PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
27.11.09 21:10

Tady velke debaty o autech…asi bysme taky meli o necem premyslet. Zatim mame svyho ridice (jezdime MHD :lol: ).
Byla jsem dneska u doktora a myslim, ze uplne zbytecne. Vysledky streptokoka jeste nemel, tak nemel co napsat do prukazky, v moci mirne bilkovina, pribrala jsem za tyden 0,4kg, zadnej papir do nemocnice mi nedal, prej mam ukazat prukazku, ze stejne papiry vyhazuji :roll: Aspon, ze jsem s Bohunicema teda domluvena, ze se jim v utery ukazu. To jsem zvedava, jak dlouho tam zkysnu. Nejdriv na kartoteku do 3.patra, tam mi vytisknou nalepky a pak do 2. patra na ambulanci…abych jim tam po tom telocviku rovnou neporodila. Jo a doktor zase hlasil, ze pripravenost na porod nulova…CS nevim, ale mam to tam napsany… Jsem takova neutralni, nevim, co si mam myslet, jak to teda bude s tim mym porodem. Jdu chrnet, jsem mooooc unavenaaa. Dobrou defcatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.11.09 22:08

batat: to je teda bordel…me delali ty stery stejne jak tobe a uz vcera mi byla schopna rict ze je to ok a odeslat me do spitalu…blbej doktor ze.
ja jdu jeste neco udelat k veceri…martin zachvilu dojede hladovej z hokeje…tak brou nocku vsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.11.09 10:23

Dobré ránko holky,,jakpak jste se vyhajali??nebo ještě hajáte?? :-D ----my taky měli kdysi auto starší a pořád se kazilo,,tak jsme se s puss rozhodli koupit fabii kombika,,jsme spokojení ale není nové tak snad nám už něco vydží,,doufám že i ty vaše autka nebudou už zlobit,,ono je pak šílené ty pálky co si naučtujou :roll: …jinak já se cítím maličko lépe,,asi mi pomohli ty cucavé bonbony,,sirupek,a čajíky,,v nose mě pořád jakoby svědí tak pčikám jak kocur :-D ..malý mi tu zase udělal boule na břiše asi už nemá fakt místo přitom mám břicho jak balon,,ale říkám at tam ještě vydrží,,at maminka nabere síly když ji ted položily bacily,,krásnou sobotu :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.11.09 10:53

Čusík, to já se zase těším až Kačka vypluje, bo bych tááááák šla na procházku, ale sotva lezu po bytě, takže procházka bude až s Kačkou v kočáře.

Jsem se do teďka válela, ale co jsem sama doma, Míša jel stěhovat s bráchou tchýni, tak dorazí bůh ví kdy. Já si jdu umýt vlásky a pak si asi dřepnu s vyšíváním.

Batát, to jsou zmatky přes doktory, co? Taky občas nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.11.09 11:49

Mikit, me taky doktor rikal, ze vysledky bude mit do 3 dnu a protoze jsem dosla po 17 hod nemohl ani volat do labiny, proc to neposlali. Takze spis blba labina, protoze od ctvrtka to mel mit do stredy dejme tomu. A vcera uz byl patek…to je fuk, proste se tam v pondeli zavola a hotovo. Boli me strasne bricho od vcerejsiho vecera, krece pres cely bricho, v podbrisku aaz pres stehno ke kolenu. V noci jsem strasne trpela. Ted je to trosku lepsi. Spis to vypada, ze mala tlacila na nejaky nerv, protoze zadny pravidelnosti jsem neshledala…
Taky jsem chtela Fabiu kombika, mozna to dopadne po novym roce…kdo vi, ale na ty nase nakupy uz je to potreba a samozrejme vylety budou zase o kousek slozitejsi s dalsim ditkem. JInac se tady rozciluju uz 4.des s pripojennim manzova motasu doma pres wifi router.Najednou nam to zacalo blbnout u stolniho pc i u toho notasu. Nas domaci jsem vyresila…tam se vyznam, ale u toho notasu jak je to firemni, toje jak v cizi kuchyni, nevite kde co je a furt mi ton ende. Kamarad informatik mi online napsal, ze podle toho, jak je to nastaveny, to ma normalne fachcit… TAK PROC TO NEFACHCI?????? :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Holciny…uzijte si pohodovy vikend..my mame dneska tu party…ani nemam naladu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.11.09 12:25

Jé Batát, tak to ti moc nezávidím tu párty v tomhle stavu. Představuji si poměrně dost lidí, smích ale hlavně (sorry) smrad z přípravy toho masa. Ale třeba přijdeš na jiný myšlenky. :-D . Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
28.11.09 13:18

Jojo u nás je to to samý. Zítra mám 30-tý narozeniny… ok, fajn. Doufala jsem, že 4 dny před termínem mi daj všichni pokoj. Ne !!!!!!!!
Dojela tchýně s cthánem (naštěstí spí u švagrové) a dnes mi dělají party…naštěstí to šlo domluvit, že dojdem ke švagrové a ne oni k nám, Já vím, že bych měla bejt vděčná a šťastná, že mi někdo udělá oslavu, ale já bych radši klid !!!
To, co mě sere nebo čeho se bojím, je teď kontakt s lidma. Jsem zdravá a ráda bych tak zůstala. Nedokážu si předtsavit rodit s chřipkou nebo i blbou rýmu…to se tam člověk udusí, ne ? :lol:
No, takže tam dnes na 3h jdeme, manžel nechápe proč jsem nasraná, když děti švagrové jsou nachcípaný…
No asi jsem kráva, no. Ale člověk by čekal trochu taktu nebo slušnosti a né, že dojedou a oznámí, že přijdou mi „jenom popřát a taaak“… Snažím se brát pozitivně aspoň to, že jdeme my tam, takže za hodinu odejdem…sand nic nechytnu :((((
Sorry holky za můj výlev, ale děsně mě to štve…oni sou divná rodina… moje mamka se taky chytala za hlavu (když jsem jí to říkala), proč nemaj takt :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.11.09 13:56

Loli, buď v klidu, až se ti bude chtít tak odejdeš. Hlavně se nenech teda opusinkovávat od nikoho a po podáních rukou si běž mýdlem umýt ruce. Nedá se nic dělat, to musí pochopit každý, že teď rozhodně nepotřebuješ něco chytit a taky že potřebuješ radši klídek. Ty jo, tak to bys mohla i zítra porodit, ne? To by byl dáreček k narozeninám. :palec: Kamarádka si takhle syna nadělila k svátku.

Jo a s tou rýmou, ti pak dám vědět jestli se u porodu udusim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.11.09 15:11

No ja mam taky strach, aby nekdo nedosel nemocnej. Jinak jediny co me vadi bude to maso - fuj smrad, ale mam vzadu pokojicek nachystanej, tam se zavru a muzu si delat co chci, pokud mi to bude neprijemny. Rikala jsem manzovi, at se mnou nepocita a on kdyz vidi, jak se souram bytem, tak po me ani nic nechtel. Ostatni to taky pochopi a jsou radi, ze jsem jim dovolila to delat u nas :palec: Dokonce holky podrzte se…jsem mu rekla, co bych jeste uklidila a on? On to vsechno udelal…a mozna i lip jak ja!! Ja mezi tim lecila kycel a namozenej sval, jak jsem sjela z toho schodu - furt me to boli. Pak jsem sla do kuchyne…krasne prostrene, vypidlene, v koupelne ani stopa po zubni paste na zrcadle atd… 8-o 8-o 8-o
Jinac ted ctu, ze prasecina zacala mutovat, to je teda des. Ja se bojim i obyc chripky v tomto stavu. A manza pracuje s lidma, co porad cestujou vsude mozne a pohybuji se mezi spoustou lidi…bojime se teda oba :think: A potom, az se mala narodi, aby se clovek taky bal nekam jit. A kam chcete jit v zime. Moc prilezitosti neni. Na prochazky do lesa kdyz bude snih to moc neni s kocarkem…aspon na to nejsem. Tak kolem domu nebo do parku…nebo doma na zadku…zase…taky mam vylevy, co Loli :lol: Ale co holky, ulevme si!!!
Loli a ty jdes do porodnice kdy? Ja v utery ve 14 hod se poptat, co se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.11.09 15:29

ahojda…

tak jsem dneska doma rikala ze u cisare v nekterych spitalech muze byt chlap…a martina malem kleplo ze to teda neni nic pro nej..ze by to nedal…ze radej udela venku ten ohnostroj :potlesk:

jinak ty oslavy vam nezavidim…na to uz bych asi nemela..dneska jsem mela jit na vystavu vin a taky uz jsem to vzdala…a jeste ten smrad z masa…bleeee…ja normalne dneska vubec nemam chut na jidlo …dela se mi ze vseho soufl…jeste me dneska podporila kamoska..ze to je stav pred porodem (ze ji uplne presel hlad dva dny pred)…tak jeste toto :lol:

batat: a to v byte stahujete a porcujete celyho berana?? to musi byt docela ulet…

a kde nam zase zmizly vsechny ostatni holky…jsme tu zbyly myslim 4 nebo 5 a zbytek asi rodi nebo co :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
28.11.09 15:32

jo a ta chripka…holky prdte na to…to by se covek musel zblaznit…oni strasi..je to mediama hrozne nafouknuty…ty chripky jsou kazdej rok…s tim nic neudelame..a vymysleji novy aby se vydelalo na lecich a ockovani…jinak mamin pritel je lekar/chirurg…rikal ze praseci je min nebezpecna nez obycejna…ze je to reklamni tah cely…tak se zbytecne nenervujte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
28.11.09 15:41

Já se jako ani tak nenervuju s prasečí chřipky, ale štvalo by mě abych neprskala bacilky na miminko. A proto se i chci zbavit tý rýmy, abych se mohla nuhnat s Kačičkou. Jinak je mi celá chřipka buřt. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
28.11.09 15:46

Ahoj holky, já ještě žiju a jsem pohromadě, ale mám dítě u našich, tak se buď válím nebo drandím po kámoškách.Mimochodem mi říkala kamoška, že prodělala prasečí chřipku, má protilátky, ale vůbec o tom neví. Možná fakt zbytečná panika, dobrej byznys.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
28.11.09 15:54

Mikit, vsechno to nejspinavejsi se odbylo primo na farme. Doma manza vcera jen porcoval a pred chvili se neco zacalo dit v kuchyni. Prave dotazili prvni lidicky s taskama :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.11.09 16:06

Ahoji,,jéva tož to nechápu to u nás jakmile někdo jen zakuckal nebo něco už psali at k nim nechodím,,nebo že oni nepřijdou at něco nechytnu a vidíte stejně jsem marod,,,lolinko tak opravdu k dětem moc nechod,,třeba budou někde v pokojíku a vás dospělé nechají si povídat,,taky to mohli fakt nechat až bude mimi na světe,,ale tak myslí to dobře akorát jim to nedochází jelikož nerodí,,batat no vidíš ten je šikovný :wink: ,,holky tak si tu párty zkuste užít a kdyžtak se omluvit a jít domů,,myslím že to pochopí..Jani ty jo taky už mám rýmu musíme to nějak přežít u toho porodu ale taky mám z toho stihu jak to tam dám,,a pak když budu kojit at něco nechytne malý atd,,není jak kdyby jsme byli fit moc na tebe myslím zvládneš to a já snad taky :wink: jojo mikit já bych ty chřipky neřešila až na tu rýmu,,a to že nejsou návštěvy,,jako ty mi nevadí ale chlapa bych denně ráda viděla,,jsem si uvědomila ža mi vlastne ani kubíka nepomůže okoupat v pordnici a natočit chjoo,,asi poprosím paní co bya semnou na pokoji :lol: …jinak házím můj dnešní mega pupek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí