PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
20.11.09 20:15

Mikit: no to jo teda…fakt to nechápu,no co tam jako u všech rohatejch ještě jako chtějí psát?Vždyť už mají vše důležité-co by tak ještě chtěli?…grrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
20.11.09 20:23

Holky, tak to jsem z vas taky matej…pisu vzdycky jen, co pise Mikit bez toho posledniho…divny…asi nepomuzu. Ale treba byste pomohly vy me. Vcera jsem jela od doktora kolem 17 hod a byl totalne ucpanej Cejl…hlavni ulice, co protina brnenskej Bronx. Jeli tam sanitky, hasici a policajti jak autem, tak pesi behali. Saliny objizdeli zmatek…kde se dozvim, co se tam stalo. Nikde to nemuzu na netu najit.A dneska manza jel z Vankovky a do jedne ulicky naproti taky hasici a policie a kde co…zase Bronx…ja uz bych jim ty vyjezdy dala k uhrade :pocitac: ale clovek pak nevi, co se stalo a pritom to vypada tak dramaticky, ze by si to zaslouzilo zminku na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 20:29

batat: vis co mozna ze cejl uz se nemedializuje…tam se to reze porad a furt se neco deje…tak se to asi neresi. ja tam chodim kousek od toho sparu k doktorce a covek se tam pomalu boji aji ve dne natoz ve tme :-) vy tam nekde bydlite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
20.11.09 20:36

Mikit, v Cernych Polich, takze tama projizdim salinou z centra. ALe vcera to bylo velky. Nevim, jestli se tam rezali, nebo nehoda nebo co. Ja jen videla z Malinaku jak tam vsude vsechno sviti a stoji. A dneska ti zasici jeli do ulice Prizova. Tak kdyby neco, tak mi dejte vedet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
21.11.09 12:53

Ahoj holky,
dneska máme krásně tak doufám, že máte hezký a pohodvý den!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
21.11.09 13:02

Holky, jak je to s převařováním vody pro mimča. Jako případně na UM ?
To se koupí kojenecká a ta se ještě převaří, nebo se jen převaří voda z kohoutku ? To je na … :))))

Njn,zase moc studuju na netu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.09 13:23

leni: hezky den? tady chcije a je takova mlha ze neni videt na krok :lol:

loli: a myslim ze to je zas a jenom na uzkostlivosti maminky a snasenlivosti prcka. my mame vodu jen ze studne a tam je moc dusicnanu takze tu urcite davat nebudu (ani prevarenou pac varem se dusicnany neodendaji) a budu kupovat balenou (tu ale uz urcite nebudu prevarovat)..ale vim ze treba kamoska normalne zalije caj vodou z kohoutku (ze studne) da to trochu ohrat do mikrovlnky a je to. jina kamoska zas prevaruje vsechno…vodu, dudliky, hracky…asi by prevarovala aji sebe a manzela kdyby bylo mozny :lol: …tak si vyber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.11.09 16:52

Loli, my jsme taky měli vodu ze studny a kupovala jsem kojeneckou, jsou doporučeńé asi tři vody balené jako nejlepší, už si nepamatuju značky (určitě tam byla dobrá voda a asi rajec). Já jsem ji převařovala ve varné konvici, ale stejně to mlíko musí být trochu teplý takže ji nějak ohřát musíš, nejde to jen zalej a nalejt do mimča. :-D My jsme dokonce musely v porodnici nepochopitelně podepsat nějakej papír, že budeme dětem dávat do 1 roka balenou a převařenou vodu (???). Ale předpokládej, že budeš do 1/2 roku minimálně kojit a žádnou vodu potřebovat nebudeš, pak se můžeš rozhodnout. A kdyby náhodou ne, tak bych doporučovala aspoň ten půl rok kupovat balenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
21.11.09 17:11

Mikit: U nás bylo dopolko krásně-svítilo sluníčko a byla úplně modrá obloha…

Mužík ale spal až do 11h takže pak jsme začali něco dělat,oběd jsem dodělala asi ve 14:30h,pak jsme volali tchýni protože má narozeniny a zítra se mělo jít na oslavu tak jsme jí popřádli a řekli,že se omlouváme, ale po čtvrtku kvůli tchánovi na oslavu nepřijedeme,že se nechceme stresovat…chytla hysterickej záchvat,manžela začala citově vydírat atd…přitom jsme jí říkali,že s ní zajedeme v pondělí na oběd nebo na večeři a oslavíme jí a dáme dáreček-tak to prej ne…Tak když ne tak ne…Letos manželovi nepopřáli ani k narozeninám ani k svátku a teď bude něco vyčítat…takže máme tak akorát zkaženou náladu…No nic-tak to jen tak jako k dnešku…Já nevím, kdy ty stresy s nima skončí-už zas se od čtvrtka jen stresujeme… :zed:

Tak doufám, že i když nemáte hezké počasí, tak máte alespoň dobrou náladičku-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
21.11.09 17:12

Magdi, já jsem úplně zapomněla na ten tvůj termín, to už budeme brzo mít další „prosinčátko“. Tak to je super, budu moc držet pěsti a trochu závidět.Aspoň vím, kdy nemám rodit já, když mám na tebe číslo :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.09 18:22

leni: to je des fakt…jeste ze my s nikym nemame takovy potize…dikybohu teda. to musi byt des se s nekym porad takhle dohadovat :zed:

jinac sem se chtela pochlubit jakou nam teda martin udelal kraaasnou postylku…ja jsem dneska dodelala kapsar a mantinel tak posilam at se muzete pokochat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.11.09 19:49

Batatko, ten puberťák je na palici, co?

Loli, dobrej dotaz. Takže buď vařit z lahvový a nebo z kvalitní převařený kohoutkový. I když tu kohoutkovou bych asi taky zas tak nehrotila.

Leni, ti vaši tchánovci jsou taky hustí, co? Si tím asi nelámej hlavičku, asi jsou prostě takoví. Nabídli jste dobrou vůli, není zájem, tak vyřešíno.

Mikit, to jako Martin tuhle postýlku vyrobil sám? Tak to je MACHR :palec: . Nicméně kapsář úžasný a mantinel taky. Jste fakt šikulky.

To jen já jsem fakt hotová lemra. Už ani pomalu s tý postele nevstanu. Neuvěřitelně mě bolí podbříšek jako na MS, taky mě bolí třísla jako prase a celkově jsem taková nepoužitelná. Tak jsem si alespoň dobalila tašku do porodky a připravila oblečeníčko pro Kačenku až půjdeme z porodky. Kdyby mi teď někdo řekl pojď rodit, tak neváhám ani vteřinu a jdu hned. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
21.11.09 20:19

Jančo: Tak to jsme na tom asi stejně-) Mě taky děsně bolej třísla a v kříži jako při MS…a kdyby nám v porodnici nemalovali,tak malou začnu přemlouvat,jestli se jí náhodou už nechce ven…-)No tchánovci jsou na dlouhej román-možná začnu uvažovat,že napíšu knihu-) Ale co Tobě budu povídat že…Měli jsme letos pěkný peklo na jaře kdy se tchýně chtěla s tchánem rozvádět,takže právnící dělění majetku atd…pak se s ním zas dala do kupy a synové byli okamžitě hozeni přes palubu-jsou dobří akorát jako zaměstnanci a sluhové na makání na zahradě apod…Za vším je podmínka a když se kluci postaví,tak máma začne citově vydírat /jako třeba dnes/…Přitom jsou jen sobečtí-přes leéto byli 3měs ve Španělsku a manželovi zavolali,jen jestli se něco neděje ve firmě a kolik přibylo na účet-jak se máme, nebo co já a malá /jejich první vnouče/-to jsme neslyšeli…takže já mám na ně alergii nejvyššího stupně…Teď to opět ani ne po půl roce vygradovalo do neúnosné meze,tak jsme si dupli a čeká nás samozřejmě pěkné psycho…Nejvíc mě pobavilo,že tchýně sice řekla,že když nepřijdeme na oslavu zítra,tak s náma v pondělí nikam nejde a ani nechce náš dárek ale na štědrý den přijdou, protože na to mají právo…Do pr… jaký právo?A my nemáme náhodou právo na klid? :zed: No nic…tak jsem si ulevila…Tam jde o to,že jsou bohatí,mají spoustu nemovitostí a podle toho se také snobsky chovají. Ale aby řekli,hele,tak budete bydlet v nějakém z našich bytů ať neplatíte nesmyslně nájem, to ne…Švagr s manželkou bydlí s nimi v třígenerační vile a co myslíš? Normálně platí 10tis nájem+poplatky!!!A těch podmínek…dej mi pokoj…Zlatej náš pronajatej byt od cízího člověka!-)K nim bych nešla ani za zlatý prase…

Já celé odpoledne šila závěsy a jsem z toho úplně vyřízená…to je fakt hroznej stav ten devátej měsíc…-)))))

Mikit: Martin je neskutečnej šikula! Velký obdiv! To se bude spinkat jedna radost!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.11.09 20:22

on je truhlar…tak to musi byt krasny… :wink: ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
21.11.09 21:43

Mikit diky napsala jsem si.. no o tom oplozeni jsem mame taky rikala ze je to kravina ze prece po prvnim oplozeni se utvori zatka aby zabranila proniknuti infekce a dalsim spermijim tak jak se tam dostala? hmmm divne.. s placenim tak jak rika leni, ale mam z toho trochu strach.. radsi kreditku nemame :-D sakra ted docitam nevim co je issue.. ale pksim se jistt ne porodim :lol: mikit martin je teda sikula!! a ten prostor pod ten se fakt hodi! bomba.

Luci s tou nohou ti nezavidim je t hrozne narocne ja s tema zadama fut brecela ale spis me to deptalo psychicky ze to proste neprechazi ale zniceho nic mam klid tak ti to taky preju co nejdriv,a panadol neuskodi.

roxi jo to je ona, fotbalova.. :-) ale me to neslo kojila jsem porad stejne, na kojo polstari a v posteli na bocku. dik za odkaz kazdopane se poradim. to cislo mam spis kvuli tobe az budes rodit a ja uz budu doma zabehnuta s miminkem.. :-D abych se nedivila ze?

Leni prave ze posledni mesic se pribira nejvic ale taky to nak nepozoruju, no dnes jsem sezrala skoro celou bagetus cesnek.pomazanou tak to chci videt :roll: no a asi to hovadina neni kdyz to bylo vtelevizi (ne ze by tam bylo hovadin malo) a mama taky vi o cem mluvi :-) ach boz ty tvoji tchani uz me pekne serou. posli je nekam. :twisted:

batat fajn, to jsem taky potrebovala slyset, fandim si s tim kojenim tentokrat, vyjde to a basta. batat myslim ze ho precenujes a vuec si neuvedomuje jak to mas tezke.. dobres to vyresila zakazem pocitace, trba ho to tukne. zkus mu to taky v klidu jestli to pujde vysvetlit, ze to ted mas narocne, je to tezke nosit v brisku miminko a do toho uklizet a starat se o brachu, mozna mu to dojde a bude s chtit citit jako chlap a chtit ti pomoct… no tak to by bylo k teorii, z praxe vim (mnzeluv 9lety syn) ze te bude mit stejne porad na parku :lol: vydrz holka, to prejde. jinak netusim co se stalo pak poreferuj.

loli prevaruj normalni z kohoutku. do pul roku. ja prevarovala do roku. je tak ted ctu ty vase doporucni, no jiny kraj jiny mrav.. nejlepsi mas zeptat se v porodnici nebo pediatra.

jsem tak hotova ze roman od leni :lol: doctu zitra

dobrou holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí