Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holcicky jak valcite?
ja nestiham vubec nic natoz fotit mikit sakra ale sere me to od zitrka aspon jednu fotku denne musim jinak toho budu litovat. ale zase se vsechno obratilo a kojime asi co hodinu, v noci jsem nespala vubec a v poledne uz jsem se nastvala a mala dostala UM pak jsme vytuhly vsecky 3 tak jsem dohnala aspon hodku a pul ![]()
gratuluju lolince parada krasny macek!!!
cancerko t je fakt ze ten porod vypada jako ze to nic neni, ze? ja ten druhy cisar prvni noc jeste brecel bolesti ale hned na druhy den uz bych sl nejradsi dom ![]()
snazim se vas aspon docitat a drzim palce at to mate brzo za sebou, je to na palici ten konec, moc vam to preju co nejdriv.
Magdi, kdyz to nende tak nende, hlavne se tim netrap a pokud budes mit silu este to zkus.
Jinac holky, kde to vazne?? Rodite??
![]()
Leni, ja mam takovy myslenky…uz jsem byla na operacnim sale 5×, ale bojim bojim stejne. Jsem si dneska predstavovala takovy ty kulaty svetylka
a zase mi napuchaji prsty na rukach, dobre jsem se napila, tak je to lepsi. a co ty??
Jejku,Batat, Ty mě děsíš-na co prosím Tě myslíš? Všechno bude v pořádku,neboj-i když naprosto chápu Tvé obavy, poté, co na porodnici slyšíš jen samá negativa…Neboj,všechno dobře dopadne a za chvilku budeš s holčičkou doma u Vánočního stromečku s celičkou rodinkou…Překvapilo mě jen, že ty nadstandartní pokoje jsou tam takhle drahé…-( to je docela síla-já vím že v Podolí se to pohybuje od 700kč/den výš-a to je Praha…Ale těch pár dní se to jistě vydrží a hurá domů!Já teda doufám,že nám nějaký ten nadstandart vyjde=bude volný-no necháme se překvapit…Co já?Ani tak nějak nic…přežívám jako asi všechny co jsme tady…Není mým zvykem,si na něco stěžovat,ale můžu Ti teda říct,že ty bolesti „poslové“ jsou hrozný…nejvíc mě štve,že člověk vůbec nespí-ale co bych taky v tomhle stavu chtěla viď…hihihihi…no nějak už to holt musíme doklepat!Na zítřek zrovna plánuju zajít někam do města,abych doma nezešílela,tak uvidím v jakém stavu se ráno probudím a jestli budu schopná…-)Hezky se vyspinkej a nech si něco krásného zdát!
Přeju pohodovou noc všem!
Ahoj,
vy si s těmi porody dáváte na čas, jak vás tak čtu, tak fakt není, co závidět, ale možná je to proto, abyste se na ten porod nakonec těšily
Upřímně jsen ráda, že to mám za sebou a moc vám přeju co nejdřív porod podle vašich představ ať přirozeně nebo císařem.
U nás dnešní noc taky nic moc, za prvé na mě jdou šestinedělní hormonální návaly nálad (chudák manžel), malej taky jedl cca po 2h a mě se udělala retence na prsu, tak se to snažím rozehnat. Minule jsem dost trpěla na záněty prsu a už to fakt nechci zažít znovu.
KOnečně mi došla aspoň část mateřské za říjen, tak začínám nakupovat vánoční dárky, snad to ještě stíhám.
Dobré ránko,,tak já večer mírné bolesti dole v podbřišku,,tod vše,,já taky uvažuji že bych na monitor došla do nemocnice ale co jim mám jako říct,,no uvidíme,,řekla jsem si neporodíš do neděle,,půjdu v pondělí na ko,,a monitor odmítnu,podle mě stejně mě pošle do nemocnice,,budu už po termínu,,a podle mě si nedá na triko že miminku něco je ne??kdopak nám porodil,,doufám že ut to má někdo za sebou hm???roxi šestinedělí za chvíli bude pryč neboj,,jujky tak dárečky taky už něco mám,ale etě mám v umyslu dneska se jít podívat když tu pořád straším ![]()
Dobré ranko,
jak jsme se dnes vyspinkaly?
Koukám, Roxo,že Ty nic moc-to mě mrzí,tak doufám, že to nebude nic vážného!No hurá-část mateřské za říjen, to je tedy fofr…Já nevím, ty naše úřady…-(((
Luci, můžeš být v klidu,já také stále nic,asi se fatk proměním v tu slonici a nechám to na jaro…
A ty nejsi objednaná na nějakou další KO?Jsem z toho trochu překvapená-za prvé proto,že Tě od Tvé dr nepředali do porodky,pak ty monitory a teď Ti ani nenapsali KO?Tady se to běžně dělá tak, že Tě od 34.týdne předá dr do péče porodnice,kam chodíš každý týden pravidelně na KO+zároveň i na monitor…Takže např.když já mám termín 10.12. tak teda shodou okolností jdu na KO 10.12. a pak mě zase pozvou na další KO-pak už teda 2× týdně…I když ono to asi dělají všude jinak…Vím, že třeba v Plzni všem rodičkám s cukrovkou porod 14dní předem vyvolávají-tak to já už mám 12dní skluz v tom případě-tady se to vyvolává v den termínu-mě ale neříkali nic…Takže asi to opravdu všude dělají jinak…Být Tebou,tak bych ale každopádně na ten monitor zašla,když nic jiného ať jsi klidná a taky bych si zavolala jak s KO-nemůžou se na Tebe jen tak vypdrnout…Nebo do neděle porodíš a pak nemusíš řšit vůbec nic!-)))) A to by byla nejlepší varianta,že…-))
no ona si mě pozvala na pondělí na kontrolu,,a tam mi chtěla udělat monitor jako vždy ale už za 250,,ale říkala že ho platit nemusím,,leninko ja bych ti to přála mít za sebou a všem tady vím jaké to je,,
Luci,tak to se omlouvám, to mi nějak uniklo-tak to je dobře.Tak tam půjdeš ne, i s tím monitorem? Když říká, že ho platit nemusíš?!-) Bych to teda neřešila…Já bych to taky chtěla mít za sebou,to víš že jo,ake co nám zbývá jiného než čekat že…aaach jooo…Dnes musím vypadnout někam mezi lidi,už jsem zase 4 dny jen doma,tak ať nechytnu hysterák
Sice mě dnes pro změnu trochu začlo bolet v krku,ale v zájmu zachování zdravého rozumu prostě musím…/i když nevím, jestli se 2dny před termínem ještě dá mluvit o „zdravém rozumu“…hihihihi/
Holčičky mějte krásný den a žádné chmury!-)
Holky, ja se pomalu chystam zase na kontrolu, takze ven musim i kdybych nechtela. Dneska jsem se nejak hodne spatne probudila a mam zase motaka jak prase…uz me to leze na nervy. Tak se potacim po byte, pomalu balim, co je treba(kufr nee) a tajne doufam, ze to bude lepsi, az vystrcim paty z domu na vzduch. Malyho ke kamosce a pak mazu.
Tady se chodi normalne do porodnice na kontroly od 38.tydne, ale pamatuju si, ze s prvnim jsem sla ve 41.tydnu rovnou rodit a doktor me nikam neposlal. Ted kdyz jsem tam minulej tyden byla, tak jsem nemela od doktora zadny doporuceni, prej to je zbytecnej papir, kterej se stejne vyhodi, tak at se domluvim sama. Takze to vypadalo, jako bych prisla o sve vuli…a asi to i tak bylo. Takze bych se Luci nijak nepozastavovala nad tim, co mas rict ![]()
Tak ja se jdu zase potacet, at to vsechno stihnu, papa a vecer napisu
![]()
Batato: držím palce, at vše dobře domluvíš
Xleninko , lucialinko: holky, už je to přece za pár, tak vydržet, já mám také takové menstruační bolesti už týden, termín porodu dle MS dnes, dle UZ zítra tak uvidíme…
zatím si nepřipadám, žebych měla rodit…momentálně vybírám kočárek..děs, vůbec nevím co..
Mám prosbu, komu můžu písnout o telefonní číslo na SZ?Jestli si to dobře pamatuji, tak když si písla o číslo Lolinka, tak na druhý den jela ![]()
Hezký den a porodům ZDAR!
ela
ahoj holky…
no s tim predavanim do porodky to zalezi na doktorovi spis nez na meste…moje mudra taky normalne do spitalu nepredava…me predala v 37. kvuli tomu cisari jinak bych do porodky sla az rodit…a teda ja osobne bych to uvitala..ale kazdej ocenime neco jinyho ze ![]()
jinak teda novinka dnesniho dne je ze ve ctvrtek v 7 rano nastupuju na cisare takze uz budu mit mimco u sebe a snad bude vse ok…zase me totiz nezapomeli upozornit ze u toho muze umrit jak matka tak dite…se poseru z tech doktoru ![]()
mejte se krasne…ja si jdu shcrupnout pac tady se chodi na kontroly na pul sedmou ![]()
Eli: Klidně písni mě…-) Napíšu Ti číslo do SZ-s Lolinkou jsem se taky tak domluvila a přesně jak říkáš, druhý den byl malý na světě-) Třeba má moje tel.čsílo na Vás dobrý vliv
A co se týče těch MS bolestí,tak ty mám já už víc než týden docela drastický a taky pořád nic…Jsem se někde dočetla,že tihle poslové mohou přijít klidně měsíc před porodem-no potěš vidle…-)
Mikit: Jéééééé…oni si to ti doktoři nemůžou odpustit že…-( Oni to ale asi holt říkat musí,aby člověk byl jakože „poučený“…Tak to na Tebe budeme myslet-) Budeš rodit v den mého termínu!Tak to na Tebe budu myslet dvojnásobně!-)
Batat: Doufám, že Ti čerstvý vzduch udělal lépe a už se Ti nemotá hlavinka…Dej vědět jak Ti KO dopadla!