotecku nasi terezky…je to zlaticko…tatka nam doma moc pomaha…a pesani ju prijali uplne bezvadne…jen ta nejstarsi ju chce celou porad olizovat, asistuje u vseho :lol:
ptak co sem byla v porodnici zacal rikat „ukaz prdel sašo“…takze tu byla pekna anarchie :lol:
jinak kojim jako drak..mam mlika tak pro tri mimca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.12.09 17:39

Holkyyyy… SOS !

když jsem došla z porodky měla jsem prsa nalitý, nádhera…3 dny poté mám kozy snad jakobych nekojila. Jak poznám, že tam mám mlíko ? Resp. dost mlíka ? Malej vyžaduje jíst po hodině a půl, mám pocit, že mám hlad :(((( Nevíte co s tím ? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
15.12.09 18:20

Ahoj,

Mikit vítej doma, to je super, že ses tak po tom CS rozkojila. Neboj, ono se to časem srovná.Já jsem první dny taky měla prsa jak pátrací balony, teď už je to tak přiměřené poptávce.

Loli, můžeš si koupit homeopatika ricinus communis 5Ch, ber tak 2,3× denně 5 kuliček dokud se ti mlíko pořádně neudělá, pak hodně pij vodu bez bublin (cca 2 litry denně) a udělaj si 1-2 kojící čaje denně, přikládej k oboum prsům. Neboj to rozkojíš.Ale spalsklý prsa neznamenaj, že tam nemáš dost mlíka, pokud mimčo po krmení nepláče hlady, tak je to OK.

Luci, Elo, moc držím palce, snad z těch hamiltonů něco bude, taky promluvte těm mimčům do duše a trochu je popožeňte :-)

Zdenuli, co ty, ty jsi se úplně ztratila, jak se ti daří?

Co ostatní, nestíháte, nebo přes den dospáváte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
15.12.09 19:41

Holky ahojte, dneska jsem dosla domu, tak jen fotecka. Napisu a doctu vas pozdeji. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.12.09 19:42

Jéé batat je nadhernááá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
15.12.09 20:03

ahoj batat:) teeda te pustili hodne brzo…bohunice zas nemaji misto ze :(
takhle bych ani nerekla ze bude cernousek…zcerna jeste nebo bude takova ta krasna mulatka? :-)

loli: me dneska kdyz me propousteli ze spitalu rikali ze je to normalni ze s tim spis mame pocitat…ale ze nemame propadat panice a dal prikladat ze mliko se tvori dal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.12.09 20:28

mikita: no, já jsem dala malýmu najíst, po chvíli se cukal a byl nervní, nechtěl se přisát, děs. Tak jsem zkusila druhé prso..po chvíli to samé. No, na chvíli ho to zasytilo, ale vidíš, že nemá dost … že bude mít za hoďku hlad :( Tak jsem hned poté zkusila odsávačku, abych věděla, že tam fakt nic není, že malej není línej … a opravd prd..sucho v obou.

Předevčírem jsem měla prsa nalitý jako Dolly Buster :) Zkusila sem teda odsávačku, jestli ty prachy za to stály… a šlo to..odsála jsem 60ml z jednoho prsu. Bomba…a od dva dny později prd :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
15.12.09 20:30

Holčičky…mikitaa, batata..vítám vás doma !!! Miminka jsou kouzelná :))) Doufám, že se taky dokopu a hodím se fotku našeho Jakuba, ještě ji dlužím :zed:

batata: co Bohunice ? Dobrý ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
15.12.09 22:26

Batato, Lolinko: teda, já jsem ještě ani do porodnice neodjela a vy jste už doma, gratuluji ke krásným mimiskům

Držte palce, rozhodla jsem se, že zítra na tu vyvolavačku půjdu, není co odkládat, doufám, že to bude rychle :)

Mějte se!

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
16.12.09 03:35

Ahoj, hlásím odtok plodové vody :mavam: a odjezd do porodnice, mé prosby asi byly vyslyšeny, za cca 3h jsem tam mělamít nucený nástup :)

e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
16.12.09 09:04

Elo, držím moc palečky.

Loli, nezoufej, mimčo z prsa dostane většinou víc než odsávačka.

Batat, vítej doma,jak je?

Luci, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
16.12.09 09:35

Ahojky no já jsem měla šilenou noc,,,už jak jsem šla spát kolem 23 hod bolesti semtam,,říkám aha to je asi po tom hmatu,,tak jsem si šla lehnout,,zbudili mě cca po 20 min dlaší bolesti ale snesitelné zase jsem usla,,a kolem půl třetí pravidelné kontrakce cca po 5-6min,,bolesti,,tvrdnutí břicha,,volest v zádech,,pořád jsme ještě čekali bylo mi divné že se ta doba nezkracuje,,kolem 6 sprcha,,a pak chvíli klidek pak zase bolesti noa o pul 8 ráno jsem si klidně usla,,takže nic ,,ale já byla přesvědčená že je to ono,, :cry: ..ani chlapa jsem nepustila do práce že pojedem,,a hovno,,nechápu to :cry: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
16.12.09 15:31

Eli, super, at to dobre dopadne…asi uz dopadlo. Ja porodila 2× stresem z vyvolavani…hihihi

Mikit, gratuluju!!!
Bohunice celkem dobry, ale jak rikam, blbci se najdou vsude. Mela jsem teda blbej zacatek. Nastoupila jsem odpoledne, nic se nedelo, je papirovani a pak jsme cuceli na bednu se spolubydlou. Ja jsem byla naplanovana na 9 a ona na 10 hod. Chtela jsem epidural, ta druha spinal, ale ten prej moc nedelaji. Na pokoji mi dali cevku a 8:50 pro me prijeli a odvezli na sal. Na sale kosa, klasika, vzslikli me donaha, obalili alobalem a mladoch zrizenec hlasi..musie vas dobre zabalit, abyste se nam tu nenachladila, pak byste nas zalovala. Vtipkoval :mrgreen: Dojedu na sal a vsechno se chysta, kurtujou me napichujou , jeste posledni dotaz, vy chcete epi, ze?Jasan. Anesteziolog byl moc fajn, vyptaval se a koukal do papiru a pak…mate nachystanou transfuzi krve? Cooooo? Copak ja vim? Jsem teda rikala, ze mi chteli davat i po poslednim porodu, ale nakonec nebylo potreba. Tak zacal vytelefonovavat a slzsim jen:jakto, ze si nikdo nevsiml, ze pani ma spatnej krevni obraz? Tk odber na krizeni, prd se v tom vyznam. Cekala jsem skoro 2 hodiny, nez se to pripravi. Na lehatku v alobalu :lol: No do smichu mi nebylo, ale byli tam fajn lidi a furt se nou mluvili a omlouvali se, ze to je chyba jejich, mzslim, ze kdyby to slo, by me aj na obed pozvali (jen abych je nezalovala? :pankac: ). No a pak jedeme na sal znova. A slo do tuhyho, nastroje, kurtovani, mydleni doktoru, zastery a co ja vim co este a anesteziolog rika, ze by mi doporucil pro jistotu celkovou anestezii. No tak jo.. Stejne tam manza nebyl, ja po nem celou dobu trasne brecela a on byl v tech katakombach daleko ode me a vubec nevedel, proc tam musel tak dlouho cekat. Dneska mi rekl, ze se bal, ze se neco stalo a sestricky vymysleji, jak mu to reknou. A potom mi napichli zilu a bylo vymalovano. Mela jsem sen, jak moji synacci sedi na netu a neco hledaji a pak me uz zase budili…vsechno dobre dopadlo, mate krasnou zdravou malinkou holcicku, manzel ji videl, ma vsechny informace. Transfuzi jsme pouzit nemuseli, mate stesti, ze jste tak mala a tolik te krve nepotrebujete. Ja jsem ji rikala, ze pokud to nebude nutne, aby mi ji nedavali. Pak za mnou prisel anesteziolog na dospavani a jeste dalsi omluvy a povidal, ze jsem byla nejstastnejsi pripad dne…ale to bylo teprve dopo 8-o .Pak me odvezli na pokoj, nic me nebolelo, strasne jsem se nudila a stval me zahlenenej krk od trubice, co jsem mela v krku. Nemohla jsem si odkaslat. No a vecer co??? OHNOSTROJ!!! Fakt jsme ja v Bohunicich a manza v Cernych Polich slyseli ohnostroj, jako u predchoziho porodu. To je sila. Potom jsem teda mela problemz se vstavanim. Normalne chteli abych vstala po cca 20 hod, ale nevyslo, motal se mi celej svet, mdloby hruza. Dalsi pokus za 2 hodiny, taky nic, pak doktorka, leky, kapacky a nic. Vstala jsem az po 32 hod, coz je teda pomerne dlouho. Do ted se mi blbe vstava, snazim se udrzet v poloze v sede, pokud to jde a nelehat. Nevim, jestli je to tim, ze to byla celkova anestezie, ale po epiduralu to bylo vsechnomnohem jednodussi. Ale zase clovek jak vstane, vsechno se jen zlepsuje :dance:
Jinak holky, ja tomu furt neverim a nechci to zakriknout, ale mala je moc hodna, jen papa a spinka, v noci teda papala casto a trochu plakala, ale je to nove prostredi, takze je to jasne. Kluci vcetne tatinka jsou z male paf a domu me nepustili brzo, ja jsem je ukecala, protoze tam jen honi po vizitach a clovek si tam prdlajs odpocne a z tech vysokych posteli se spatne vstava. Doma je lip.

Holky jdu vas docist a pomalu budu reagovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
16.12.09 15:44

Loli, me teda mala casto u papani taky usina a nekdy je to tezky ji vzbudit. S klukama jsem to mela jako ty a vzbudit nesli nijak, bylo to hodne narocne, ale jak rikam, kdyz se ty krizovky preckaji, pak je to super. Roxa ma prvadu, ze miminka vycucnou vic nez odsavacky a zkousela bych dal normlne, pokud si nebudes jista, bez n
za detskou doktorkou, jen na zvazeni, jestli pribira. Ja takhle chodila furt, protoze jsem mela strach, ze maji kluci malo.

Mikit, kdyz jsem ochazela, byli v nekterych pokojich baby po jedne nebo po dvou. Byla jsem na 7.patre. Mala je tmavsi nez byli kluci, tak jsem zvedava, co se z ni vyloupne na jare. Jinak ma teda haro to je sila, prej jestli ma paruku. Chodili se na ni vsichni koukat.

Luci, nerodis ty uz???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital