PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
20.11.09 11:38

magdi: ja radej vim co me ceka…desit se umim aji sama :) spis nechapu jak pak kojis kdyz mas fiknuty bricho…dyt to decko musis na to polozit neee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.11.09 12:02

Ty jo, Magdi, tak ty už budeš příští čtvrtek maminkou? To je paráda.

A nestrašte se tady s těma císařema.

Mikit, neptej se a nedepkuj, stejně i tak to bude mít každá jinak. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 12:10

janci: myslim ze ten cisar je u vsech podobnej..tam moc neni co vymyslet :wink:

magdi: ty jo..to sem nekde mezi radkama uplne ztratila ze ve ctvrtek uz…tak to je parada… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.11.09 12:22

Já jsem srab, Mikit a proto se na nic neptám a nic nechci vědět.
Myslela jsem tím pocit po císaři. Některý si nemůžou vynachválit ( třeba herečky a modelky atd. prej je to na jednu stranu lepší- nemohu soudit) a zas některý maminy tvrděj, že už nikdy více. Takže je to podle mě fakt indivindi a každý ten porod má svoje mouchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.11.09 12:38

Ahoj holky,no vy jste se teda rozepsali-já psala naposledy na straně 168…tak to mám co dělat,abych Vás dočetla…My byli včera v poprvé v poradně v porodnici…No teda vopruz-obejdnaná jsem byla na 8h, na řadu jsem přišla v 9h a to jsme ta byli od 7:30h…Všechno je v pořádku,a bylo mi řečeno,že kvůli cukrovce porodím nejpozději 16.12. což je můj druhý termín-že by mi to vyvolali…Tak si na jednu stranu říkám, že je fajn a že snad teda budeme na Vánoce v klidu doma…Pak jsme šli na UZ,kde jsme samozřejmě čekali asi do 10:30h.Sofinka je stále menší-má 2580g,ale prý to může být dáno geneticky-já měla když jsem se narodila 3150kg a to mě mamina 10dní přenášela,takže to by tak jako odpovídalo.Jinak vše v naprostém pořádku. Pak jsem byla v DIA poradně,kde mi řekla že už chodit teda nemusím…mazec…za celou dobu mi vlastně nic neřekli,jen že mám držet dietu…se picnu…takže prostě doufám, že do 16.12. budeme už tři, no-)

Jinak máme šílené psycho zase s tchánem-on je prostě magor…Nechci to tu vůbec rozebírat,ale v podstatě to dopadlo tak,že ho dalších pár měsíců odmítám vidět a manžel odešel z rodinné firmy-doufám,že ho tchýně svými hysterickými výtupy nepřesvědčí,aby tam přeci jen zůstal-i když přesvědčování typu „vždyť se neuživíš“ mi zrovna nepřijde motivační k návratu…no nic…takže první 5měs těhu stresu kvůli tchánovcům jako sviňa a teď zas…klasika…tohle se prostě nikdy nězmění…

Doufám,že je Vám všem dobře a držíte „pohromadě“-)
Jd Vás dočíst ať vím co se tu dělo
Přeju krááásný pátek-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 13:37

Janci ja myslim ze si to chvali ty co k tomu i nekoji protoze kdyz se rozodnes od zacatku nekojit daji ti jine leky na bolest a timpadem je to pohoda, ale kdyz kojis daji ti jen naky slaby. ale to nebyla sama o sobe takova hruza, spis to jejich vecne prohmatavani, to jsem videla vsechny svate..

mikit da se to jen ho musis umet spravne polozit a ze zacatku jsou miminka lehounke, polozis ho jakoby pod kozy nebo proste vys, jizva je upln dole, anebo podel boku vis ze si to uz moc nepamatuju? ale tam by ti s tim meli urcite pomoct, ukazovali nam ruzne polohy, taky kvuli tvrdnuti prsou kdz ti tvrdne jakoby ze strany, nejlepsi je abyz te strany pil, no ale ja to neumim moc vysvetlit, jen vim ze to byla poloha rugby :lol:

batat dneska mi bral ster na toho streptokoka a tak jsem si na tebe vzpomela ze ti rikal ze az po vysledcich ti muze stanovit termin, tak jsem se ptala za jak dlouho budou vysledky a on ze za dva dny nebo tri ale ze je to jedno, ze pry je hlavni ze dorazi k porodu, jako v tom smyslu ze budou vedet jak na tom jsem ale na porodu to nic nezmeni.

Leni hlavni je ze to neovlivni vas vztah, tim myslim jako ze se nenecha manzel moc ovlivnit. a vaha uz je slusna i tak, ja mam taky pidiska 2700 ale to neva, chtela jsem macka ale co chci dva tydny pred terminem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 14:17

jani: vidis…to ja to mam zas naopak…kdyz nic nevim tak se bojim…musim mit co nejvic informaci..nerada jdu do neceho kdyz nevim do ceho :-)

leni: tak kdovi jak to s tou cukrovkou je..treba si ji ani nemela kdyz mas maly mimco..dyt rikaji ze mimca cukrovkaru sou prave veliky…ja sem nakonec rada ze sem na ty testy fakt nesla.

magdi: no ted sem zapomela co sem ti chtela napsat..sakra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 14:18

mikit neco k tomu kojeni? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 14:32

magdi: jooo pravda…ke kojeni…co jsem kde cetla tak se hodne pise ze po cisari se hur koji..tak sem premyslela jestli se mam aji vybavit nejakyma homeo co to rozjedou…nebo to nechat tak. co myslis?

jo a jeste sem se chtela pochlubit ze sme byly s kamoskou na prochazce s mimcem s kocarem a usly sme 8km..ale teda taky me pekne boli prdeloidni svaly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 16:18

taky jsem to slysela tak se radsi vybav a jestli mas uz tip tak mi ho napis taky at se rozkojime ne jak minule.. sikulka ja bych uz neusla ani kilak jsem chcipak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.11.09 16:50

Ahojky holky vy jste ale písatelky,,u mě nic nového,,jen mé kamrádce se včera narodili 2 kluci v 32 týdnu,,měli 42cm oba a jeden 2104g druhý 2110g,,takže macci na to že šli na svět tak brzo a jsou to dvojčata a ještě k tomu jednovaječná,,
cancerko perníčky krásné ale težké,,jéé magdi tak to je fajn za chvíli už to budeš mít za sebou já bych šla taky klidně na císaře at už mě ta moje noha tak nebolí........ostatní moc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 17:45

luci ja se bavila s mamkou o porodni vaze a jeji segra mela dvojcata holka s 1700g a kluk 2100 tak se ptam jaktoze takovy rozdil a ona ze kluka pocali o mesic driv, jsem vubec nevedea ze to jde. pry o tom byl naky porad ted v televizi, to jsou veci.. no vedeli jste to?? :-D a s tim cisarem je to fajn kdyz vis kdy to bude a muzes se podle toho zaridit navic to mas pred terminem a bez kontrakci, si pripadam jak bych opsala pisemku.. :lol: a ta noha se ti nezlepsila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 18:11

holky nevite nekdo jak funguje kdyz objednavate neco ze zahranici pres net placeni…maji tam bud kreditkou nebo paypall…nejak neznam ani jedno..teda kreditku znam ze…ale nevim jak bych s ni mela pres internet zaplatit :nevim:

magdi: ja vim ze tohle je mozny u kraliku…docela bezny. ale u lidi to preci nejde ne kdyz pomyslis jak to funguje…preci nemzou zrat dalsi vajicka kdyz si tehotna…? to je spis nejaka porucha si myslim jestli se to stalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
20.11.09 18:14

Jo no slyšela jsem o tom v televizi,,uvolnilo se ji vajíčko a oplidnilo se,,je to drsné no,,s tou nohou trpím jak kůn ,,ale pomáhá mi panadol tak si dám půlku ráno at nějak ten den přežiju,,dneksa jsem si nedala ale odpočívala jsem tak jsem to nějak přežila,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 18:21

jo a na to mliko je magdi RICINUS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie