PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
18.11.09 20:55

Magdi…hlasim neco porodnyho…ale ted uz zas dobry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.11.09 21:10

hm ja jsem pekne nasrana, on uz se zklidnil ale ja spim v obyvaku :twisted: proc me musi tak hnusne urazet? ze jsem horsi nez jeho ex. a ze je se mnou nestastny a podobne kydy..

omlouvam se za sebestredne prispevky ale musim to ze sebe nak dostat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.11.09 21:11

batat porodnyho… :lol: :lol: :lol: na co ty myslis?  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.09 21:41

:lol: parada…je to vsude uplne stejny…ale teda s tim rozdilem ze kdyby mi rekl ze su jako ex nebo horsi tak uz mu balim asi kufr…to je nejhorsi urazka co muez byt…hrozny..ze se nestydi. u nas je dneska vyjimecne klid…ale byla sem u kamosky a zjistila jsem ze to ma taky uplne stejne..

magdi: kolac delam jablecny…s drobenkou..namka :-) a mam desnou chut na bramboraky…tak asi zitra budou.
jdeme koukat na jurskej park tak se mejte krasne a zacnem ty chlapy asi bit ne…jak jinak to vychovavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 23:10

Magdi…vsak vis…uz mi z toho hrabe :pocitac:

Holky…asi nejaky erupce? ale prej je slunce celkem v klidu…co jim vsem hrabe? clovek se jen skarede koukne, nebo rekne nejakou minikritiku a uz to lita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 07:31

mikit souhlasim s bitim :pankac: vcera teda dolez do loznice ja tam usinala tak mi zhasl lampicku televizi, pohladil me 8-o , dneska rano pusa, no ale stejne mu to neprojde hajzlovi :lol: on vi ze to prehnal a ted bude zase sekat dobrotu, a to ja budu hrat urazenou dokud se zas nepohadame :lol: jee mikit taky mam od vcera chut na bramboraky ale nechtelo se mi skrabat.. :-D dneska mam jeste gulas co zbyl ale asi zitra budou :-P

a neni okolo uplnku nebo tak neco? u nas je to ted narocne no mala je jeste mala, neni to sranda. a kvul vychove se snad hada kazdy jen kvuli tomu prece nemusime byt jak psi ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
19.11.09 08:56

Ahoj,

tak mě už Hořovice taky zavřeli pro návštěvy, ach jo. Sestřička říkala, že otec u porodu je prý na mé riziko, ale mám si o tom v pondělí promluvit s dr.Tak uvidím. Horší je, že mi nějak poslední dobou vylítl tlak, sledují mi gestozu, zatím nic nenašli, dostala jsem prášky na tlak a mám jít na vyšetření na internu. Možná mě nemine hospitalizace v nemocnici, teď když jsou zrušený ty navštěvy.Jsem z toho na nerv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.11.09 09:49
Roxa píše:
Ahoj,tak mě už Hořovice taky zavřeli pro návštěvy, ach jo. Sestřička říkala, že otec u porodu je prý na mé riziko, ale mám si o tom v pondělí promluvit s dr.Tak uvidím. Horší je, že mi nějak poslední dobou vylítl tlak, sledují mi gestozu, zatím nic nenašli, dostala jsem prášky na tlak a mám jít na vyšetření na internu. Možná mě nemine hospitalizace v nemocnici, teď když jsou zrušený ty navštěvy.Jsem z toho na nerv.

Tak hlavně buď v klidu a odpočívej. Skoro mi teď případá, že být v nemocnicích je větší riziko než doma. Jseš už v 38tt, to nějak doklepeš :)))

To s tím otcem u porodu (na vl. riziko) vnímám jako dobrou zprávu, aspoň, že mají rozum…Asi pak ty 4 dny člověk vydrží (aspoň se vyspí), ale být sama u porodu…to může maminku slušně „srazit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
19.11.09 09:55

S těma chlapama je to obecně složitý …

Můj muž celou dobu těhotenství jakoby nechápala co se děje, že je to „jiný stav“ a ženská není domací, multifunknční spotřebič, který zvládne všechno.
A jak děsně mě mrzelo, že všechny moje kámošky mi sahaly na břicho, aby cítili malýho kopat, ale ho to vůbec nenapadlo. Takový to, když to chlapovi vůbec nedochází. Já jsem nečekala, že bude „vyměklej“ od 3. měsíce, ale když byl sedmej a on se mě ptal proč nakupuju už věci apod.. nechápala jsem :((( 2 měsíce před TP prohlásil, že proč to hrotit, že se malej narodí za půl roku..chápete to ? :)))) Ne, on není zlej, není blbej, je chlap :mrgreen:

No ale happyend se koná…asi od začátku 9. měsíce jako když utne a je milej, ošahává mi břicho apod…Nevím, možná chlapi potřebujou víc času…

magdicka: souhlasím, buď naštvaná. Minimálně srovnávání s ex je hnus ! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.11.09 10:55

Teda holky, ti chlapi. Jsou praštění. Ten můj třeba není zlej, ale taky mi příjde jakoby odmítavej k miminu. A to je vymodlená a po IUI. Mám skoro pocit vyny, že něco malé koupím a že se na ní těším. Věřím, že se snad taky těší, ale pořád tvrdí, že dokud mebude na světě, tak nevěří že je. A mě to mrzí a uráží. Ale co, jdu se za chvíli zkrášlit k holiči.

PS: jak jsem vám psala o tom autě, jak nám umřelo, tak si představte, že ještě ten samej večer nám umřela i televize v ložnici. To už snad není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
19.11.09 13:48

Ahoj holky, dnes jsem byla na kontrole v porodnici.Nu opět mě rozhodili.Minule mi na UTZ naměřili,že má mimčo 2508g a dnes po týdnu,že má 2200g a že je to malé.Mají obavu, jestli třeba placenta nepřestává dobře živit, nebo tak něco.Doppler je totiž v pořádku a ozvy taky.Mám přijít v úterý,aby tozhodnotil přednosta kliniky a že by mi porod možná vyvolali,že by mohlo být mimču lépe venku než vevnitř.Jo a vody je prý teď taky míň minule říkali,že vody je dost.
Jinak jsem byla zvědavá jestli ty kontrakce neotevřely hrdlo.Nu minule jsem byla na špičku prstu, dneska prý na prst,ale to je myslím v normě.
Jsem z toho trochu nesvá,nerada bych porod vyvolávala zbytečně, jsem raději pro to,aby si mimčo samo řeklo, kdy chce ven.Nu snad by pak nebyly nějaké potíže,třeba s kojením nebo tak,ale asi by neměly být že? přece jen už to bude 38. týden.Jen mě celkem děsí,že by se narodila tak malinká,doufám že bude OK. :-?

Jdu Vás dočíst a pokud stihnu tak i reagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
19.11.09 13:56

magdi: taaak jen tak se nedej…to bylo fakt hnusny co rekl…

loli: tak bud rada ze vymekl aspon ted…tomu mymu to zatim nedoslo :-)

jani: jestli te to uklidni..tak moje auto je mrtvy uz 3 tydny a zatim se nepodarilo to dat dokupy…tak ted kdyz bych ho nejvic potrebovala a martin je s druhym porad nekde v prdeli tak jezdim busem.

jinak sem byla na kontrole…prcek si porad spokojene sedi na zadku…takze za tyden na monitor a pak domluvit termin na cisare…ale nejak mi to ani nevadi abych pravdu rekla…aspon to budu mit vsecko naplanovany :-D. jinac mi jeste rekli ze cipek uz se nejako meni k porodu…a jinak vse ok.

jdu si dat dvacet pac se nam v noci zblaznil jeden pes (on teda magori uz delsi dobu..asi starecka demence nebo co) ale vubec sem kvuli nemu nespala tak to musim dohnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 14:22

Lolinko, Janci muj taky hazel nevsimaka a mrzelo me to. ted na to nak nemam myslenky, nebo uz proste od nej nic necekam ale poprve to je hnusne zklamani, muj se zas tvaril co to melu kdyz jsem nekomu rekla ze zkousime.. :roll: trvalo nam to asi rok a pul a on se porad tvaril ze to jako ani snad nezkousime ale pritom pak uz sam zacal pochybovat jestli je vsechno v poradku.. ja bych ty chlapy bila :zed:

mikit tak prdola ne a ne se otocit, no coz ja se nemzu dockat zitrka az to budu vedet a muzu pomalu zacit vsechno organizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
19.11.09 14:37

Magdi
Ty už máš taky napečeno? To já jsem skončila ve fázi,že jsem nakoupila suroviny,nu budu se do toho asi muset pustit.
Zdobení perníčků - líbí se mi,když ty perníčky vypadají jakoby vyšívané.Je tam mřížka a tečkama jakoby vyšíváš.
Třeba toto
Jinak ten krtek jak je velký? Nu cca je to celé metr x půl metru,ale to jen odhaduju,nelezla jsem tam s metrem :wink:
Jo a chválím bříško :palec:
Myslím,že manžel začíná být nervózní z blížícího se porodu,protože ví,že nastane chaos,než se zavede systém.Tím ho samozřejmě neomlouvám.Nu snad se to brzy zlepší.

batato
dík za pochvalu krtka.Barvičky jsou asi nejlepší REMAL tónovací.Primalex taky není špatnej,ale už je řidší.
Koukám,že tě manžílek rozmazluje,to je pěkné :potlesk:
Líbí se mi ten nápad,že jsi řekla synovi ať ti napíše,co od života čeká.Mě by to nenapadlo.Určitě sem piš zkušenosti i s pubertou,protože to už musím začít študovat teď ať se aspoň z jednoho procenta můžu připravit :lol:
Tož na sebe dávej pozor ať to od synka nechytneš,abys fakt nemusela rodit v té kuchyni :-P

Lolinko
Já na míči neposkakovala jen jsem na něm seděla ve sprše a to bylo příjemné.Po sprše už jsem jen ležela a nebyla schopná stát ani dřepět.

Roxo
Tvoje bříško je takové menší,nu aspoň tu nejsem s pidibříškem sama :-)
To by bylo fakt nepříjemný ležet v nemocnici a návštěvy zakázané.Nu snad bude vše OK a nechají tě doma.

Jančo
Koukám,že máte období,kdy všechno odchází … je fakt zajímavé,že většinou neodejde jen jedna věc,ale víc zaráz,jako by se domluvily.

Mikit
Hih tak mimčo je pohodář, pěkně se uvelebit na zadečku,otevřít nějakou tu plechovku s pitím, do druhé ruky chipsy a koukat na TV :lol:

Holky už mám na kočárku nainstalovaný skate pro Verunku a vypadá to,že to snad i dobře pojede. :dance:

U nás zatím návštěvy nezakázali,tak doufám,že se tomu vyhneme.
Jinak návštěvy v porodnici mi nevadily, spíš naopak, měla jsem pocit,že se chci pochlubit celému světu :lol:

Očkování proti chřipce bych neriskla.

Holky s chlapama to nějak vydržte,skoro se to bojím říct,abych to nezakřikla,ale u nás je zatím klid. Možná před bouří kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 17:27

cancerko ja mam napeceno ale vsecko jsem odevzdala kamosce ona hrozne chtela pect se mnou tak jsem nakoupila ale deti ji onemocnely nestovicema (ink.doba tri tydny) tak jsem to musela splacat sama jinak bych vyhodila 2kila masla a dvacet vajec :lol: a to me bylo lito. vcera jsem ji to odvezla, nechala jsem si jen par rohlicku, ty padnou dnes vecer :mrgreen: ty kraaaaaavo ty pernicky jsou nadherneeeeee to je dilo!!!

dite prudi musim jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital