Poradna duly
Jana Čurdová
Janci a jak tluste jsi to vyvalela? tak jak linecke? taky nemam hribky tak nevim co jineho vymyslet, zas ty hribky jsou asi nejhezci.. ![]()
Leninko vubec se nestydte a mluvte na ni anglicky co nejvic bude to pro i jen plus, ale dulezite je aby to bylo jak pise batata jeden rodic jeden jazyk, druhy rodic jiny jazyk, jinak bude delat krky
az pujdes k pediatrovi zeptej se ho na to, muj mi rekl ze na ni mam mluvit uplne od narozeni svym jazykem. jee ted jsem to docetla do konce takze vas model schvaluju,tak by to melo fungovat, jen at tata vydrzi, ja totiz vim o cem mluvim, jsme tu samy a me kolikrat vyleze z huby italstina, protoze proste okoli mluvi jinak tak to mas zazite a neni to zadna sranda. jinak tady se mluvi italsky jsme na jihu. a to peceni ma spis tradici v nemeckem svajcu a tady nekdo pece ale malo.. Leni neboj to je uplne normalni vsechny jsme ted na odstrel
ja taky, mam uplne skveleho manzela, vyri kazdy vecer, vysava, uklizi, utira prach proste to co ja nestiham
a ja jsem ho ted o vikendu zprdla ze nevysal dostatecne dobre protoze ja pak musim vytirat drobky.. no na jednu stranu mam pravdu ja
ale zas muzu byt rada za takoveho muze ze?
Batat supr ze budete mit jmeno zadara
ja ani nevedela ze se za to musi platit
to jako za cizi jo?
Jste blazni, zehlit ! to ja neprovozuji uz dlouha leta ![]()
Magdi, asi tak tlustý jako linecký a nebo třeba skoro až 5mm. Si nech poslat hříbky od mamči z Čech, mají je třeba v Globusu a v železářstvích. A nebo udělej prostě jinej tvar a hotovka.
Jakto, že nežehlíš mámo? ![]()
ahoj ahoj ahoj
jezis zehleni…to povazuju taky za prezitek z minulych dob…od te doby co mi ve sklepe zplesnivelo prkno me ani nenapadlo nekde koukat po novym a zehlicku pouzivam jen na zazehlovani vosku do skluznice ![]()
magdi: tak to mas uplne zazracnyho manzela…u nas je proste pece o dum a zvirata ciste moje zalezitost…premyslim jestli jsem ho nekdy videla s vysavacem ![]()
jani: hribky vypadaji super…jen to loupani tech mandli bude boj..
a co se tyka ty nesnasenlivosti: ja ted nemam rada nikoho…nejradej sem sama..lidi mi hrozne vadi..jsou divny a navic mi vsichni smrdi ![]()
batat: ono se zada o jmena? ja myslela ze dneska si muzes decko pojmenovat treba Javor a nikdo nic nerekne ![]()
mikit tak to pockej az se narodi mimco, jak ti kazdy bude kecat do toho jak ho mas nechat brecet a jak ho mas vychovavat a co mas delat to ja uplne zanevrela na vsechny lidi z okoli, navic jsem nechala pichnout nausnice a to je tady uplny zlocin, byl to mazec ted uz jsem na to pripravena. jee tak to jsem rada ze nejsem jedina kdo nezehli, uz jsem si pipadala jak exot.
Janci ja delam linecke 2mm no ale nak to uvalim diky. a hribky si myslim ze musi byt, libi se mi ten hnedy kloboucek, jinde by to tak nevyniklo. dobry tip nechat si to dovezt od nasich pisu si, diky ![]()
Janci nezehlim protoze me to nebavi
manzel kosile nenosi, vsecko poskladam a ze susicky je to v pohode, nebo jsme si asi na to zmuchlane uz zvykli ![]()
Mikit, tak to teda nende ![]()
Magdi, taky mam takovyho manzu…jen se nekdy šprajcuje
Ja teda zehlit musim, jinak by se nam ty hadry nevesly do bytu. Taky mam rada, kdyz to v te skrini vypada. Ale holky, mi nerikejte, ze chodite v požuchlaných trikach treba…neverim ![]()
Holky, ktera jsem tu psala, ze mate pocit, ze vas nekdo nakopal do stydke kosti? Tak to mam od vcera…fuj o je hnus…a znam to od minula
![]()
Dobré deň ve spolek děvčata.
Dnes jsem byla na poslední kontrole u svojí gyndr. Jsem jim tam zas málem usnula. Doktorka pořád zkoumá velikost mého břicha a mimča a aby měla klid, tak mě raději poslala ještě do nemocnice na dopplera, prý je to vyšetření průtoku cév. Nu v nemocnici říkali, že vše je OK.
Mimčo má 2508g a rodit mám až za 4 týdny, tak si myslím, že tříkilové bude určitě, což mi stačí na moji postavu (157cm,52kg). Hlavička je pořád dole, tak se snad už neotočí. ![]()
Taky na mě dnes sestra uhodila, že ještě nemám vyplněnou kolonku obvodního…fuuuuj nechci tam…nu ale asi tam zavolám a domluvím se. ![]()
Musím se pochlubit, konečně máme hotovou zábranu na Verunčinu novou postel ![]()
Hnízdící hormony dorazily i ke mně a když vidím, jak se to tu rýsuje a začínám být klidnější a začínám se víc těšit. Žehlení u nás provozujeme, ale mám štěstí, protože to dělá tatínek, nějak si to vzal za svoji činnost a tak mu to neberu, proč bych taky měla že? ![]()
magdi
Pupečníkovou krev, to jsem tady zjišťovala u Verunky a bylo mi řečeno, že se to tu nedělá, že to je jen v některých porodnicích, což si myslím, že je taky škoda, když to může zachránit život nějakého mimča.
Co se týče emimina, tak na tu ikonku jsem už přišla a chyba byla u mě, protože jsem špatně pochopila,kde to mám přidávat. ![]()
Linecké vypadá super
myslíš, že už se tedy může začít péct? vydrží to? nebo to budeš dávat na mražák? Asi bych taky chtěla péct teď dokud to ještě jde.
mikitoo
jak jsi si přidala ke jménu fotku, tak si nemůžu pomoct, vždycky jak tě vidím, tak mám pocit, že tě od někud znám ![]()
JančoK Úplně tě chápu s tím plynem. Byla jsem od mala zvyklád, že doma byl jen elektrický sporák a trouba a s plynem jsem se nikdy nesetkala. Pak jsem se s přítelem nastěhovala do pronájmu a hle plyn…jsem z toho měla děs jak z atomovky. Nu nakonec jsem se s tím naučila a teď bych zpátky do elektriky nešla, všechno je tak rychlé. Nu troubu máme elektrickou, to je zas lepší než plyn, ale sporák bych měnila leda za indukční ![]()
A taky nechápu proč každý do cukroví musí cpát ořechy…fuuuj bleeee já je nemám ráda ![]()
Leninko
Já byla protivná zas včera, protože jsem běhala po úřadech, abych pozastavila rodičovský příspěvek. Byla jsem z toho tak otrávená, že to musím děla, když jsou dnes úřady propojené sítí, takže by si informaci klidně mohli předat sami. Další kapkou bylo, že úřad, kterej byl na jednom místě,se přestěhoval jinam, pak taky šílené vstupy do starých státních budov s kočárkem, fronta na informacích, abych věděla kam vůbec jít..atd. Nu nakonec mě odzbrojila úřednice na ÚP, která byla nějaká milá a ochotná, že jsem nakonec odcházela z dobrou náladou.
Pokud mám špatnou až agresivní náladu, tak u cizích lidí mi to nevadí, ráda se tam vybiju, horší je, že to pak občas odnese i Verunka
![]()
batat: ono je to pradlo ze susicky fakt krasne vyzehleny ze to neni potreba…ale abych pravdu rekla tak mi nevadi ani zmackany kalhoty (v lete kdyz susim venku)…sak se to behem hodky na tele narovna ![]()
cancerko: ja se rozhodla ze si dneska neco taky uz upecu…mam desnou chut ale jen trochu a myslim ze do vanoc to padne
…a jestli me znas…no cechy..a morava vubec jsou maly ..mozny je secko
valim pro drevo..vykoupat a pect ![]()
Příspěvek upraven 05.11.09 v 14:13
Cancerko, já jsem ten rodičák odhlásila písemně, to se musí jít na úřad, nikdo mi nic neřikal jen, že mám poslat papír z práce o MD.
batata píše:
Mikit, tak to teda nende![]()
Magdi, taky mam takovyho manzu…jen se nekdy šprajcuje
Holky, ktera jsem tu psala, ze mate pocit, ze vas nekdo nakopal do stydke kosti? Tak to mam od vcera…fuj o je hnus…a znam to od minula
Ja teda zehlit musim, jinak by se nam ty hadry nevesly do bytu. Taky mam rada, kdyz to v te skrini vypada. Ale holky, mi nerikejte, ze chodite v požuchlaných trikach treba…neverim![]()
![]()
batata: jj, já jsem nakopaná
„Bezva“ pocit, že ? ![]()
cancerko ja myslim ze je na peceni brzo, ma se delat tak nejdriv mesic predem, ale pokud mas misto na mrazaku tak proc ne. parada ze mas zabranu zavidim kamoska mi ji slibuje ale furt nic.. hele a ted me napada nemas strach ze to preleze a spadne jeste z vetsi vysky? jinak orechy me taky skrabou v krku, naka alergie nebo co.. ale zato miluju mandle
mikit proc bude loupani mandli boj? koupis je uz pomlete oloupane ne?
batat no nejsou pomuchlane. teda ne moc ![]()
magdi: tak oloupany pomlety mandle sem u nas nikdy nevidela…kupuju cely ve slupce…slozite parime a loupeme a meleme ![]()
hlasi vam to taky ty chyby nebo je to zas neco jenom u me?
Roxo - nu já myslela, že taky stačí papír z práce, ale prý ne, musela jsem mít potvrzení z OSSZ a to jsem musela donést na ÚP.
Ale zkus se u Vás na ÚP zeptat, jestli to mají v evidenci nebo jestli něco potřebují
magdi
asi fakt napeču aspoň něco málo a hodím na mražák, ovšem plán a realita, to jsem zas zvědavá, kdy to opravdu uskutečním ![]()
Zábranu jsme si dělali sami, koupili jsme v Hornbachu jedno zaoblené prkno délka 2m, šířka 10cm, tloušťka 26mm. Nu uřezali na 130 a pak jeden kratší kus. Nalakovali a teď už jen přišroubovali.
Nu naštěstí je malá už rozumná a ví kudy má vylézat a vlézat a zatím ji nenapadlo to přelízat. Nu tak doufám, že se o to nebude pokoušet, i když postel je docela nízká.
Jojo taky mě po těch ořechách škrábe v krku a chuťově mi prostě nelezou, nemám ráda lískáče, vlašáky, kokos,mandle…jediné co snesu je burák a pistácie ![]()
ahoj holky,
dnes jsem super extra vztekloun-musím si Vák poztěžovat…Dopolko úžasný,courání po obchodíčkách,pohoda…přijdu domu,že teda jako budu pracovat,zapnu PC který jsme kupovali i s monitorem 20.8.2009, monitar na mě párkrát zablikal a konec…PC evidentně funguje,jen ten debilní idiotskej monitor je prostě černej…takže se nedostanu do banky zkontrolovat platby,k fakturám, do složek klientů prostě nikam…Sice máme doma ještě 4 notebooky ale to mi je poněkud k hovnu že…Bych do toho kopla…Volám do alza.cz,tam mi řeknou že si mám na reklamaci tavolat do autorizovaného servis a tam mi řeknou že reklmace potrvá cca 3týdny! Se z toho asi pos…Takže teď vymýšlím jak připojit notebook místo monitoru přes HDMI kabel abych alespoň něco udělala,ale nějak se mi to nedaří…pokud to dnes nezprovozníme,tak budeme muset samozřejmě koupit nový monitor,dokud se tenhle nespraví, zbytečně vyhozené prachy…já fakt nevím…jak se může rozbít 2 měsíce starej monitor, může mi to někdo vysvětlit????!!!!grrrrrrrrrr.....
No doufám, že Vy máte mnohem lepší den než já!-) Ještě chvíli a vzteky začnu brečet a vřískat a pak už nevím…asi to semnou vzteky šlehne…
Opatrujte se,písnu až se trochu uklidním…
![]()