PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
21.10.09 21:46

zdenu tady chodi porodni asistentka po porodu trikrat a to kdy chces si zavolas a ona prijde. a pak jeste jednou centrum tu jeto je spis ohledne vyzivy tam jsem chodila sama abych se prosla ale jestli chces prijedou i domu. ta prvni asistentka mi docela lezla na nervy ohledne kojeni, nam to neslo a ja chtela prestat protoze jsem silela a ona byla porad proti.. ale vis kdyby slo o pomoc ale ona tu byla dycky hodinu presne a ja bych chtela spis nekoho kdo nikam nespecha. jo a monitor zrovna nezapli to mas pravdu.. radsi se o tom nebudem bavit jo? nemyslim to zle :)

mikit aha.. takze az se narodi posli sms. co? a zadne vycitky kdyz je takovy.. kolotoc mam po julci od fischer price, hrozne me nadchlo ze vnoci se na zdi kouka na zviratka, ale na zivo to teda takova supa nebyla.. ale byl fajn, uz je namontovan. se divimze ho juli jeste nezmercila. mikit ten kolotoc se mi libil hlavne protoze jsem nemusela rozinat jinak je to fuk, a co tak nechat si ho nadelit? nikdo nema zajem? :D

cancerko tak at ti ta mast ucinkuje. ja ted videla porad o tom jak lidi nemocni alzhaimrem huli a strasne se jim to zlepsilo :lol: jo a cancerko ja budu rodit uz nejspis v listopadu rikal dr. jdu na ten planovany cisar vis a v prosinci rikal ze uz je to celkem riskantni takze radsi driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
21.10.09 21:52

Magdi ,tak to s tou porodní asistentkou je asi na pendrek. A s tou E. naprosto souhlasím! Jsem proto ani nechtěla psát nic konkrétně,ale kápla si na to. Pane jo, tak už jen měsíc a kousek? No já se taky obávám, abych do Vánoc neporodila, já chci totiž přes Vánoce ještě vydržet ve stavu 2v1. Ale jestli tam bude poloha furt stejná a ten pupečník kolem krku,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
21.10.09 22:43

Holky, tak já budu reagovat jen na ten kolotoč a hrazdičku. Dneska mi přišel kolotoč od Fisher price (ten s motýlkovýma medvídkama) a je boží. Jestli se tý Kačce nebude líbit, tak budu uspávat sama sebe.
A hrazdičku sice nemám, ale mám hrací deku od Natou a tam je hrazdička s nějakejma zvířátkama a všechno to je barevný a šustí a píská a chrastí, no taky paráda.

Tak jsme dneska přiznali, že se budeme stěhovat. Všichni jsme si oddychli a naši normálně bouchli šáňo, což se mě docela dotklo, ale zase lepší než bůhví jaká scéna.

Takže já jdu hajat, tak pa berušky a pozdravujte Boxery a boxerky v bříškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.10.09 07:33

Janci teda ti jsou drsni ! no coz hlavni je ze jdete pryc! akdy??? ja mam presne stejnykolotoc taky se mi moc libil jen me zklamaly ty obrazky co ma hazet na zed ale to je fuk. sustici hrazda je super my mame obyc. co nesusti.

zdenu joooo dvacateho nabehnu a mohlo by to byt klidne 21. ale to je sobota takze to bude proste ten tyden od 23. do 27. pak uz je to pry dost riskantni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
22.10.09 07:47

Čau, co je? tady se nespí? Tady taky zase ne. Mě celou noc tak hnusně pálila žáha, že to snad ani není možný. A Kačenka se včera naučila škytat, tak teď škytá pořád. Není to blbý?

Stěhovat se bude teď o víkendu, ale já jdu do školy, tak se mě to netýká. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
22.10.09 08:20

JancoK tak at stehovani probehne bez problemu, ten Fisher Price kolotoc zni skvele.

Magdi , no sila uz se Ti to taky krati. Co se kamosek tyce je mi lito ze je to slozity, ja myslim ze je to normalni a podle toho co jsem hdnekrat slysela je to tim ze lidi vytvarej pevny vztahy kdyz jsouo mladsi a pak nejak nepotrebujou ten svuj kruh pratel rozsirovat, jo jen tak na nezavazny pokec to jo ale ne na nejaky buhvijak pevny pratelstvi. Mozna to ani neznaj vubec, kazdej si jede taka nejak po svym?

Cancerko , jak popisujes mimi tak to hodne odpovida tomu co citim ja (takova boule je cejtit nahore), a Dr rika ze ta boule je predelka… cejtim obcas hejbani i dole ale to muzou byt ruce, jinak hodne hejbani se deje prave nad pupikem a pod zebry.

Co jinak novyho… zacala jsem se cejtit nepohodlne :roll: - na gauci u televize je to najednouo priserny, u stolu se mi taky sedet nechce, jist a naklanet se dopredu nad talir je taky na houby. Mela bych zase pocvicit a posilnit svaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
22.10.09 09:37

Ahoji holky mám dotaz spíše na ty co už mají děti,,máme synovce 7 měsíců,,a švagrovka už vubec neví co má malému vařit a dávat jíst,,byla bych ráda za radu,,jo a mylíte že mu můžu udělat rybu pangacius na másle??díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.10.09 10:46

Luci , matně vzpomínám, co jsem tak Ani vařila. Ale rybu měla až v roce, tak jak píší v knížkách :D Kvůli možné alergii. Ale třeba to zdlábne a bude v pohodě. Dělala jsem hodně brambory a dýni, to měla Ani ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.10.09 14:42

luci tady nam rybku doporucujou uz od 8 mesicu takze ja myslim ze muzes v poho (ja taky zacinala se vsim s predstihem :D ) takze ja osobne bych to sice udelala na olivovem oleji ale ty udelej jak mysis. k tomu br.kasi s jeho mlikem. jinak zeleninu cuketu, brambory, mrkev, kvetak, ted me vic druhu nenapada taky protoze julca nikdy zeleninu nejedla.. :roll: uvarit, nejlepe na pare nebo nevylivat vodu ve ktere se varila aby neprisla o vitaminy. a pak to rozmackat. meli by tam byt uz i kousky ale to zalezi na vas jak si s tim poradi. julca kousala uz i chleba v 6 mesicich. ted jsem sla mrknout na tabulku, tak muze pridat uz i kralika a teleci k drubezimu co uz asi papa. at zkusi kouknout na stranky kojeni.net tam mozna neco najde, nake recepty. ja chodila do poradny tam mi dycky poradili co pridavat. ale reknu ti taky jsem byla nervni, juli jedla od 4 mesicu jen zeleninovou kasi ze sacku na obed, na svacu jabko anebo hrusku a jinak nic. neni nad to ze ted muze ladovat cokoliv :D

opicko mas pravdu, je to tak, proto mam asi krizi protoze ze vsech pevnych vztahu z mladi zbyl jeden s nej kamoskou ale ta je proste daleko.. no jo: kdo chce kam, chuj s nim.. :lol: jak se rika u nas na morave.. hele opicko a neni ta boule nahodou kontrakce? ja mela dycky takovou silenou bouli vzdy na stejnem miste, napravo od pupku a celou dobu jsem si myslela ze je to dupka, az na monitoru jsem zjistila ze je to konrakce. ale tak asi to ta tvoje dr. pozna ze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.10.09 14:44

Janci ty chodis o vikendu do skoly? :D no aspon ze nemusis stehovat! tu zahu vam holky nezavidim mela jsem to s juli a bylo to priserne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
22.10.09 19:34

Holky, já tady jseeeem. Nikdo se na mě ani nezeptá :( . Já sice nepíšu, ale poooctivě čtu. Mikit s tím tatou to máš zapeklité, já to velmi dovře znám. Můj táta mě měl vyzvednout ve svatební den u kadeeřnice, ale nepřijel a nebral telefon. Nakonec mě vezl taxík. Byla jsem cca v 25. týdnu (a to fit ne lemra jako teď :lol: ) a od té doby jsem ho odmítla kontaktovat a ani on se o to nesnaží. Jsem malinko v kontaktu s tetou (jeho sestrou), takže nějaké info o nás asi má, ale dál nezájem… On je teda taky nemocnej a navíc všechno prochlastá, taky jsem mu něco půjčila. Takhle nemám aspoň žádný výčitky, že jeho chlast nedotuji.

Jinak defčata u mě taky děs, špatný spaní, pálí žáha, nevím, jak si sednout, nemůžu ani stát ani ležet a nic… V minulým těhotenství jsem lítala po Tatrách a trsala na svatbě … Teď na mě kamoška čučí, jak se valím, jako koule. Jiná její kamoška čeká první a ani neví, že je těhotná a to má termín 25.12. A to jsem prosím pěkně zas tak moc nepřibrala…Někdy mi připadá, že mám mega břuch a někdy koukám, že to není tak zlý…každopádně se nám to kráááátí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.10.09 20:18

batat to znam taky po me ani pes nestekne kdyz nepisu :lol: no jo ale tak to je. jaj takze taky prima tata.. :? muj je hrozny prudic ale je na nej aspon spoleh. o tom jak se citim radsi ani uz psat nebudu, je t hnus uz at je to za nami holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.10.09 20:46

Holky, tak koukám, že všude je depina, asi to bude i těmi podzimními dny, světla ubývá, sil ubývá, dech se krátí… :D :D :D :wink: Nám tatíček dnes odešel z práce rovnou do hospody, takže jsme celý den samy, do toho dostala Ani rýmu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.10.09 21:44

zdenu je to tak, nevim asi to pocasi, ale dnes je t lepsi..

holky v listopadatkach mame dalsi miminko… 8O :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.10.09 22:29

Lolinko , prosím Tě, co je to za slevový kupon na Babysense II v tom prenatal boxu? Kolik je sleva a kam se to posílá? Prenatal box nafasuju tak nejdřív za 14 dnů. Váhám, jestli to objednat hned přes i-net, nebo mám počkat na ten slevový kupon. Děěěkujuuu!!! Taky asi půjdu do toho Babysense. Minule jsme měly Nanny, asi 3× planý poplach, když byla Ani maličkatá. Ale četla jsem i u toho babysense, že mohou nastat plané poplachy u silnějších matrací. Což my máme. Tak to bylo asi i tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí