Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,tak vám nesu novinu do Magdičky:
Ahoj,tak jsem na světě!Jmenuji se Elisa Profeta,narodila jsem se v 14:37,vážím 2700g a měřím 47 cm.Maminka i já jsme v pořádku.
oooooooooooooooo Magdi gratulaceeeee
at mala dobre papa a kojeni jde dobre, bude za chvili jako puclik ![]()
ja uz mam hotovy vlasy, tak uz bych taky mohla rodit ![]()
Jéé další miminečko,,Magdičko moc moc gratuluji,,přeji moc zdravíška,,štěstíčka,mlíčka,,jizva at se brzy zahojí a at už tu jsu brzy s námi,,
Batat jujky máš nové vlásky,,ukaž otečku hmm,,a kdepak máme ostatní holky že by taky rodily??
magdicka, cancerka: blahopřejuuuuuuuuuuuuuuu !!! Obě jsou malinké panenky tak hlavně přeju ať máte dostatek mlíčka, aby pěkně rostly !!! A maminkám rychlé zahojení a návrat porodnice !!!
Jeeeee…to je super…je listopad a máme dvě prosinčátka !
Kdo se hlásí jako další na řadě ? Tipuju Janču ![]()
taky blahopreju obema mimisku i maminkam
![]()
batat hlasim ze jsem tu…byla jsem na kontrole a pak usnula jak parez ![]()
jinak u nas zadna zmena…furt si sedime na zadku…takze zitra volam do porodky at si me na pristi tyden objednaji a domlouvam se na termin na cisare…byla jsem na monitoru a krivku mame pry ukazkovou…
valim udelat jeste neco k veceri…tak se mejte…jooo a zazrakem me dneska prestali bolet ty zada…nechapu ![]()
Jéé mikit tak etě že je vše v pořádku,,a císaře zvládneš hm
..mě taky dneska skoro vůbec nebolí ta kyčel,,asi něco ve vzduchu,,lolinko klidně bych šla už na řadu já kdybych mohla,,jinak prosinčátko 3 etě petrushka má mimíska ![]()
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…
To je krásná princeznička od Magdičky
![]()
Jéjéjéjéjéjéjéjé, to máme dneska plodný den. Všem gratuluji. A já už chci takýýýýýýýýýýýýý. Ale neboj Loli, já ta další nebudu. Já to vidím u sebe tak na toho 15.12. a to mi jí ještě budou muset vyvolat a přemlouvat ![]()
A která Petruška má mimíka? Myslíte mimínko co se narodilo v říjnu? To už je ale mazák velkej:-)
Jéééééé, Magdi, nádherná princezna! Moc moc moc gratuluju!Zvládly jste to, holky, bravurně!Tak mamince rychle zotavení a Elisce krásný start do života!Jsmě rádi, že jste v pořádku!
Magdi, veliká gratulace, Eli je nádherná, přeju rychlou rekonvalescenci a žádné otravné návštěvy ![]()
Mě po ránu hned nakrkl manžel, tak uvidíme co mě ještě čeká, chystám se uklízet a večer s kámoškou na sklenku.
Ahoji holky no nemám já smůlu když už mě netrápí kyčel atd,,tak mě začlo šíleně bolet v krku,,chjo,,to mě snad ani na tom novorozeneckém pak nenechají abych nenakazila miminka,,filípkovi bobkovi taky není nejlíp pořás smrká ted už i kašle,,chjo celou dobu se držíme a ted toto,,nevíte co si mám dát na ten krk??roxi juj manža chlapi někdy umí zvednout náladu ale s kámoškou bude večer fajn,,tak si to užijte
ahoj holky…
luci: to je teda smula…me prozmenu kdyz prestali zada tak me chytil mocak…ale dostala jsem nejaky prasky vcera u dr…tak uz je to lepsi…a na ten krk..zalezi jak boli..jestli je to angina tak to je spatny (to je na doktora)…na chripku je dobry homeopatika oscillo…a zkus kloktat..v lekarne ti poradi cim.
jinak v pondeli rano jdu do porodnice pred osmou…ze uz se domluvime na datum porodu. no vypada to kolem 7.12. jinak mi bylo jeste receno ze planovany cisar je delan jenom v ty castecny anestezii..tak mam trochu strach jak to zvladnu psychicky ze se do me zaziva reze
…ale zvladlo to uz holek..tak snad jo ![]()
No mikit to je naprd pořád něco,,v pondělí jdu na ko k dr ,tak uvidím jak mi bude a kdyžtak zajdu k obvodní,,ted se zkusím zeptat v té lékarně,,jéé tak uvidíme na kdy se domluvíte věřím že jsi bobku nervozní ale tebe to bolet nebude tam dole to je umrtvené a aspon nepřijdeš o ten moment když mimi vythnou,,já bych byla pro než aby mě uspali celou,,věřím že to zvládneš jsi šikulka ![]()
Mikit nebo, ja jsem se toho taky desila a nakonec to bylo super…celkem me bylo jedno, co tam delaji..ta vize, ze to bude brzo za mnou byla silnejsi a kdyz me sili, tak mi zvedli trocku pod hlavou, protoze na Spilberku byl ohnostroj
. Ja to odhaduju taky kolem 7.12., ale lezu jak debilka a mam dojem, ze uz to tak dlouho nevydrzim. Dneska jdu k doktorovi, tak mi uz musi dat papiry do nemocnicee…jinak jdu i bez nej. Minule jsem na nej tlacila…me pripada, ze nikdy nebyl na porodnim sale ani na praxi nebo co
Teoretik jeden ![]()
Holky, ja mam tak hodny dite, ono se samo napapa, samo vycura, jen mu umyju ruce…nevim, co bych v tomto stavu delala, kdyby byl mladsi. On se toho tolik naucil za posledni 2 mesice, ze je to neuveritelne. Zpiva pisnicky, vsechno si pamatuje, dokonce zpiva znelku ke kriminalce Las Vegas, akorat rika Pegas. Kdyz si hraje sam, tak hoposloucham a co povida…clovek se fakt musi smat, kde co pochytil. Velkej posledni 2 tydny celkem taky nezlobi, jen nejaky malickosti, to se da vydrzet. Manzel ma zitra jakysi party tady u nas doma. Je to muslimskej svatek. Celkem me to nevadi, protoze se me to netyka a rikala jsem, at se mnou ani v kuchyni nepocita…same maso - to bude ten beran - takze nic pro me. Budou mu pomahat kamaradi. Nekdo se tady ptal, jestli vede manza deti k islamu. Jeste me to neprijde, ze by nejak extra ano, ale zaklady budou mit, musi i kvuli rodine. Tady se to tak extra praktikovat neda, zvlast kdyz on sam neni takovej ten striktni a fanatickej…udrzuje svatky, ramadan, modli se, ale do mesity chodi jen parkrat do roka, protoze jinak je v praci (patek). Takze tak nejak zdrave nevlezle
Ja bych s nim asi nemohla byt, kdyby to kazdymu vnucoval a s kaazdou vetou vyznaval Allaha ![]()
Jsem se zase rozpovidala…musim se protahnout, zas me vsechno boli a asi to zapichnu za chvili. Odpoledne jdu k doktoriv, tak jsem zvedava, co je noveho ![]()
Uz bych taky chtela mit mimco u sebe ![]()
jo a jeste k te castecne anestezii, ja mam dojem, ze jsem po ni byla driv fit, nez kdyz jsem byla poprve uspana cela. a to mi bylo 21 a pri castecne jsem uz byla stara paka 30 leta
Uvidime, jak to se mnou bude tentokrat…