PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
26.11.09 08:38

Jo a včera mi poštou došel ten monitor dechu Babysense a dárková sada od Aventu..hrdě můžu prohlásit, že už mám všecko a můžu čekat. Dneska ten monitor nainstaluju do obou postýlek, aspoň bude nějaká zábava..už se děsně nudím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.11.09 09:39

AHoj holky,
Magdi! Myslíme na Tebe, drž se!!!!-)

Já už jsem doma po kontrole-dnes to teda bylo v porodce Boží dopuštění…takovejch těhulek…Já nemohla nějak dnes spát,takže jsem na nohou už od 4:30h… :-( Všechno v poho,jen se zase nemohli domluvit tradičně na termínu…Dle MS 10.12. dle UZ 16.12. ale když to není víc jak týden tak to berou dle MS,ale malá je velikostně menší,takže by to spíš odpovídalo 16.12. ale na druhou stranu prý to bych taky mohla čekat 50týdnů, kdyby se to bralo dle velikosti…Takže počítají s 10.12…no bordel…Jinak jsem teda otevřená na prst-dnes se ve mě šťourala dost nepříjemně a dle toho co jsem popisovala,takže už první poslíčci jsou…!Tak uvidíme…Klidně bych se nebránila porodu už po neděli…-)))/asi jako my všechny tady, že!-)/ Jen ať ještě vydrží do neděle,než v porodce domalují porodní sály… :lol: No jsem teda zvědavá… **
Jani:** To jsi mě teda pobavila s tím pravítkem-hihihi…
Roxa: Zavření diskuse nechám na Vás-v podstatě je mi to jedno…já nějak nemám obavy, že by tu někdo šmíroval co si povídáme a když,tak co…-)Dle nicků se stejně neví o koho jde a pokud přesto ano, tak ať se příbuzní dozvědí…hihihihi…Takže je to fakt na Vás!-)
Mikit: To je fajn, že Ti je líp…ty bolesti jsou fakt někdy pěkně hnusný…

Jinak mě holky teda neděste…já si uvědomila, že klystýr nějak neřeším-takže bych asi měla,ale kdo mi ten yal předepíše, to fakt teda nevím…na KO jdu za týden a kdo ví co do té doby bude…-)

Mějte krásný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
26.11.09 09:52

batata: Už nám zavřeli Bohunice :( Resp. zakázali návštěvy pro všechny nemocnice v Brně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.11.09 09:53

Loli…no to snad né! Nestraš…to je teda nemilé…tak snad to brzy zase zruší…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.11.09 10:55

Ahojky holky,,jujky tak koukám že žadné nové zprávy o cancerce,,snad už to má za sebou,,Magdi taky se už těším jak nám tu někdo písne zprávičku a mimísku,,držím pěstičky,,holky u nás je taky nemocnice zavřená,ale volala jsem si na porodní oddělení a tatínka k porodu pustí tak jsem ráda,,my dneska s fifou pospali až do 10 jsme fakt spáči,,ale zase jsem se budili na smrkání atd,,lolinko tak to je fajn že už máš vše,,pak dej vedět jak už bude monitor nad postýlkou,,mikit jsem ráda že je ti lépe,,odpočívej zlatko ,,Leninko já mám taky ty termíny nějaké divné 3.12 pak až 12.12,,takže uvidíme kdy se kubík ukáže,,ale přemýšlela jsem večer že dneska je 26 čtvrtek a zítra 27 pátek,,fifa byl taky tak ve čt u ordinace 26 mě chytli bolesti a ve 3 ráno v pátek 27 se narodil tak by bylo fajn to tak zopakovat chichi :lol: :lol: ,,no uvidíme zda mě to u ordnice chytne ale pochybuji,,zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.11.09 12:04

AHOJ

omlouvám se ,že vám sem vpadám ,ale mám zprávy o CANCERCE:-)

Můůůžu?? :think: :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.11.09 12:08

Asi jo,takže:

‚Klárka se narodila 26.11.v 8:55. Má 2480g a 48cm,je ZDRAVÁ. Porod byl dlouhý a přirozený…‘

A může se slavíít :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

I já MOC GRATULUJU -A VŠEM VÁM PŘEJU PŘÍJEMNÝ ZBYTEK TĚHULKOVÁNÍ A ZDRAVÉ DĚTIČKY :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.11.09 12:09

FARSKA: Jasně, že MUZES! Už jsem netrplělivé co a jak, tak PIS!

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
26.11.09 13:03

Jéé tak to jsem ráda že už to má cancerka za sebou,,bobek malá ji asi dala zabrat,,hlavně že jsou obe dvě v pořádku,,ted už si cancerka pěkně tulinkuje s princezničkou,,přeji moc moc zdravíčka a mlíčka a brzký návrat domůů :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.11.09 13:04

Úúúúúúúúžasný-děkujeme za zprávičku o Cancerce! Vyřiď jí od nás velikánské gratulace a že na ně myslíme, na holčičky!Ať hezky odpočívají po náročné noci, chuděrky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
26.11.09 13:52

Jé, tak to je paráda. Cancerce gratuluji.

Holky, já se teď tak rozčílila, že jestli z toho neporodím, tak asi fakt nejsem ještě připravená.
Ano, zase matka. Přišla nezvaně a nečekaně, že prej potřebujou s tátou ostříhat. Tak jsem měla fakt radost, ale dobrý. Celou dobu se mi hihňá jak se nemůžu pořádně hejbat a do toho mi vypráví o chudince romské sousedce, která se teď asi po 10ti letech vrátila z Kanady a má práci jen na půl úvazku a nemá nárok na žádný dávky. Tak to mě trochu nadzvedlo. No nicméně táta zasedne na stříhání a máti se mi najednou rozběhla po bytě a tu slyším jak mi ustýlá, zavírá okno, hrabe se zase v šuplíku s miminíma věcma, pak se přesunula do komory, jakože pro vysavač na ty vlasy a tam to začala přeorganizovávat úplně. No povolily mi nervy a začla jsem na ní ječet ať to všecko vrátí do původního stavu a pak ať vypadne. Jsem praštěnej psychouš, ale tohle prostě dělat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
26.11.09 14:01

Janinko,tak to je teda docela trefné…Koukám, že to taky nemáš teda jednoduché…Já bych z roho asi zešílela…mě jak někdo sáhne na můj pořádek a mou organizaci, tak jsem z toho okamžitě ve vývrtce…My se s maminou nesneseme ani u jednoho sporáku,protože „dávám ucha hrnců jinak než ona“…ale s ní je to naštěstí v poho, že mě nechá dělat si to po svém…ale tchýně…no coment…Takže klídek,nenech se stresovat,už to máš také za pár tak ať nemáš vybzikané mimi-vím co říkám,se na mě podívej,jak mám poslední týden vyhrabáno!-) hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
26.11.09 14:09

Cancerko, strášně moc gratuluju, Klárka a´t krásně roste, to malý zpožděníčko určitě brzo dožene. Noc to byla asi krušná, hlavně, že jste to tak pěkně zvládly, :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
26.11.09 14:24

Jejda Cancerko supeeeeeer! Velika gratulace :kytka: Tak at ted malinka pekne basti. Vsechno bude fajn :wink:
Magdi jde za chvililinku taky na sal! Tak to bude dalsi miminecko :potlesk: :dance:
Ja jsem dosla od rovnatkove zubarky, byly jsme na kontrole ja i syn. Kdyz jsme sli domu, sjela jsem ze 3. schodu…jak povidam..jsem jak 90leta babuska. Ted me boli steheni sval a kotnik. Boze…chodim ted jeste hur. Za chvili jdu ke kadernici a potom uz nic jen doktori a doktori :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
26.11.09 14:31

Kdepak mame Mikitku??? :nevim:
Loli, psala jsem ti a restartoval se mi pocitac…vcera nam vecer nesel vubec pripojit notas…des bes…ty navstevy jsou blby..ja bych chtela jen manzu, deti a snad jednu kamosku. Ale kamosku bych na tech 5 dni ozelela. Po detech by bylo ale hooodne smutno, snad to brzo zrusi.
S rodicema mazec Janci, ale spravej pristup! Ja bych to asi udelala stejne…jsem takova dost tvrda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí