PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
30.11.09 12:54

Luci: Já myslím, že to poznají na UZ-resp.když zkontrolují průtoky pupečníkem-ale neděs se!Ono to různě kolísá! Oni mě takhle kontrolovali a a zjistili nějaké hraniční hodnoty,ale v normě, nebo co,tak já vyplesklá-pak mi moje dr řekla,že je to v pořádku,že to právě kolísá různě a taky jo-na dalším UZ už to bylo zase naprosto v poho…Tehdy jsem se ptala,jak mám poznat, že je mimi v pořádku,tak mi říkala,ať kontroluju pohyby-takže to je asi jediné,jak to Ty můžeš sama poznat…Klídek,kdyby bylo něco v nepořádku,tak to určitě poznáš!!!

Doufám, že už to má Mikitka za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.11.09 13:17

Holky tak Majka, tedy Mikita to bude mít asi ještě veselý. Přepisuji zprávu, tak jak jsem ji dostala :-)

Ty vole tak si ze mě děkají prdel. Tak najednou je zase všechno ok. Ležím teda v Bohunicích a budou mě sledovat. Se poseru.

8-o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.11.09 13:21

Mikit - teda toje sila!! Preju, at se to co nejdriv nejak rozsekne, bud CS nebo propusteni, tohle je na hlavu!!

Holky nestraste s lezenim hlavicky nahoru!! Jak by mohla vylezt, co zakony gravitace, kdyz nic jineho?? :mrgreen: :mrgreen:

Jeste mi poradte, co mate s sebou zabaleno do porodky k jidlu? U nas vari naprosto silene, myslela sem, ze me bude zasobovat rodina, ale to se zakazem navsev pada. Sladke bych nemela kvuli cukrovce a me nejak dochazi napady. :nevim: :nevim:

Jo, a doslo vam uz nektere nejake vyjadreni ohledne vyse PPM? Ja stale nic a odevzdavala jsem to cca pred 5tydny. :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.11.09 13:25

ahoj baby jsem zde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.11.09 13:27

akorat jedno usnulo a druhe se vzbudilo tak zas nestihnu nic napsat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.11.09 13:45

ahoj Magdi. Jakto, že už jste doma? No každopádně vítej. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.11.09 13:48

Magdi vitej, ty jsi rychlik! Cetla jsem si v listopadu. S tim kojenim doporucuju pres den radeji vzbudit, ale v noci nee. A kojis teda? Jsem rada, ze se citis po cisaru dobre. Doufam, ze i me se bude darit. Zavidim, ze uzmas malou u sebe…ja chci takyyyyy. Pusinku obema holcickam i mamince :potlesk: :kytka: :dance: :dance:
Mikit, ty vado, tak to je teda story…bych te mohla jit navstivit, zitra jdu taky do Bohunic! Abych dobalila tasku…kdyby neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.11.09 13:50

Batato jestli chceš na ni číslo, není problém :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.11.09 13:55

tak jo :potlesk:

holky, tady je silenej vitr…litaji i zebriky…vsechno co je na balkone…boooze…jdu sebrat radeji pradlo, nebo budeme bez povleceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.11.09 15:30

ja chci cislo n mikitku!! :-D

batat dik taky bych rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.11.09 15:35

janci styskao se mi po julci a druhy cisar je fakt pooda byla jsem uz fit

batat kojim ale asi se na to brzo vy… kojit co hodinu s malou juli je silenost zatim v sobe hodne vnitrne bojuju ale chtela bych aby uz brzo zvitezil rozum a ne co na to reknou lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
30.11.09 15:49

Jééééééééééééé, Magdi, vítej zpět, maminko naše dvojnásobná!!!!!!!-)Jak se cítíš? A co Julča na sestřičku?A jak se sžíváte?Ještě jednou velké gratulace!!!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.11.09 17:01

Magdi, behem kojeni je spousta krizovych obdobi. Zalezi na tobe ne na lidech. Zkus nasadit jakousi pravidelnost, bude to fajn i pro tebe i pro malou…Nerikam mucit hlady, ale tak nejak treba prodlouzit na 2 hodky, pozdeji se to treba samo upravi. Mluvim z praxe ne jako poradkyne pro kojeni. S prvnim synem mi doktorka rekla, ze mam kojit jak si mimco rekne a ja pak byla otrokem a malej byl stejne nenapapanej. Takze s druhym jsem se ridila sama sebou a na nejaky super rady jsem se vybodla :wink: Ale reknu ti, ze kdyz ty krizovky prekonas, mala se te pak nepusti a budes spokojene kojit treba do roku nebo jak budes chtit. Zatni zuby a vydrzat :palec: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.12.09 07:53

batat nastesti od vcera od rna ji co 4 hodiny tak jsem z toho nadsena snad ji to vydrzi! :dance: poradkyne rikala ze jsem jeste nemela mliko taky ze jo tak snad uz bude vse ok.

toz co ta mikita chudak

janci jo pustili me v poho, pokud se na to citis tak muzes jit kdy chces, teda po trech dnech delali elise jakysi test ktery se driv jak po 72 hodinach delat nemuze tak jsem cekala jen na ten jinak bych sla snad jeste driv :-D citim se dobre, to budeasi taky tema hormonama vcera brutalni krize kdyz neco neklape ale pak jsem zjistila ze klape navic se nadherne vyspala takze mam radost. jen aby to tak pokracovalo

jo aco roxa holky to vite ze porodila ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
1.12.09 07:59

vlastne to se ptala Lena :mrgreen: Juli si porad hraje s panenkou napodobuje me :lol: vcera tu byla ta poradkyne tak si vazila i svou panenku no sranda. jinak je zni takova rozneznela a chova se jak prava sestricka akorat je nebezpecna protoze nekdy chce delat bac bac :roll: to byla takova nase hra s panenkou jednou udelala panence mala mala a hned na to ji zacla triskat a ja NEEEE bac bac a ona se tomu strasne smala a od te doby dela mala mala a hned na to ji ztriska a nemuzu ji to odnaucit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí