PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
11.10.09 15:24

Mikit ty ptakuuuuuu :lol:

Janco, klobouk dolu, ze jsi to tak dlouho vydrzela a rychle pryc!!!

Holky, co jste meli s prvnim mimcem problemy s kojenim, verte a snad to bude s dalsim jednodussi. Dle zkusenosti me a mych znamych. Ale jasne, ze pokud to ma byt stres, tak radeji lahvicky. To jsem si taky rikala po zazitku s prvnim :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.10.09 19:35

Holky, no tak táta nic, je proti ní takhle maličkej a mě vlastně řekl, že mi chtěla jen pomoct a že ty montérky se tam jen přimotaly a že prej to prádlo stejně smrdělo ( jak asi může miminí prádýlko smrdět když je vypraný v Lovele a vyžehlený- to přeci není nepříjemná vůně, ba naopak, hrozně příjemně mi to voní a jemně a vneslo to do mě takovou ještě víc miminí atmosféru). Takže asi taková je domluva s tátou.

No, a manža jí málem přetrh, hlavně když mě nad tou modrou hromadou viděl brečet a když mu vlastně došlo, co to je za prádlo. No, nemluví s ní a okamžitě jsme začali řešit.

Dnes jsme teda byli na dvou bytech a jeden byl super 1+1, ale z majitele vypadlo, že ho může uvolnit až od 1.12. což je nemyslitelný. A ten druhej byt byla garsonka, ale zase tak maličká, že tam bylo jen letiště a televizní stolek a konec. No tragédie. Zítra jdeme na další dva. Jeden je v cihláku a je přímo naproti nemocnici, tak bych asi ani nemohla dorazit na porod pozdě:-). A ten u nemocnice se nám líbí moc, tak držte palečky na zítra, ať jsou tam nějaký v pohodě podmínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.10.09 19:42

Janči budu držet palečky tak, že budou úplně bílý a neprokrvený. :lol: :lol: Moc vám to přeju, aby to bylo super pro vás tři, než budete mít domeček hotový:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
11.10.09 19:44

Holčiny, zítra jedem na ten genetický UTZ a už teď je ve mě malá dušička, taky držte pěstičky ať máme samé dobré zprávičky. :lol: :lol: :lol:
Dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.10.09 20:01

Janciiii hodne stesti, vsechny na vas moc myslime, zejo holky?

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
11.10.09 20:42

Holky dík:-)

Petruš, taky budeme držet, ale myslím, že MUDr plaší zbytečně a bude vše ok. Já jdu zítra taky k MUDr a tam se dozvím jak je ta naše Kačenka tlustá a veliká a jestli je vše v pořádku.

Jdu si dát večeři ( pomelo - mňam mňam mňam) a pak se budu v posteli učit zoologii a pak už hajinkat, tak dobrou noc všem pozdravujte mimina a ostatní děti. :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.10.09 20:58

Janci moc ti drzim palce, zaslouzila by sis uz trochu klidu! a navic blizko do nemocnice super! jaj ja zapomela ze to bude kacik, teda to by me ty modre oblecky asi hodne dorazily. neda se to nejak odbarvit, sakra a mama se o to nesnazi nebo co??? aspon koupit neco noveho

Petrus vsechno bude v poradku neboj! drzim pesti!

mikiiiiiiiit myslis ze muzu homeo koule rozpustit v caji? ve vode mi to nepije :evil: koupila jsem neco na zoubky, jinak s cistenim hlasim pokroky, nekdo poradil cistit pred zrcadlem tak tam stoji a cuci na sebe a kouse kartacek, takze aspon neco.. :D

holky taky vam mimisci tak vyvadeji v brichu? ja tam mam uplnou silenost, porad tam pari!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
11.10.09 21:04

Holky, my hlasime taky pokroky! Sidiki uz druhy vecer usnul sam. Vcera s radnym zvukovym doprovodem a dneska za 10 minut jen s mirnymi projevy. Asi uz nnastal ten spravnej cas, aby se osamostatnil…uvidime, co bude zitra. Drzte nam taky palecky !!!

Juli bravo bravoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
11.10.09 21:25

Janči , hlavně že máš oporu v manžovi. To je podstatné. Hlavně rychle pryč od mamky. By mě trefilo nad hromadou „modrýho“ oblečeníčka, bych taky řvala a zuřila,…
PEtrush , zítra samé dobré zprávy!!
Já jdu zítra k porodní asistentce, tak se těším na masáž. Jupííí. Záda mě berou jak čert. Jsem dnes odpo pajdala za manžou a Ani jak mátoha.

Magdi, podle mě ty homeo kuličky by se v čaji rozpouštět neměly. Chápu to tak, že je to většinou z nějakých rostlin nebo minerálů a když to rozpustíš v čaji, který je z bylin nebo ovoce, že se ta „informace“ nějak poruší. Ale to je jen můj laický názor. Dacanka ta Julinka, ani po lžičkách jí to nejede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.10.09 07:35

batata diky! :D dokonce chvalis v nasi reci :lol: a vam taky gratulujem k pokrokum! hm ale dnes v noci bylo zasedvakrat vstavani a ulne v 6.30 :roll: ale dala jsem si do zasuvky svetylko tak nevim mozna to bylo tim ze je zvykla na tmu, to dela dost svetlo, fakt nevim … a mozna to vubec nemelo vliv jen jse mela poslednidny stesti..

zdenu taky myslim ze to nebude vhodne, po lzickach to vezme ale pak to vyplive :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
12.10.09 08:39

Bravo bravo my rikame doma fuuuurt. Zavedl tatinek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
12.10.09 09:07

Ahoj holky,

já jsem při porodu měla dulu, je fakt že jsem měla takovej fofr, že jsem si ji pořádně neužila, zase na druhou stranu než manžel zařídil parkování, oběhal papíry a placení a podobné věci, tak já už byla po monitoru, po ATB a ve sprše. Byla jsem už tak mimo, že jsem byla ráda, že tam se mnou někdo byl. Navíc mi pomohla přisát miminko k prsu, přišla i 2-3 den po porodu, poradila s kojením, s nehtíky (byl úplně rozdrápanej) a další věci, takže já do toho asi půjdu znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
12.10.09 11:34

magdi: taky si myslim ze voda bude nejlepsi na rozpousteni…kazdopadne mi nerikej ze kdyz to dokazu nacpat do hubiny psovi ze to nenacpes decku :lol: ja to dycky ze lzicky vyklopim pod jazyk a podrzim zavrenou hubinu..a tak nejak se to dari :-)
s zrovna vcera vecer sem rikala ze mame malyho pariciho pankaca :)) ze to sebou mlati do vsech stran..v noci su kvuli tomu co chvila vzhuru…a ted sem sledovala kde kope..a me se teda zda ze se mi tam toci dokolecka..ze jednou kope pod zebrama a podruhe zas u mocaku..tak ja nevim jak je to s tim otocenim…a jeste jsem si vzpomela ze jak sem byla v tom spitalu..tak tam bylo celej tyden mimco hlavou dolu..takze asi sportovec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.10.09 13:59

mikit no nacpat ji to tam nacpu ale ona to vyplivne mrcha :lol: vyskubne se mi no vsak uvidis psovi to jde lip znam to.

roxi tak tam me takhle pomahala jedna doktorka a i porodni asistentky a sestry, fakt super personal. ale urcite do toho bez pokud tam neni kdo by ti tak hezky pomahal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
12.10.09 14:01

no aeste k tem homeo zas se tu vali flaska ona si cucne a proste to nechce,dyt je to sladke tak o co ji de? :lol: radsi nebude pit.. :roll: to me stve.. co kdybych ji to strcila treba do brambory? :lol: ja uz jsem zoufala … :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí