PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
29.10.09 10:22
magdicka píše:
no praveze neee 8O teda dve ne jedna jo ale ted nevim kdy mely presne termin asi nekde v pulce..

quote]

magdicka :…a sakra :lol: :lol: Já s tím, že by se malej narodil dřív moc ani nepočítám. Říkám si, že když mám TP 3.12., takže 10.12. by to mohlo bejt. V termínu snad jen kdyby byla velká klika, ale víš jak rodím poprvé, takže ta šance… No aspoň si myslím, že to tak je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.10.09 10:35

ahoj holky mě šíleně bolí břicho na pravé straně píchá,,až se kroutím,,nevíte co to je?včera mě tak bolelo na levé ale,,tak já už nevím,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
29.10.09 11:17

Luci , to nevím, mě taky bolí celý břicho, chytla jsem asi zas nějakou střevní virozu, celou noc jsem lítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.10.09 12:53

ahoji,,volala jsem bo už jsem se bála,,poradila mi obklad,,at si lehnu,,a kdyby to nepřecházelo at urcite dojedu,,ale já usla jak špalek,,malý mě nechal nechápu koukal na krtka,,bříško mě už nebolí uff,,tak nevím co to znamenal,,ale děkuji vám moc holky jste fajn,,jinak magnezium jím,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.10.09 13:52

magdi nebo kdokoliv kdo je po CS :-) jak je ted velka a jak vypada jizva po cisari? ja si pamatuju takovy ty pres cely bricho ale ted uz je to snad jinak.

luci: s tema bolestma to ted bude pry cim dal horsi jak me upozornila dr. ja mam kazdy tyden neco..bud zada nebo bricho…ted me boliva pod zebrama jak cert…ze uz nemuzu vecer vubec nic jen lezet…ale uz to musime doklepat noo :-)

jinak ja vcera mela paradne katastrofickej den…zvladla sem rozbit okno a urvat policku ze zdi :lol: tak dneska sem radej od rana jeste na nic nesahla…valim ven s pejskama…tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.10.09 14:29

Holky všem děkuju za přání Verunce :)

Dneska jsem byla na kontrole a huráááá malá je hlavičkou dolů. Váží 2390g a dělali mi první monitor (měla jsem i čudlíkem zaznamenávat pohyby, ale jak naschvál malá spala jak barin i když jsme se ji snažili budit), jsem tam málem usnula, příští kontrola už za týden a to bude poslední u gyndr, pak už do porodnice.
Měla jsem nějak moc nízký tlak, ale nebyla jsem sama i jiná těhulka měla podobný, tož asi počasí.
Jinak naše plánované jméno se zúžilo na tři Jana, Klára, Alena…nejvíc se mi líbí Klárka, nu uvidíme.
Jak jste na tom holky s obouváním bot? taky funíte a vymýšlíte polohu, jak si zavázat tkaničky a nespadnout a neumačkat mimčo? :lol:
Včera jsme byli na lampionovém průvodu, Verunka byla nadšená jak z lampionů, tak z vojenské hudby, nejvíc se ji líbily bubny :)

Impulsáci mě zajímali, právě, že mám pocit, že tam ta šance není nic moc, protože když už zavolají, tak po takové době, že to ten člověk už heslo neřekne :D

Lucialinko
to zadýchávání se srdíčkem nemusí mít nic společného, mimčo už je dost velké a všechny orgány jsou vytlačeny nahoru, takže plíce mají málo místa :wink: taky pořád funím jak bejk :lol:
To píchání v břichu nevím, mě to všude tlačí a píchá a hlavně když se zadýchám, tak mě píchá pravý bok. Myslím, že to všechno souvisí s růstem mimča a malým prostorem.

lolinko
přesně jak ty taky termín mám 4. 12. tak počítám,že 11. bysme mohli rodit :)

mikitoo
hihi a to ani není pátek 13. že? taky mám pocit, že jsem poslední dobou nějak gramlavá, všechno mi padá, možná schválně, protože je obtížné se pro to zohýbat…ať žijou Murphyho zákony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
29.10.09 15:43

Ahoj zlatíčka, už jsem online a dočetla jsem vás. Ale předem se omlouvám, asi nebudu reagovat na vše.

Předně Verunce gratuluji k narozeninám :-) :arrow: Na mateřskou jsem teprv nastoupila teď v pondělí bo jsem byla na neschopence a to se nastupuje opravdu přesně 6 týdnů před porodem. Holky, přišla vám některý už nemocenská za minulý měsíc? Mě ještě nee. Mě s tím fakt už serou. Takže se k mateřský vyjadřovat nebudu, bo zdaleka nevím to co vy. Akorát Mikytka měla před časem pravdu, že se ještě vejdu do mateřský od zaměstnavatele.

:arrow: Tak já mám na Kačku jen teploučkou kombinézku a teplejší flísovou zavinovačku. Fusak vůbec nemám a doufala jsem, že ani nebude třeba. Takže asi uvidím až podle potřeby.

:arrow: Jsem zjistila, že mě jakoby nic nějak nebolí, ale teď jsem jak chcípák na druhou, sotva lezu, rychle jsem zadýchaná a když už se pohybuju tak jsem jak zpomalený film. Ale v neděli mě tak bolely záda, že mít termín třeba tak za týden, tak nevylezu z postele, fakt jsem měla pocit, jako bych měla každým dnem rodit, ale statečně jsem jela do Ikei na Čerňák a koupila tam spoustu blbostí.

:arrow: No, a už jsme přestěhovaný. Všechno máme hotový a teď už jen zítra dovezou pračku, táta zapojí a já konečně budu moct prát kdy chci, co chci, v čem chci a už se moc těším.

Takž já pádím, jdu něco dělat, tak se opatrujte, pozdravujte ratolesti a zatím pa. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
29.10.09 15:47

Mikitus…ja mam jizvu asi 10 cm a uplne dole…neni to vubec videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
29.10.09 15:55

Ahoj,

muzu se k vam pridat?? Termin mam nekdy kolem 10.prosince a jak vidno z metriku, budete to nase druhe miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
29.10.09 18:16
lucialinka píše:
ahoji,,volala jsem bo už jsem se bála,,poradila mi obklad,,at si lehnu,,a kdyby to nepřecházelo at urcite dojedu,,ale já usla jak špalek,,malý mě nechal nechápu koukal na krtka,,bříško mě už nebolí uff,,tak nevím co to znamenal,,ale děkuji vám moc holky jste fajn,,jinak magnezium jím,,

lucialinka Možná to mohly být vazy, resp. jejich povolování. Taky mě to jednou chytlo, bolelo to jak čert cca 2 dny… jsem si myslela, že to je snad slepák. Byla to taková strašně ostrá, bodavá bolest spíše k boku, ale fakt za ty dva dny to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4633
29.10.09 18:17
stazka píše:
Ahoj,muzu se k vam pridat?? Termin mam nekdy kolem 10.prosince a jak vidno z metriku, budete to nase druhe miminko.

stazka : to víš, že jo :)))) vítej mezi náma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.10.09 20:05

AHOJI MIKIT jj máš pravdu už to musíme nějak doklepat,,mě přijde ře se tak bojím po tom mém potratu při filípkovi jsem nebyla taková vyplašená,,,tak to jsi teda měl vážně smůlu včera hlavně že se ti nic nestalo taky na sebe dávej pozor,,,CANCERKO..jojo já nevím mě tak vyplašila ta moje dr,,nevěděla jsem so si mám představit pod tím že mám šelest na srdci aposílám vás do nemocnice vemte si i věci,,to mě vyhukalo,,ale taky jsem byla přesvědčená že je to těhu,,mno už to nějak doklepu:-D si připadám fakt jak hypochondr :lol: :lol: ,,to je fajn že je už maličká hlavičkou dolů se připravuje,,kubík taky byl tak uvidíme další kontrolu,,a váhu má teda taky už pěknou :wink: mě se taky líbí z těch tří nejvíc klára :D JANI ahojky to je dobře že už jste přestěhovaní,,bud ráda že tě nic nebolí,, :wink: BATAT 1é cm to je hodně ne??nebo není,??já nevím císařem jsem nebyla..STAZSKO ahojky vítám tě mezi náma jakpak ty se cítíš hm,,něco nám o sobě pověz,,kdy máš termín??zatím pa zdravím všechny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.10.09 20:18

lolinko spravny pristup vetsinou to tak je, a kdyz ne tak je clovek jen prijemne prekvapen ze?

mikit zalezi kdo to dela.. moje neni skoro videt, bych ti ji vyfotila ale stydim se :lol: ale nepotesim te v cr to moc dobre nedelaji kazdy si stezuje na obri tluste jizvy.. :? doufam ze mi to aspon nekdo vyvrati, to prece neni mozne.. velka je tak 15 cm ale to je fakt velka kamosky maji tak 10, ja ti ji blejsknu a zvazim to jestli ti ji poslat nbo ne :lol: jinak slusny den blbec, to se stava.. :D

luci taky mam porad neco.. nijak to neresim i kdyz me dycky hned napadne ty jo ze by?? jo a luci s tim funenim si taky myslim ze to nema nic spolecneho, funime vsechny jak lokomotivy ze jo? holky potvrdte to :)

cancerko gramlava :lol: to jsem dlouho neslysela! :lol: juj a slusne miry!! zavidim.. jooooo a boty to je narez a co boty? ponozky si musim oblict nejdriv az pak gate, jinak se potim jak hroch.. a des je to taky s juli a botama ji tam tu nozku musim rvat nekolikrat bo ji botky nekdy sklouznou, jak ji vytahnu z kocaru..

janci super ze z jste prestehovani, to je pohodaaaa kdyz neni tata doma ze? tvem pripade teda asi spis mama… :D

stazko ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.10.09 20:32

hmm tak me ceka nejspis dobry trapas a mozna i rozvod.. :lol: sem si vyfotila pipinu pro mikitu ze to obstriham aby sla videt jako jen jizva a fotka se mi nestahla. uz se mi to stalo nekolikrat, pak se tam objevi necekane po par dnech, takze jestli ji objevi driv manzel tak mam co vysvetlovat.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.10.09 20:41

:lol: :lol: :lol: magdi dobry…no snad rozvod nebude ne…to musi chlap pochopit ze pipina se foti pro holky z diskuze o tehu :lol: :lol: ale diiiiiiiiiky moc

jinak potvrzuju ze funim jak lokomotiva…posledne mi bylo receno ze kdybych sla pozpatku tak jdu rychlej…uz vsechny seru…brzda no :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí