Poradna duly
Jana Čurdová
Loli, mam stejnej nazor…jenze kdyz se vybere jina nemocnice, kdo zaruci, ze to bude lepsi, co? Ja jsem z toho strasne rozhozena. Musime se snad jen modlit, ze ten stres, co ted mame…teda aspon ja..je jen ted a pak vsechno pujde jak ma…Ja to tak teda vetsinou mam. Cim vic stresu predem, tim pak vsechno lip fachci.
Magdi, tady to tak jednoduse nejde. K cisaru musis mit duvod. A ten ja teda mam. Ale stejne.....Holky drzte se! Hlavne vy, ktere jste jeste 2 v 1.
Dobre to dopadne!
batata: No na Obilňák (porod) si ženský nestěžujou, ale na šestinedělí děsně..že je to tam škaredý a setřičky nic moc ![]()
Já se prostě bojím, že až mi prdne voda (nebo tak něco
), zavolám do Bohunic a oni řeknou „sorry“…tak budu mít pocit, že je konec světa.
Jdu tam v neděli, povím ti jaká je aktuální situace
Možná že zas na tu indukci nebo plánovaný CS s tebou aspoň počítaj, když to nevyjde na první termín tak na druhej snad jo.
Vidíš mě ? V jaké jsem krizi ? Se tam aji budu doprošovat, aby mě vzali ![]()
Jo holky…hledám informátora
Esi by byl někdo tak hodnej, abych si s ním vyměnila tel. číslo, abyste věděly…přece jen mám čas ![]()
Jestli některá můžete, písněte mi SZ. Díky ![]()
Loli, kazdopadne, pokud se neco dozvis, dej vedet. Ja jdu az v utery a mam tolik otazek, ze si to vsechno asi napisu a pujdu s listeckem jako stara babuska… ![]()
Ahojky sakra batat to snad nejsou ani doktoři,,proč tě tak trápí ,,sakryš máš si užívat poslední dny pupíka a pak půjdeš na císař,,jim asi hráblo ne,,bobi drž se bude to dobré musíí,,myslím na tebe sand se s něma rozumně dohodneš,,to nejde aby tak riskovali,,a co mikit nebo janča víte něco??já celý den lítala a jsem utahaná jak kotě,,loli je to prostě smůla celou dobu fit a ted onemocní,,je to prostě zákon schválnosti,,ty zákazy návštěv,,batat straší,,holky v nemocnici,,chjoo,,kéž by to bylo uplně jinak,,magdičko jak je elince je to lepší to očičko??ty jo…ted čtu mikit jede domů tak to je mazec no,,elamolendo,,tož ten tvuj dr si taky vybral skvělý termín na chatu,,no prostě hold prosinčátka musí všechno vydržet,,asi nás nenechají odrodit v klidu,,,roxi a co kryštufek,,a co petrushka dlouho tu nebyla,,a cancerko co vy??jak to zvládáte?
tak janicka je maminkou ![]()
kacenka se narodila 10,55 vaha 3400 a 47 cm obe jsou v poradku
Jéé tak to je super,,moc moc gratuluji,,hodně zdravíčka,,mlíčka,,at roste maličká jak z vody,,jaký měla janča porod???pozdravuj jí od nás,,a díky za krásnou zprávičku ![]()
Tak koukám, že mě Sub předběhla..ale přeposílám ještě sem SMS…a foto..
Zpráva od JančiK:
Dnes v 10:55 se vylouplo na svět nejkrásnější poupátko na světě! Jmenuje se Kačenka Hlaváčková a má 3.400 g a 47 cm. Obě i s maminkou jsou v pořádku.
Ahoj holky,
Tak Vás dnes celý den průběžně čtu-dnes to tady teda frčí!-)
Tak v první řadě-Jani! Veeeelkááá gratulace ke Kačence! To je báječná zpráva! Hlavně že jste už spolu a obě v pořádku!Já jsem asi vědma, když jsem říkala, že to nebude dlouho trvat a pozítří budete spolu…-)!Mám z Vás radost holky!-) Kačenka je kouzelná!
Mikit: To by se z toho fakt jeden zcvoknul…Tak nejdřív tě drží v nemocnici, pak Tě zase pošlou domů…kdo na to má mít nervy? Ach jo…Jen doufám, že se cítíš dobře a všechno je v pořádku!
Batat: Nenech se prosím děsit cizíma příběhama…Každá jsme jiná, u každé to všechno probíhá jinak a pokud Tě lékaři posílají na císaře, tak asi vědí co dělají…Já teda nevím ale ta porodnice jak to tak popisuješ je nějaká zvláštní-neuvažuješ o tom prostě jet jinam? Já vím, že píšeš, že je to složité a asi už to tam máš také všechno domluvené, ale víš abys byla klidnější…
Loli: Psala jsem Ti vzkazík na SZ s číslem na mě,nevím jestli se k Tobě dostal tak se mrkni do „mé zprávy“…Mrzí mě, že máš nastydlého muže, to je opravdu k vzteku-taky z toho mám obavy…Jenže Ti chlapi jsou holt neukázněný že…-( naplácat….-))) Ty brďo a už máš den po termínu! To to letí, to je neskutečný…
Magdi: Tak co Elinka? Co to její očičko?Už se to zlepšilo? Bohužel nemohu nic poradit, protože nemám zkušenost, tak doufám, že sis už poradila i bez nás!-)
Ela: Teda pan doktor je teda kádr…odjet na tři týdny na jachtu,….Hlavně že se nemáme stresovat, že, ženy?!!!
No a co jinak já?…Já nic…u mě je to taky jak na horský dráze-včera po té KO depka jako sviňa a celý den jsem se z toho tak nějak nemohla vymotat,pak jsem v noci klasicky moc nespala a dnes jsem celý den uklízela…takže to je asi jako u Vás-už jen čekám kdy to přijde a ono stále nic…takže vopruz…další tipy rodiny jsou kolem Mikuláše…prostě doufám, že se další KO ve čtvrtek už 2v1 nedočkám…-) Pořád mám rýmu-včera mi bylo hrozně-dnes už lépe,tak snad to už zítra odezní-vůbec nic necítím…-( Pohlaďte bříška a všechny se držte-maminky s miminkama i vy ostatní 2v1! ![]()
Leni, s tema nemocnicama tady v Brne je to tak, ze v Bohunicich jsem byla uz mockrat hospitalizovana a byla jsem spokojena. K poslednimu porodu jsem vybrala Milosrdny bratri, protoze manza tam chodil na praxi a vsechno se mu tam moc libilo. Tak jsem na nej dala, protoze byl i v zakulisi. Jenze nakonec me tam strasne zklamal pristup nekolika lidi u porodu. Sproste na me kriceli a dokonce vyhrozovali, ze kdyz se malymu neco stane, bude to moje vina atd. Protoze jsem po 22 hodinach nemela uz silu tlacit. Takze tam se mi uz nechce. I kdyz ted by to bylo asi uz jiny, kdyz to sami rekli, ze napotreti jedine cisar. Ale co kdyz tam bude jinej doktor…kdo vi? No a ten Obilnak mi nijak nikdo nedoporucil. I kdyz ten je k nam domu teda nejbliz
Jeste pockam na utery na kontrolu a pak se uvidi.
Janci gratulaceeeeeee
mala je jako puclicek
a teda nijak prerostla neni, ze ne devcata…to jsou ty odchylky…hlavne ze je vsechno v poradku!!!!
![]()
Leni, jinak ja mela teda taky depku po kontrole…dokonce 2 dny. I kdyz jsem mela nove info…ale staly za prdlacku
![]()
Batat: To mi pověz s těma porodnicema…v každé je něco…Asi máš pravdu, že je lepší jít tam, kde už to znáš a víš co máš čekat-jenom doufám, že Tě nebudou nutit do něčeho,co sama nechceš-to by podle mě být němalo-ale přesně jak říkáš, to je holt o lidech…ach jo…no myslím na Tebe, holčičko,ať Ti to všechno dopadne v klidu a hlavně bez zbytečných stresů-jako by toho bylo i tak málo, viď?…-( Mě je jasný, že nejsem sama kdo je teď samá depka-) Já jsem spíš asi už moc vteklá,protože bych už-koneckonců jako my všechny-chtěla, aby tu byla malá s námi a já mohla připravovat naše první rodinné Vánoce-manža je moc nezná, u nich v rodině se tradice moc drží a když tak jsou takové „pokřivené“,takže letos budeme poprvé doma a ne u žádnýh rodičů a poprvé si uděláme štědrý den přesně podle toho jak to chceme my-a navíc už /DOUFÁÁÁM/ ve třech,což bude mít také své kouzlo-i když to malá ještě vůbec vnímat nebude…takže mě štve, že nevím, jestli se to už chýlí,nebo nechýlí nebo co teda-ale jak říkám, myslím, že to cítíme všechny stejně…Necci aby mě nachali přenášet-za prvé kvůvli cukrovce, také mám strach třeba ze špatné plodovky při přenášení apod…No vždyť Ty mi rozumíš…
ahoj holkyyyy.....
taaaak tady ve zkratce co se delo cely tyden!
v pondeli jsem sla na KO do Breclavi se domluvit na CS. udelali monitor..prutoky..vse ok…pak merili a ze mimco odpovida 34tt…takze poplach jak svina…zavolali rychlou..me rekli ze musim do brna okamzite na cisar pac hrozi ze mimco kazdou chvilu umre (doslova) tak slzy..uz sem videla secko cerne!! v brne jsem sanitou jezdila jeste mezi obilnakem a bohunicama…nikde me nechteli prijmou (taky drsny).
nakonec me prijali v bohunicich…prijem..dali me na pokoj a ze se uvidi zitra…dva dny mi nikdo UTZ neudelal…jen mi natocili dvakrat monitor a ten byl OK…tak uz sem pocitala ze me asi v patek pusti a najednou v ctvrtek byl spatnej monitor, ale aspon udelali UTZ a mimco od pondeli pry pribralo 220g (coz se mi zda divny ale budiz)…tak me okamzite dali na porodni JIP kuli tomu ze nezvlada srdicko mimi…s tim ze v patek rano ztezovy test (daji kapacku oxytocinu..jakoze simulace porodu (kontrakci) pro mimco aby videlo jestli zvladne porod nebo ne) a pak ze vyvolaji porod hned nebo CS podle vysledku…no a v patek rano tam rodilo 8 maminek naraz…takze mi udelali jen monitor…byl ok tak me zase pustili…a vpondeli zas jdu do breclavi…takze jediny co zpusobili ze mam nervy na dranc a martin teda taky!!!