Poradna duly
Jana Čurdová
elo: to jakoze muzes rodit jen od 14 do 16 aby mohl manza s tebou?…to maji dobre namysleny ![]()
Magdi, tak jak povida Mikit…hnala bych je vsechny. Ja jsem jednou hnala i manzu, protoze mi zacalo tvrdnout mliko a ja jsem potrebovala do teple sprchy. Po zkusenostech s prvnim, kdy jsem mela zanet ml. zlazy jsem nechtela nic riskovat.
Mikit, myslim, ze otec u porodu muze byt jak chce…kdykoliv…a tady vsude taky pisou, ze navstevy od-do, ale kazdej si chodi jak chce. Akorat nejakej nocni klid se dodrzet musi. Kamoska stihla z prace dorazit v 8 a koukala jsem, ze ji jeste pustili.
jooo batat..prosimte jeste mi rekni jak je to s tim odvazenim do porodky sanitou…jak to tak u nas sleduju tak by se to mohlo hodit…pac jako tady je jen jedna taxi sluzba a kdyby se mi zadarilo treba v patek nebo v sobotu v noci tak se proste taxika nedockam!!!
Doktor mi napsal na prukazku tel.cislo sanitni sluzby, kterou mam volat. Je jich tady spousta, tak se zkus zeptat zitra doktorky. Posledne jsme volali a prijeli celkem rychle a jeste i pustil houkacku…hahaha a to bylo asi po pulnoci a ja porodila az v 10 vecer.. ![]()
to ja bych potrebovala aby prijeli nejlip v necem co ani nevypada jak sanita…to vis tady kdyz do dediny dojede sanita tak aji duchny z druhy strany jsou tu priskokem ![]()
mikit taky mam kolem sebe lidi co to milujou a proto tam za mnou chodili skoro denne, aby mi nebylo lito
tady to ale budou vedet vsichni dokonce predem takze si cas udelaji
ale jsem pripravena, navic chci jit domu jakmile to bude nejdriv mozne, takze doufam ze to bude tak na ctyri dny. s pritelem to mas dobre
kdyby te moc sral
a s tou ex no, ona je tak priserne mila az to hezke neni, nechci taky pusobit zadnou valku protoze to stejne odnese jen syn.. ale ocad pocad
a s chlapama ja nevim jsou divni, uj se taky netvaril asi az do pateho mesice kdy videl juli na ultrazvuku, pak trosku zmek a u porodu silene. to se rozbrecel kdyz jsem byla na porodnim sale, ale jeste se nic nedelo.. jen ho to nak pry vzalo.. ale v mezicase zase hruza ohledne zarizovani pokojiku, fakt jsem si to ted uzila ze uz vsechno mam a nemusela jsem se s nim nervovat. a jeste ke kojeni, nevim jestli to budes mit stejne ale ja mela uplnou hruzu z toho ze na me buou cizi lidi cumet jak kojim a ted uz to mam zase ale tam nastesti byla mistnost kam nikdo nesmel jen maminky. a doma taky prichazeli lidi ja sla parkrat vedle do loznice kdyz mi nekdovadil a kojila v klidu tam. to jetaky dobry unik kdyz mas vsech plnou prdel. me totiz vadily navstevy i doma
ale ted za ne budu mozna rada protoze aspon juli nekdo odpouta pozornost.
Magdi, moja rec, taky mi vadily navstevy…hlavne takovy za 10 minut jsme u vas…bylo leto a ja kolikrat po doma chodila jen v dlouhym triku a nestihla se pomalu ani oblict. Jednou dojela banda manzovych krjanu z Prahy a do posledni chvile jsme ani nevedeli, ze prijedou…to bylo samy mozna, asi, snad…a naraz vsichni pred barakem nasackovani…to jsme se tenkrat i rafli
Mikito: standardně jsou návštěvy od 14-16, rodit s manželem můžu samozřemě kdykoli, ale ted kvůli chřipky je zakázáno všechno, tzn. jak návštěvy tak i otec u porodu
. čekám, kdy zakážou i ty porody ![]()
ela
Eli, to me dneska taky napadlo. Jestli chytnu chripku od kluku, aby me vubec pustili do nemocnice porodit
To by mi pak toho cisara mohli fiknout treba v kuchyni? Jezis ja jsem teda morbidni…pardon
![]()
batata
no ale je to celkem mazec s tou chripkou..
doufam ze i tady to nebudou tolik hrotit, jinak me gynekolog doporucuje se nechat naockovat, a ja porad nevim. v patek jdem na kontrolu a nevim jak se rozhodnout… ![]()
magdi: me ted rekla dr. primo ze to ockovani nedoporucuje…ale je to zase asi co doktor to nazor…ja ho teda nechcu ani tak..ale to uz jsme resily
jdu si udelat salat…mam desnou chut ![]()
Holky, s tou chřipkou to je fakt v prdeli
neumím si představit, že bych tam manžela neměla. Kdyby člověk aspoň rodil podruhé a aspoň trochuvěděl do čeho jde…ale takto.
No docela se bojím ![]()
Holky, tak nas malej dneska asi tak 30× kakal…a to minimalne…skoro celej den teploty nad 39st. A to jsme nikde nebyli mezi lidma, protoze malej mel minulej tyden rymu. Asi to starsi prinesl ze skoly. Me picne.
![]()
batat: tak to je teda dobry…v akorat ten spravnej cas ze…tak snad to nebude nic vaznyho a bude brzo fit a hlavne to nechytej ![]()
tady zatim chripky nejsou tak snad to vydrzi…breclav zatim funguje normalne a ani neznam nikoho kdo by tu byl v okoli marod.
jdu delat jablecnej kolac a vecu…uz se tesim..hlavne na ten kolac… ![]()
mikit no jo, me hlavne nejde do hlavy proc to doporucuje jeste mesic po porodu.. uz jsem to chtela doklepat bez. jaky delas kolac?? ja si zrovna davam gulasek ![]()
batat chudinka mala, snad si to vyzerete pred porodem a pak uz bude jen pohoda klid.
ja se desne pohadala s manzelem. pry je nestastny a jsem horsi nez exmanzelka. ja totiz nesnesu kdyz juli breci, hned musim neco vymyslet, nejde mit ojen tak nic nedelat.. jeli jsme zavest to cukrovi kamosce a oni cekali v aute jen jsem vybehla nahoru a sebehla dolu a juli uplne urvana slzy jak hrachy. dnes se ani nevyspala a taky uz mela davno veceret.. no a ja jsem si dovolila rict neco na ten zpusob ze proc ji tak necha a nic nedela tak spustil hysterak ze uz ze me nemuze a ze jsem hrozna a nenormalni a podobne. pritom to neni prece tak tezke ji dat neco na hrani. on ze pry zkousel ale nic nechce tak at si rve. ze ji hned ustoupim a to neni dobre. ale ja ji ustupuju kdy se mi zachce a urcite ne vzdy, vzdyt to ani nejde. ale ja se nezmenim a on taky nehodla.. ja ho snad ani nechci u porodu, dneska me celou dobu jen a jen urazel.. je mi z toho na nic. nenavidim ho ![]()