PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
21.11.09 22:49

Mikit, postylka je super, hlavne ty supliky. My mame kupovanou a ten suplik je otevrenej :-(

Leni, tchanovci na zabiti…opravdu. My jsme takova chuda rodinka, takze takovy problemy u nas nehrozi. Alw zas jsou jiny…

Magdi, teda synator dneska delal hodnyho chlapecka. Ve skole meli vareni a naucil se delat bramboraky. Tak je dneska uz podruhe predvadel doma. Ja bramboraky moc nemusim, ale fakt chutnaly…mnam

Holky ja teda nejsem zadna cita, ale prevarovala jsem i balenou vodu :oops: Jinak dudliky atd. jsem sterilovala v tech tabletach Milton a obcas (treba 1× za 2 dny) vyvarila. U prvniho jsem se s tim cicmala teda vic. Vsak si kazda najdete svou cesticku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
22.11.09 09:42

Batat, to já taky převařovala balenou, vždyť jí stejné musíš uvařit. Jen jsem psala, co mi přijde takový minimum aspoň ten půl rok převařenou balenou a pak záleží jaká ta z kohoutku je, v každém místě má trochu jinou kvalitu, co si budem povídat.

Mikit, fakt super postýlka, já v prostoru místo šuplíků, mám akorát bordýlek, to by se dala i zpeněžit, nechce je manžel dělat na zakázku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.11.09 10:52

batat tak to je fajn ze se tak polepsil, je mnam bramboraky a este aby mi je nekdo udelal to je super! asi si je zitra udelam :-P

voda tady je ale asi fakt jina je hrozne dobra, takovy horsky pramen tak asi proto u nasich mi nechutna tu bych se asi taky bala davat. dudliky a flasky jsem vyvarovala jednou tydne ze zacatku dvakrat, jo holky co mate od aventu tu vec do mikrovlnky na sterilizovani, doporucuju nedavat tam kousatka ja tak debil dve znicila uplne se roztekly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.09 21:36

diky holky za pochvalu…
roxo: postylky se na zakazku delaji blbe…vyjde to draho a v obchodech se daji koupit kolem 1tis tak lidi radej kupujou hotovy…hlavni naplni jsou kuchyne, pracovny atp. ale jsou i takovy co si nechaji udelat celej detskej pokojik za drahy prachy…loni delali kluci kraaasnej…hned bych brala :-)

jinak me zase zacali desne bolet zada tak trpim..ale jeste jsme dneska zvladli cvicak se psama…no prijde mi ze nejhorsi to je kdyz se prestanu hybat.

tak peknej zbytek nedele… mejte se kraaaasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
22.11.09 21:49

Ahoj lidičky,
jsem celá nervózní, když vím,že příští týden zřejmě rodím. Je pro mě lepší, když nevím, kdy to přijde, než když to vím. Až mi to v úterý řeknou přesně, tak pak budu asi nervozní ještě víc. :roll:
Všechno už mám nachystané, to je aspoň nějaké to plus. Jinak začínám panikařit jak to budu zvládat,myslím tím obě děti :-?
Taky mám pocit,že zakázali v porodnici návštěvy,to si musím ještě v to úterý ověřit, jen doufám,že k porodu taťka bude moct jít, to by mě fakt trefilo.
Jsem teď pořád unavená,že bych spala i 24hodin denně,kdyby to šlo.
Jsem celkově nějak negativně naladěná už pár dní a nevím jak si pomoct. :cry:

Magdi
koukám,že jsi tedy naočkovaná, tož snad to bude ku prospěchu :palec:
V ten čtvrtek držím palce a budeme se těšit na info.

Leninko
Na tchány se vyprdni a buď v klidu. :pankac: Se nám fakt moc ulevilo, když jsme s nima přes půl roku nekomunikovali, konečně nebyly žádné stresy z návštěv a s případných neshod. Bylo to období klidu a míru. Teď to vypadá, že začínají znova komunikovat, tak už se dopředu obávám,kdy zas nastane nějakej konflikt :roll:
Je fajn,že cukrovku už řešit nemusíš :palec:

Zdeni
KDE JSIII?? JSI SE DLOUHO NEOZVALA, JESTLIPAK NERODÍŠ??

elamolendo
Tak to je mazec, takhle si jet na služebku v době porodu, to bych fakt byla nervozní jak hrom.To fakt nemůže odložit?

batato
S Ronym se nenervuj. Nech to teď fakt na manželovi. Když si vzpomenu na naše dětství, tak nám puberta začínala až tak ve třinácti nejdřív a teď dětem začíná už v 9 letech…síla.

Lolinko
Já jsem kojeneckou vodu používala až do příkrmů (tzn. v 7 měsících) a tak jsem ji ani nepřevařovala.Kdybych ji musela používat dřív na UM,tak bych ji určitě převařila. A jestli kojeneckou nebo z kohoutku, já musela kojeneckou a to i pro sebe, protože v kohoutku bylo olovo než jsme vyměnili stupačky.

mikitoo
waaaauu to fakt Martin dělal sám? fakt dobrej :potlesk: A ty jsi taky dobrá švadlenka,když jsi udělala mantinel a kapsář :potlesk:

Holky ty perníčky, jsou fakt nádherné, mě se prostě líbí,když vypadají jakoby vyšívané. Ale nebojte, tohle bych nazdobit fakt nezvládla. Jsme doma nikdy perníčky nedělali,takže jsem je poprvé v životě zdobila letos v létě na jednu vesnickou pouť a byla jsem štastná,když jsem se naučila udělat rovnou čáru :lol:
Jo už jsem do našeho seznamu doplnila nový odkaz na galerku.
Jak jste psaly o ragby poloze na kojení, tak si vzpomínám,že jsem se ji snažila dělat, když mi na stranách začínalo tvrdnout mlíko, ale byl to pro mě nadlidskej výkon, nějak mi ta poloha prostě nešla, vydržela jsem tak fakt jen chvíli a to malá byla podložena několika polštářama :lol:

Mějte se krásně a už stříhejte poslední kousky metru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
22.11.09 23:06

Ahoj holky,
taky u Vás byla dnes taková mlha?Tady hrozná!!!-) Já pořádně opět nespala a už od 5h jsem strašila po bytě-ti tchánovci mě chodí strašit i do sna, hrozný…Takže jsem byla už v 8h na nákupu ve sparu,pak jsem doma něco šochrala a ten den stejně nějak moc rychle utekl…Ale to je dobře. Tohle čekání mě začíná unavovat-taky to tak máte? Že máte pocit že se snad nedočkáte?Dnes jsem měla hroznou žravou-co já toho spráskala-snad jako na začátku těhu-pátý přes devátý…bych se měla krotit-))))

Cancerko: Máš asi pravdu v tom,že jediné řešení je dlouhobě nekomunikovat-nevím jak je to u Vás,ale my máme tu smůlu,že tchánovci bydlí ve stejném městě…takže o to je to složitější,ale je to opravdu jediné řešení.Problém je,když se pak jak říkáš začnou hlásit,protože ono ze začátku to jde,člověk nechce dělat naschvály,ale stejně se už dopředu stresuje co zas přijde a ono stejně dřív nebo později fakt něco přijde…Takže i Tobě /Vám/ pevné nervy a nedejte se!!!-)

Mikit: Jak jsi to vlstně nakonec vyřešila s tou kartou?A co záda, je to už lepší?

BAtat: Nechtěla jsem aby to vyznělo,že jsme nějakcí bohatí-to vůbec ne-bohatí jsou jenom manželovi rodiče, ale pro korunu by si nechali vrtat koleno,takže si asi umíš představit jak to vypadá…Obdivuji šikovnost Tvého syna-taky bych si nechala líbit bramboráčky! Mňam! Šikulka!-)

Holky, mě teda taky bolí úplně celý člověk…nejhorší jsou tříšla…přes den ještě jakž takž ale v noci když vstávám na záchod, tak mám pocit,že se snad ani nepostavím…to je teda hnus!A taky mě teď často pálí žáha,ale fakt hustě, že mám dokonce pocit,že se ani nenadechnu…ale co, už to holt musíme tu chvíli vydržet-teda doufám, že já to vydržím.....-))))

Taky jsem si všimla,že se pár holek dlouho neozvalo,tak doufám, že nerodí a pokud ano,že se ozvou!-)

Přeju všem dobrou noc a pohlaďte bříšenka-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.09 23:44

cancerko: diky…jj sam…ale je to jen ze zbytku..dela mnohem hezci veci…az takovou chvalu jsem ani necekala :potlesk: a ty uz mas fakt jisty ze rodis driv??

leni: s kartou jsem to nijak nevyresila :pocitac: ..proste to nejde…zitra zkusim jeste brnknout do banky…ale nevim nevim jestli mi tam s tim pomuzou…a zada uz asi lepsi nebudou do porodu se obavam…dneska sem dostala az takovou krec do nich ze si martin myslel ze uz rodime :lol: a trisla to stejny jak ty…nevim jak si vecer lehnout aby to nebolelo a mohla jsem usnout…ale zase rano jsem vcelku v pohode a zvladam porad furu veci..

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.11.09 23:48

batat: jo ten tvuj synacek je fakt darecek…mohli by ty decka zustat maly ze :-))) ale snad ho ta puberta zas rychle prejde kdyz tak brzo prisla…
no a stou vodou…ona je taky balena a balena…kdyz koupis kojeneckou tak by mela byt OK…takova ta tesco voda je pry horsi jak zkohoutku…
ja tu mam na dezinfekci psy..no su zvedava jak to tu bude fungovat…asi bude sranda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
23.11.09 00:34

Cancerko: držím palce, at je vše ok, na na KO samé dobré zprávy
Mikito: postýlka fakt krása..

Jinak hlasím vydařený víkend, sobota:Martinská husa, cca 12 lidí u nás, ale paráda
neděle: 12 km „procházka“ po kopcech Beskydech

Jinak, já doufá, že ještě 2v1 vydržím do cca 2.12. to se manžel vrátí ze služebky a k 30.11.musím odevzdát část projektu, tak snad ti dřív nebude, pak už kdykoli

Moc zdravím

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.11.09 07:39

Cancerko mluvis mi zduse, od patku jsem dost na nervy z toho ze to bude uz ve ctvrtek a hlavne z toho jak to budu s obema zvladat :-? jeste po cisari :roll:

dneska senak nemuzu probudit..

jdu prat zaclony, hezky den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.11.09 08:21

Dobré ránko holky,,tady nás prší a prší chjo,,mám jít na ko a malý ten spí a spí,,probudila jsem ho šla na wc a on zase tuhý,,mě už to čekání taky unavuje,,to já bych zase ráda věděla kdy ten D přijde,,včera jsem skoro pořád spala a mylsím že bych to ted dokázala každý den jak jsem unavená,,pohladte pupíky a kdyby něco pište,, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.11.09 11:07

batat: tady jsem nahodou kdyz sem hledala neco jinyho nasla berany na prodej 19mesicni…tak sem si na tebe zpomela h
ttp://www.gigainzerce.cz/inzerat/zvirata/hospodarska-zvirata-221/prodam-na-maso-176015/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
23.11.09 11:28

Tak ozvy máme v pořádku,,v pondělí další ko,,ale není si jistá jestli přijdu,,tak jsem říkala snad porodím do termínu at jsem na vánoce doma,,říkala že toho se bát nemusím,,že malý je opravdu hodně nízko že cítí krásně hlavičku na špičku prstu,,čípek hodně měkký,,tak jsem zvědavá no,, :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.11.09 14:03

Ahoj holky, se hlásím po delší době. Blbne nám net, tak mi nejdou načítat stránky, natož psát příspěvky,je to už opruz. Nestíhám Vás dočíst, ale koukám, že už se to tady u některých chystá!!! Jeje.Všem držím moooc palečky!!
**Cancerko******, zrovna dnes jsme o Tobě mluvily s Wape, říkala, že prý se chystáš k porodu, ale nevěděla,proč???? Nestíhám dočítat zpátky stránky za posledních 14 dnů, tak se omlouvám, že se tak ptám. Já jsem se rozhodla rodit v Prostějově, chci porodní asistentku(dulu), jenže nemůžu žádnou sehnat kvůli tomu termínu na svátky, jedině když budu rodit od 2.1. Tak jsem z toho trochu špatná. Taky jsem špatná z těch nasr… lidí tady, rozbitých chodníků, agresivních důchodců,… Jsme dnes s Wape říkaly, že si zase budeme muset zvyknout na jinou mentalitu, než byla ta německá.

Elamolendi, promin, že odpovídám až ted, ale Anička se na sourozence těší, mluví na bříško víc jak manža!! Tak snad jí to vydrží. Už plánuje, jak bude s Lucinkou spinkat v pokojíčku, bude jí půjčovat hračky,… takže teoreticky by to mělo jít hladce :-D :-D
Dnes je Andulka poprvé ve školce na celý den, minulý týden byla 2× na pár hodin a ťukám, že to zvládá skvěle. Dnes ani nemohla dospat, že už se do té školky moc těší a kdy už půjdem. Tak snad jí to vydrží. Akorát když vidím ty nachcípané děti, tak mě jímá hrůza, co začne domů nosit, až bude mimi na světě.
Všechny Vás moc zdravím!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
23.11.09 14:58

Ahoj holky,
tak jsem dnes zase byla na monitoru a prohlídce v Bohunicích. Vypadala jsem jak pako :))
Jsem doktorovi říkala, že se nic neděje a bude to až tak týden po termínu a on se smál jak jelimánek, že nejspíš ne, že už jsme otevřená na prst..tak jsem čučela. Tak mu říkám, že ale žádný poslíčci, tvrdnutí jsem nikdy neměla .. a on, že to není pravda, že to na tom grafu je. Tak jsem opravila svou teorii, že to ani nepoznám :))))))) Aspoň snad nebudu tolik jančit, když si ničeho nevšimnu :)

Ptala jsem se setřičky na případné omezení otců u porodu (kdyby byla chřipková epidemie a zakázali návštěvy), říkala, že to se tohoto netýká, že pohoda. Takže super !!!! :dance:

magdicka: Držím palce ve čtvrtek…
A vůbec všechny, co to máte „spadnutí“, myslím na vás !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí