Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
mám nějakej hektickej týden a přitomnic nestíhám, asi už jsemnějaká zpomalená.
K těm šátkům, já šátek mám, používala jsem ho občas, v létě mi v něm totiž bylo děsný vedro a to převazování není moc pohodlný, v zimě zase nevím, jak ho narvu pod bundu? Tady je pro inspirace pár úvazů a návodů jak to mimčo do nich dostat http://www.vbavlnce.cz/index.php?…
Uvažuju i o manduce, akorát mi říkala jedna fyzioterapeutka, která se zabývá dětmi, že tam je problém, že mají děti moc rovně páteř, že lepší pro jejich pohodlí a vývoj je šátek, kde jsou víc v klubíčku. Tak holt nejdřív zkusím šátek, který mám, a pak to případně budu řešit. Nejspíš to teď pro mě bude důležitější dopravní prostředek vzhledem k tomu, že budu muset občas i staršího syna vzít do kočárku na delší vzdálenosti. Uvažujete někdo o skejtu na kočár???
Zdenuli, gratuluju k přestěhování a máš můj obdiv, mě by to asi zabilo.
Luci, dobře, že je ti líp. Já měla včera taky takový křeče, že mě i napadlo, že bych mohla porodit, ale jen jsem se nějak přetáhla.
V té souvislosti mě napadlo, co si časem předat nějaká čísla přes SZ, kdyby někdo se náhodou rozhodl rodit dřív.
roxi uz me to taky napadlo s temi cisly nabidla jsem se ze se toho ujmu ja stejne vim kdy budu rodit a asi budu mezi prvnimi. ale nikdo se neozval
nebo ono to bylo spis tak ze jsem rikala, kdo mate informatora ktery to tu napise tak me s tim neotravujte
ale ko nemate napiste na ten jeden prispevek si cas udelam
ja taky uvazuju o skejtu ale myslim ze to proste ukaze cas jak a co bude nejvic vyhovovat kazdemu. dik za odkaz uz jsem si ho ulozila. manduku mi nabizela taky kamoska ale nevim nak me to nenadchlo.. me se ten satek libi i na doma aspon muzes uklizet apod..
Ahoj holky,
co se týče těch čísel-tak u mě je to zbytečný…Já mám net v telefonu,takže jsem připojená stále-předpokládám,že si s sebou tel do porodnice vezmu
takže snad budu schoná i napsat pár řádků,že je jako „vymalováno“…-))) /i teď večer než usnu,tak ještě v posteli juknu na emimino,jestli nepřibyl nějaký vzkazík/
Jinak já dnes vůbec nemohla spát-opět…-(( Takže jsem už od 6h na nohou,stihla jsem nakoupit v tescu,uklidit,umýt nádobí a připravit manžovi snídani než se vzbudí…
mazec…Teď jedeme reklamovat ten monitor,tak jsem zvědavá jak pochodíme…do toho jsem lehce nervózní,protože mi připadá, že i ten PC nějak divně škvrčí…-(( /ten jsme kupovali spolu s tím monitorem právě před dvěma měsíci…/ radši důležité věci zálohuju…grrrr…
Mějte krásnou sobotu a opatrujte se!
Leni tak dobre porid a vem to vsechno ne? nejen monitor.. ja jsem taky nak akcni uklid apod..
Magdičko, děkuju za podporu-no ani mi nemluv…děs běs…Samozřejmě jsme narazili na debila.Přijdeme tam,postavíme monitor na pult-chlap max pozdravil (možná ani to ne)-žádný „co máte za problém“ nebo tak něco,hned začal něco datlovat do PC,tak manžel začal povídat co s tím monitorem je-ale ten chlap vypadal jak když na tom compu hraje hru a vůbec nás neposlouchá-tak říkám mužíčkovi,ať s tím výkladem počká,že nás pán asi neposlouchá…bez reakce…
no nic,tak to zapsal,s manželem se poštěkali,protože jsme chtěli,aby zapsal,že budeme chtít výměnu a ne opravu…ve finále nám řekl,že možná budeme muset přivézt i PC kterému nic není,protože jsme to koupili jako set…debilita…no a máme si 30dní počkat no…takže klasika…Od našeho IT víme,že se monitory neopravují-prostě se jen vymění kus za kus,že se tím nikdo nechce zaobírat…no tak prostě uvidíme…ale že to je na palici,tak to teda jo…Alza.cz-úžasnej obchod,vše online,virtuální,jen si to můžeš vyzvednout osobně,všechno mají na skladě,žádná čekání apod.ale reklamace je teda vopruz…
tak budu doufat že žádnou další reklamaci potřebovat nebudeme…hodně jsme tam teď nakupovali do kanclu a taky dárky k Vánocům…Pak jsme byli ještě na t-mob kde jsme potřebovala koupit další služební číslo,zoptimalizovat náš celkový účet apod. a tam zas byl chlapík, se kterým to bylo super-srandičky,pohodička,příjemnej,milej…Všechno je jen o lidech…ještě že jsme nejdřív jeli do té Alzy a pak teprve na t-mobile,hned jsme měli lepší náladu…-)
A jak Ty trávíš den?Chystáte se s rodinkou na nějaký výlet?Tady je hnusně, že by jeden zvracel… ![]()
AHoj holky,doufám, že si užíváte volno neděli!-)
Nám pro změnu zkolabovala karma,takže netopíme a jsme bez teplé vody
no co je tohle za týden,to fakt nechápu…-(((
Mějte se hezky a papa
ahoj vsem…konecne se nam pocasi trochu umoudrilo tak jdeme neco podelat na zahrade a pak na vylet.
leni: no to tak byva ze kdyz se neco sere ze vsecko naraz…u nas to byva naprosto stejne…mela jsem takhle predloni vyborny vanoce…behem jednoho mesice sme byli bez bojleru bez cerpadla a bez auta (to jsem jeste nebydlela s martinem takze druhy auto nebylo a u nas bez auta znamena ze bud sedite doma nebo jdete do „mesta“ pesky 5km pres silenej kopec - a to je fakt sila takhle tahat treba nakup)…no ja byla zrala na psycharnu takze verim ze to je na palicu ![]()
Holky, ktera jste z okoli Brna, nevite, kde by se dal koupit celej beran za slusnou cenu? Manzel shani na oslavu jejich muslimskyho svatku. Predem dekuji za tipy ![]()
Leni ach jo
takove lidi bych nakopala nekam, a minimalne vyhodila kdybych zamestnavala takoveho typa..
ja jsem tez bez nalady strasne jsem se tsila ze pojede omrknout jeden novy byt. kamos stavi cely bytovy komplex a meli jsme se tam jit dneska podivat a ted se zas nepujde protoze chlapum (i mmojemu se nechce) no to je domluva jak s volem.
uz jsme se tam byli kouknout na jeden ale byl mensi nez ten nas tak to ne, ted nam nabidl neco vetsiho, vcera tu byli na veceri tak jsem se natesila a ted nic. k vzteku.. pry je casu dost stejne by to bylo az v cervnu..
batat ja mam kamosku v brne tak se zkusim zeptat jestli bude nekd onlajn ![]()
jinak uli ma asi sestou nemoc, tri dny horecky a ted se osypala. akorat do toho prujem to nevim jestli s tim souvisi a nemuze spat dneska, ted uz teda jo uz spi od dvou tak doufam ze se poradne vynyna a bude v pohode, porad jenom place.. ![]()
ja jsem si hodku zdrimla, vcera tu byla ta navsteva tak jsem sla spat az v jednu a od sesti uz juli buntosila, pak jsem poskladala knihovnu z ikei a makla si v pokojiku a docela me to polozilo.. ted se pomalu probouzim dam kavicku a budu doufat ze si to este kamos rozmysli…
Ahojte-)
MAgdi:No tak to máš teda taky náladu pod psa…viď?Aaaach jo…to je teda den…No tak snad si to chlapci rozmyslí a ještě vyrazíte!Do toho ještě malá…pořád takový trápení,tak jen doufám,že se z toho nic nevyklube…chjo…Ty jsi toho teda dneska zvládla,tak už hlavně odpočívej!
My zatím s tím kotlem nic nevyřešili-( Volala jsme na servisáka a ten říkal,že jsou teď všeobecně všichni na 10-14dopředu rezervovaný,tak teda nevím co s tím-to se jako 14 dní nebudu mejt,nebo co?A to nemluvím o tom že 14 dní nebudeme topit…bych do toho kopla…no nic,nemám sílu…A to se k tomu ještě majitel staví velice laxně ve smyslu,že když jsme mu řekli,že je to ale na jeho náklady,tak řekl něco ve smyslu „no tak když se s tím nic jiného teda nedá dělat“…bych ho nakopala…Zrenovovali jsme mu celý byt-teď naposledy novou pracovní desku na linku+nový dřez+novou baterii,utěsnili okna,celou kancelář kterou máme od léta pronajatou jsme na svoje náklady zrekonstruovali včetně zednických prací,elektřiny apod…Tak já už fakt nevím co by chtěl? Abychom mu koupili nový kotel za 30tis?Tak to fakt asi ne,že…
Mikit: Jejku…dej pokoj…jestli nás čekají letos podobné Vánoce jako byly ty Tvoje v loni tak potěš vidle…Tak snad se na Tebe už žádná pohroma letos nenavalí,když sis to loni tak vybrala…
Holky,jdem řešit ten kotel…fakt se z toho picnu…
batat: ses si jista ze beran? dyt to se s odpustenim neda zrat
jinak dej vedet co presne chces a zkusime neco sehnat…my uz letosni mame pryc…takze primo ode me neee…ale znam vicemene secky chovatele tady v okoli i dal ![]()
jinak kdyby si se chtela mrknout sama tak se dobre shani na www.ifauna.cz
tak omrkni
Příspěvek upraven 08.11.09 v 17:28
magdi: co je sesta nemoc? to slysim poprve ![]()
leni: snad se vam to podari vyresit…to mate pres prutokac vsude nebo jen koupelne?
Mikit: Máme takový ten kotel,který topí a zároveň dělá teplou vodu jak do koupelny tak i do kuchyně.My máme všechno na plyn-jen troubu mám na elektriku…takže teď se můžeme ohřívat jen u sporáku…hihihi…a ještě ke všemu jsme zjistili že se mezi drobné opravy, které je nájemce nucen hradit,řadí mimo jiné právě i oprava kotle apod…takže je to fakt jako mazec! Výjezdovka 2000kč + matroš…přijedou mezi 18-19h a uvidí co s tím…-(
Mikit, stranku predam manzovi. S beranem jsem si jista, to je pro ne slavnostni jidlo. Ja z toho pozru jen jatra a to si ted v tehu nejsem jista ani tim. Me to celkem pachne, takze doufam, ze u pripravy ani nebudu…jinak by byl porod uz jistej
Jinak zkus jeste ty znamy.....kujuuuuuuu ![]()