PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
29.10.09 20:43

Potvrzuji lokomotivu a to i v klidovym stavu.

Madi, ja mam 2 jizvy pres sebe a vypada to jako jedna…asi jsem mela stesti.uvidime, jak me zridi napotreti :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.10.09 21:01

mikit no doufam ze to najdu driv uz jsem to restartovala ale zbytecne.. on uz tak me porad nadava ze sem davam fotky hlavne Julci a vubec je takovy podezrivavy, teda byval ted uz dlouho nemel duvod :lol: ital no.. toz snaha byla :D

batat jo taky jsem videla ostatni mamky, riznou to presne v miste kde tu prvni takze je uplne stejna. a jsem rada ze ji mas teda hezkou a neprzni tak vsechny..

luci taky si pripadam jak hypochondr. dokonce kulham jak me to bricho boli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.10.09 23:31

a to rezou az jako uplne na pipce?

jinac ja zacinam mit pocit ze se nam ten mrskavec toci hlavou nahoru dycky na UTZ…dneska bych rekla ze je zase hlavou dolu podle skytavky a toho ze me netlaci ta hlavicka na zebra…ale buh vi jak to je…i kdyz ted jak o tom mluvim tak me to tam zas tlaci…tak nevim…asi koupime ultrazvuk dom nebo co :lol:

magdi: obdivuju ze mas nervy na zarlivca…to by bylo neco pro me teda :) to by skoncilo vrazdou..to je jasny :-)

ja jdu pomalu chrupcit tak se mejte kraaasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 08:14

mikit jo skoro na pipce, uz tam tu fotku mam ale zjistila jsem ze se musim nejdriv oholit :lol: na zarlivce jsem taky nemela nervy a po mesici mu utekla.. ale pak jsem zjistila ze ho asi miluju :lol: pak jsem si zvykla i kdyz to bylo hodne tezke, a ted uz nezarli vubec. teda jenom na byvaleho sefa to je koreeeen :lol: jooo ultrazvuk dom to by byl sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 11:30

:lol: :lol: joooo holeni..to je ted taky prdel :))) kdyby me u toho nekdo videl tak se asi posmeje…se musim kroutit jak zizala abych si vsude dosahla a nic si neurizla :))) jeste me napadlo jestli by to neslo vyfotit jakoze od pipky nahoru..jako ze by sis usetrila pracu..ale jako nechcu radit…necham to na tobe :wink:

jinac me se dneska tak blbe spalo…zas me pro zmenu boli bricho jako pod pupikem..a kdyz se otacim ze strany na stranu tak to boli jako cert..tak uz sem dneska premyslela jestli nerodim :lol: ale kdyz prej mam to decko naruby tak bych driv porodit nemela mi rikala mudra.

magdi jeste jsou ty teplomery do usi ne? ze se to jen da do ucha a mas teplotu..i kdyz to je mozna ten co mas.

jooo a holky kde jste koupily ty sitovany kalhotky a vlozky do porodky? ja je nemuzu nikde sehnat…vsude maji ty jednorazovy jak papirovy vypadaji. ale byla sem jen v drogerkach…tak asi do lekarny ze? my tu zadny zdravotnicky potreby specialni nemame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 11:33

a jeste kolik cca plinek je treba do porodnice???…abych mela predstavu jak casto se vlastne mimi prebaluje…tady v porodce sice plinky davaji ale prej sou tak strasny ze se z toho vetsina prcku osype…ty co mam doporuceny je balik po 28ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.10.09 11:47

Mikit, problem je, že třeba mě ta jizva zasahuje až do „ochlupení“, takže když se neholím, není skoro vidět. Jinak na holení teď to je třeba soustava zrcatek, co? Zrovna jsem na to dneska myslela, že už mě to nebaví :lol:

Do porodnice by ti mohl stacit ten balik 28 ks, uvidiš sama, třeba je nebudeš ani potřebovat a nebo ti je pak může někdo přinest. Já jich tolik brat ani nebudu. Já tak 10 max a kdyžtak manža donese.

Síťovaný gaťky a vložky do porodky doporučuju koupit v lékarně. Tam je mají určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.10.09 12:23

Ahoj holky,

dekuju za privitani. Termin mame kolem 10.prosince, ale pocitam, nebo spis doufam, ze mimco bude driv. Mam narizeno se setrit, cipek uz mam trochu zkraceny a pomekly, zatim nastesti drzi - dokazete si predstavit klidovy rezim s triletakem,ze. :roll:
Krom toho mam tehu cukrovku, takze neustale premerovani, jesli je mimco v norme, porad hrozi, ze je velke… (bodejt by nebylo, kdyz ma tatinek pomalu 1,90m a pres 100kg :oops: )

Mikito - sitovane kalhotky mam z lekarny, ty papirove me nejak neoslovily. Plenek si beru do porodnice 1baleni, myslim, ze je to asi kolem 40ks, ale nechce se mi to preparovat. V nemocnici pry plenky davaji, ale prave taky nevim, co je to zac, tak radsi at jsem pripravena. A s Kubou jsem mela stejne baleni a myslim, ze to bylo tak akorat, on porad kadil.. :twisted:

Nemate nejaky seznam tehuli, abych se lepe zorientovala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.10.09 12:32

Stazi ahojky! N aprvní straně je seznam, myslím, že od Canceerky. Ona doplňuje i údaje. Určitě tě bude kontaktovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 12:36

batat: soustava zrcatek ..to me jeste nenapadlo :)))))…nicmene na ten „vzor“ co si tam vytvorim si taky nevidim..tak me to zas az tak netrapi…martin se zatim nad tim nepozastavoval..tak to nebude tak strasny..to uz by si ze me davno delal prcu jak ho znam :-)

stazko: ja uplne zapomela taky privitat…ta pamet je fakt cim dal horsi :-))) a seznam tehuli je na prvni strane…tak jukni a zorientuj se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.10.09 12:38

Diky za info, jdu to prozkoumat! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.10.09 12:48

Čau ženy, představte si, že se mi někde zatoulala pračka. Jsme jí v sobotu objednávali a do dnes nedorazila, tak jí naháním a ona asi zmizela. Z obchodu jí odvezli už v úterý, ale do depa přepravce ještě nedorazila. Asi jde pěšky se mi zdá :? Jsem s odpuštěním nasraná, musím teď jet k mámě a vyprat si u nich. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 12:49

tak sem ted mrkla taky na ten seznamek na prvni strane kdyz se o tom mluvi…a ono se nam spoustu tech holek nekam ztratilo!!!

jani: to teda nastve co…zrovna to prani…tak je uhanej poradne…kdovi kde pracka je…my takhle loni cekali na krbovou vlozku pres mesic…vsichni rikali ze uz ju nemaji ze od nich odesla…ja ju nemela taky ale neprisla…a nakonec sem ji vypatrali v italii u vyrobce…ze tam ceka…az si distributor prijede pro naklad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.10.09 12:52

Tak jsem to prosmejdila rovnou i galerkou!! :lol: :lol: 8)

Janco - tak to si asi nekdo uz tyden pere ve vasi pracce, co?? :twisted: :twisted: Jak se to bude resit dal??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
30.10.09 12:57

Janci neves hlavu, mozna si pracka rekla, ze pešo u vás bude rychleji :wink: Co poradit? Nedát jim pokoj! I víckrát denně..... tam byl ten svátek a to se lecos zdrží a ztratí…ale neboj, dobře to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí