PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
13.11.09 13:00

batat: pochopila si dobre…bude to sakra slozity..jestli se to vubec povede…protoze pokud ma pocit ze jdu neco vycitat nebo vysvetlovat tak prestane komunikovat…takze to musi byt nenapadne prejit od tematu do tematu aby se se mnou bavil.ale mam to hlavne z tech hormonu..normalne bych na tim mavla rukou, s tim ze to je nejakej blbej momentalni napad (nebo napad kamarada) a ted taky rvu jak zelva kvuli vsemu..a mam pocit ze me nikdo nema rad :cry: takze jani…sme na tom asi vsichni stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
13.11.09 13:17

Normálně bychom nad tím mávli rukou, ale teď nás honí to mimino a to, že chceme mít všecko špígl nýgl. Je to sranda situace, už se těším jak se tomu jednou zasmějem.

Holky, já se teď tou školou tak vydeptala, že je mi takový vedro, že ze mě tečou potůčky potu a chce se mi zvracet. A to tady máme 19 stupňů. Mě ještě raní mrtvice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.11.09 13:46

Huráááá konečně máme skříň a přesně takovou jakou jsem chtěla.Nechali jsme si ji nařezat a poskládali sami a vyšlo nás to na necelé 3000. Ani nevíte,jak jsem ráda,že můžu v klidu doprat oblečky na mimčo a naskládat to tam.Jsem z toho byla už nervózní.
Taky mám už domalovaný obrázek v pokojíčku pro Verunku (teda ještě tam chybí nějaké drobnosti,ale to už dorazím co nevidět).Musím se pochlubit mrkněte.
Verunka si poslední dobou oblíbila skvělou činnost,vezme si hřebínek a češe mi vlasy,u toho chrochtám blahem :lol:
Včera jsem byla v porodnici na kontrole,vše je ok. Hlavička naléhá,hrdlo na špičku(což si nejsem jistá, jestli toznamená,že je pootevřené nebo co?).Příští týden mám jít na UTZ biometrii a znova dopplera.Nevím,co pořád plaší,jsem byla v klidu,protože si myslím,že mimčo má normální velikost a je zdravé,ale oni se mě snaží totálně rozhodit,pořád zkoumají,jestli to není moc malé :-? Sice chápu,že Verunka měla 3470g a druhé mimčo bývá spíše větší než menší,ale ona je po tátovi,kterej je oproti mně obr.Tohle třeba bude zas po mně prcek no.Bude mít podle mě tři kila určitě,tak nevím co řeší. :nevim:
Nu jdu vás dočíst a reagovat,přibylo tu hooodně příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.11.09 14:19

ME JEBNE! pisu to asi hodinu a pripevek je v prdeli! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
13.11.09 14:21

uz nemam nervy vsecko znovu psat, hlavne jsem chtela povzbudit jancu kdyz tak odkladej, odkladej svet se nezbori, ted mas dulezitejsi veci na praci, n ostatni se vyprdni. a mikitu - treba JA te mam rada! uz kvuli papouchovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
13.11.09 15:12

Lolinko
Co máš z toho,já mám pocit,že mimča pravidělně na KTG usínají,takže já taky dloubala,aby aspoň trochu akce bylo :lol:
S tím porodním plánem, myslím,že se tě na něj nikdo iniciativně ptát nebude, prostě jim ho buď dáš, nebo nedáš.Aspoň jsem neslyšela nikoho,kdo by říkal,že by se po porodním plánu personál pídil.
sex - a co alternativní metoda,jak ukojit jeho potřebu? Přece jen,jak říkáš,musí to být pro něj těžké být úplně bez toho.

Mikitoo
Myslím,že to co popisuješ jsou poslíčci,taky je mám a celkem často,už mě to občas začíná obtěžovat,že to musím rozdýchávat. :roll:
hahaha bezdotykovej sex, tak trochu virtuální realita že? :-P a prsa má manžel dovolená?
Dobří kamarádi…to je to nejhorší do vztahu :roll:

Roxo
no joo úřady…to slovo samo o sobě by mělo být zakázané,protože to v člověku vyvolává jen špatné pocity :evil:
Porodní plán nesepisuju,protože v podstatě nemám co :think: Co budu chtít, to si v daném okamžiku řeknu. Stejně realita se pak liší od plánů.

Magdi
Fakt jsem žrout,nikdy jsem nechápala,jak se některé slečny a paní v zaměstnanecké jídelně mohly najíst, když si vzaly 4 lžíce polívky a pak třeba dva knedlíky k druhému jídlu. Pro mě minimálně 5 knedlíků a to mě do půl hodiny honí mlsná.Mám hold rychlý metabolismus neboli jak se říká, jsem kyselina a všechno, co do mě padne,jakoby shořelo :lol:
Verunka to má asi po mně,protože je taky hubená a to od rána do večera pořád do sebe něco láduje a každý v okolí,říká,že její nejčastější slovo je papaaaaaat. :lol:
co sex? - no jedině z boku a musí se mazat, iniciativa je hlavně na manželovi.Já chutě mám docela velké,ale ta realita se od představ už dost liší.Nu ono se to zase upraví, cca půl roku po porodu :-P
S tím příspěvkem tě chápu,dnes jsem tu taky psala a když bylo hotovo,jen odeslat, přisla Verunka a zmáčkla na kompu reset…no na zabití :evil:

Batato
Tož to je blbý,že to doma moc neklape,ale ono je to asi napětí před finálem.Určitě to bude lepší

Petrusho
VELKÁ GRATULACE k Vojtíškovi :kytka: , opravdu jsi první z nás :palec: Neboj s novou verzí to zatím bojujeme všechny, není tu tak dlouho.
Hned jsem informaci dopsala do našeho seznámku :wink:
Jééé fakt pěkný chlapeček na fotkách.
Jsem ráda,že je Vojtíšek ok, vzhledem k tomu, jak brzy přišel na svět.Kojení taky zvládáš dobře,určitě vydrž,věřím, že se to zlepší, že se naučí dobře pít a pak už to pofrčí a na tyhle okamžiky budeš už jen vzpomínat. :palec:
S Verunkou mám taky obavy,aby příchod mimča psychicky dobře zvládla :-?

Lucialinko
Koberec naštve to jooo, nu hlavní je,že se malému nic nestalo s tou garnýží, to mi jde až mráz po zádech, ta představa :roll:
Ta poloha sexiku zajímavá,třeba vyzkoušíme…hihi se tu všechny domluvíme kdy to na manžele vybalíme :lol: :lol: :lol:
Bříško máš fakt pěkné :palec:

elamolendo
waauu to je teda macík 8-o

Holky mám pocit,že jak lítám kolem Verunky celý den,že mám lepší fyzičku než u prvního těhu. Zdenulina jistě ví,jaký kopec to je pěšky od tramvaje do porodky,nu já to vyšlápla v pohodě bez zastavení za pět minut,až jsem sama byla překvapená 8-o

JančoK
Nestresuj se,škola počká,hlavní je být v klidu :hug:

S těma chlapama si taky myslím,že se jen tak tváří,jako že nic nezvládnou,je to jistě pohodlnější,když je ale nutnost,tak se s tím prostě poperou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.11.09 16:34

magdi: jeeeee…jeste ze toho papagaja mam :lol:

cancerko: na prsa si myslim sahnout ani nedovoli…a asi by mi to bylo taky neprijemny, a ja sem si to presne myslela ze to tak budu mit..proto sem se bala kojeni…muze to byt bud krmeni nebo sexualni pomucka..oboji ne…no uvidime…
tak poslicci jo rikas? to uz muze byt tak brzy? a znamena to neco urcityho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
13.11.09 18:05

Přidávám fotečky. Ale není na nich vidět jak funím. O to bohužel přijdete :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
13.11.09 18:06

ještě s malým bráškou …snad mu to těšení vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
13.11.09 21:01

batat: malej je proste bozskej :-d

a ted me vlastne tak napadlo…jak je mozny ze petrus praskla plodova voda kdyz byl malej prdelkou dolu…ja si naivne ziju v predstave ze rodit nemuzu kdyz neni otocenej pac mi mudra rekla ze za porod muze hlavicka.

a jeste se chcu optat zkusenych rodicek :-) kolik je plodovky kdyz odtece…je mozny ze treba vlezu do vany na dvacet minut a ona by mi tam odtekla aniz bych si vsimla? a jeste k tomu…kdyz tam obcas smiruju ty porody tady na emiminu…tak holky rikaji ze na vlozce nasly zatku ci plodovou vodu…vy nosite porad vlozky uz? jako preventivne?…tot snad vse z mych blbych dotazu…dik za pripadny odpovedi…
jdu varit vecu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.11.09 02:33

Holky, jsem tu jen na skok.Dobalila jsem veci do porodnice,i pro mimco na odvoz a Verunce na hlidani, protoze od 22:30 mam fakt divne poslicky tzn. uz ctyri hodiny. Jsou snad co pet minut a trvaji cca 10-15 vterin a dost neprijemne, ale nijak nesili, jsou stale stejne. Tepla sprcha zatim nijak nezabrala ani nic nerozjela,hlenová zátka taky zatím není, tak nevim, jdu zkusit spat, ale kdyby jsem se dlouho neozvala, tak asi rodim nebo co. Jen doufam, ze to fakt jeste prejde.Brou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
14.11.09 08:25

Mikitus, taky budes mit za chvilinku bozsky dite…vydrrrz :palec:
Co se tyce odtoku plodove vody, myslim, ze nezalezi, jestli je hlavicka dole nebo nahore. Odtok bys poznala asi i ve vane. Myslim, ze by ses najednou koupala v malinko kalnejsi a taky ten pocit…myslim, ze bys to ve vode citila. Navic bys na brichu videla, ze je mensi a moyna i hranatejsi. To jsem nekde cetla v chytrych knihach. A taky jsem vycetla, ze plodovka muze prasknout naraz, ale muze taky postupne odchazet po mensich mnozstvich. Ale to bud v klidu…az bude cas, vsechno poznas. Proto se ke konci chodi casteji k doktorovi, kdyby neco, tak aby vse podchytil. Co se tyce vlozek, ja nosim teda slipovy uz asi 2 mesice, ale kvuli desnymu vytoku. Beru na to Candivac a nejak mi to moc nepomohlo. Jinak zatka muze vypadat jako bys krvacela, ale takovej krvavej hlen spis. Ja to videla jen u posledniho a desila jsem se proc krvacim. :think:

Cancerko, tak to jsem zvedava. Drzim palecky a ozvi se co a jak :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.11.09 08:27

Cancerko, tak co? Jseš ještě v celku?

Mikit, já nosím slipovku celé těhotenství, protože mám furt výtoky. Teď jsem si přibalial akorát do kabelky vložku normální, kdybych někde měla nehodu. Mě teda zátka skončila v záchodě a voda praskla až po slušných kontrakcích před porodnicí, takže neporadím.

Batato, strašně vám to sluší, ta fotka se synem je rozkošná.

Jani, se školou se nenervuj, buď to půjde nebo ne, holt mimčo je přednější. Ale to určitě zvládneš, uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
14.11.09 08:58

Holky tak porad 2v1 :dance:
Ale byl to teda fakt zahul, takovej malej porod, nakonec to trvalo 6 hodin a ty stahy byly celou dobu po 5 minutách,trvaly 20 vteřin a bolely teda dost.Nuže snad je to zažehnáno a příští až nejdřív za 14 dní. :-)
Nevím, včera jsme měli sexík a pak jsem si dávala globuli macmiroru, nevím, jestli to vyprovokoval ten sex nebo ta globule :nevim: možná kombinace obojího. Nu každopádně se sexem končím, nechci rodit předčasně :roll: A tu globuli se bojím zase dát :roll:

mikitoo
Ty poslíčci, můžou být měsíc předem a znamená to jen to,že se děloha připravuje k porodu, ale rodit můžeš klidně i po termínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
14.11.09 09:18

Cancerko, já si myslím, že to vyprovokovala možná spíš ta kombinace, mě dr. říkala, že po dobu zavádění žádný sex, jednou jsme to porušili s kondomem a pak jsem druhý den lehce krvácela.To sis teda užila noc, já bych možná už v těhle intervalech mastila do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí