Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak jsem byla dneska na kontrole. Doktor byl zase nejak ftipnej, prej po dovolene. Meril mimco a podle hlavicky 33. tyden a podle stehynka 29.tyden. Tak mu rikam, pane doktore, uklidnete se, zhluboka dychejte a zmerte to znova. Se Sidikim taky plasil a nakonec to bylo spravne. Pak rika…no kdyz ma miminko hlavu jako bramboroid, jak mam vedet, kde to mam zmerit?
Meril znova a rika, ze teda tak symetricky mimco este nevidel…ze to by do me nerekl. Ha ha ha …
No a nakonec teda ze mimco je zadeckem dolu. Jako muj prvni synator.. Ale u me je to asi stejne fuk. Termin na cisar mi nerekne, protoze je jeste brzo, tak uvidime. Jo a pribiram velmi sporadicky…0,9 kg za 4 tydny. Myslim, ze me Kade bobo uzira zevnitr..obleceni mi zacina byt velky v ramenou
![]()
jani: kdyz me by se to financne nehodilo nikdy…
stazko: ja prave byla do toho cervna naprosto spokojena…je to veliky..vlezou se tam kozy i dogy…moc to nezere…neplati se vysoky ruceni..a jede to dobre…ale ted teda se to zaclo srat pekne.
a s tema cislama bych jeste pockala…pac ja mam termin ke koncu tak by to slo ale jestli se neotoci tak budu mit kolem 15 toho cisara a to je zase brzo…jinac kdyztak tu mam taky tehuli kamosku informatorku co ma termin az v kvetnu tak poda zpravy
i kdyz jestli zacneme jako ty listopadovy nekdy v pulce listopadu..tak je mozna na case..to je fakt ![]()
batat: tise zavidim…me zacinaji byt tesny uz i tehu gate…hnus fialovej od posledni kontroly zase 3 kila nahoru
tak jestli nikdo nechce tak ja se toho ujmu
ja uz budu zabehnuta doma haha.. na jeden prispevek si cas udelam. takze kdo chcete poslete cislo v SZ ale ne vsichni jo?
kdo ma informatora tak ne ![]()
Hezkou sobotu,
Magdi - s cislem te nebudu otravovat, v porodce budu mit urcite minimalne net v mobilu nebo jeste lepe cely notas, takze to nejak osefuju.
Janco - to presne rika manzel, dobry, dobry a pak se to najednou vysype cely. A to mas nove nebo starsi?
Batato - soumerne dite zavidim, to moje ma bohuzel hlavu o 3 tydny starsi permanentne, at se meri, jak se meri. A k pribirani se radsi vyjadrovat ani nebudu!
Bleda zavist!!
stazko: to bylo asi pro me nez pro jancu predpokladam…:) kupovala jsem ho starsi…ja dycky jezdila v nejakych troskach a pred dvema rokama me mati uvrtala at si koupim lepsi auto (ze mi bude platit pulku leasingu)…tak jsem koupila trilety s necelych 100tis km najetych..ja nalitam teda hodne..takze za ty 2 roky jsem najezdila asi 50tis…ale fakt s nim nebyl zadnej potiz a ted od toho cervna se to cely sesypalo…
Ahoj holky,
co to jako je???!!!To je jako nove emimino?Se picnu…Dnes to vidim prvne a jen na tel abje to teda masakr-(((…
Take Te tu vitam Stazi-mame stejny termin-)))!A ja mam taky tehu cukrovku,takze nejsi sama…-)
Teda Mikit,s tim autem…to je uz skoro na vrazdu automechanika nebo vyrobce!Jak to ted vypada?
Janco gratuluju ke stehovani a doufam ze uz neco vis o te pracce-to je taky teda pech…-(
Ja mam ted chripajznu-manza ji chytil od tchanovcu,protoze jsou neukazneny a misto aby se lecili tak lezou do kanclu a nutne potrebujou manzu k vyberu jejich auta…des…uz to trva od stredy,tak snad uz bude lip!…
Jinak co se tyce holeni,tak to mame asi vsechny podobne-)))Zrcadlo to jisti-)))hihi…Jinak vas taky uklidnim-jsem nemozna,sotva lezu,boty,ponozky,dziny…jsou utrpeni a zrdcadlo uz vubec…-)))
My byli ve ctvrtek na kontrole UZ,mala ma 2083g a 30cm,vse snad OK,jeb me vydesili ze se nam hodnoty prutoku v pupecniku blizi k horni hranici-„na hranici ale v norme“ rekla mudra,tak nevim…pry mam byt v klidu-ale znate to-oni rikaj v norme ale…no des…Dia kontrola v poho…dalsi uz 19.11. a to uz me poslali do poradny v porodnici…jo holky,uz se nam to blizi…-)))
Uz lezim v pelechu,takze preju hezke sniky a pusinku mimiskum!-)
uuuu ty vole to me toci uz jsem to posilala snad desetkrat nicemu tu ted nerozumim… ![]()
uz nemam ani chut po stopadesate reagovat tak az se uklinim tak se objevim ![]()
Ahoj,
koukam, ze jsme z nove verze nadseny vsechny stejne!!
Asi jsem uz stara konzerva, ale jsem taky zmatena jak lesni vcela. Snad si brzy zvykneme.
Mikito - promin, samozrejme to bylo minene na Tebe, trochu se mi jeste pletete.
**
Leni** - diky za privitani. A co cukrovka, pichas nebo jen na diete? U me vsechno OK, vlastne mi vysel test jen v 1 hodnote o 0,1 vyssi nez je norma, ale hned jsem z toho vedena jako cukrovkarka a ty obstrukce okolo… No, nastesti chodim do DIA poradny k mame (je diabetolog), tak tam v podstate nechodim, jen si beru profily.
Manzel vzal Kubu do cirkusu, tak jdu hodit nohy hore… ![]()
Ahoj všem-)
Stazi: Tak koukám, že toho máme společného opravdu hodně…-) Stejný termín a i to s tou cukrovkou-já měla taky vyšší jen o 0.1…O to víc mě to štve-samozřejmě jsem také dostala glukometr,takže píchám…Dieta, kontroly v DIA poradně…První měsíc jsem se s tím teda psychicky docela prala,ale teď už to spíš vůbec neřeším-Sofinka je pradoxně naopak celkově menší,jak říkají dr.,tak snad bude vše OK…A jak Ty to snášíš? I když, pokud chodíš k mamče do poradny, tak to jsi asi hlídaná viď…-))))
Koukám, že jsme z toho nového emimina špatné komplet všechny a příšpěvky tu zamrzly-sákriš a zrovna když mám časík komunikovat…-((( No tak doufám,že se to tu zase rozjede-)))Ty brďo, už je zase po 23h, já se picnu a to jsem vstávala v 7:30 a nic jsem za ten den neudělala…-( Už máte sbaleno do porodnice?A jaký mátek kufr/tašku?Já jsem z toho na prášky-v kurzu říkali hlavně žádnej „loďák“,ale abych splnila celý seznam, tak se mi to do jednoho kufříku prostě nevejde-už jen župan a ručníky zaberou jednu igelitku z „KIKA“…-)))A jen té drogerie co s sebou má člověk vláčet…Holky, co máte zkušenost, poraďte,please…No a jinak jsem se chtěla zeptat jak to plánujete s tím maliníkovým čajem? Vím, že jste tu o něm hodně povídali,ale jsem líná to dohledávat…pardón…-(
Hezký zbytek neděle!!!-)))
PS:Posílám břuch z 25+4tt (31.8.)- aktuální foto musíme zrobiti…-(