PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1551
20.11.09 18:21

Ahoj, tak výsledky mám zase negativní, holt asi se budu muset smířit s tím, že mám z nějakého důvodu vysokej tlak.

K tomu kojení po císaři se doporučuje tzv. fotbalová poloha z boku (to bude asi to Magdy rugby poloha). Třeba mrkněte sem: http://www.peceodite.cz/kojeni.html
Když jsem měla prvního syna, tak byly všude takový fajn příručky (letáky) s fotkami, které vše vysvětlovaly a byly v porodnicích, tak se zkuste na ko po nich podívat.

Leni, ty nervy s tchánovci nezávidím, mě zase nerví manžel svým podnikáním a jeho problémy. Tak jsem si řekla, že to fakt nebudu řešit, že je to spíš jeho boj. Chci být aspoň měsíc v klidu a konečně se trochu soustředit na příchod miminka, mám poslední dobou pocit, že mě to nějak přerůstá přes hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.11.09 18:26

Homeopatika na kojení je RICINUS, ale bacha na ředění na rozjetí je jen 5 CH, na zastavení laktace je 15 nebo 30CH Mrkněte třeba sem, je tam i něco na záněty prsou a popraskané bradavky http://www.vseprozdravi.cz/…-kojeni.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.11.09 18:28

Teda, o těch dvojčatech slyším poprvé..to je síla
Jinak jak řešíte maké váhy, já zas řeším tu větší, minulý týdne to bylo 3500 g, do porodu zbývají 2 týdny no nevím…Na další KO jdu 30.11. tak jsem zvědavá

Mikito: manžel si naplánoval 30-2.12. služebku do Varšavy, tak to bude veselo!

Já mám dnes den debil, snad už žádná negativní zpráva nepřijde..

Hezký víkend

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 18:36

elo: noooooo taky sikovnej kluk :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.11.09 18:40

AHoj Holky,

MIKIT: Pokud myslíme to samé,tak kreditkou zaplatíš tak,že zaškrtneš zaplatit kartou online,klikneš na kartu kterou máš /mastercard,visa…apod/ pak zadáš číslo karty,platnost do a poslední tři čísla z tubu karty jak je okénko s podpisem a je to-platbu kartou používám často a je to pohoda…paypall sice máme ale já ho snad ještě nepoužila-kartou je to lepší…pak už jenom převod,což je do ciziny složitější a hlavně platíš poplatek…a myslím že není úplně malej…A s tou cukrovkou-taky nevím jak to teda vlastně je…teď už to každopádně vůbec neřeším,obzvlášť když už tam nemám jít na kontrolu a dnes jsem sežrala 2 čokoládové bonbóny…-(( teď už asi za těch 20dní těžko nějak rapidně přibere,že…-))))

Roxo: Děkuji za soucit-je to prostě na mrkev…je to přesně jak píšeš-nikdo nemá právo nás teď a v tuhle dobu jakkoliv stresovat…S manželem si nedělej starost,určitě se mu to uklidní a bude zase pohůdka…já to znám…my pracujeme s manžou také spolu na svém a denně člověk řeší asi milion věcí…ale tak to holt chodí…-( **
Magdi:** Promiň, nějak jsem přehlédla-kdy Vás to čeká???S těma dvojčata je to mazec-to jsem vůbec nevěděla…Teď asi plácnu pěknou hovadinu,ale zase na druhou když může mít fenka štěňata třeba se třema psama najednou a všechny vypadají pak jinak (moje fenka toho byla důkazem),tak proč by se něco takového nemohlo stát i u lidí…příroda si holt ráda zahrává…

Luci: Tak to mě mrzí,že Tě pořád tak trápí ty kyčle…ach jo…ale už jen chvíli! Vydrž! Mě pořád bolí třísla,ale dá se to vydržet,takže si neumím představit, že bych se musela ještě takhle trápit….ach jo…-(

jdu něco zbaštit…mějte hezký večer!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
20.11.09 19:03

Holky s tim kojenim po cisari…ja teda nevim, ja jsem druhyho kojila po cisari suprove az do roku. Me spis prijde, ze problem maji prvorodicky…dle zkusenosti mych i znamych. Me prijde, ze u tech dalsich deti to jde nejak lip. Jinak ze zacatku se koji vleze a jak se posadite, tak uz ta jizva neni tak strasne…kdyztak nejakej polstarek nebo tak. A me ani moc nedloubali do jizvy…jen koukali. Taky mi prijde, ze druhej cisar jsem zvladala lip. Nevim, jestli to bylo tim, ze byl druhej, nebo tim, ze byl pod epiduralem. Ten prvni byl pod celkovou narkozou. Napodruhe jsem tyden po porodu doma behala jak camrda. Sla jsem patej den domu. Jinak nejorsi je na cisaru asi prvni vstavani z postele…toci se palice a mate strach zatnout svaly. Ale jak se rozspacirujete, tak je to mnohem lepsi.
Dneska jsem totalne rezignovala na komunikaci s nejstarsim synem. Co proste neudela manza, tak nebude.Ja proste potrebuju klidek. Sotva jsem dneska usnula kolem obeda, protoze mi bylo zle..pan zacal korzovat kolem me postele a v miste kde vrze podlaha zacal snad delat i drepy. Nez jsem usnula, tak v klidu lezel v posteli a cetl, je nemocnej, nesel do skoly. No a pak jsem odpo malinko vic nahlas rekla: je v televizi je medium a on mi rekl co tady rves…chapete to? jak si to sakra to decko muze dovolit. To me teda vytaci takhle se chovat k mamince. Navic vidi, jak je to s tim brichem tezky, ze sotva neco udelam. Jeho jsem prece taky takhle vlacela v brichu. Ode dneska to odmitam resit. Pokud od nej potrebuju pomoc, tak se zvedne, jen kdyz se mu to hodi a kdyz ne, tak dela, ze nechape, co po nem chci…i kdyz to reknu naprosto zretelne. Napr.> muzes mi podat zupan? kouka jak puk…tak si ho podam sama a on se moc divi, ze se zlobim… :pocitac: sotva jsme mu 2 dny povolili na chvili pocitac, zase se zacal chovat jakoze si muze dovolit cokoliv, takze dneska zase zakazano…a ja to uz odmitam fakt resit…nebo me z ne migne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
20.11.09 19:10

Jinak ja jsem holky rada, ze me nikdo nestresuje s vahou mimca…dozvim se ji nejdriv 30.11. Minule mi rekli cca v 39.tydnu, ze malej ma nejak kousek nad 3kg…uz nevim presne kolik a za 2 tydny, kdyz jsem ho porodila mel 3700g…takze opravdu orientacni. A dvoukilovy mimca se prece normalne rodi, ne? ja jsem taky mela pod 3 kg a byla jsem v terminu…zato ted je me kus. S tema dvojcatama, co jsou kazdy jinak stary, to jsem slysela taky v tv a navic jedna znama takovy mela myslim v roce 2008…jedno ji umrelo a kratce na to i druhy potratila. Ale v te tv rikali, ze je to opravdu velmi velmi zridkava anomalie…kdyz to tak vezmete, tak i obyc dvojcata pocata zaroven vznikaji nejakou poruchou…ale jsou krasny… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
20.11.09 19:33

Mikito: nevím, zda-li to bude kluk, nechtěli jsem to vědět…v tabulce mám asi…protože to tak citím, ale realita může být jiná..takže to klidně může být 4-kilová holka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 19:50

leni: pomooooc me to nejde ani dle tveho popisu…vse vyplni ale je tam jeste jedno okyno do kteryho nevim co napsat??? a bez nej to nevezme!!

Issue:
(Switch/Solo only)

vydani ceho?? diiiiky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 19:53

elo: jeeee ja myslela manzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.11.09 19:58

Mikit a nemůže to být vydání karty?To je tedy divné…se picnu…mě to vždy šlo v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 20:03

leni: ne e…vydani karty tam je zvlast…mozna tim mysli aji neco jinyho…ty anglicani maji pro nasich dvacet slov jedno…ale vubec nevim co by tim mohli mit na mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.11.09 20:06

Mikit:No do prkenné ohrady,tak to mi teda řekni…co to tam jako chtějí?tak máš tam ta celé číslo karty,platnost i to číslo ze zadu-na kartě snad už nic dalšího ani nepíšou ne? no to je teda blbost!… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
20.11.09 20:12

Mikit: Tak jsme si nad tím lámali hlavu i s manžou a ten na to taky koukal jak vyoranej myšák a taky říkal,že nechápe co to chtěj-význam těch slov nám nějak s platbou nesouvisí…mě napadlo jestli to třeba neoznačuje „nějakou samostatnou platbu“ nebo tak něco…ale fakt těžko říst-s tím jsem se tedy nesetkala…snad by mohly poradit holky,co žijou v cizině a běžně takhle platí…já teda fakt nevím…já to vždycky zadám tak jak jsem psala a neměla jsem s tím problém-leda když jsem klikla na špatnej druh karty-máme mastercard a té jsou dva druhy a já si nikdy nejsem jistá, kterou tu barvu máme a zrovna myslím předevčírem jsem to zadala blbě…-( Mikit,fakt nevím, nechci dělat chytrou,tohle opravdu netuším… :-? 8-o :roll: :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 20:12

leni: chcou tam: typ karty, cislo karty, jmeno, datum vydani, datum do kdy plati, pak ten kod zezadu (tri posledni cisla)..a pak to cosi cemu rikaji issue…coz by mohla byt taky nejaka platnost nebo neco … :pocitac: ty technicky vymozenosti sou obcas na hovno…s odpustenim :zed:

holky pomooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital