Poradna duly
Jana Čurdová
Ty hele, vypadá dobře. Já osobně bych asi ani víc funkcí nepotřebovala. Šikovnej, taky o něm popřemýšlím. Dobrej tip, dík.
A už je ti líp?
Magdi, já teda mám pro tyhle případy YAL, to je spíš takovej gel, není to prý takový fičák, ale já ani ten minule nestihla, naštěstí jsem celou noc nejedla a ráno jen jogurt, tak ze mě odpoledne nic ani nešlo
Tu arnicu mužeš i 5CH jestli ji máš.
Roxi ja vim ze ji muzu ale nevim kolik
ja jsem vytocena jak prase tak jsem se chtela vyspat ale lita nam tu nad hlavou vrtulnik konecne se mi to po pulhodine podarilo a telefon, tchyne ze ma zitra volno a muze pohlidat julcu (to se zas urcite ve finale pohadam s maxem, bo juli jeci jak na lesy sotva ji vidi a ja uz mam domluvenou stejne tu kamosku) tak si znova lehnu, usinam a vtom zvonek - jehovisti… a ted uz je vzhuru i juli, fakt k vzteku.. posledni den a ja si naivne myslela ze si odpocinu.. jsem uplne ko. nic dam si kafe a jdem do ôbchodu,
po akci klystyr dam vedet jestli nestravim vecer na zachode
o yalu jsem slysela pry je supr.
mikit dik zkusim to 5× denne a nikam se mi uz volat echce jsem pekne otravena a nestiham. zitra se zeptam v porodnici trebo to nekdo bude vedet.
magdi: to je k vteku ze…jak naschval…oni jsou ty jehovisti fakt vsude
a snad se ti podari tchyni nejak odradit…a kdo ju bude hlidat pak? to bude celou dobu u kamosky?
jani: nevim…skoro celej den lezim a mam pocit ze je to tak nejak stejny…chvilama horsi chvilama lepsi…docela zacinam mit strach aby to nebyly zase ty ledviny…zacina me pichat aji vepredu jak od mocaku (ale to muze byt ted taky od cehokoliv)
na ty ledviny tu mam algifen ale nevim jak poznat jestli je to ono, spis bych rekla ze je to jina bolest…no zitra ve 2 jdu k mudre tak snad to vydrzim do te doby.
a ten robot ma aji kamoska…a rika ze je bezva ze ten sekacek udela aji tatarak…tak jestli mi udela aji tatarak tak fakt nic lepsiho nepotrebuju ![]()
Holky,ještě mě napadlo obnovit téma zavření diskuse, teď kolem porodů je to blbý, ale zase když už tu občas pomlouváme své blízké i vzdálené a vůbec, člověk občas se potřebuje vykecat, možná by to nebylo od věci, co myslíte.Třeba od novýho roku
Roxy, pro mě za mně ať si to moje vyšahaná rodinka přečte.
Holky, odpoledne jsem ,,rýsovala,, návrh kuchyňský linky do domku. Bylo to srandovní bez pravítka, musela jsem si ho vyrobit z krabice od Gravimilku. Ale dobrý, povedlo se a dostala jsem pochvalu. Akorát mi hned muž připomněl, že když už mi to tak pěkně jde, že bych si mohla narýsovat i ten rys do školy, že prej mi koupí i pravítko. No uznejte, taková nabídka se meodmítá ![]()
tak uz je mozna maly canceratko na svete…jo a magdi kdyby si zitra uz nemela cas se sem juknout tak taky drzim vsech deset ![]()
me se konecne udelalo trochu lip..tak snad to vydrzi aspon chvilku ![]()
jani: parada…stavebni inzenyr
a pokud dostanes pravitko..tak do toho jdi..to za to stoji.
jinak to uzavreni…me je to uplne jedno..takze to necham jak ostatni budou chtit.
Na tu Cancerku je ještě asi brzo, ne? To vyvolávání zas taková rychlovka asi nebude.
Magdi, tak co klystýrek? A kdo nám dá o tobě a o miminku vědět?
nooo magdi napise nam nekdo? kdyztak posli cislo…
a to vyvolavani…nevim jak to jde rychle…ale snad nam nekdo da taky vedet ![]()
Taky myslím na Cancerku,snad už ma baby u sebe…A na Tebe Magdi taky budeme myslet zítra!!!!Mooooc držím palečky!
Omlouvám se,víc nemám sílu napsat…dnes deginitivní psycho s tchánovcema,takže se odreagovávám u domacích prací všeho druhu…ráno v 6h budíček a hurá do porodnice na KO+monitor…pak snad napíšu více-snad už nebudu nervově labilní a udržím myšlenku…-)
Vyvylávání chvíli trvá, u mne to byly 3
dny, tak držím palce at to má Cancerka rychleji a ma už malé u sebe!
Magdicko: držím palce a čekám na info…
Tak to budeme mít zítra (resp.dnes) další prosincové ![]()
xxleninko: vydařené KO a samé dobré zprávy!
ela
ahoj rychle zdravim v deset tam musim byt tak jeste posledni pripravy a jedem, nespala jsem celou noc
mejte se tu hezky a diky za podporu.
mam informatora ten se tesi az to napise takze nebojte!
kklystyr byl v poho
jde jen o psychicky blok ani jsem nic necititla a pak se mi chtelo no.. ![]()
papaaaaaaaaaaaa
Holky, já jsem jak na jehlách. Nemohla jsem dospat. Cancerka zatím beze zpráv a Magdi, ty se drž holka. ![]()
magdicka: Hodně štěstí !!!! A určitě se pak někomu ozvi ![]()
Jo a proč sis musela dávat klystýr doma ? To ti nedají v rámci předporodní přípravy ? Já znám jenom YAL a jinej se asi domá nedá dát, ne ?
No Cancerka teď určitě spinká
I když esi ju nevzbudili na vizitu a jiné debiloviny ![]()