PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
30.10.09 13:29

tak holky..su nasrana ja cert…potrebuju si postezovat..tak snad to vydrzite ..
v cervnu sem za opravu auta zaplatila 30tis…propalenej pist…od ty doby porad tekl olej…tak to bylo v servisu asi trikrat…dycky neco postelovali (chvilu to fungovalo) pokazde to stalo tak 5tis. a v utery mi zas zacala svitit kontrolka motoru…tak sem dojela do servisu a ted mi volali ze je propalenej druhej pist..takze dalsich 30tis…uz tech prvnich mi dala mamka..pac ja tolik penez proste nemam…ja se asi poseru fakt uz!!! a to mam jeste na dva roky leasing… :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 14:33

no vsak mikit o to jsem se snazila ale ta jizva je v tech chlupech :lol: jako uplne nahore ale jsou tam tak se stydim :lol: teplomer je i do ucha, ano, ale to je jeste vetsi problem ona juli totiz nedrzi jak bych chtela nenecha si to tam ani strcit, uz to celo je mazec, prave jsme to zkusily :roll: jinak tady vsecko fasujem ale pry v lekarne. a plinky vam taky nedaji? tsss mikit a to neni pojistene? ja tomu nerozumim auto nemam. hele jdu si dodat odvahu a dam do galerky pipinu tak jak jsem to vyfotila, pac nez ja se oholim.. tak to nikomu nerikejte ci je :lol:

stazko klidovy rezim s triletakem, podivala jsem se na fotku a ma tam takovy vyraz ze se mi chce smat, to urcite klidek nehrozi :D

batat jedno zrcatko staci ale neobejdu se bez nej to je fakt, i tak jsem dycky porezana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 14:36

tak a je to tam! vlastne ta jizva ani neni videt, ale tak to je fakt je neviditelna, i kdyz ze zacatku jsem tomu vubec neverila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 14:52

tyyy jooo..fakt sem ju dlouho hledala..a neni skoro videt…tak a uz se cisare nebojim…diky :-)

a opravy auta se pojistit nedaji…havarijni mam…ale tohle se sere samo nikdo za to nemuze tak ti pojistovna nic neda :cry: ale sehnala sem korena co mi to opravi levneji..tak to odpoledne musime odtahnout…a to sem si myslela ze kdyz vymenim predpotopniho favorita za novy auto ze bude klid a ono prd…byl lepsi ten favorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
30.10.09 15:00

Holky tak jsem začala prát na Klárku (zkouším si to jméno), už jsem tam hodila druhou várku…a že jich ještě bude hodně :)
Skříň ještě není, ale podařilo se mi dočasne uvolnit nějaké místo v ložnicové skříni, takže to tam pak zatím naskládám,teda aspoň to, co se tam vleze :lol:
Jsem dnes nějaká aktivní, to bude tím sluníčkem, co nám tu od rána svítí, hned se cítím líp.
Jizvu po císaři jsem si představovala, že je přes celé břicho, tak to je dobře, že už to je jen taková malá jizva, přece jen to lékařství malými krůčky spěje k vývoji.
Nevím jestli jsem to tu psala, ale pojišťovna mi proplatí genetiku z prvního trimestru, super, doklad jsem sice ztratila nebo neměla, ale šla jsem si ho nechat znova vystavit a už jen čekám na složenku z pojišťovny :) Já už si vůbec nechávám dávat doklady ze zdravotních potřeb a lékáren, protože oni v té pojišťovně kolikrát najednou začnou něco proplácet a je to fajn :wink:

Znáte tenhle seriál http://www.csfd.cz/…ead-like-me/ ?

JančoK
Super, takže bydlíte sami :potlesk: . Pračka se zatoulala, ale to se napraví a už Vám nikdo nebude házet klacky pod nohy.

Stazko
Vítej mezi nás, jak už Tě holky informovaly, na první stránce této diskuse je náš seznámek a i odkaz na galerku. Pokud chceš podat podobné informace o sobě, doplním to do seznámku :wink:
Těší se Kubík na sestřičku nebo na bratříčka?

lucialinko
Mě kdyby řekli, že mám nějakou šelest na srdci, tak panikařím taky…oni někdy doktoři neví jak věci podat a člověk pak zbytečně tápe.
Ta Klárka je asi fakt nej, líbí se mi čím dál víc :)

magdi
gramlavá bylo u nás doma hodně časté slovo, neboť víc levých rukou jsem ještě v domácnosti neviděla :lol: :lol:
Hih jo ani mi nemluv obouvat malou to je taky síla, hlavně, když si zuje botu pokaždé, když se zastavím v nějakém obchodě, asi si myslí, že pořád sháníme zimní botky :lol:
Hihi rozvod snad nehrozí, spíš si manžel řekne, že ty hormony jsou fakt síla, když už si fotíš i tu pipku :lol:
Ta jizva to je fakt síla, vůbec není vidět 8O prostě paráda :potlesk:

mikit
ultrazvuk doma, to jsem taky říkala, že bych pak byla klidnější, když jsem netušila jak je otočená :wink:
haha a holení to mi ani nemluv, naštěstí už mám cvik z minulého těhu, zrcadlo to jistí :)
Vložky i kalhotky jsem kupovala ve zdravotnických potřebách, ale pokud u vás žádné nejsou, tak budou určitě v nějaké větší lékárně.
Do porodnice jsem minule brala celý balík, teď z něj asi něco odeberu, protože jsem koupila nějaké větší ekonomické balení, pokud bude nedostatek, taťka přinese. Počítám tak 10 plínek na den takže asi 30. Balík s 28 bude stačit.
Auto - to je teda pech, my jsme takhle pořád taky řešili jednu kontrolku (servo) a opravili kde co za majlant. Co máte za auto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 15:32

diky! prave proto jsem se chtela pochlubit i kdyz ta fotka neni nejlepsi.. navic i kdyby byla naka hrubsi tak jsou tam stejne plavky nebo kalhotky ne? no ale proste je nadherna, doufam ze i podruhe bude takovato, ale mam duveru. foto uz je smazana ale jednu kopii nemuzu najit, no ja si proste koleduju.. :lol:

ty vogo tak ja se donutila uklidit skrin, cumim.. takze uz mam celkem sbaleno ido porodnice. tsss ja jsem ale sikovna, ted uz nic nemusim delat :D

jo cancerko klarka je nejhezci¨! a ten odkaz neni tam neco blbe? ze se nezobrazuje modre ? :lol: to mam zkopirovat nahoru do listy nebo jak to otevrit? prosim o navod :D

mikit to je hnus s tim autem, hele a vymenili ti ho vubec? tady porad bezi takovy porad o podvodech tak jsem dost ovlivnena, jako napisou ze ho vymenili a nic, jen to pospravi a zuctujou za novy.. ale to uz asi ted nevyresis co.. :? je to smula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 15:40

cancerko: mam renaulta kangoo (ted mi kamos rekl ze co bych chtela od auta co ma picu na motoru :lol: ) takze asi tak

magdi: tady to mas znovu abys mohla jen kliknout
 http://www.csfd.cz/…ead-like-me/

a buh vi co s tim udelali ja tomu prd rozumim…jediny co vim jiste je kolik sem zaplatila..ale divny to je protoze sem si hned co mi to vratili stezovala ze mi tece olej…a oni ze to je vpohode..ze to je asi po te oprave vystriknuty…no ale tekl hodne..tak sem jim to vezla..nasli nejakou zavadu…no proste myslim ze to udelali blbe…a diky tomu se to stalo znovu…jenze jak to dokazat ze..proste mame smulu v tomto kor kdyz se v tom nevyznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.10.09 15:56

cancerko: jinac serial neznam…vypada to jako silena ptakovina podle popisu..„zemre pri svacine zasahnuta zachodovym prkynkem“ ale kdo vi..ma to 79% kupodivu…a na CSFD to hodnoceni docela sedi tak to asi nebude uplne sileny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 16:56

ancerko tez neznam..

mikit svine zneuzivaji toho kdyz to tam priveze zenska :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 17:02

mikita renault :lol:

a dik za odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
30.10.09 18:53

Mikito - tak s autem je to teda pech, ale me to neprekvapuje, manzel dela s auty a taky maji ty Kanga, jsou to nejvetsi s..... v podniku. :twisted: :twisted:
Cancerko - info ti posilam jako SZ, at to mas pokupe. :wink: Kuba se na sourozence moc tesi, tudle mi rikal, ze kdyby to miminko nemohlo vyskocit, tak ho na Vanoce vymontuje, tak aspon nemusim mit obavy. :lol: :lol: Dal planuje, jak az prijdem z porodnice, pujde s miminkem sankovat - rekli jsme mu totiz, ze se mimi narodi, az bude snih. :roll:

No a jdu kouknout na to foto, Magdi ! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.10.09 20:25

Ahoj Stazko, ahoj ženy.
To auto je na posrání, co Mikyt? Vždycky se to sype, když se to finančně moc nehodí.

Holky, musíme si tady nějak na sebe dát telefonní čísla, bo až budem rodit tak ať se o tom ví. Já třeba nemám notase, takže budu moct tak akorát smskovat. Po manželovy nemůžu chtít a ani nechci aby psal na emimino, že se něco děje.

Jo, zajímalo by mě, jak lezete do vany. My tady v tom bytě máme vanu nízkou ( taky se tomu říká pekáč) a já do ní vždy lezu jak do bojovýho vozidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.10.09 20:29

Cancerko, opravíš mi prosím v seznámku, že nebude chlapeček, ale holčička. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.10.09 20:30

Janci to je dobry napad s temi cisly uz to tak mame v listopadu. ja mam navic informatora ktery to tu vsem taky napise. tak kdo se toho ujme? :lol:

do vany to zatim jde, horsi je to z gauca.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
30.10.09 20:58

asi někdo kdo má nejpozdější termín, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí