PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
19.11.09 18:20

Cancerko Pernicky jsou nadherny, ale to si muzu akorat nechat zdat. To by se mi nikdy nepovedlo.
Ja dekuji za pochvalu ohledne pokusu s pubertakem…mela bych taky neco nastudovat. Mam doma jen knihu Jak mluvit, aby nas dite poslouchalo…nebo tak nejak se to jmenuje.

Jinac dneska jsem byla u doktora. Mala si mysli, ze moje brisko je hriste. Najednou je hlavou dole. Tak mi pan doktor skrtl poznamky o poloze koncem panevnim. Nalehala jsem na nej, aby me poslal uz do nemocnice, domluvit se na termin na cisar a on se porad tvaril jakoze nechape proc. Tak jsem mu vysvetlila, ze u posledniho porodu mi rekli primo na sale, ze napotreti pomazu na planovanej 2 tydny pred. Tak se ptal, kolik merim..a chtel me objednat za 2 tydny a pak ze me posle. Tak mu rikam, ze by me mohl poslat uz ted. Potrebuje pockat na vysledky na streptokoka, takze pristi patek jeste k nemu a pak uz do nemocnice. Ale teda musela jsem ho ukecavat :pocitac: Funela jsem mu tam a nic s nim malem nehlo… Ale jinak tlak a kotniky ok, moc jsem nedonesla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.11.09 18:29

Cancer, ty perníky jsou boží, ale přijde mi s tím docela dost sraní, ne? Ale zdá se mi, že jsi šikulka a tak to asi zvládneš, tak se pak pochlub.
A to tě v obou případech měřil stejný doktor na stejném zařízení? Pokus se tím netrápit, určitě se někdo z nich sekl, popřípadě oba. A jestli miminku bude líp venku, taky nevadí. Držím palce ať je vše jak má být.

Tak jsem dneska byla u kadeřnice a trochu mě nešetřila s melírem. Jsem skoro bloncka. Nezvyk, ale jinak dobrý.

Mikit, tak to je mazec s tím prďolou, ale to nevadí, že asi bude císař, ne? No, a Martina bych asi kopla do pr…, kdyby mi chtěl odjet a nechal mě bez auta na vsi.

Magdi, za tebou chodila a stále chodí manželovo ex? Mi se s jeho bejvalkou taky ,,kamarádíme,,. A v porodnici za mnou určo bude dřív, než moje kamarádky a to jen proto aby mohla mě a miminko pomlouvat tak, jak pomlouvala přede mnou miminko svojí nejlepší kamarádky. Bejvalky jsou divnej druh lidí a neměly by být. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.11.09 18:46

Holky, viděly jste už tu reklamu s dětma-zvířátkama na Panadol? :palec: Nemá chybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 22:04

Janci no byli tu treba v nedeli na obed :roll: :lol: ale tak zas jsem rada kvuli manzelovi, meli dost problemy a ted se to tim snad spravilo ale to je moc slozite a louhe povidani. jen at to neni castym zvykem :-D a ano ona si mysli ze jsme kamaradky :lol: ale pritom je taky falesna a pomlouva kdekoho, hlavne deti svych kamosek, takze asi vsude stejne.. s tema pernikama tos vystihla to musi byt nehorazne srani :lol: vubec nechapu jak to tak krasne muzou udelat..

ja se zitra konece dozvim termin!!!!! asi nebudu spat :lol: a pak skocim za sousedkou at mi taky udela melir nez nastoupim do por., ale nak se mi vyhyba tak nevim o co ji jde..

batat doktori jsou divni, sice jim slepe verim ale taky me zarazilo to ze muj mi rek mam rodit normalne a pak ze byl na skoleni a ze teda bude cisar, asi se ty teorie taky porad meni.. ale jsem rada chtela jsem ho. i kdyz uz se zacinam bat.. jak me boli ted jizva je to hodne neprijemne a to po tom bude tisickrat horsi.. :roll:

nic jdu chrnet mejte se a zitra hned napisu kdy to bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 22:04

Janci no byli tu treba v nedeli na obed :roll: :lol: ale tak zas jsem rada kvuli manzelovi, meli dost problemy a ted se to tim snad spravilo ale to je moc slozite a louhe povidani. jen at to neni castym zvykem :-D a ano ona si mysli ze jsme kamaradky :lol: ale pritom je taky falesna a pomlouva kdekoho, hlavne deti svych kamosek, takze asi vsude stejne.. s tema pernikama tos vystihla to musi byt nehorazne srani :lol: vubec nechapu jak to tak krasne muzou udelat..

ja se zitra konece dozvim termin!!!!! asi nebudu spat :lol: a pak skocim za sousedkou at mi taky udela melir nez nastoupim do por., ale nak se mi vyhyba tak nevim o co ji jde..

batat doktori jsou divni, sice jim slepe verim ale taky me zarazilo to ze muj mi rek mam rodit normalne a pak ze byl na skoleni a ze teda bude cisar, asi se ty teorie taky porad meni.. ale jsem rada chtela jsem ho. i kdyz uz se zacinam bat.. jak me boli ted jizva je to hodne neprijemne a to po tom bude tisickrat horsi.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 22:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 22:06

jee julca ma dobry vek 1 2 3 4.. hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
19.11.09 22:07

jeste pockam do 22:26 a pribude k tomu jeste 5 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.11.09 22:09

Ten můj chlap jel v šest večer do Prahy pro auto a ještě se nevrátili. Má vybitej telefon a mě se moc nechce ho nahánět přes toho kamaráda. Jsem nervozní, nemám ráda když někam takhle jezdí. Mě sere. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
19.11.09 22:14

No, jo to máte pěkný Magdi :potlesk: . Se máš, že už zítra zjistíš kdy miminko vyklopíš. Já jdu na kontrolu až v úterý a doufám, že se taky něco dozvím. Už mě to takhle nabaví.

Na sousedku prdni, udělej si melír sama. Jsem to taky párkrát udělala. Normálně jsem si malinko navlhčila vlasy( jen rozprašovačem), pak je hladce učesala ( ulízala k hlavě) a pak hranou štětce na barvení podélně natírala a šlo to:-) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 07:43

Janci tak to ja fakt nemam odvahu jsi dobra! 8-o ja mam rada takovy ten alobalovy a sousedka mi ho delala dycky za pakatel, jenze je naka divna tak uvidime, vecer tam skaknu a dozvim se no. pak mi to zas bude trvat pul roku nez se nekam dostanu.. no a v kolik se ten tvuj vratil? ja uz bych silela!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.11.09 09:24

Ahoj holky,

ani jsem včera pořádně nereagovala, nějak toho mám sama dost.

Magdi, tvůj muž a jeho bývalka, to je teda jedno lepší než druhý. Hlavně ti chlapi by měli 2× přemýšlet než něco plácnou, mě tuhla v hospodě obdivovala kamarádka, jak mám malý břicho a manžel na to přede všemi kontroval, že to je tim oblečením, že mám jinak pbřicho jako prase…no nezabili byste ho (to že měl v sobě pár piv ho teda neomlouvá).

Cancerko, koukám, že máš v závěru taky pěkný nervy, to abysme si to ještě užili než porodíme. Ale moje známá porodila v termínu luka 2,5 kg a nikdo se nad tím moc nepodivoval, navíc ty odhady váhy jsou fakt jenom orientační. Tak držím palce.

Mikit, já bych chlapa teda na víkend nikam nepustila (i přesto, že třeba bude císař), nikdy nevíš, co se může stát. Já jsem nadávala jen když jel do Prahy na koncert.

Jinak mě teda prášky na tlak nezabraly, takže jsem šla na další odběry a zase podle výsledků odpoledne se rozhodne jestli do nemocnice nebo ne, začínám být z toho dost otrávená a unavená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
20.11.09 11:11

magdi: taky cekam jak na zazrak na svicu az dojede aby mi udelala hlavu..ja mam barvy na hlave slozity a ona je jedina kdo to umi udelat jak chcu krom teda kadernice ale ta si vzala posledne 1200 tak na to kaslu :-)

cancerko: ty doktori sou prasteny teda…prece se v brichu nemuze mimco zmensovat neee? jeste ze me to mudra nemeri…zbytecne stresujou si myslim…ale drzim palec at je vse OK

batat: me poslou do spitalu taky az za tyden se domluvit…mudra si chce jeste netocit pristi ctvrtek monitor a pak me teprva odeslou.

jani: neee…ja abych rekla pravdu tak su skoro rada ze to bude ten cisar…ja mela z porodu trochu strach (jako neee z bolesti) ale su magor a porad sem mela pocit ze „tam“ budu pak skareda a asexualni navzdycky :lol:

roxo: nepustila…ty si dobra…me se nikdo nepta. ale snad to pochopi..mohl by ve svych 35 letech uz. Ale vcera se mi zdalo jak sem mu rekla ze za tri tydny cisar ze trochu jako mu doslo ze uz je to docela blizko tak uvidim…navic kamoska ma ten vikend svatbu tak by bylo dobry kdyby sme se tam ukazali..no uvidime uvidime…kdyztak to jisti ty sanitky. ale ja ty chlapy vetsinou neresim…to byvaji takovy jednodenni dvoudenni navaly hormonu kdy mi prijde ze sou vsichni na palicu…ted uz je mi to zase nejak jedno :-)

a jeste mi nekdo reknete jak moc je clovek funkcni ci nefunkcni po tom cisari…ja na operaci byla jen jednou ve 14 na slepaku…tak si to nejak neumim predstavit. a muze byt clovek uspanej uplne zejo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 11:28

Roxi jooo chlapi nou koment :roll: za to bricho bych ho zabila..

Mikit prave taky kvuli cene nejdu ke kadernici tady je to silenost.. zvonila jsem tam ale nikdo neni doma urcite je v praci tak to zkusim vecer. Mikit vcera jsem ti to dvakrat napsala a dvakrat smazala :lol: nechtela jsem te desit ale zaroven jsem ti chtela rict at se psychicky pripravis, ja z toho byla uplne v soku.. proste to potom hodne boli, nejvic to jak te porad prohmatavaji tam kde te rozrezali, ale kdyz jsem vybuchla ze uz na me nikdo nesahne tak rekli ze teda jo :lol: a kontrolovali to o hodne min. k te anestezii je to asi pokazde jine, nekde te jeste uspi celou nebo jestli mas jine problemy ale tady delaji ‚jen‘ spinalni takze jsi pri smyslech.

takze ja jdu ve ctvrtek v pul treti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
20.11.09 11:29

jooo a kdyz uz jsem to praskla vsude tak tady taky :-D naockovali me proti praseci chripce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí