PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3221
18.10.09 01:13

Ahoj holky-)))

Petrushko:Děkuji za podporu,uvidíme co s tím naším taťkou-už jsme pak o tom nemluvili-je to přesně jak říkáš,oni se chlapi o takových věcech baví neradi,takže jsem překvapená,že mi o tom vůbec řekl-byť po telefonu…Počkám do toho 3.listopadu a pak se ho zeptám narovinu co a jak…snad to bude v pořádku…S tou cukrovkou si nelam hlavinku-že sis dala n Tinky narozeniny Tiramisu,mě bylo i řečeno že jednou za čas to neva…A když jdete zase na kontrolu s těmi pánvičkami?Máš nějaké nové zprávy?

JančaK:I Tobě děkuji za podporu,snad bude vše v poho…ještě se stresovat a taťkou…to mě asi trefí…-((( Já se ani nijak nehroutím,že je Sofča menší,jen ti doktoři to vždycky podají,jako by šlo o Bůh víc co…-)) Prostě bude drobnější a já se alespoň tak nenadřu…hihihi…Prosím Tě a to jsem teda zvědavá,jak to dopadne s tím Vaším bytem…to nás musíš poinformovat!!!

Mikitaa:S tím pomelem-já ti fakt nevím,jestli nejsou náhodou dva druhy…mě totiž přijde že je úúúúúplně zelený a má velikáááánský pecky a pak je to oranžový a to má jen pidi pecičky…ale nechci se přít-třeba je to opravdu jak říkáš-já právě měla obě a to zelené není tak dobré-to souhlasím…hihihi

Roxa: Děkuji i Tobě za podporu-je fajn,že u Tvé maminky se nic nepotvrdilo…uf-)

Holky a s tím spaním-já zatím docela v poho-teda relativně…před těhu jsem nechodila v noci nikdy,teď chodím jednou za noc a pak až ráno…jen vyjímečně dvakrát…takže jsem „spokojená" i když už takhle jednou za noc mě to mnohdy štve…

No jdu chrupkat…Mějte se moc hezky a užijte si neděli-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
18.10.09 09:52

Zdeni Dr napsal kortizonovou mast, namazala jsem to 2× a uz je to skoro cele pryc, neuveritelne jak rychle to zabralo. A rikal Dr ze je to 100% bezpecne v tehotenstvi.

Tak tuk tuk na drevo ze se to nevrati :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
18.10.09 11:26

Opičko tak to je fajn, že to zabralo a nemusíš se s tím ekzémem dlouho otravovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.10.09 12:08

Ahoj holky, tak koukám, že vesměs nic nového. U nás taky nic, je klid zbraní, manžel zakázal mámě prát jakýkoli naše oblečení, krmit kočku, ustýlat postele, větrat pokoj a doporučil jí ať šetří (na pračku-pereme na naší, máma svojí vyhodila s tím, že si pak koupí fungl novou, ale neřekl jí na co a proč má šetřit-nechceme jim o tom stěhování zatím nic říkat.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.10.09 14:33

ahoj holky

cancerko ty jsi sikulka jak reagujes na vsecky, ja to absolutne nestiham.. :oops: nebo spis nepamatuju kdo co psal.. delas si zapisky? :lol: kdysi jsem to tak delala ale to jeste mimous spal cely den :lol: to s to psalo.. ta hra vypada moc hezky a zajimave s tim klaunem, myslis ze bude jeste k sehnani? bych si rekla nasim pod stromecek.. sice je juli jeste mala ale bude se hodit, ted mi prijdou ty dnesni hry vsecky stejne.. diky za gratulaci k homeo, jen jsem ztoho jeste vic jelen… zda se mi ze to nak neucinkuje, nebo je to jeste horsi.. ze rej ze zacatku to ma opacny efekt.. to by souhlasilo.. ale co je ze zacatku? a hlavne nevim jak dlouho ji o mam davat. no ale zitra obvolam par lekaren a zeptam se.

zdenu taky jsou koukala na tabulky, Lucinka je v norme, je to tak jak uz holky psaly, pribere ted rychle, uvidis za mesic.

spani - to je neco strasneho, zadna ruzenka.. naopak, to same co vy.

zavidim vam ty caste kontroly, tady je to co pe tydnu az do konce. me ceka pozitri tak se nemuzu dockat, hlavne jak se domluvime na tom cisari.

opickozkus naky neutro sprchac v lekarne.. je tak ja nez se vykoktam tak ty uz jsi vylecena :lol:

ja chci taky pomeloooooooooo! nevite jak se to rekne italsky? nebo
nemecky? :D

janci ahoj! fajn ze vs probih jak ma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
18.10.09 15:03

Magdi, německy se pomelo řekne taky pomelo. Vím to naprosto jistě.

Jdeme na vycházku a koupíme si nějaký dobrý dortík.

Já taky chodím na kontroly co 4 týdny. i když u tohoto doktora se už od 28tt chodí co 2 týdny, tak mi jsme prej tak v poho, že to jednou za měsíc stačí. Takže teď jdu zase až 9.11.

Holky, ale už bych chtěla mít Kačku na světě, už mě to těhotenství moc nebaví :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
18.10.09 15:43

Janci diky tak to musim hned nekde vycmuchat! zni to moc dobre a grepy miluju a pokud tomu schazi ta horkost tak to musi byt naprosto dokonale!

Janci ja taky!!! pripadam si jak nejvetsi chcipak na svete! jsem uplne vyrizena, s juli to takove vubec nebylo.. dobre nakup a dej si do nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.10.09 19:30

ahoj vsem :-)

cancerko taky mas muj obdiv ze dokazes reagovat na tolik prispevku…ja si to sice vse poctive ctu…ale kdyz zacnu psat odpoved tak vsecko zapomenu a nebo to popletu :-)

jinac my mame doma ted teda veselo…martinovi zas hrklo v zadech (ma vyhreznuty plotynky…uz mel rok klid) takze tu chudak trpi…nemame dodelany ani okna ani loznici..je potreba udelat drevo na zimu…nooo..ja s pupkem letos asi nic moc neudelam..takze to bude mozna s tim mimcem jeste zajimavy…takovy vylozene bojovy podminky.

jinak na kontroly taky chodim jen jednou za tri nebo 4 tydny i kdyz by se ted melo casteji…dr. rekla ze je vse v poradku ze neni treba…ale me prijde ze ma moc pacientek ze na to zacina trochu kaslat na vsechno..nejak v posledni dobe nejsem spokojena…ale uz to doklepu.

uz aby bylo zase trochu tepleji a dalo se byt venku…uz jsem tri dny zalezla doma a hrozne me to nebavi.

mejte se vsichni kraaaasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
18.10.09 23:55

Ahoj holky,
tak koukám,že se tu dnes nic nového neprobírá-))) To bude i tím počasím…U nás v Praze se odpolko ukázalo dokonce sluníčko,ale přesto jsem dnes měla náladu pod psa-ani nevím proč…klasika…

Ráno jsem se probudila a zjistila,že mi manža po celém bytě rozsypal škváru-včera byl na fotbale…a to jsem včera 3/4h vysávala…grrrr…tak hošíček dostal lux a už jel…-))) Pak jsem chtěla zajet do IKEA ale přijela jsem na parkoviště a nenašla jsem jedinej volnej flek…fakt mazec-to jsem ještě nezažila-a pak že lidi nemaj peníze…nechápu…Já jela jen pro kroužky na záclony,ale na tohle jsem fakt neměla nervy-nevím jak to máte Vy, ale mě teď nějak ty obchoďáky narvaný k prasknutí děsně vaděj…

Co se týče kontrol,tak já do teď chodila ke své dr co 4 týdny a teď jdu v pátek už po třech týdnech a od 34.týdne po dvou a musím se nahlásit do porodnice a budu už chodit tam…taky se mi nechce,ale je to tak prostě zařízené…

Ufff…to je zase hodin…vyžhlehlila jsem obří kupu prádla a pomalu půjdu na kutě…
Opatrujte se a hezké pondělko!-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
19.10.09 09:01

Ahoj,

málo příspěvků je proto, že pár dnů emimino moc nechodilo a pak přes víkend je to vždycky slabší.Já taky vždycky zvládám reagovat jen na ty poslední příspěvky.

Já nevím co se v těch obchodech děje, já byla v sobotu na Andělu, že koupím malýmu nějaké věci na zimu a všude děsně narváno. Asi blbý počasí a lidi nemaj, co jinýho na práci nebo jim taky došlo, že nemaj na tohle počasí nic na sebe.
Mimochodem jsem to vydržela asi hodinu, pak se mi udělalo docela zle a začalo mi tvrdnout břicho, takže bych asi měla začít pomalu s vánočními nákupy, jinak nepořídím vůbec nic. Akorát ty prachy na to nejsou.
Naštestí na mimčo mám asi věcí dost po starším, jen jsem dokoupila 2 kombinézy 56, 62 a nějaké kabátky a overaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
19.10.09 12:03

Ahojinky,,tak jsme došli z poradny,,dělala mi utz jelikož šel semnou i milášek tak apson viděl kubíka,,malý má už 2.5 kg,,takže přibírá a přibírá,,je hlavičkou dole,,čípek zavřený,,hlavička vysoko,,jinak vše v pořádku,,srdíčko bilo krásně,,takže jsem zdraví,,zatím papa holky pak písnu jdu vařit rychle došli jsme pozdě byli jsme filípkovi kupovat botky na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.10.09 21:01

Ahojte holky,
já už taky nakupuju na Vánoce, sice je to prekérka, protože mám sebou pořád Andulku. Ale odmítám nakupovat před Vánoci v narvaných obchodech, to mi vadí netěhu, natož ted, s břuchem.
Magdi, to jsi mě tak pobavila s tím, že se cítíš jak chcípák. Já taky a taky to z prvního těhu neznám. Včera jsme šli na procházku a asi po 6km jsem začala pajdat, jak nemehlo, protože mě začaly brát záda. Dnes mi je hebamme pěkně namasírovala, tak snad to zase na chvilku pomůže. A pomelo jsem tu viděla, ale jen to zelené a fakt tam bylo napsané POMELOS.
Jinak mi dnes porodní asistentka říkala, že je fakt Lucinka maličká, že by měla vážit místo 900g asi 1250g. A taky se divila, že má pořád stejnou polohu. Že od začátku těhu vůbec nemění polohy, no snad to není tou pupeční šnůrou kolem krčku. Se uklidňuju, že když Dr. nic neříkala, tak že to bude OK. Jinak se nám to tu v D už pěkně krátí. Příští čtvrtek odjíždíme do Čech už na furt. Tak mě čeká balení, začnu už pomalu tento týden. No a máme to doma pěkně rozdělené- Anička se těší domů moc, já napůl a manža vůbec. Ten by tu zůstal a do Čech už se vůbec nevracel. Já ho chápu, ale já si to zas kvůli našim nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
19.10.09 23:43

Nazdárek děvčata,
včera jsem měla nějakou psychickou krizi nebo co. Poslední dobou toho nosím moc v hlavě, co bych měla udělat a pořád se to tak nějak hromadilo a když jsme zjistili, že nám truhlář skříň udělá kdoví kdy a jestli vůbec, že je zcela zahlcen, tak to byla asi poslední kapka a mě se chtělo řvát, vybulela jsem se a řekla si dost, musím toho, co nejvíc pořešit ať mě to zas nedostane.
Takže dneska jsem úspěšně koupila porodnické vložky, síťované kalhotky, vitamíny (které jsem nějak poslední dobou nemohla sehnat) a co je hlavní konečně jsme Verunce koupili postel, rošt a matračku. Zítra ji poskládáme a pak musíme udělat zábranu, což doufám nebude problém.
Se skříní to vypadá taky nadějně, protože jsem se už rozhodla, že si ji postavíme sami a nakonec se našel nějaký truhlář, který má zrovna čas a zřejmě nám ji postaví on a to hned a ne až někdy v budoucnu, zítra nám ještě musí říct odhadovanou cenu a podle toho se rozhodneme jestli to bude dělat on nebo my sami jako PAT a MAT :D Takže raději držte palce, ať je ta cena přijatelná, jinak nevím, nevím, jak to dopadne :lol:
Taky vám to mimčo pořád škytá, mě to už kolikrát dost vadí, když mi pravidelně škube břicho :roll: a u Verunky to bylo totéž.
S tím pomelem mi děláte čím dál větší chutě a to se po citrusech osypávám, ale to je fuk, prostě si ho koupíme a zamlsáme. Jen všude vidím trochu nazelenalé, tak čekám, kdy uvidím oranžové a jdu do toho :lol:

magdi
Víš s tím odpovídáním a pamatovákem, co kdo psal.....hih …ono je to trošku jinak, právě s mojí pamětí bych nebyla schopná odpovědět nikomu na nic, takže to dělám fintou. V jednom okně mám otevřeno to kam píšu odpověď a v druhém okně si postupně čtu diskusi a tak mezi oknama skáču a postupně odpovídám :P
Ta hra s klaunem už se určo nevyrábí, ale už jsme si ji vyrobili doma :o) teď si necháme ještě od známého laserem vypálit z překližky kolečka, která pak obarvíme na příslušné barvy a můžeme hrát :wink:
S homeo nevím já taky nepozoruju žádné zlepšení, ale ani zhoršení tak nevím, jen jsem, měla pocit, že když jsem si to vzala večer, že se mi v noci nějak hůř spalo, takže večer už to neberu, snažím se přes den.

Leninko
Taky nemám ráda narvané obchody, teda já vůbec nerada nakupuju, jenže v prosinci to budeme mít všechny asi složité, tak nezbývá než vymýšlet a nakupovat vánoční dárky už teď.
Horší je, že jsem chtěla, aby si malá co nejvíc zvykala na to, že bude chodit a ne se vozit v kočárku, jenže když potřebuju něco shánět nebo toho víc zařídit, tak ji stejně musím vrznout do kočáru, jinak bych musela vyrážet snad v 6 ráno :roll:

lucialinko
Gratuluju k hlavičce směrem dolů, já si nejsem jistá jak teď vlastně mimi je, někdy mám pocit, že je ta hlavička nahoře jindy zas dole, ale zdá se mi divné, že by se točilo tak často.
Kupování botiček na zimu…další noční můra pro mě…to zas bude …už bych měla začít :?

zdeni
Tak ty se vracíš do Olmiku napořád? Já si taky říkám, že bych to nezvládla žít daleko právě kvůli rodině, na kterou jsem celkem fixovaná.
Manželovi by to vůči jeho rodině problém nedělalo…to mi připomíná, že tcháni pořád neví, že čekáme druhé…nu tak jsem zvědavá, kdy to zjistí asi až jim pošlem oznámení o narození :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
20.10.09 08:49

Dobré ráno,

prosím pomoc nevíte nějaké zaručené rady, co dělat s pálením žáhy, mě to včera tak chytlo, že jsem měla pocit, že vyskočím z kůže. Taky další zkušenost, kterou z prvního těhu nemám. Pro změnu malej zase vůbec neškytá oproti staršímu, ale o to víc kope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
20.10.09 10:46

Roxy, zkus mlíko. U mě to funguje a u pár lidiček tady myslím taky.

Magdi, včera jsi to napsala přesně, že ce cítíš jak chcípák. Taky si tak připadám. Večer lezu do postele a jsem jak hekna. Teď už mi spaní zase celkem jde, ale rušej mě různý spací polohy. Na boku už taky nemůžu ( bolí mě kyčle a to břicho prostě táhne a Kača tam skáče jak divá), na zádech to jde jen chvilku, to mě zase táhnou vazy v podbřišku. Ale jde spát tak skoro na břiše, ale to mám zase výčitky, že porodím palačinku. A dneska mě v této poloze pro změnu začaly bolet žebra. Jsem unavená, nevyspalá, nasraná, nic nemám hotovýho, vypadám jak cuchta a ještě ke všemu du v pátek a sobotu zase na celej den do školy a čekaj mě tři písemný testy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí