PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
25.11.09 09:44

X Leninko nic si z toho nedělěj,,my jsem taky rodina psychoušů a bláznu,,debilů a já nevím,,s otcem jsem se chytli tak že mi řekl že s náma končí,,už jsem se nasrala vzali jsme auto odvezla jsem si sv věci co jsem tam měla,,dovezla mu 1000kč co mi půjčil,,a řekla jsem když končíš s náma tak i s mýma dětma,,jsem asi hnusná,,ale co on ted poslední dobou předváděl mazec,,ale já s ním měla i hnusné dětství mlátil mě jak žito,,pil vlastně pije dodnes,,a já naivni myslela že se změnil,,,no tak asi,,,,mikit jujky bobku myslím že vím jak trpíš já su ted se zády a kyčlí zažila své,,opravdu těch 14 dní mazec,,pak už trochu lepší,,zkus si dát panadol,,já si někdy když už nemlžu vemu jen půlku a je mi lépe a ptala jsem se dr panadol se může,,drž se kočko,,mylsím na tebe vím že ta bolest je hnusná a člověka tím uplně ubíjí,,,cancerko jéé tak dneska už myslím na tebe a večer budu ještě víc,,hlavně at je to rychlé a pro tebe co nejméně bolestivé,,at jste obě dvě v pořádku…magdi jujky a ty zítra bobku už musíš být taky nervézní že?co julinka jak se má?malý mě začal včera pčikat,,posmrkovat,,večer se pořád budil,,chtěl pít takže jsme pořád lítali na záchod,,říkal že ho bolí jazyk tak asi myslel v krku bobek můj,,ted leží dívá se na krtečka a popíjí čajík,,chjo..........zdenulie jak ty se máš???lolinko batat moc zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.11.09 10:57

Ahojky holky, co mi to děláte? Samý porody.

Cancerko, tak hlavně ať se netrápíš a je to rychlovka.

S těma příbuznejma je to pech, co? Někteří snad nemají ani kousek taktu k těhotný a slušnosti k sobě navzájem. Vím o čem mluvím.

Pár dní jsem tu nebyla a nepamatuju co všecko se zde probralo, takže se omlouvám, že nereaguji na vše.

Magdi, vem čert sražený záclony :-D . Ale naserou, viď?

Batát, tak ten tvůj mužskej by mi asi taky přivodil infarkt, vtipálek.

Já byla včera na monitoru a na kontrole a nic se k porodu nechystá. Holka má 3700g, ale je strašně vysoko nacpaná a v tom břiše si vyloženě hoví. Včera na UTZ chrápala na boku, měla ručičku složenou pod hlavou a druhou položenou přes bříško, no pohoda. Už od rána jí lákám ať jde ven, že má dneska svátek a má připravený dáreček, ale asi na mě prdí i když je tady tak pěkný počasí. Podle doktora je velikost dítěte na okamžitý porod, ale čípek ani děloha ani poloha Kačenky tomu nenasvědčují, ba naopak, prej nedobitná pevnost. Jsem se ptala jestli mě nemůže poslat do nemocnice, že už fakt sotva lezu, ale prej to nejde, vše je v nejlepším pořádku, nemám tlak, cukr, už ani ty nohy nemám nateklý, monitor i průtoky a placenta ok. Tak jsem taková otrávená, fakt sotva lezu, bolej mě ty třísla a podbříšek. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
25.11.09 11:03

Jančo,buď ráda, že je všechno v pořádku!-) I když Ti naprosto rozumím, že zoho už máš plný zuby…jak já Ti rozumím…tak zkus poskakovat na míči, nebo do Kačenky šťouchat…třeba se na Tebe rozzlobí a začne se jí chtít ven do klidu a do postýlky-)))) /to jsou blbé rady viď…/

Luci ,mě je jasné,že nejsem sama kdo má takovéhle trable, ale už mě to fakt s…Člověk nabídne prst a sežerou celou ruku a ještě jsi ve finále ta špatná…grrr…se fakt picnu…

U mě se taky nic asi neděje-i když včera večer jsem ležela v posteli a bylo mi tak nějak všelijak…divný břícho…tlak v kříži a přecházelo to jako z podbřišku právě ke kříži…tak nevím, jestli si malá blbě lehla, nebo co…Dnes už tak nějak dobrý…Jen se tam divně mrcasí…To bude asi nervama…Jak se to začíná rodit, tak se asi taky víc pozoruju…-)))) Holky myslím na Vás ať je všechno v pořádku a hlavně rychlovka!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.11.09 12:32

No, holky, teď mi skypovala máma a opět nezklamala. Se asi zase nudí. Prej jak mi je a takový ty kecy. A najednou mi začne cpát do hlavy, že si mám dávat na v Ústí v nemocnici pozor, že tady maj na všechno čas a pak ti přidusej dítě atd. Tak jí říkám, že tyhle doby už jsou dávno pryč ( prej mi totiž přidusili ségru před 36 lety, ale já si myslím, že blbá by byla tak jako tak). Takže si mám dávat pozor a najít si nějakou protekci a že ví moc dobře kolik se tady v tý nemocnici rodí mrzáků.
Tak to jsou fakt hlody který potřebuju slyšet pár dní před porodem. No není blbá? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
25.11.09 12:40

Holky, ja dneska zas litam jak camrda po byte a suruju, co se da. Asi mi hrabe. Citim se moooc fajn, ale abych vecer nepadla za vlast. Akorat me zase stvalo to nocni grilovani (kdyz se tocim furt sem a tam, abych ulevila kyclum).
Janco, mala je obrik kaprik. Moje decka meli pri porodu 3450 a 3700, takze jsem zvedava, co se Vam to narodi za baculku :lol: Jo a ja jsem taky nedobitna pevnost…u me je to klasika uz potreti :pocitac:
Ty vztahy holky, to je fakt na mrtvicu. Moje mama si zase vzpomnela, ze me ma a tehotnou, tak se od zari poprve ozvala, aby se zeptala, jak se mame. Ja uz ji to nekdy neberu, protoze nemam naladu si povidat, tak volala manzovi pro info, ze nas jeste neni 5. U nas je to ale tak, ze cim min se vidime, tim mam min starosti, takze ju zbytecne nevyhledavam. Ona je furt bez prace a vymysli blbiny a pak o tom furt mluvi, jak ju nikde nechteji zamestnat. Jinak neni zla, jen ma obcas zachvaty a divny chovani a proto si rikam, ze je lepsi, ze je to tak.
Luci, tak hlavne, ze jsme nelitali na wc s prujmem jako my minuly tyden. To fakt nikomu nepreju. Vcera mi hlasila, ze jeji 10letej kluk taky chytl nekde prujem. Od nas to nemaji, dlouho jsme se nevideli, takze je to nejaka viroza fujtajxl
Cancerko, takze dneska hura na to! Drzime palce a tesime se na dobre zpravy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
25.11.09 13:11

Cancerko, držím palečky, budem na tebe myslet, máš dát komu vědět??? Kdyžtak si mi napiš o číslo!

Magdi, tobě budeme zítra taky držet, neboj, všechno zvláneš i s Juli. Užívej posledních hodin s jedním děckem. Co melír jak dopadl?.

Mikit, přesně jak někdo psal poslíčci jsou takové mini křeče, de facto jsou to kontrakce ale slabé, ty porodní poznáš, jsou o dost silnější, mě i hodně bolel podbřišek. Mě na záda pomohla fyzioterapie a cvičení, ale na to asi nemáš ani pomyšlení co?

Leni, co na to říct, holt asi přestat brát telefony, mobily debilní občas jsou spíš ke vzteku.

Jani, neblázni, ty bys chtěla do nemocnice předem, já se tomu vyhýbám jak můžu. Víš co oni tam pak začnou vymýšlet vylomeniny, mimčo vyhánět a někdy je to fakt horší než lepší, zrovna dneska mi jedna známá líčila, jak jí mimčo snažili vyhánět, jenže ještě nebylo připravené, nechtělo sestoupit dolů, skončila s 2 sekcemi,málem vykrvácela, 14 dní v nemocnici a 6 týdnů úplně nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.11.09 13:29

Roxy, no tak jako úplně předem bych tam nechtěla, ale mám tak velkej pupek, že se ty moje rozměry už nevejdou ani do tý křivky co je předtištěná v průkajdě. Víš co a nevejdu se za volant, mám normálně krátký ruce a chodit už nemůžu, bo si připadám jak když mám v prdeli zaraženej klacek, takže chodím jak kachna. No jsem srandovní, bo jsem mrňavá a přes pupek si už nevidím na špičky bot. Doma nic neudělám, jen polehávám a posedávám, ke dřezu si nestoupnu, hlavu v předklonu si neumyju protože se mi zvedá žaludek. No těhotenský lahůdky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.09 13:33

luci nesnasim lidi co bijou sve deti :evil: hlavne si nic nevycitej, si to snad ani nezaslouzi..

cancerkaaaaa kdovi jestli uz ma bobiska u sebe???

na me myslete presne v 14:30 :lol: to bych mela jit zrovna na sal 8-o

mikit ja taky nspala, vcera tu ta sousedka ztvrdla do pul jedne :roll: jsem uplne hotova. a hlavne vynervovana, byla jsem v te porodnici ale byl to normalni monitor juli tam litala a delala curbes, pak zacla jecet kdyz jsem ji musela rebalit a to trvalo asi dve hodiny nez jsem se dostala dom :roll: hruza jsem vycerpana, uplne vyplivnuta vubec nevim kde seberu silu na to vsechno co me ceka. ty jo mit jeste problemy s rodicema by me slehlo asi..

janci maminka je taky husta :roll:

drzte se holky my jdem papat kure :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.09 13:34

holky a vite co me ceka dnes vecer??? mam si udelat klystyr! 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.11.09 13:43

Klistýr tak brzo? No, ty už vlastně asi stejně nebudeš moct papat, co? Tak se pořádně naper toho kuřete a sežeň si nějaký ten hroznový cukr, ať máš alespoň sílu na ten zítřek.

Ty jo jsem zvědavá na ty vaše mimina.

Myslíte, že ta Cancerka už? Měla by nastoupit až večer, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.09 14:03

holky…tak sem si vzala pulku paralenu a dala teplou vanu a je mi trochu lip…ale dobre teda ne…no co uz…

magdi: tak to uz mas novou hlavu…kurna ja nakonec asi dopadnu tak yze si to budu muset udelat sama. ty voe a jak si budes delat sama klystyr (kurna nevim jak se to pise)

jinac cancerka psala ze ma nastup az v sedm vecer…tak by jeste mit mimco nemela.

a ty trable s tema rodinama to je sileny…a ty chlastaci otce bych strilela…ale koukam ze je nas tu dost co jsme si s „tatinkama“ uzily.

jinac mi dneska prislo elektricky struhadlo…tak mam behem tri minut kybl nastrouhanych jablek s mrkvi…mnaaaam. uz nikdy nebudu strouhat…jezis jakou ja mam radost…kazdej tyden bramboraky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.09 14:03

magdi a uz jis arniku??? na ten cisar bys to mela jistu uz predem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
25.11.09 14:18

Janci tak jsem provedla :lol: sezrala jsem dve stehna a horu kase.. :oops:

zitra nesmim vubec nic jen trochu vody rano, diiiiiik chipnu hlady. :roll: minule me tez trapili od rana az do pulnoci kdy mi prinesli dva suchary :roll:

mikit to je dobre ze je ti trochu lip. ja vubec netusim jak ten klistyr provedu fakt :roll: to bude komedie… no dali mi tu vodicku je na te flasticce takovy zobacek nebo co to je… aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :lol: arniku nejim!! sakra! ja nevim kolik e to 5ch co myslis????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
25.11.09 14:33

Holky, s váma je sranda. Večer po akci klistýr nám dej vědět.

Mikit, elektrický sruhadlo? To zní zajímavě. A mrkévku s jablíčkem bych taky dala. Kdes to sehnala?

Holky, tak jsem všera nervově nevydržela a konečně koupila Kačence fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.11.09 14:51

magdi u te 9CH pisou Arnica Montana 9 CH 3× denně 5 granulí nechat rozpustit pod jazykem. tak to zkus stejne no…snad nic nepokazis…si tuhle nesehnala? nebo zkus jeste nekam brnknout do lekarny.
a ten klystyr si teda neumim predstavit…to te bude muset napumpovat asi manzel ne :lol:

jani: je to jakoze robot ale je malej s omezenyma funkcema…ale umi toho tak akorat za ty prachy a teda strouha bajecne…zatim jsem nadsena
 http://www.megaobchod.cz/…hr-7605.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí