Poradna duly
Jana Čurdová
Cancerko, tak mooooc držíme palečky!! At je to rychle, příjemné a at natrefíte na dobrou směnu.
Držte se holky!!!
cancerko: tak to budu drzet vsechny palce at je vsechno v poradku a at je mala fit samozrejmne i ty…
magdi: jinak sem se zasmala tomu co rikala cancerka…pac sem kupovala v lete taky novy zaclony..byly o fous kratsi…no a ted jsme menili okna a za mensi…takze zmensit okna neni uplne tak od veci ![]()
batat: ma takovyma recma muci moje vlastni mamka…prvne ten cisar no tak to ze je teda strasny ze nevidi duvod proc (a jeste stejne tak jak rikala kamaradka predcasne)…pak jsme se domlouvali ze pojedeme prelom brezen duben na hory s hlidanim…no tak to se se mnou pak tyden nebavila…ze snad budu matka tak ze musim tri roky sedet doma s deckem…ze co su to za matku…kdyz sem navrhla ze k vanocum by nam mohla pridat na vozitko pro mimi za kolo tak dalsi sprska…od martinovi sestry sem zase dostala skoleni jak v noci budit a kojit, hlavne se nemazlit
…joooo holt sou lidi co tomu rozumi a vse vi nejlip
jestli mi takhle vsichni do vseho budou kecat tak se odstehuju na aljasku ![]()
Příspěvek upraven 24.11.09 v 14:02
Jenze to by nesmely byt zavesy z ikei
fakt naposledy!!! taky jsem si myslela ze se to provesi ale prdjals este mi zbyvaji dva tak dam juli spat a jdu na to at to mam z krku uz me to fakt neba.
batat ta tvoje kamoska vystudovala doktorat??? prosim te ze si to beres, to je jen zavist tech co si mysli ze jdes na cisar z vlastni vule aby sis nemusela projit trapenim.
kasli na ni. jinak ja mela takove divne tuseni taky ze to prijde driv ale asi nejsem sama.. ale chteli jsme 25.tak by to mohlo prijit zitra ![]()
cancerko
ne zavesy a zaclony tim jsem myslela to same ja uz se neumim vyjadrovat
ale trochu se to rozzehlilo, jdu dodelat ty posledni chci to mit z krku. jeeee ty jdes zira rodit??? to i nak uniklo
super dtum juli je 25.8. tak jsem taky chtela 25. drzim palce a to jdes na vyvolani??
Ahoji,,jéé tak to bude zítra 2 prosinčátko..jupíí,,cancerko přeji ti rychly co nejméně bolestný porod,,už at máš maličkou u sebe,,drž se!!budeme tady na tebe všechny moc myslet,,dej pak vědět ju??až bude po všem,,…Já mysella že dneska v noci taky povalím měla jsem kontrakce co 15 min pak co 10min,,ale šla sjem si dát sprchu a kolem třetí ráno jsem usla,,asi sprcha pomohla,,mno a dneska jsem se dala na mytí oken už mám všechny ted etě pověsit záclony,,uff byla to dřina,,větší jak sex
,,břicho pracovalo tvrdlo,,tak třeba tento týden už bude směr porodnice
..uvidíme
..no Magdi já taky záclony vyprala a věším to mokré,,a krásně to tu voní
,,,ty se nám etě 2 vyhajáš a za chvíli další prosinčátko,,jujky už to začíná holky,za chvíli to budeme mít za sebou všechny,,mikit tak to je fajn že už bude zpravené autíčko,batat mno velice chytrá kámarádka,,hlavní je že si z ní nic neděláš ,,jak píšou holky od 38 týdne je mimi považováno za donošené,,to já jsem asi krkavčí matka když dělám všechno proto abych už šla rodit,,ale když si říkám že malý měl 5.11 už 3100g,,tak myslím že donošený nebude,,a první termín mám 3,12 takže by to už byl 38 týden..uvidíme,,omlouvám se zda jsem nereagovala na všechny,,pohladte pupíky,,
cancerka Držím palce ! Ať je to rychlý a je tam milej personál !!! ![]()
Ja jsem vcera malem taky porodila. Prudila me jedna baba na MMB, ze dostala ode me promackle zbozi. Nafotila krabici jen z jedne strany, takze nevim, jestli byla promacknuta nebo co…Ale to zbozi bylo z matrosu, kterej se jen tak nepromackne. Jeji chyba byla, pokud prevzala poskozenej balik. Svadela to na krabici a buh vi na co, poslala mi asi 20 emailu a v kazdym nezapomnela zminit, jak je podrazdena a jak jsem ji ja zkazila cely den. Manza rika, vrat ji prachy, at to posle zpet a uz si s ni nespin ruce. A tak jsem i udelala. Radeji klid nez hysterku na krku. Ale chvilema jsem byla teda do ruda. A pak jeste manza vecer provozoval islamskou motlitbu (jak se termin blizi, modli se cim dal intenzivneji
)A kdyz ji dokoncil, tak bouch do podlahy,, jako na buben, jen tak. Ja jsem se tak strasne lekla. MYslela jsem, ze neco pada. Mala se zacala v brisku motat, ja jsem si malem cvrkla a asi 5 minut jsem to musela rozdejchavat
Ti chlapy
Nic, jdeme ven se projit
papa a vsem co rodite at uz planovane nebo neplanovane HODNE STESTIIIII A POHODOVY POROD!!!!! ![]()
Cancerko, taky moc držím palce, akorát nevím, zda je lepší ta jistota nebo nejistota.
Batat, kamarádku neřeš, to fakt asi nemá cenu, některý věci jsou holt nevysvětlitelný, dokud si to člověk sám nezažije. Í když zdravý přístup je necamrat o věcech, o kterých nic nevím. Někdo to ale ještě nepochopil
Koukám, že tady by rodil každý druhý, třeba tu strhnem rodící hysterii
Já bych rodila hned nebo mi hrozí, že to starší dítě asi brzo zardousím, nevím co se mu děje, jestli něco cítí, ale od víkendu je fakt na tečku, permanentně knučí a vzteká se. Zítra maže k babičce, tak snad se trochu srovná. A to kdoví co mě čeká až se mu narodí sourozenec.
cancerko zitra drzim palce at jde vsechno hladce!!!!
mikit to si pis ze ti do toho budou vsichni kecat je to des, a maminka prijemna ![]()
batat manzel taky dobry!!
on je asi muslim ze?
a co deti vede je k tomu taky?
roxi presne jsi popsala co se deje u nas doma, z moji hodne princezny je uknucene vztekajici se zviratko, kteremu se nic nelibi, mojenervy.. a to chci videt potom… zacinam se fakt bat.. holky bdete starsim sourozencum daat darek jak pojedete z porodnice?
Magdi, o dárku jsem neuvažovala, možná ho bude čekat ta nová postýlka, jestli to ten zatrolenej truhlář stihne
Ale mně radila PA, že za prvé z porodnice by miminko měl nést tatínek a ty mít starší dítko a hlavně dbát na to, že by měl být ten starší vždy na prvním místě, aby nežárlil.Prostě si trochu dávat bacha, pokud je to technicky zrovna možný. Pak pokud možno najít nějakou činnost, kterou budeš dělat jen s ním. To by snad hlavně zpočátku šlo, když budou mimina rozumně spát (v to aspoň tajně doufám).
roxo: prosimte jeste mi rekni jak poznas kontrakce po peti minutach??? ja vim…blbej dotaz..ale magdi rikala ze ma kontrakce jen vystrcenej zadek (bouli na brichu) ja to tak mivam taky…nekdy me teda to bricho aji boli…ale to mi spis prijde jako zarazeny prdy (s odpustenim)…tak to jako kazdych pet minut boule na brichu??
Holky jsem fakt totálně nervozní, už aby byl zítřek večer ![]()
Taky si dnes při jakékoliv činnosti s Verunkou představuju, že už je tu to mimčo a že jak bych to a to dělala s oběma…no fakt děs.
Musím mrknout na nějakej film ať na to nemyslím a je mi jasné,že tuto noc toho opět moc nenaspím ![]()
Poslíčky mám taky celý den,nevím jestli mi na té kontrole třeba neudělal toho Hamiltona, nic neříkal ani v papírek to nebylo, ale mám pocit,že mi to tam nějak podráždil a nebo je to těma nervama ![]()
Jen abysme nakonec všichni neodrodili prosinčátka v listopadu,jak vás tu tak čtu ![]()
mikitoo
hihi jste fakt dobří, kvůli zácloně zmenšovat okno
magdi vem si příklad
![]()
Jojo na zaručené rady si zvykej a na odsuzování za kde co taky, nejlepší je jedním uchem tam druhým ven a dělat to po svém.
Jinak jak popisuješ to břicho jako zaražené prdy,tak to jsou ty poslíčci.Opravdové kontrakce,ty už jsou víc bolestivé a je to fakt jak při menstruaci.Kdyby jsi se mě zeptala před minulým pátkem,tak bych to moc nevěděla,ale jak jsem si zažila těch 6 hodin kontrakcí,tak musím říct,že je to úplně něco jiného než poslíčci ![]()
Magdi
jojo jdu na vyvolání,aby mimčo nestrádalo,že už placenta asi moc nefunguje,tak nepřibírá
Tož musím se snažit ať to opravdu stihnu toho 25. ![]()
Dárek neplánuju,ale budu se snažit dávat přednost Verunce,doufám,že to půjde ![]()
batato
taky bych asi vrátila peníze a vyprdla se na babu, za ty nervy to nestojí
jsem se musela smát, jak jsem si představila,že jsi se lekla na konci modlidby ![]()
Jdu se najíst a mrknout na nějakej ten film,zatím ![]()
cancerko budu na tebe myslet ja ti moc dobre rozumim me to ceka pozitri sice jiny porod ale je to porod. jsem uz uplne na nervy zitra budu uz asi zrala na psycharnu, dneska jsem z nervozity makala jak sroub a jsem uplne vyrizena a to ma jeste prijit sousedka udelat mi melir, mela tu byt v 8 ale ma vzdycky zpozdeni, sere me… ja bych tak spala buhvi kdy skoncime.
drz se a vyspi se co nejvic to jde!
Holky, vidím, že jde to tuhého…
Cancerko: držím moc palce, at jde vse hladce a rychle
Magdicko: tobe ve ctvrtek to same
Jinak ačkoli to je druhý porod jsem vic nervozni a nepripravena nez pred 1. Menstruacní bolesti mám dnes celý den a docela síla…to můžou být kontrakce? teda…
Moc zdravím a maliník si už radší nedávám
sice, v mém ideálním plánu je bud porodit hned(dnes, zitra) nebo pak až po 1.12.---
zatim
ela
Holky!!!!!!!!teda já Vás nestíhám! Magdi, Cancerko! Držím pěstě a moc moc moc na Vás myslím!Taky bych už klidně rodila…alespoň bych přišla na jiné myšlenky a hlavně bych měla jiné starosti, než kreténské tchánovce, kteří mi zasírají život hovadinama…Dnes volali 45min mým rodičům jaký jsme hajzly a já nevím co všechno…Chce se mi zvracet…Možná porodím z těch nervů co zas máme…Psychopati…Pardóóón…jsem si musela ulevit…nějak mi dnes už došla síla…Holky hlavně ať Vám to dobře dopadne, jde to všechno rychle a nezapomeňte dát co nejdřív vědět!Držím pěstičky!-)
hoj holky…
cancerko..drzim dnes palce ![]()
jinak ja teda chcipam zas krz ty zada…dneska jsem celou noc nespala a uz nemuzu poradne ani sedet ani chodit…zitra jdu na kontrolu tak su zvedava co mi mudra rekne..jestli tam teda dolezu…dneska bude muset aji zvirata nakrmit martin a to uz je teda co rict
ale ja musim jeste aspon 14 dni vydrzet abych to doklepala aspon do toho 38tt chjo to sou radosti toto
nic..jdu zase zalehnout…snad je vam vsem lip jak me… ![]()