PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
18.11.09 11:32

elo: to jakoze muzes rodit jen od 14 do 16 aby mohl manza s tebou?…to maji dobre namysleny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 11:56

Magdi, tak jak povida Mikit…hnala bych je vsechny. Ja jsem jednou hnala i manzu, protoze mi zacalo tvrdnout mliko a ja jsem potrebovala do teple sprchy. Po zkusenostech s prvnim, kdy jsem mela zanet ml. zlazy jsem nechtela nic riskovat.
Mikit, myslim, ze otec u porodu muze byt jak chce…kdykoliv…a tady vsude taky pisou, ze navstevy od-do, ale kazdej si chodi jak chce. Akorat nejakej nocni klid se dodrzet musi. Kamoska stihla z prace dorazit v 8 a koukala jsem, ze ji jeste pustili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.09 12:07

jooo batat..prosimte jeste mi rekni jak je to s tim odvazenim do porodky sanitou…jak to tak u nas sleduju tak by se to mohlo hodit…pac jako tady je jen jedna taxi sluzba a kdyby se mi zadarilo treba v patek nebo v sobotu v noci tak se proste taxika nedockam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 12:31

Doktor mi napsal na prukazku tel.cislo sanitni sluzby, kterou mam volat. Je jich tady spousta, tak se zkus zeptat zitra doktorky. Posledne jsme volali a prijeli celkem rychle a jeste i pustil houkacku…hahaha a to bylo asi po pulnoci a ja porodila az v 10 vecer.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.09 12:39

to ja bych potrebovala aby prijeli nejlip v necem co ani nevypada jak sanita…to vis tady kdyz do dediny dojede sanita tak aji duchny z druhy strany jsou tu priskokem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.11.09 13:03

mikit taky mam kolem sebe lidi co to milujou a proto tam za mnou chodili skoro denne, aby mi nebylo lito :zed: tady to ale budou vedet vsichni dokonce predem takze si cas udelaji 8-o ale jsem pripravena, navic chci jit domu jakmile to bude nejdriv mozne, takze doufam ze to bude tak na ctyri dny. s pritelem to mas dobre :lol: kdyby te moc sral :mrgreen: a s tou ex no, ona je tak priserne mila az to hezke neni, nechci taky pusobit zadnou valku protoze to stejne odnese jen syn.. ale ocad pocad :twisted: a s chlapama ja nevim jsou divni, uj se taky netvaril asi az do pateho mesice kdy videl juli na ultrazvuku, pak trosku zmek a u porodu silene. to se rozbrecel kdyz jsem byla na porodnim sale, ale jeste se nic nedelo.. jen ho to nak pry vzalo.. ale v mezicase zase hruza ohledne zarizovani pokojiku, fakt jsem si to ted uzila ze uz vsechno mam a nemusela jsem se s nim nervovat. a jeste ke kojeni, nevim jestli to budes mit stejne ale ja mela uplnou hruzu z toho ze na me buou cizi lidi cumet jak kojim a ted uz to mam zase ale tam nastesti byla mistnost kam nikdo nesmel jen maminky. a doma taky prichazeli lidi ja sla parkrat vedle do loznice kdyz mi nekdovadil a kojila v klidu tam. to jetaky dobry unik kdyz mas vsech plnou prdel. me totiz vadily navstevy i doma :oops: ale ted za ne budu mozna rada protoze aspon juli nekdo odpouta pozornost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 13:27

Magdi, moja rec, taky mi vadily navstevy…hlavne takovy za 10 minut jsme u vas…bylo leto a ja kolikrat po doma chodila jen v dlouhym triku a nestihla se pomalu ani oblict. Jednou dojela banda manzovych krjanu z Prahy a do posledni chvile jsme ani nevedeli, ze prijedou…to bylo samy mozna, asi, snad…a naraz vsichni pred barakem nasackovani…to jsme se tenkrat i rafli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
18.11.09 14:27

Mikito: standardně jsou návštěvy od 14-16, rodit s manželem můžu samozřemě kdykoli, ale ted kvůli chřipky je zakázáno všechno, tzn. jak návštěvy tak i otec u porodu :(. čekám, kdy zakážou i ty porody :think:

ela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 15:15

Eli, to me dneska taky napadlo. Jestli chytnu chripku od kluku, aby me vubec pustili do nemocnice porodit 8-o To by mi pak toho cisara mohli fiknout treba v kuchyni? Jezis ja jsem teda morbidni…pardon :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.11.09 16:53

batata :lol: :lol: :lol: no ale je to celkem mazec s tou chripkou.. 8-o doufam ze i tady to nebudou tolik hrotit, jinak me gynekolog doporucuje se nechat naockovat, a ja porad nevim. v patek jdem na kontrolu a nevim jak se rozhodnout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.09 17:26

magdi: me ted rekla dr. primo ze to ockovani nedoporucuje…ale je to zase asi co doktor to nazor…ja ho teda nechcu ani tak..ale to uz jsme resily :) jdu si udelat salat…mam desnou chut :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
18.11.09 18:44

Holky, s tou chřipkou to je fakt v prdeli :((( neumím si představit, že bych tam manžela neměla. Kdyby člověk aspoň rodil podruhé a aspoň trochuvěděl do čeho jde…ale takto.
No docela se bojím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
18.11.09 19:49

Holky, tak nas malej dneska asi tak 30× kakal…a to minimalne…skoro celej den teploty nad 39st. A to jsme nikde nebyli mezi lidma, protoze malej mel minulej tyden rymu. Asi to starsi prinesl ze skoly. Me picne. :zed: :think: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.11.09 20:22

batat: tak to je teda dobry…v akorat ten spravnej cas ze…tak snad to nebude nic vaznyho a bude brzo fit a hlavne to nechytej :-)

tady zatim chripky nejsou tak snad to vydrzi…breclav zatim funguje normalne a ani neznam nikoho kdo by tu byl v okoli marod.

jdu delat jablecnej kolac a vecu…uz se tesim..hlavne na ten kolac… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.11.09 20:49

mikit no jo, me hlavne nejde do hlavy proc to doporucuje jeste mesic po porodu.. uz jsem to chtela doklepat bez. jaky delas kolac?? ja si zrovna davam gulasek :-P

batat chudinka mala, snad si to vyzerete pred porodem a pak uz bude jen pohoda klid.

ja se desne pohadala s manzelem. pry je nestastny a jsem horsi nez exmanzelka. ja totiz nesnesu kdyz juli breci, hned musim neco vymyslet, nejde mit ojen tak nic nedelat.. jeli jsme zavest to cukrovi kamosce a oni cekali v aute jen jsem vybehla nahoru a sebehla dolu a juli uplne urvana slzy jak hrachy. dnes se ani nevyspala a taky uz mela davno veceret.. no a ja jsem si dovolila rict neco na ten zpusob ze proc ji tak necha a nic nedela tak spustil hysterak ze uz ze me nemuze a ze jsem hrozna a nenormalni a podobne. pritom to neni prece tak tezke ji dat neco na hrani. on ze pry zkousel ale nic nechce tak at si rve. ze ji hned ustoupim a to neni dobre. ale ja ji ustupuju kdy se mi zachce a urcite ne vzdy, vzdyt to ani nejde. ale ja se nezmenim a on taky nehodla.. ja ho snad ani nechci u porodu, dneska me celou dobu jen a jen urazel.. je mi z toho na nic. nenavidim ho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí