PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
10.11.09 00:12

A z předu to vypadá takhle.
TT 36+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
10.11.09 14:12

Defčata, vy si tady vystavujete svoje krásná bříška a já naslibovala a pořád nic. Máme navštěvu, takže ještě vydržte. Návšteva když k nám dorazila, tak koukali, že jsem nějaká pohublá a pak říkají: no jo, my máme holku, tak víme jak to je, nechce se nic jíst. Těhu s holkama je jiný. No, něco na tom je. Slyšela jsem dokonce, že holčičku mají hodně ženy, co v době početí buď drží dietu nebo celkově málo jí. Jinak my jsme tady taky nachlazení, ale uz se to zlepšuje. Děcka mají oba dva kopřivku, myslím, že z nějakýho sprch gelu, protože se poslední dobou koupali spolu. Staršímu už včera skoro zmizela a mladší to má jen na lokýtku, nikde jinde, tak snad to taky rychle odejde. Vypadá jakoby se někde otřel. Nic jsem jim na to nedávala. Manža chtěl být aktivní, tak na ten lokýtek dal 2× Fenistil. Myslím, že ani nepomohl, ani neuškodil.
Ve čtvrtek k nám přijede manžel sestřenky a bude nám vytvářet spodní patro k poschoďové posteli. Jsem na to moc zvědavá. On je šikovnej, tak to bude určo v poho. Zatím jsme kvůli navštěvě v dětským pokoji všichni.
Jančo, tak jsem Ti z toho jelen, proč bys měla rodit tak brzo. Pokud se otvíráš, tak z toho může poznat, že cca za 10 dnů budeš rodit, ale nechápu to vyvolávání porodu týden před termínem. Tak snad doktoři vědí, co dělají a hlavně ať všechno dobře dopadně. Aspoň to budeš mít za sebou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
10.11.09 14:23

Magdi, ty si to mateřství s Juli teda opravdu užíváš. Myslím, že budeš výborně vyškolená na další dítko a uživila by ses v poradně pro maminky. Vy pořád něco máte, ale snad se to otočí a pak už budete jen zdravé. Šestku znám. Měl ji starší, ale asi to nic nebylo, protože si to moc nepamatuju. Jen vím, že vyrážka, tak jsme valili k doktorce a pak byl pár dnů doma. Ale byl teda už větší, asi do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.11.09 15:26

Cancerko ty jsi takove vyzlatko jo? zebra a brisko :lol:

Batat vcera mi na tu koprivku radil fenistil kapky ale mam taky jen mast akonec jsem ji nedala a dneska uz je to dobry, ale je porad tak silene ospala a protivna ja uz to nekdy nedavam fakt. Batat no to mam z toho jak jsem byla pysna ze je porad zdrava, furt neco sakra… nejhorsi je ze ja nesnesu kdyz tak porad knoura a beci, prdtim jsem o ni vubec nevedela a ted je to nocni mura sotva se vzbudi neprestane doku nejde zas spat.. :roll: :zed: snad jsou to fakt jen ty spicaky a nemoci a prejde to. jinak na tom neco bude s tema holcickama ale a pribiram silene s juli 20kg a ted mam jeste neco navic, nevazim se od 21kg a to je tak mmin. dva tydny zpet, nechci brecet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
10.11.09 17:59

ahoj holky…jen na skok mam tu po pul roce na navsteve mamku tak budu poradne reagovat az o vikendu

cancerka: teda ty si peknej hubenour :-)
batat: sory zatim sem na berana nemela cas…ptala sem se teda dvou znamych…ale s beranem to nebude jednoduchy…bud sou vymyskovany a nebo jsou to plemeny zvirata ktery jsou na jidlo trochu drahy..jeste se o vikendu poptam.
magdi: tak snad uz juli bude dobra…a jinak s tema kilama na tom budeme podobne…ja mela na kontrole 18kg v 32tt…takze to jeste taky pojede nahoru…chjooo

mejte se krasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
10.11.09 18:12

Batat, tak brzo protože je veliká, takže by mě nerad trápil. Přeměřoval jí celkem třikrát a vždy mu to vyšlo stejně, tak právě říkal, že počkáme na další kontrolu a uvidíme jak ještě vyroste a pak se kdyžtaj rozhodneme pro to vyvolání. No a ten jeho typ, že bych třeba mohla porodit sama do 10ti dnů, je jen tip, protože má Kačka prostě porodní rozměry a tak se může stát, že ze dne na den lup a bude to,ale zatím to tak akutně nevypadá. Máme se snažit pořádně vyhánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.11.09 18:36

Ahojky holky,,tak mě už kyčel trápí opravdu méně ,,ale už nezvládnu procházku :-( takže už to musím nějak doklepat,,jevajky vy jste toho naspali strrášně moc,,jee pěkné bříško,,jani který jsi týden já nevidím metříky tak proto se ptám,,mě malý v 35tt vážil 3100g,,magdi maličká byla nemocná jujky bobíšek snad už je lépe,,xx leninko už topíte no sláva,,potřebujete teplíčko :wink: jinak,, na koncert bych taky manžílka pustila ale at má zaolou vibračku jelikož nic asi neuslyší :lol: ..já sii včera taky troufla jela jsem s holkama 45 min do kina na michala jakconsa a byla to opravdu paráda,,byla jsem nadšenáá :dance: :dance: ,,před chvíli mi vyčistili koberce ,,opravdu rozdíl a krásně to tu vobí jéé,,jinak včera jsem byla v tescu a mají tam krásné vecičky juj,,všechny zdravím holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
10.11.09 19:34

Luci, jakto, že se ti neukazují metříky? Musíš to povolit. Tam jak odepisuješ, tak v pravim sloupečku nahoře je kolonka ZOBRAZIT PODPISY UZIVATELU. Jinak já jsem 36+3. Tak to máš tu váhu mimina dost podobnou a tebe nestrašil/a doktor/ka, že bude mimino velký? Tak to jsem klidnější, že nejsem sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.09 19:35

ahoj

moc hezké břáško,taky mam podobné. chodím na emimino krátce a už jsem i zkoušela něco atukat,ale vubec se mi to nikde neukázalo,s pc si zase tolik nerozumím :cry: ,ale člověk se pořád učí. Mam termín 15.12. a už se moc těším asi jako všechny tady. těhu je celé v pohodě jen ted mě dolí záda,ale to k tomu asi prostě patří. tak se měj hezky a držím palce papap Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.11.09 20:02

Nevím ale prostě je nevidím a taky jsem pomačkala všechno,,a metříky nevidím,,no ne říkala že to bude asi cvalda,,ale má kámoška třeba měla chlapečka a ten měl 4.90 tak to mi asi nehrozí snad,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.11.09 07:44

luci me to bylo vysvetlono tak ze musim dat nejdriv odpovedet jakoze pisu prispevek a pak to tam zaskrtnout to ZOBRAZOVAT PODPISY UZIVATELU ale uz mi to znovu zmizlo a ted jsemto zaskrtavala znovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
11.11.09 11:51

Ahoj holky, venku leje jak z konve, ale koukám, že je to záležitost jen moravy a vypadá to, že to bude ještě i zítra :roll:
Holky, že jsem hubeňour? no jo je fakt, že i minulé i tohle těhu, jsem prostě přibrala jen na břichu a malinko na prsách. To byste nevěřili co do sebe ale za den všechno nacpu, jím víc jak můj manžel. A na gauči se taky cítím jak Titanik, když chci vstát :lol:

Magdi
Tak co, jak je na tom Juli, už líp?
Taky doufám, že někde něco nechytneme. Verunce to zatím zůstalo jen u rýmy :dance: Ještě taky táta, aby něco nedonesl z práce.

JančoK
To je teda macík, nu ani se moc nedivím, že by ti to za 14 dní vyvolali, přece jenom, aby mimčo zbytečně nepřerostlo a tím se porod nezkomplikoval. Ale třeba nebudou muset ani vyvolávat, mimčo si samo řekne, že je čas vylézt ven :lol:

Zdeni
hihi tož kdyby to nááááhodou byl klučina, to by Andulka byla pěkně zklamaná, asi byste pak museli ještě pořídit holčičku :-P

malabodlino
Ahoj vítej mezi nás.Na první stránce této diskuse je náš seznámek s některými údaji. Pokud chceš, můžu tě tam přidat, údaje mi pošli jako SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
11.11.09 12:27

Ahoj holkyyyyyyyy,

tak mám za sebou první monitor a prohlídku v porodnici. Jsem z toho byla tak vyoraná, že jsem nevěděla jestli jsem 36tt nebo 37tt :) Když mě chtěl doktor vyšetřit, tak jsem netušila jestli myslím jako pohmatem břes břicho nebo vaginálně…no sranda :))

Ten monitor je taky věc…ono to tak kvoká jak slepice na dvorku :) Pak přišla další maminka a byl to pěknej rachot. Sestřička mi furt říkala, že musím malýho budit, že se tam má mrskat a ne spat. Samozřejmě, že mě ignoroval, že :)

Ale jinak fajn…malej má cca 3 kg, takže se s tím růstem trošku přibrzdil. Podle tabulek je to na 3,5 kg u porodu…což by bylo fajn. Po tom minulém odhadu (téměř 4 kg) jsem byla lehce nervní :)))

Jinak doufám, že se vám všem daří dobře !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
11.11.09 12:39

Ahoj holky,
doufám, že se máte všechny dobře-)

U nás nic nového…Celé pondělí i úterý jsem se nazstavila a tak dnes,když jsem doma a v podstatě jako by ani nic nmusím,jsem z toho lehce nervózní…-))) Tak jsem už uklidila celý byt,udělala práci co jsem potřebovala a teď už nevím co bych…chjo…

A včera mě přepadla lehká depka,že to snad ještě ten měsíc, co do porodu zbývá, nervově nepřežiju-straaaašně dlouhááááá dobaaaaa…-((((

Mějte krásný den,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.11.09 12:56

ahoj holky…

loli: ja jak byla v tom spitalu v zari tak nas tam lezelo na monitorech sest a to byl teprva rachot :) jooo a jak se udrzuje mimous vzhuru?

jinak me nastalo zase obdobi kdy vubec nespim..nevim jestli to jsou ty poslici nebo jak se tomu rika…ale jakmile lezim tak mi zacne tvrdnout bruch a boli to u toho tak jak pri MS.a treba hodinu po nejakych intervalech…a pak zas dobry nejakou dobu…a znovu.

a jeste se musim pochlubit…martin nam vyrobil naaadhernou postylku pro mimi. tak jak nekdy donese fotak z prace tak vam ju vyblejsknu :-)

batat: berani zatim nic…tak zkuste tu ifaunu jestli tam nekdo nema treba neregistrovany na prodej :nevim: jeste jsem si vzpomela na alaskafarm (http://www.alaskafarm.net) tam meli za rozumny penize ale uz s nima nejsem nejakou dobu v kontaktu..a je to uz dal a budou mit berany asi taky jen plemenny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí